2009. szeptember 23. szerda

szept. 23
0:03
Primera División: Messi duplázott, 4-1-re nyert a Barcelona (She)
A Priemra División 4. fordulójában az FC Barcelona idegenben 4–1-re legyőzte a Santandert. A katalánok a 20. és a 27. perc között három gólt lőttek. A Barcelonában Zlatan Ibrahimovic és Gerard Piqué egyszer-egyszer, Lionel Messi pedig kétszer volt eredményes.
szept. 23
0:39
Videó: így gálázott idegenben is a Barcelona! (She)
Ki más lehetett volna ezúttal is a Barcelona vezére, mint Lionel Messi?! A Racing Santander elleni idegenbeli bajnokin 4-1-re diadalmaskodó katalánok mezében két gólt lőtt az apró argentin, a találatokat pedig most videón is megmutatjuk!
szept. 23
0:43
Ausztria: Waltner Róberttel a soraiban kapott ki a Mattersburg (She)
Az osztrák első osztályú labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában Waltner Róbert csapata, a Mattersburg 3–0-ra kikapott az SC Magna Wiener Neustadt otthonában. A magyar csatár kezdő volt, a 89. percben lecserélték.
szept. 23
3:06
Kirúgják Dragóneréket? (Blikk)
Akár szerződést is bonthat az FTC Labdarúgó Zrt. Dragóner Attilával (34) és Lipcsei Gáborral (40), ha bebizonyosodik, hogy közük volt a petárdacsempészéshez.
szept. 23
3:10
Briatore, a száműzött milliárdos (Blikk)
Az F1-es Renault exfőnöke perrel fenyegeti a nemzetközi szövetséget
szept. 23
6:15
Thaiföldre tart Bryan Robson (Infostart)
A Thaiföldi Labdarúgó Szövetség a 90-szeres angol válogatott Bryan Robsont kérte fel a kapitányi feladatok ellátására.
szept. 23
6:17
A sakktörténelem ismétli önmagát (Infostart)
Negyed századdal legendás csatájuk után ismét asztalhoz ült Anatolij Karpov és Garri Kaszparov, a két orosz sakkzseni: a kedden kezdődött viadalon az első két partit Kaszparov nyerte meg.
szept. 23
7:12
Sakkcsemege: Kaszparov vezet Karpov ellen (Behaviour)
Negyed századdal legendás csatájuk után ismét asztalhoz ült Anatolij Karpov és Garri Kaszparov, a két orosz sakkzseni: a kedden kezdődött viadalon az első két partit Kaszparov nyerte meg.
szept. 23
7:33
NB II: elszakadt a fiatal fehérvári támadó keresztszalagja (She)
A Videoton-Puskás Akadémia szombaton Tatabányán lépett pályára, és a piros-kékeket a sima 3–0-s vereségen kívül érzékeny vérveszteség is érte.
szept. 23
7:48
Visszavonult az olimpiai bajnok síugró-botrányhős (Behaviour)
Bejelentette visszavonulását kedden Lars Bystöl, a norvégok olimpiai bajnok és botrányairól is elhíresült síugrója.
szept. 23
8:09
Vb 2010: az argentin válogatott a Monumentalban fogadja Perut (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott visszatér hagyományos otthonába, és a River Plate stadionjában, a Monumentalban fogadja Perut az október 10-én esedékes vb-selejtezőn.
szept. 23
9:03
Újpest: hivatalosan is megérkezett az UEFA közleménye a büntetésről (She)
Az Újpest hivatalos honlapjának beszámolója szerint megérkezett az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának hivatalos értesítése, amelyben az UEFA arról tájékoztatja a klubot, hogy az Újpest FC–Steaua Bucuresti Európa Liga-mérkőzésen történt lelátói események és rendzavarások miatt 60 ezer eurós büntetéssel sújtja őket. Az Újpest FC eddig nem döntött a fellebbezés benyújtásáról.
