2009. július 28. kedd

júl. 28
0:00
Dortmund: Hajnal csapattársa, Kehl izomsérülést szenvedett (She)
A Bundesligában szereplő Dortmund 31-szeres német válogatott játékosa, Sebastian Kehl izomsérülést szenvedett.
júl. 28
0:54
Tenisz: Levine lesz Haas, Guccione Fish ellenfele a 2. fordulóban (She)
A Los Angelesben zajló férfi tenisztorna első fordulójában eddig két párharcot rendeztek, az első a szabadkártyával induló amerikai Jesse Levine győzött két szettben a szintén amerikai Bobby Reynolds ellen, a másodikon a szintén szabadkártyás ausztrál Chris Guccione nyert az amerikai Kevin Kim ellen.
júl. 28
5:06
Felipe Massa: Mi történt velem? (Blikk)
Megszólalt szombati balesete után a Ferrari versenyzője, de továbbra is súlyos az állapota
júl. 28
5:08
Madonnával harcol az MLSZ (Blikk)
Szembeszálltak Madonnával (50) a focisták, de nem jártak sikerrel.
júl. 28
5:10
Jordan még mindig 27,2 milliárdot keres (Blikk)
Bár már évek óta visszavonult, így is dől a pénz minden idők legjobb kosarasához
júl. 28
6:03
"Az elmúlt 24 órában jelentős változások történtek a brazil pilóta állapotában!" (Behaviour)
A szombaton súlyos sérülést szenvedett Felipe Massa túl van az életveszélyen, sőt állapota egyre javul, ám hogy szeme mennyire sérült és hogy mikor térhet vissza, az egyelőre megjósolhatatlan. A pilótát egyébként meglátogatta tegnap a Ferrari hazánkba látogató elnöke, Luca di Montezemolo.
júl. 28
7:30
NFL: Michael Vick zöld utat kapott, visszatérhet a pályára (She)
Michael Vick, az Atlanta Falcons korábbi irányítója visszatérhet az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságba, ugyanis Roger Goodell, az NFL főigazgatója engedélyezte neki a részvételt edzéseken valamint felkészülési mérkőzéseken.
júl. 28
7:48
Tenisz: Czink sikerrel kezdett a stanfordi WTA-tornán (She)
Czink Melinda két szettben legyőzte az orosz Alisa Klejbanovát a 700 000 dollár összdíjazású stanfordi WTA-tornán, így továbbjutott a második fordulóba. Az oroszok azzal vigasztalódhattak, hogy három másik versenyzőjük sikerrel vette az első fordulót: Marija Sarapova, Jelena Gyementyjeva és Nadja Petrova is továbbjutott.
júl. 28
8:06
Nagy Lászlót is elveszítjük? - honosítási krónika (Infostart)
Számos olyan klasszis sportoló szerepelt és szerepel magyar színekben világversenyeken, akik pályafutásuk közben vették fel a magyar állampolgárságot. Ennek az ellenkezője eddig valamivel ritkábban fordult elő, de ahogy arról Nagy László a múlt héten beszámolt, a Spanyol Kézilabda Szövetség mindenképpen szeretné őt honosítani.
júl. 28
8:06
Tour de France: Contador nincsen elragadtatva Armstrongtól (She)
Alberto Contador, a 2009-es Tour de France győztese nincsen elragadtatva astanás csapattársától, a hétszeres győztes Lance Armstrongtól.
júl. 28
8:24
Profi ökölvívás: Erdei Zsolt októberi visszatérésre készül (She)
Erdei Zsolt úgy készül, hogy október 10-én Németországban védheti meg legközelebb WBO félnehézsúlyú világbajnoki címét. A veretlen bajnoknak még hivatalosan nem szólt a részletekről az Universumtól senki, de a magyar bokszoló nagyon bízik benne, hogy véget ér a január óta húzódó kálváriája, hiszen azóta nem lépett ringbe.
