2009. szeptember 27. vasárnap

szept. 27
0:00
Hollandia: a Twente megverte az újonc VV Venlót (She)
Hátrányból fordítva tudott nyerni a Twente a holland labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
szept. 27
0:18
Primera División: az Atlético a 92. percben egyenlített Valenciában (She)
Az Atlético Madrid már a 7. percben vezetést szerzett Valenciában, mégis úgy tűnt, hogy 2–1-es vereséget szenved a Primera División 5. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A 92. percben azonban érkezett Maxi Rodríguez, és megszerezte az Atlético egyenlítő gólját.
szept. 27
0:36
Portugália: a Benfica öt gólt rúgott a Leixoes hálójába (She)
Fölényes győzelmet aratott a Benfica a portugál labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában.
szept. 27
7:30
Irán: menesztették a korábbi horvát szövetségi kapitányt (She)
Helyi lapértesülések szerint az iráni labdarúgó-élvonalban szereplő Persepolis menesztette Zlatko Kranjcar vezetőedzőt, a horvát válogatott korábbi szövetségi kapitányát.
szept. 27
7:32
Profi ökölvívás: Klicsko legyőzte Arreolát, és megvédte övét (She)
Vitalij Klicsko megvédte a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki övét, miután kihívója, Cris Arreola a tizedik menet után nem tudta folytatni a küzdelmet a Los Angeles-i STAPLES Centerben magyar idő szerint vasárnap hajnalban.
szept. 27
7:48
Tenisz: Szávay számára már be is fejeződött a tokiói torna egyesben (She)
Szávay Ágnesnek nem sok esélye volt az argentin Gisela Dulko ellen a tokiói WTA-torna első fordulójában: a magyar teniszező 6:3, 6:0-ra kikapott, és búcsúzott egyesben.
szept. 27
7:50
MLS: Hercegfalviék gól nélküli döntetlent játszottak a Colorado ellen (She)
Hercegfalvi Zoltán csapata, a Kansas City Wizards gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Colorado Rapids ellen az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság, az MLS legutóbbi játéknapján.
szept. 27
9:18
Tenisz: a 39 éves japán Date Kimiko megnyerte a szöuli tornát (She)
A japán Date Kimikót a szöuli WTA-torna döntőjében sem lehetett megállítani: a 39 éves teniszező két játszmában, 6:3, 6:3-ra verte meg a második helyen kiemelt spanyol Anabel Medina Garriguest.
szept. 27
9:18
Klicsko nyerte az óriások csatáját (Metropol)
Vitalij Klicsko megvédte a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címét: Los Angelesben, magyar idő szerint vasárnap hajnalban vívott csatában Chris Arreola a tizedik menetig bírta az iramot az ukrán címvédő ellen.
szept. 27
9:18
Vitalij Klicsko megtartotta a WBC nehézsúlyú világbajnoki övét (Behaviour)
Vitalij Klicsko megvédte a Boksz Világtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoki címét: Los Angelesben, magyar idő szerint vasárnap hajnalban vívott csatában Chris Arreola a tizedik menetig bírta az iramot az ukrán címvédő ellen.
szept. 27
9:20
Furcsa amerikai pár a tenisz Hopman Kupán (Behaviour)
A mindössze 18 éves Melanie Oudin és a 206 centi magas John Isner képviseli az Egyesült Államokat a jövő év eleji tenisz Hopman Kupán.
szept. 27
10:12
Kikaptak az angol fiatalok (Metropol)
Némi meglepetésre az angolok kikaptak az uruguayiaktól a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának szombati játéknapján.
szept. 27
10:30
Labdarúgás: a topligák és a Soproni Liga vasárnapi programja (She)
Tekintse meg az angol, az olasz, a spanyol, a német, illetve a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi menetrendjét!