szept. 23
9:21
Tenisz: ljubljanai meglepetések, mindkét magyar továbbment (She)
A selejtezőben aratott három-három győzelem után a főtábla első körét is sikerrel vette a szlovén fővárosban a világranglista 418. helyén álló Kellner Ádám és a 735. Bardóczky Kornél, pedig mindketten jóval előttük álló ellenfelet kaptak: előbbi a 245. osztrák Rainer Eitzingert, utóbbi a 289. ausztrál Joseph Siriannit verte meg két sima szettben.
szept. 23
9:51
Messi és Ibra vezette a Barcelona parádéját - videó (Infostart)
A címvédő Barcelona negyedik bajnoki meccsét is magabiztosan nyerte meg. A katalánok a Santander otthonában 4-1-re győztek.
szept. 23
9:57
Hegyi kerékpár: Rita Dahle szülés után is a legjobb, Oras a maratoni Eb trónján (She)
Miután szülési szabadságról visszatérve Gunn-Rita Dahle megnyerte hazája olimpiaikrossz-bajnokságát, újabb fontos győzelemmel gazdagította dicsőséglistáját. A norvégok korábbi olimpiai bajnoka az Észtországban rendezett maratoni Európa-bajnokságon szerzett kontinensbajnoki címet a lengyel Wloszczowska előtt.
szept. 23
10:18
Rudolf: Játszhatok a Lyon ellen (Blikk)
szept. 23
10:30
„A múltkor kimentem egy újfasiszta tüntetésre, és kitört egy Fradi-meccs!” (Behaviour)
„A múltkor kimentem egy újfasiszta tüntetésre, és kitört egy Fradi-meccs!” Lassan nem a szatíra tárgykörébe tartozik az imént kifordított Woody Alan-idézet, ugyanis az Üllői úti futballmeccsekhez manapság szervesen hozzátartozik a nézőtéri politizálás és randalírozás. Gondolni lehetett, ha az elmúlt évtizedekben nem sikerült rendet vágni a drukkerek körében, majd most, az angolok megteszik. Ezzel…
szept. 23
10:32
Briatore perelni akar! (Behaviour)
Noha hétfő délután ítéletet mondtak a Renault-botrányban az FIA illetékesei, egyáltalán nem csitul a közhangulat az ügyben. Amíg az egyik főszereplő bocsánatért esedezik, addig a másik főbűnös perrel fenyegetőzik. Mindeközben Flavio Briatore angol futballvállalkozása is veszélybe került.
szept. 23
10:48
Romário politikai babérokra tör? (Behaviour)
A veterán brazil labdarúgó, Romário csatlakozott a Brazil Szocialista Párthoz (PSB), azt azonban keddi bejelentésében nem fedte fel, hogy indul-e a PSB színeiben a 2010-es törvényhozói választásokon.
szept. 23
11:45
Rali: fellebbezés után visszakapta pontjait a Turán, Zsiros kettős (She)
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős visszakapta a Nyírség-rali megnyeréséért járó pontjait, amelyektől azért fosztották meg ideiglenesen, mert a technikai bizottság könnyebbnek találta autójukat a minimumsúlynál.
szept. 23
11:47
NFL: megkezdte börtönbüntetését a 2008-as Super Bowl hőse (She)
Plaxico Burress, az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában szereplő New York Giants egykori elkapója megkezdte kétéves börtönbüntetése letöltését.
szept. 23
12:00
A veretlen bokszbajnok 5,6 millió dollárt fizet az adóhivatalnak (Behaviour)
A szombaton közel két év szünet után visszatért, veretlen profi bokszoló, az amerikai Floyd Mayweather Jr. vállalta, hogy 5,6 millió dolláros elmaradását befizeti az ország adóhivatalának (IRS).
szept. 23
12:03
Bayern München: Mario Gomez önbizalomhiányban szenved (She)
Mario Gomez önbizalomhiányban szenved: a nyáron 30 millió euróért a Bayern Münchenhez igazoló támadó elégedetlen jelenlegi helyzetével.
szept. 23
12:21
Atlétika: Tyson Gay közepes idővel nyert Kavaszakiban (She)
Vasárnapi sanghaji idejétől közel fél másodperccel elmaradt Tyson Gay, a háromszoros világbajnok amerikai sprinter, aki így is megnyerte a japán Kavaszakiban rendezett nemzetközi atlétikai verseny 100 méteres számát.
