2009. szeptember 1. kedd

szept. 1
3:12
Győztek a Loki riválisai (Blikk)
LIVERPOOL – Remekül zárták a hét végi bajnoki fordulót a DVSC Bajnokok Ligája ellenfelei. Az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Liverpool 3-2-re legyőzte a Boltont, a francia Lyon 3-1-re verte a Nancyt, az olasz Fiorentina a Palermót múlta felül 1-0-ra. A BL-csoportkör első fordulójáig még két hét van, de látszik, a Loki riválisai egyre jobb formába lendülnek.
szept. 1
3:16
Oross életveszélyben volt (Blikk)
BUDAPEST – A pályáról a kórházba került Oross Márton (28). A Haladás focistája együttesével vasárnap Újpesten szenvedett 3-1-es vereséget, a támadót a 60. percben mentő vitte el a pályáról.
szept. 1
3:20
Ezzel nyert Kimi (Blikk)
SPA-FRANCORCHAMPS – A Forma–1 legújabb vívmányának, a mozgási energiát átalakító rendszernek (KERS) köszönheti idei első sikerét Kimi Räikkönen (29).
szept. 1
3:24
Életük lehetősége előtt a válogatott tagjai (Blikk)
TELKI – Életük lehetősége előtt állnak a magyar labdarúgó-válogatott tagjai. Erwin Koeman (47) szövetségi kapitány játékosai tegnap kezdték meg a felkészülést a szombati, svédek, illetve a szerdai, portugálok elleni vb-selejtezőre.
szept. 1
3:28
Kedvező sorsolás a bokszvébén (Blikk)
Káté Gyula a legjobb 32 közé jutásért a thaiföldi Apichet Seansit ellen kezd
szept. 1
7:24
Ibrahimovic betalált első bajnokiján - nézze meg! (Infostart)
A címvédő Barcelona 3-0-ra nyert a Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójában.
szept. 1
7:45
US Open: Venus Williams kis híján kiesett a nyitókörben (She)
Kifejezetten gyenge teljesítményt nyújtva „szenvedte tovább" magát Venus Williams a tenisz US Open első körében: a sérüléssel küzdő amerikai klasszis az orosz Vera Dusevinát csak döntő játszmában tudta legyőzni.
szept. 1
8:06
Button: futamot akarok nyerni (Metropol)
Jenson Button, a Forma-1-es Brawn GP pilótája, a vb-pontverseny éllovasa, az átmeneti kudarcsorozat után ismét futamot szeretne nyerni.
szept. 1
8:18
Csak kevesen láthatják a Loki bemutatkozását a BL-ben (Infostart)
A DigiSport közvetíti élőben a Liverpool-Debrecen mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, így a Loki bemutatkozásáról az ország nagy része lemarad. A TV2 csak kedden sugározhat BL-meccset, a beosztás alapján a magyar bajnokcsapat három hazai találkozója lesz látható az országosan fogható kereskedelmi csatornán.
szept. 1
8:36
Az esküvő lemondása miatt perelték be a sztárfocistát (Infostart)
Beperelte Steven Pienaart, az Everton labdarúgóját volt barátnője, amiért a dél-afrikai játékos nem vette feleségül.
szept. 1
9:15
Premier League: Heitinga visszautasította az Evertont - lapértesülés (She)
Spanyol lap- és rádióértesülések szerint az Atlético Madrid holland védője, John Heitinga visszautasította az Evertont.
szept. 1
9:17
Vb-selejtező: Martin Palermo is tagja az argentin keretnek (She)
Diego Maradona kihirdette a Brazília és Paraguay elleni vb-selejtezőkre készülő argentin labdarúgó-válogatott keretét. A szövetségi kapitány meghívót küldött Martin Palermónak is, aki legutóbb 2000 novemberében lépett pályára a nemzeti csapatban.
szept. 1
9:51
Mont Blanc Ultramataton: Jornet és Moehl a két győztes (She)
Az extrém terepfutások leghíresebb versenyén, a Mont Blanc Ultramaratonon duplázott a fiatal futónak számító Kilian Jornet (Salomon TEAM). Az összesen közel 5600 induló (3 távon) között Kilian - aki mindössze 21 éves - fantasztikus versenyzéssel szerezte meg az aranyérmet 21:33:18 perces idővel, Sebastien Chaigneau (The North Face TEAM) előtt.
szept. 1
10:42
A Liverpool a leginkább kozmopolita (Infostart)
Közel hatvan százalék az idegenlégiósok aránya az angol labdarúgó-bajnokságban, ami a legmagasabb az európai topligák között.