szept. 27
10:48
Tenisz: Ivanovicsnak sem tartott sokáig a tokiói torna egyesben (She)
A tizedik helyen kiemelt Ana Ivanovics már az első körben búcsúzott a tokiói WTA-tornától egyesben, miután két játszmában vereséget szenvedett a cseh Lucie Safarová elleni mérkőzésen.
szept. 27
10:50
Német Kupa: Királyék a Schalkéval találkoznak a nyolcaddöntőben (She)
Király Gábor csapata, a másodosztályú 1860 München a Schalkét kapta ellenfélként a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjének szombat éjjeli sorsolásán.
szept. 27
11:06
Rövid pályás gyorskorcsolya-vk: hatodik lett a magyar női váltó (She)
A Huszár Erika, Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Keszler Andrea összeállítású váltó hatodik lett vasárnap 3000 m-en a szöuli rövid pályás gyorskorcsolya-világkupán.
szept. 27
12:00
Skócia: László Csaba áradozik beugró csatáráról (She)
Az skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a László Csaba edzette Hearts 2–1-re legyőzte a Hamiltont, többek között a sérülés miatt szerepet kapó David Witteveen remek játékával.
szept. 27
12:36
Bajnokok Ligája: a norvég Övrebö vezeti a Loki Lyon elleni mérkőzését (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében a norvég Tom Henning Övrebö vezeti a Debrecen Lyon elleni Bajnokok Ligája-mérkőzését.
szept. 27
12:36
Szávaynak Tokióban sem ment (Metropol)
A magyar játékos a vasárnapi nyitókörben az argentin Gisela Dulkóval nézett farkasszemet, s mindössze három játékra futotta az erejéből.
szept. 27
13:12
Tenisz: Peer magabiztosan nyerte meg a taskenti torna döntőjét (She)
Sahar Peer nyerte meg a taskenti WTA-torna döntőjét, miután magabiztosan, két játszmában megverte a hazai közönség előtt versenyző üzbég Akgul Amanmuradovát.
szept. 27
13:30
Videó: nézze meg Buzsáky nagyszerű dupláját a Barnsley ellen! (She)
Buzsáky Ákos, a QPR magyar légiósa két góllal járult hozzá csapata szombati, Barnsley elleni 5-2-es sikeréhez. Nézze meg a középpályás találatait, közte egy szépségdíjas góllal!
szept. 27
13:30
Szingapúri Nagydíj - Heidfeld a boxutcából rajtol (Behaviour)
A boxutcából rajtol a 14 órakor kezdődő Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon Nick Heidfeld, a BMW-Sauber német pilótája, miután a szombati időmérő után kiderült: a megengedettnél könnyebb volt az autója. Ezt maga a csapat jelentette a versenybíróknak.
szept. 27
13:32
Férfi röplabda: szoros meccsen nyert az ifjúsági válogatott (She)
Az ifjúsági válogatott szoros mérkőzésen 3:2-re győzött a HPQ-Szegedi RSE ellen a férfi röplabda Extraligában.
szept. 27
13:48
Tenisz: honfitársa ütötte ki a kilencedik helyen kiemelt Pennettát (She)
Ana Ivanovics után újabb kiemelt búcsúzott a tokiói WTA-torna első fordulójában: a 9. helyen rangsorolt olasz Flavia Pennettát honfitársa, Roberta Vinci verte meg simán.
szept. 27
13:50
F1: Nick Heidfeld a hetedik hely helyett a boxutcából rajtol (She)
A boxutcából rajtol a 14 órakor kezdődő Formula-1-es Szingapúri Nagydíjon Nick Heidfeld, a BMW-Sauber német pilótája, miután a szombati időmérő után kiderült: a megengedettnél könnyebb volt az autója.
szept. 27
14:06
Liverpool: szaúdi herceg lehet a többségi tulajdonos (She)
Angol sajtóinformációk szerint a Liverpool amerikai tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillet a klub pénzügyi nehézségei miatt eladnák részvényeik 50%-át.