szept. 23
12:23
Olimpia 2016: a brazil elnök New Yorkban kampányolt Rio mellett (She)
Az olimpia nem lehet az Egyesült Államok és Európa kiváltsága – jelentette ki Luiz Inácio Lula da Silva brazil köztársasági elnök New Yorkban.
szept. 23
12:39
PSV: több hónapos kihagyás vár a térdműtét előtt álló Kromkampra (She)
Lehetséges, hogy az Európa-liga csoportkörében már nem léphet pályára Jan Kromkamp, a PSV védőjét ugyanis az orvosok szerint meg kell műteni.
szept. 23
12:41
Blackburn: Diouf szerint banánnal dobálták meg az Everton drukkerei (She)
A szenegáli El Hadji Diouf, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Blackburn Rovers támadója szerint banánnal dobálták meg az Everton drukkerei a két csapat hétvégi mérkőzésén a Goodison Parkban. A hazai oldal cáfol.
szept. 23
12:43
Sakk: kijelölték a kereteket az októberben kezdődő Eb-re (She)
A szövetségi kapitányok kijelölték a sakkválogatott kereteit az újvidéki, október 21-én kezdődő csapat Európa-bajnokságra.
szept. 23
12:57
Ausztria: Constantini marad a szövetségi kapitány 2012-ig (She)
Az Osztrák Labdarúgó-szövetség vezetői bejelentették, hogy a 2012-es Európa-bajnokságig Dietmar Constantini marad a válogatott szövetségi kapitánya, akinek szerződése 2009 végén járt volna le.
szept. 23
13:09
Hatvanezer eurós büntetést kapott az Újpest (Infostart)
Megérkezett az Újpesthez az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának hivatalos értesítése, amelyben arról tájékoztatják a klubot, hogy a Steaua Bukurest elleni Európa Liga-mérkőzésen történt lelátói események és rendzavarások miatt 60 ezer eurós (16 millió forintos) büntetéssel sújtják az egyesületet. Az Újpest eddig nem döntött a fellebbezés benyújtásáról.
szept. 23
13:12
Bryan Robson lett a thaiföldi szövetségi kapitány (Behaviour)
A 90-szeres angol válogatott Bryan Robson lett a thaiföldi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
szept. 23
13:15
Manchester City: Manszur sejk százszázalékos tulajdonos lett (She)
Immár teljes mértékben Manszur bin Zajed al-Nahjan sejk birtokolja a Manchester City labdarúgócsapatát.
szept. 23
13:30
A debreceniek vízilabdában is az élre törnek (Behaviour)
Az első osztályba kerülés a célja a Debreceni Vízilabda Sport Egyesületnek (DVSE), amely saját utánpótlásából kíván építkezni és sikereket elérni - mondta Gyöngyösi András, a klub újonnan kinevezett szakmai igazgatója bemutatkozó sajtótájékoztatóján, szerdán, a Debreceni Sportuszodában.
szept. 23
13:33
Ferencváros: Dragónert és Lipcsei Gábort felmentették a munkavégzés alól (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége a legutóbbi, Debrecen elleni mérkőzés után kirobbant botrány kivizsgálásának végéig felfüggesztette a munkavégzés alól a gyanúba keveredett Dragóner Attilát, valamint Lipcsei Gábor masszőrt.
szept. 23
13:45
Dragónert és Lipcsei Gábort felmentették a munkavégzés alól az FTC-nél (Infostart)
A Ferencváros labdarúgó-csapatának vezetősége a legutóbbi, Debrecen elleni mérkőzés után kirobbant botrány kivizsgálásának végéig felfüggesztette a munkavégzés alól a gyanúba keveredett Dragóner Attilát, valamint Lipcsei Gábor masszőrt - értesült a Nemzeti Sport.
szept. 23
13:45
Hatvanezer euróra büntették az Újpestet (Metropol)
A büntetést azért kapta az UEFA-tól a klub, mert a Steaua Bucuresti elleni meccsen a magyar szurkolók petárdáztak, verekedtek, csak rohamrendőrök tudták helyreállítani a rendet.