szept. 1
10:45
Kerékpár: Káldy Attila 24 óra alatt 678 kilométert tekert Le Mans-ban (She)
A 24 órás autóversenyek legendás pályáján minden évben megrendezik a kerékpárosok 24 órás versenyét is Franciaországban. A rangos viadalon először állt rajthoz magyar induló, és Káldy Attila hivatalos csúcsot hajtva 24 óra alatt 678 kilométert tett meg Le Mans-ban.
szept. 1
11:06
Fisichella nem ül át a Ferrariba (Metropol)
Giancarlo Fisichella, a Forma-1-es Force India istálló olasz pilótája biztosan nem ül át a Ferrariba a jövő hétvégi Olasz Nagydíjon.
szept. 1
11:18
Csoknyai István lett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya (Infostart)
Csoknyai István lett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya - döntött keddi ülésén a magyar szövetség elnöksége.
szept. 1
12:00
Felfigyelt ránk a FIFA (Behaviour)
Hosszabb írásban foglalkozik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hivatalos honlapja a selejtezőcsoportjában második helyen álló magyar labdarúgó-válogatottal és Erwin Koeman szövetségi kapitány munkájával.
szept. 1
12:33
Belgium: Juhász Roland nem vált, marad az Anderlechtnél (She)
A belga Anderlecht tegnap nem tudott megállapodni Juhász Roland angol élvonalbeli kérőjével, így a magyar válogatott védő ősszel biztosan marad Belgiumban.
szept. 1
12:51
Kerékpár: Petacchi a következő évtől a Lampréban versenyez (She)
Alessandro Petacchi a 2010-es és a 2011-es esztendőben a Lampre színeiben versenyez majd.
szept. 1
13:09
Barcelona: Krkic játéka bizonytalan az Inter elleni BL-mérkőzésen (She)
Elképzelhető, hogy Bojan Krkic nem léphet pályára a Barcelona Inter elleni idegenbeli BL-mérkőzésén. A katalán csapat csatára a Sporting Gijón elleni hétfői bajnokin szenvedett részleges combizomszakadást – előtte ő fejelte a 3–0-ra végződött találkozó első gólját –, amelynek következtében 15-20 napra kidőlt.
szept. 1
13:30
Kubica esélyes a Ferrari kiadó helyére (Metropol)
Robert Kubicának, a BMW-Sauber Forma-1-es csapat lengyel versenyzőjének van a legnagyobb esélye arra, hogy pótolja a Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Felipe Massát - írja az olasz La Gazzetta dello Sport című napilap.
szept. 1
13:30
Kirúghatják a Forma-1-ből a Renault-t (Behaviour)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonosa szerint elképzelhető, hogy a Renault távozik a Forma-1-ből, amennyiben a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vétkesnek találja az istállót a tavalyi, Szingapúri Nagydíjon történt incidens miatt.
szept. 1
13:32
Kubica pótolhatja Massát (Behaviour)
Robert Kubicának, a BMW-Sauber Forma-1-es csapat lengyel versenyzőjének van a legnagyobb esélye arra, hogy pótolja a Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett Felipe Massát - írja az olasz La Gazzetta dello Sport című napilap.
szept. 1
13:42
Lemondott a Roma edzője (Infostart)
Két vesztes mérkőzés lemondott a Roma labdarúgó-csapatának vezetőedzője, Luciano Spalletti.
szept. 1
13:42
Szepesi Nikolett visszatér a medencébe (Blikk)
Újrakezdi a versenyzést Szepesi Nikolett, sokszoros magyar bajnok, Eb-bronzérmes hátúszó. A Kőbánya SC 21 éves versenyzője januárban jelentette be visszavonulását, de idén már újra versenyezne.
szept. 1
14:00
Massa csak jövőre tér vissza, Kubica lehet a beugró (Infostart)
A Formula-1-es Ferrari csapat azzal számol, hogy a következő szezon rajtjánál már biztosan autóba ülhet a brazil Felipe Massa, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
szept. 1
14:03
Ökölvívás: Muhammad Ali felkereste ír dédapja szülővárosát (She)
Több tízezren várták Muhammad Alit, aki kedden megérkezett a nyugat-írországi Ennis városába, egyik dédapja, Abe Grady egykori otthonába. A rajongók poszterekkel és amerikai zászlókkal díszítették fel a város utcáit a nagy esemény tiszteletére.
szept. 1
14:39
Videó: nézze meg Sevcsenko Metalurh Doneck elleni gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Andrij Sevcsenko góllal tért vissza a Dinamo Kijevbe. Csapata hazai pályán 3–1-re verte meg a Metalurh Donecket, és Sevcsenko a 90. percben állította be a végeredményt büntetőből, melyet az alábbi videón megtekinthet.