júl. 28
8:27
Elfogyott Lőw Zsolt csapata (Metropol)
Emberhiány miatt nem tud kiállni egy felkészülési mérkőzésre az FSV Mainz, Lőw Zsolt labdarúgócsapata.
júl. 28
8:29
Contador nem szerette meg Armstrongot (Metropol)
A pályán könnyebben kijött, mint azon kívül csapattársával, Lance Armstronggal Alberto Contador, aki vasárnap megnyerte a Tour de France kerékpáros körversenyt.
júl. 28
9:00
Labdarúgó NB III: 84 csapat hat csoportban küzd meg egymással (She)
Elkészült a labdarúgó NB III 2009–2010-es idényének csoportbeosztása. A pontvadászatban szereplő 84 csapat hat csoportba került. A csoportok sorsolásait az illetékes megyei szövetségekben tartják majd meg.
júl. 28
9:02
Labdarúgás: még mindig kómában fekszik a 16 éves fiú (She)
Továbbra is kómában fekszik Burján Sándor a szolnoki Hetényi Géza Kórház intenzív osztályán.
júl. 28
9:04
Olaszország: eladó a Koman Vladimirt is foglalkoztató csapat (She)
A Serie A-ba frissen feljutó Bari eladó. Ezt a jelenlegi elnök, Vincenzo Matrrese jelentette be.
júl. 28
9:39
Crouch a Tottenhamhez igazolt (Metropol)
A Tottenham Hotspur megszerezte a korábbi liverpooli labdarúgót, Peter Crouch-ot, aki már átesett az átigazoláskor szokásos vizsgálatokon.
júl. 28
9:54
Orvosa szerint Massa egy héten belül hazamehet (Infostart)
Orvosa szerint egy héten belül hazatérhet Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
júl. 28
9:54
Formula-1: orvosa szerint Massa egy héten belül hazamehet (She)
Orvosa szerint egy héten belül hazatérhet Felipe Massa, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
júl. 28
9:56
DVSC: Vukasin Polekszics és Rudolf Gergely játéka is kérdéses (She)
Máté Péter és Varga József eltiltás miatt nem lehet ott a Debrecen szerdai, idegenbeli Bajnokok Ligája-selejtezőjén, Tallinban. Mellettük két másik labdarúgó, Vukasin Polekszics és Rudolf Gergely sem biztos, hogy Herczeg András rendelkezésére állhat a holnap esti Levadia Tallin elleni összecsapáson.
júl. 28
9:57
Arsenal-gála Szombathelyen (Metropol)
Az angol Premier League-ben negyedik helyen végzett Arsenal labdarúgócsapata barátságos mérkőzésen 5-0-ra nyert hétfőn a Soproni Ligában bronzérmes Szombathelyi Haladás vendégeként.
júl. 28
10:12
Vizes vb: Kovács Norbert nem jutott be a 200 m pillangó középdöntőjébe (She)
Kovács Norbert nem jutott be a 200 méter férfi pillangó középdöntőjébe a római vizes világbajnokságon, miután összesítésben a 37. legjobb időt ért el. A magyar úszó egyéni legjobbját megjavítva, 1:59.64-et úszva a harmadik helyen csapott célba saját előfutamában.
júl. 28
10:30
Megtörik-e az átok? - magyar-szerb rangadó a vb-n (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott ma délután 14 órakor újra nekiveselkedik, hogy öt év után végre legyőzze a szerb együttest. Kemény Dénes szövetségi kapitány csapata a római világbajnokság negyeddöntőjében mérkőzik legnagyobb riválisával.
júl. 28
10:30
Labdarúgás: Várhidi a budapesti másodosztályban edzősködik (She)
Augusztus elsejétől a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter lesz a BLSZ I/B osztályában szereplő BEAC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 28
10:32
Magyar válogatott: a Puskás-stadionban lesz a Madonna-koncert (She)
Mégis a Puskás Ferenc Stadion lesz a helyszíne az augusztus 22-i Madonna-koncertnek. Erről a rendezvényt szervező Live Nation Hungary Kft. a saját honlapján adott tájékoztatást.