szept. 23
14:06
Manszúr sejk százszázalékos tulajdonosa lett a manchesteri klubnak (Behaviour)
Az utolsó tíz százaléknyi részvény felvásárlásával százszázalékosan Manszúr bin Zajed an-Nahjan sejk tulajdonába került az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City.
szept. 23
14:09
Thaiföld: hivatalosan is Robson az új szövetségi kapitány (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a korábbi angol válogatott klasszis, Bryan Robson lesz a thaiföldi labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A szakember mindenben megegyezett a szövetséggel, és négy évre szóló szerződést ír alá.
szept. 23
14:24
Orosz milliárdosok - focicsapatok után irány az NBA? (Behaviour)
Mihail Prohorov orosz milliárdos szeretné megvásárolni az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Jersey Nets csapatát.
szept. 23
14:27
Formula-1: Schumacher szerint Button nyeri a világbajnokságot (She)
Michael Schumacher Jenson Buttonra tenné a pénzét, ha a Formula–1 idei világbajnokára kellene tippelnie.
szept. 23
14:39
A Manchester City egy sejké lett (Metropol)
Az utolsó tíz százaléknyi részvény felvásárlásával százszázalékosan Manszúr bin Zajed an-Nahjan sejk tulajdonába került az angol labdarúgó Premier League-ben szereplő Manchester City.
szept. 23
14:45
Tenisz: Hantuchová továbbjutott, Bammer és Pavljucsenkova kiesett (She)
Az első helyen kiemelt Daniela Hantuchová három játszmában megverte a japán Morita Ajumit a Szöulban zajló teniszverseny első fordulójában.
szept. 23
15:03
Haladás: Tóth Balázs egy év ománi légióskodás után érkezett próbajátékra (She)
Továbbra is keresi a Haladás azokat a játékosokat, akik erősítést jelenthetnének. Ma érkezett Szombathelyre Tóth Balázs, aki egy év ománi légióskodás után térne vissza Magyarországra. A focista két szezont játszott az Újpestben, de megfordult Kaposváron is.
szept. 23
15:21
NBA: egy orosz milliárdos megvenné a New Jersey Netset (She)
Mihail Prohorov orosz milliárdos szeretné megvásárolni az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Jersey Nets csapatát.
szept. 23
15:33
Gilardino nem játszhat a Loki ellen (Metropol)
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott az Európai Labdarúgó Szövetségtől (UEFA) Alberto Gilardino, a Debrecennel azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő olasz Fiorentina támadója.
szept. 23
15:39
Anglia: Campbell egy mérkőzésig tartott ki negyedosztályú csapatánál (She)
Sol Campbell korábbi angol válogatott védő kitérője mindössze egy mérkőzés erejéig tartott a negyedosztályú Notts County csapatánál, a klub szerdai közlése szerint ugyanis ennyi elég volt Campbellnek ahhoz, hogy kérje négyéves szerződése felbontását.
szept. 23
15:51
12 év után magyarok az U20-as vb-n (Metropol)
Csütörtök este a házigazda Egyiptom, valamint Trinidad és Tobago összecsapásával megkezdődik az XVII. U20-as labdarúgó-világbajnokság, amelyen 12 év után a magyar válogatott is pályára lép.
szept. 23
15:57
Birkózó-vb: Szabó Emese nyert, Hatos Gábor kikapott (She)
Az 51 kg-os Szabó Emese győzelemmel mutatkozott be, a szabadfogásúak 74 kilós kategóriájában szereplő Hatos Gábor ugyanakkor kikapott első mérkőzésén a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság szerdai versenynapján.
szept. 23
16:12
Bizonytalan Ra:ikkönen jövője a Ferrarinál (Behaviour)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen vezeti majd az olasz Forma-1-es istálló egyik autóját.
szept. 23
16:15
Formula-1: Montezemolo szerint kérdéses Räikkönen jövője a Ferrarinál (She)
Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönen vezeti majd az olasz Formula-1-es istálló egyik autóját.

Keresés