szept. 1
14:42
Massa jövőre térhet vissza (Metropol)
A Forma-1-es Ferrari csapat azzal számol, hogy a következő szezon rajtjánál már biztosan autóba ülhet a brazil Felipe Massa, aki a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet.
szept. 1
17:06
Év végéig eltiltották a rúgdosodó edzőt (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága első fokon év végéig eltiltotta Csertői Aurélt, a Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzőjét.
szept. 1
17:24
Rudolf ismét betalálna a svédeknek (Metropol)
Rudolf Gergely, a Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott Debrecen labdarúgója a magyar válogatottal is sikerekre tör.
szept. 1
17:57
Póker: újabb sztárok csatlakoztak a Caesars Cuphoz (She)
A szeptemberi torna előtt az amerikai és az európai csapat is két-két sztárpókeressel erősödött.
szept. 1
18:00
Tízmeccses eltiltást kapott a lábtörő belga futballista (Metropol)
Tíz bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott Axel Witsel belga labdarúgó, akinek kíméletlenül durva belépője következtében egy lengyel játékos vasárnap rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett.
szept. 1
18:51
Anglia: az Everton hatmillió fontért szerződtette Heitingát (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Everton bejelentette, hogy ötéves szerződést kötött a holland válogatott védővel, John Heitingával.
szept. 1
18:54
Ranieri lesz az AS Roma trénere (Metropol)
Claudio Ranieri lesz az olasz élvonalban szereplő AS Roma labdarúgócsapatának új vezetőedzője.
szept. 1
20:03
Belgium: portugál válogatott játékossal erősödött a bajnokcsapat (She)
A Standard Liege szerződtette Ricardo Rochát, a legutóbb a Tottenhamben szereplő portugál futballistát.
szept. 1
20:24
Olimpia 2016: Madridnak a legnagyobb a támogatottsága (Behaviour)
A 2016-os nyári olimpia lebonyolítására pályázó négy város közül Madridnak a legnagyobb a támogatottsága a helyi lakosság körében.
szept. 1
21:00
A Debrecen vállalja az elgázolt kerékpáros temetésének költségeit (Behaviour)
A debreceni labdarúgóklub átvállalja annak a férfinak a temetési költségeit, akit Bodnár László, az együttes futballistája gázolt halálra péntek este.
szept. 1
22:45
US Open: Peer könnyedén legyőzte Szávay Ágnest (She)
Szávay Ágnes búcsúzott egyesben a US Opentől, miután két játszmában 6:2, 6:2-re kikapott a világranglista 64. helyén álló izraeli Sahar Peertől.

2009. szeptember 2. szerda

szept. 2
0:30
Magyar válogatott: a keddi edzésen már Gaál Miklós is részt vett (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány kedden koraeste hetvenöt perces, kiadós edzést tartott a szombati Svédország és a szerdai, Portugália elleni világbajnoki selejtezőre készülő válogatott keret tagjainak a szövetség telki edzőközpontjában. A csapatot szerdán 13.30-kor meglátogatja Bajnai Gordon miniszterelnök.
szept. 2
0:34
Soproni Liga: a Fradi 300 ezer forintos bírságot kapott szurkolói miatt (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottságának határozata értelmében a Ferencvárosnak - mint visszaesőnek - 300 ezer forint bírságot kell fizetnie szurkolói rendzavarásai miatt.
szept. 2
0:48
US Open: Gyementyjeva könnyedén bejutott a második fordulóba (She)
A negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva magabiztosan, két játszmában megverte a francia Camille Pint a US Open első fordulójában.
szept. 2
1:06
US Open: Djokovics simán megnyerte első meccsét (She)
Novak Djokovicsnak nem okozott gondot bejutni a US Open második fordulójába: három szettben, könnyedén megverte a horvát Ivo Ljubicict.
szept. 2
6:12
Bombagólok BL-labdája (Blikk)
A kapusok BL-rémálma: sokkal nagyobbakat lehet vele rúgni, mint a korábbi modellekkel.
szept. 2
6:14
Szepesi Nikolett újra úszik (Blikk)
"Nem bírtam tovább úszás nélkül, úgy döntöttem, újrakezdem"
szept. 2
6:16
Alba Volán: itt az utánpótlás (Blikk)
Játszótársakat kap Kovács Bence és Csaba
szept. 2
6:18
Póth Dia terhesen is szurkol (Blikk)
Élete legszebb napjai előtt áll Gyepes Gábor
szept. 2
6:20
Kovács Katiék csajos bulija a Balatonnál (Blikk)
Olimpiai bajnoknőink ragaszkodnak a vízparthoz.
szept. 2
6:22
Káté győztes rajtja a vb-n (Blikk)
"Kicsit meg is lepődtem, hogy a thaiföldi elkezdett menekülni"

Keresés