szept. 27
14:06
Kezdődik a Szingapúri Nagydíj (Behaviour)
Szombaton éjszaka Szingapúrban Lewis Hamilton szerezte meg a pole pozíciót az időmérőn, igaz, a mclarenesnek, aki egyébként végig nagyon gyors volt és megérdemelten lett első, volt egy kis szerencséje is.
szept. 27
14:24
Elkezdődőtt az éjszakai őrjöngés! (Behaviour)
Nem történt baleset a Forma-1 Szingapúri Nagydíjon. Hamilton az éle az első köt után.
szept. 27
14:26
Szávay az első fordulóban búcsúzott (Behaviour)
Szávay Ágnes már az első fordulóban búcsúzott a 2 millió dollár összdíjazású, tokiói keménypályás női tenisztornán.
szept. 27
14:28
Gyorskorcsolya: hatodik a magyar női váltó (Behaviour)
A Huszár Erika, Darázs Rózsa, Heidum Bernadett, Keszler Andrea összeállítású váltó hatodik lett vasárnap 3000 m-en a szöuli rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa-versenyen.
szept. 27
14:30
Klicsko verhetetlen? (Behaviour)
Az ukrán Vitalij Klicsko megvédte a Boksz Világtanácsnál (WBC) birtokolt nehézsúlyú világbajnoki címét. A Los Angelesben, magyar idő szerint vasárnap hajnalban vívott csatában riválisa, a mexikói gyökerű, de már az Egyesült Államokban született Chris Arreola a tizedik menetig bírta az iramot. Ezután edzője nem engedte tovább harcolni, így a meccs technikai KO-val ért véget.
szept. 27
14:42
U20-as vb: Egervári kihirdette a magyar válogatott kezdőcsapatát (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Egervári Sándor szövetségi edző kihirdette a magyar U20-as válogatott kezdőcsapatát a ma esti, Honduras elleni világbajnoki mérkőzésre.
szept. 27
15:00
Tenisz: Montanés megnyerte a bukaresti torna döntőjét Mónaco ellen (She)
Az 5. helyen kiemelt spanyol Albert Montanés nyerte meg a bukaresti ATP-torna döntőjét, miután 7:6, 7:6-ra megverte a harmadik helyen rangsorolt argentin Juan Mónacót.
szept. 27
15:02
Labdarúgás: ma továbbjuthat az U17-es válogatott az Eb-selejtezőn (She)
Vasárnap újabb két mérkőzéssel folytatódik a hazai rendezésű U17-es Eb-selejtezőtorna, a mieink Luxemburg legyőzésével kivívhatják a továbbjutást.
szept. 27
15:18
RM Castilla: Szalaiéknak nem kedvezett a bíró, ikszeltek (She)
Szalai Ádám csapata, Real Madrid Castilla 2–2-es döntetlent játszott a Tenerife B ellen a spanyol harmadosztályú bajnokság kettes csoportjának 6. fordulójában.
szept. 27
15:36
Bundesliga 2.: Király Gábor „lenullázta" a Paderbornt (She)
A német labdarúgó másodosztály 7. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésein négy magyar játékos lehetett volna érintett – végül Király Gábor (1860 München), Torghelle Sándor (Augsburg) és Stieber Zoltán (Koblenz) pályára lépett, Szabics Imre (Augsburg) ellenben nem kapott lehetőséget.
szept. 27
15:54
Vízilabda MK: tarolt a Vasas, Varga Dénes hetet lőtt a BVSC-nek (She)
Gólfesztivált rendezett a férfi vízilabda Magyar Kupa D-csoportjában a TEVA-VasasPlaket: az angyalföldiek 21 alkalommal zörgették meg a BVSC hálóját az egykor csúcsderbinek számító találkozón. Varga Dénes egy gól híján annyiszor talált be, mint a teljes zuglói csapat. A csoport másik meccsén az OSC magabiztosan győzött.