júl. 28
10:33
Várhidi Péter a budapesti másodosztályban edzősködik (Metropol)
Augusztus elsejétől a korábbi szövetségi kapitány, Várhidi Péter lesz a BLSZ I/B osztályában szereplő BEAC labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 28
10:48
Chelsea: Claudio Pizarro marad a londoni „kékek” játékosa (She)
Claudio Pizarro – saját elmondása szerint – a Chelsea labdarúgója marad. A perui csatárt még két évig köti szerződés a Stamford Bridge-re.
júl. 28
10:50
Vizes vb: Mutina és Verrasztó is továbbjutott 200 m gyorson (She)
Mindkét magyar induló, Mutina Ágnes és Verrasztó Evelyn is bejutott a 200 méteres női gyorsúszás középdöntőjébe a római vizes világbajnokságon. Mutina új országos csúcsot (1:56.84) úszva a második helyen, Verrasztó (1:57.63) pedig harmadikként ért célba saját futamában. Az eredmények összesítésben a negyedik, illetve a tizedik pozícióhoz voltak jók.
júl. 28
11:06
A Real Madrid is részesült Eto'o eladásából - hírek és pletykák (Infostart)
Zlatan Ibrahimovic öt évre aláírt a Barcelonához, míg Samuel Eto'o ugyanennyi időre kötelezte el magát az Interhez, így lezárult a nyári átigazolási szezon legváratlanabb cseréje. A kameruni támadó klubváltása után a Real Madrid is kapott pénzt. Az Inforadio.hu rendszeresen beszámol a legfrissebb átigazolásokról és pletykákról.
júl. 28
11:06
Kerékpár: tiltott szerek a kukában a Tour de France-on (She)
Sajtóértesülések szerint tiltott anyagokra bukkantak néhány, a vasárnap zárult Tour de France-on részt vevő csapat szemetestartályában.
júl. 28
11:45
Mutina országos csúccsal elődöntős (Metropol)
A római vizes világbajnokság úszóversenyeinek kedd délelőtti programjában öt magyar vállalt szerepet, s közülük Mutina Ágnes nyújtotta a legjobb teljesítményt: a selejtezőben országos csúcsot ért el 200 m gyorson.
júl. 28
12:00
Vizes vb: Cseh László már teljesen rendbe jött, jólesett neki az edzés (She)
Cseh László immáron teljesen rendbe jött, s alig várja, hogy versenyezzen. „Jól érzem magam, most már a gyomrom is rendben, végre azt eszem, amit ilyenkor szoktam, tésztát, csirkét, salátát, és nem fáj semmim" – mondta a sportoló.
júl. 28
12:18
Barcelona: Ibrahimovicot műteni kell, várhatóan 25 napot hagy ki (She)
Alig érkezett meg Barcelonába, máris kés alá kell feküdnie Zlatan Ibrahimovicnak. A svéd válogatott támadónak a bal keze sérült meg, és az operációt követően várhatóan 25 napot kell kihagynia – írja a francia L’Équipe.
júl. 28
12:20
Kecskemét: két új próbajátékos a kecskemétieknél (She)
Két új külföldi labdarúgót tesztel a Kecskemét. Milan Rakic és Szlobodan Lakicsevics a tervek szerint pályára lép az együttes szerdai Ligakupa-mérkőzésén is – olvasható a klub hivatalos honlapján.
júl. 28
12:36
Újabb gond Overdose rehabilitációjában (Infostart)
Újabb kellemetlen esemény zavarta meg Overdose rehabilitációját: a magyar csodaló nem hajlandó vízbe menni. Mikóczy Zoltán tulajdonos szerint ezzel a terápiával a felkészülési időszakot kívánták volna lerövidíteni, de ennek elhagyásával hosszabb időre lesz szükség, amíg a következő versenyen indulhat Overdose.
júl. 28
12:36
Ferencváros: Csiszár a dereka miatt nem játszik a DVTK ellen (She)
A Soproni Ligába idén tavasszal visszajutó Ferencváros szerdán a DVTK ellen játszik Ligakupa-mérkőzést, ám Csiszár Zoltán a derékfájdalmai miatt biztos, hogy nem lép pályára – adta hírül a 100% Fradi.