szept. 27
16:12
Hamilton nyert Szingapúrban (Infostart)
Az angol Lewis Hamilton nyerte a Formula-1-es Szingapúri Nagydíjat, a második helyen a német Timo Glock, a harmadikon pedig a spanyol Fernando Alonso végzett. A világbajnoki pontversenyt vezető angol Jenson Button az ötödik helyen ért célba, így egy ponttal növelte előnyét csapattársa, az ezúttal a hatodik helyen befutó brazil Rubens Barrichellóval szemben.
szept. 27
16:12
Internazionale: Sneijder kihagyja a Rubin elleni BL-meccset (She)
A Rubin Kazany elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzés kihagyására kényszerül Wesley Sneijder, az olasz bajnoki címvédő Internazionale labdarúgója.
szept. 27
16:12
Gyorshír! Hamilton nyert! (Behaviour)
Hamilton nyerte meg a Forma-1 Szingapúri Nagydíját.
szept. 27
16:14
Formula–1: Hamilton nyerte meg a Szingapúri Nagydíjat (She)
A Formula–1-es világbajnoki sorozat Szingapúri Nagydíját a brit Lewis Hamilton nyerte meg a német Timo Glock és a spanyol Fernando Alonso előtt.
szept. 27
16:14
Lewis Hamilton győzött (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat.
szept. 27
16:16
Birkózó-vb: eddig Lőrincz, Bácsi és Deák Bárdos is hibátlan (She)
A 66 kg-os Lőrincz Tamás, a 74 kg-ban érdekelt Bácsi Péter és a nehézsúlyú (120 kg) Deák Bárdos Mihály is győzelemmel kezdte meg szereplését a Herningben zajló birkózó-világbajnokság záró napján a kötöttfogásúak között.
szept. 27
16:30
League Two: kikapott a csapat, a menedzser átadólistára tette a keretet (She)
Az angol labdarúgó-negyedosztályban (League Two) szereplő Port Vale menedzsere, Micky Adams a Notts County elleni 3-1-es vereség után átadólistára tette a teljes keretet.
szept. 27
16:30
Hamilton győzött Szingapúrban (Metropol)
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjat, az autós gyorsasági világbajnokság 14. futamát.
szept. 27
16:32
Kerékpár-vb: súlyosan megsérült az osztrák Peter Wrolich (She)
Súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani a Svájcban zajló országútikerékpáros-világbajnokság mezőnyversenyén hatalmasat bukó osztrák Peter Wrolichet.
szept. 27
16:48
Championship: Tímár nélkül szenvedett vereséget a Plymouth (She)
Tímár Krisztián együttese, a Plymouth Argyle hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget a Nottingham Forresttől az angol labdarúgó-bajnokság másodosztályának 9. fordulójában.
szept. 27
16:50
Eredivisie: győzött az Ajax, Fehérék kikaptak a Feyenoordtól (She)
Fehér Csaba csapata, a NAC Breda hazai pályán 2–0-ra kikapott a Feyenoordtól a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 8. fordulójában. Győzött az Ajax is, az amszterdamiak 3–0-ra verték meg a Den Haagot.
szept. 27
17:06
Jégkorong, Mol-liga: megismételte pénteki győzelmét az Újpest (She)
A jégkorong Mol-liga mai játéknapján az Újpest – pénteki eredményét megismételve – 6–2-re legyőzte a Brassót.
szept. 27
17:08
Serie A: az utolsó pillanatban vesztett pontokat a Juve (She)
Nem sikerült begyűjtenie a három pontot a Juventusnak a Bologna ellen az olasz labdarúgó Serie A 6. fordulójában – Adaílton a 92. percben énekelte ki a sajtot (illetve a három pontot) a torinóiak szájából. Egymással játszottak a szicíliai és a római csapatok, a Roma és a Lazio egyaránt a hajrában mentett pontot. Hamsík győzelemre vezette a Napolit, nyert a Cagliari és az Udinese.

Keresés