júl. 28
12:38
Portsmouth: Nikola Kalinic a Premier Leauge-ben folytatja (She)
Nikola Kalinic a Portsmouthnál folytatja pályafutását – olvasható a skysports.com-on. A horvát labdarúgó a napokban írja alá szerződését a Premier League-ben érdekelt csapatnál.
júl. 28
12:40
Juventus: Martin Cáceres már holnap aláírhatja a szerződését (She)
Olasz sajtóinformációk szerint a Barcelona akár már holnap megegyezhet a Juventusszal Martin Cáceres kölcsönadásáról.
júl. 28
12:42
Bolton: Matt Taylor újabb két évig marad a Wanderersnél (She)
Matt Taylor meghosszabbította a szerződését a Bolton Wanderersnél – adta hírül a Bolton News.
júl. 28
12:54
Seria A: Dossena napokon belül aláírhat a Napolihoz (She)
Megegyezett egymással a Liverpool és a Napoli Andrea Dossena átigazolásáról – mondta a játékos menedzsere a Radio Kiss Kiss-nek.
júl. 28
12:56
NFL: börtönbe kell mennie a 2008-as Super Bowl hősének (She)
Börtönbe vonul Plaxico Burress, az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő New York Giants korábbi Super Bowl-győztes elkapója, aki a 2008-as nagydöntő utolsó touchdownját szerezte.
júl. 28
12:58
Formula-1: Todt is meglátogatta Massát a kórházban (She)
Jean Todt, a Ferrari korábbi csapatfőnöke meglátogatta a kórházban Felipe Massát, aki a Formula–1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
júl. 28
13:12
Jean Todt meglátogatta Felipe Massát (Infostart)
Jean Todt korábbi csapatfőnök meglátogatta a kórházban Felipe Massát, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
júl. 28
13:30
Győri ETO: ráerőltettük az akaratunkat az Újpestre - Pintér (She)
Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője szerint az Újpest ellen 0–0-ra végződő hétvégi bajnokin ők irányították a mérkőzést, és csak rossz helyzetkihasználásuk miatt nem győzték le a bajnokesélyes lila-fehéreket – olvasható a klub hivatalos honlapján.
júl. 28
14:06
Rómában sem tört meg a szerb átok (Infostart)
Nem jutott be a legjobb négy közé a magyar férfi vízilabda-válogatott a római világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 10-9-re kikapott Szerbiától. Kemény Dénes szövetségi kapitány csapata nem tudta megtörni az öt éve tartó átkot, ezúttal is vereséget szenvedett a délszlávoktól. A magyar együttes háromgólos hátrányból állt fel, majd elhúzott, de a szerbek egyenlíteni tudtak. A rendes játékidő…
júl. 28
14:24
Vizes vb: megy a magyar-szerb - élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az első negyeddöntő a férfi vízilabdatornán a római világbajnokságon. A magyar válogatott a szerbek ellen száll vízbe. A találkozót honlapunk szöveges formában, élőben közvetíti.
júl. 28
14:42
Vizes vb: az olasz férfi pólósok kellemetlen veresége az alsóházban (She)
Újabb kellemetlen vereségbe szaladt bele a házigazda olasz férfi vízilabda-válogatott.
júl. 28
14:42
Massa látása nem sérült orvosa szerint (Infostart)
Orvosa szerint nem sérült Felipe Massa látása. A sérült versenyző három nyelven kommunikál, csapata visszavárja.
júl. 28
14:45
Orvosa szerint nem sérült Massa látása (Metropol)
Orvosa szerint nem sérült Felipe Massa látása, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
júl. 28
15:00
Internazionale: Samuel Eto’o túl van az első milánói edzésén (She)
Túl van az első milánói edzésén a kameruni Samuel Eto’o, az olasz labdarúgó-élvonal bajnoka, az Internazionale friss szerzeménye.

Keresés