2009. szeptember 8. kedd

szept. 8
1:06
US Open: Verdasco legyőzte Isnert, bejutott a nyolc közé (She)
A tizedik helyen kiemelt spanyol Fernando Verdasco legyőzte az amerikai John Isnert az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) férfi egyesének negyedik fordulójában, és bejutott a negyeddöntőbe.
szept. 8
4:06
Bodnár ismét a válogatottban (Blikk)
Sok a sérült, ezért Koeman kapitány meghívta a portugálok elleni keretbe.
szept. 8
4:10
Űrtechnikával gyógyul Juhász (Blikk)
TELKI — A magyar válogatott orvosai mindent megtesznek, hogy Juhász Roland (26) pályára lépjen holnap a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn.
szept. 8
4:14
Magyar lányok, jön Ronaldo! (Blikk)
A holnapi magyar–portugál vb-selejtezőn lép pályára a világ legdrágább labdarúgója.
szept. 8
4:18
Hajrá, anya! (Blikk)
FLUSHING MEADOWS — A szülési szabadsága után visszatérő Kim Clijsterst (26) csodálja a világ.
szept. 8
4:22
Fenyvesi trükkjével nyert a Fradi VVK-t (Blikk)
Öt nemzetközi kupafináléból csak egyet nyertek meg a magyar futballcsapatok az 1960-as, 70-es években.
szept. 8
7:06
Visszavonul a vitatott nemű világbajnok edzője (Infostart)
Visszavonul a berlini atlétikai világbajnokságon 800 méteren győztes Caster Semenya edzője, mert saját bevallása szerint félretájékoztatta tanítványát, és nem készítette fel arra, hogy doppingellenőrzés helyett a nemét vizsgálják majd.
szept. 8
7:12
Susányi Zsófia sikere (Metropol)
Babos Tímea után Susányi Zsófia is sikerrel vette az első fordulót hétfőn az amerikai nyílt teniszbajnokság juniorversenyében.
szept. 8
7:14
Massa sikeres plasztikai műtéten esett át (Metropol)
Sikeres plasztikai műtéten esett át hétfőn egy Sao Paulo-i kórházban Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén - közölte a Forma-1-es Ferrari-csapat internetes oldalán.
szept. 8
7:16
Futás az éjszakában (Metropol)
Szombaton már 14. alkalommal kerül sor a K(and)H bank által szervezett olimpiai éjszakai futóversenyre Budapesten.
szept. 8
7:42
Atlétika: visszavonul a vitatott nemű világbajnok edzője (She)
Visszavonul a berlini atlétikai világbajnokságon 800 méteren győztes Caster Semenya edzője, mert saját bevallása szerint félretájékoztatta tanítványát, és nem készítette fel arra, hogy doppingellenőrzés helyett a nemét vizsgálják majd.
szept. 8
7:44
US Open: Wozniacki legyőzte Kuznyecovát, Djokovics negyeddöntős (She)
A kilenecedik helyen kiemelt dán Caroline Wozniacki három játszmában legyőzte a hatodik helyen rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecovát, így bejutott a US Open negyeddöntőjébe.
szept. 8
7:48
Sikeres volt Massa plasztikai műtétje (Behaviour)
Sikeres plasztikai műtéten esett át hétfőn egy Sao Paulo-i kórházban Felipe Massa, aki súlyos balesetet szenvedett a Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén - közölte a Forma-1-es Ferrari-csapat internetes oldalán.
szept. 8
8:36
Vb 2010: Dunga Brazíliában játszó futballistákkal pótolja Kakáékat (She)
Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya négy új játékost hívott be a selecao Chile ellen készülő keretébe, mivel Kaká, Luis Fabiano, Lúcio és Ramires eltiltás, robinho pedig sérülés miatt nem áll rendelkezésére.
szept. 8
8:54
U20: a pécsi Nagy Olivér nem utazhat az egyiptomi vb-re (She)
Nem lesz ott az U20-as világbajnokságon Nagy Olivér, a Pécsi MFC futballistája. A játékos pénteken a Gyirmót elleni NB II-es rangadón megsérült, hétfőn pedig kiderült, hogy három hétbe telik a felépülése, így ki kell hagynia a szeptember 24-én kezdődő viadalt. A keret egyik meghatározó labdarúgójáról van szó, aki a tavalyi Európa-bajnokságon a spanyolok elleni találkozón az elődöntőbe „lőtte" a…
szept. 8
8:56
Ferencváros: Lowtont még Angliában kezelik, Ahmed már edz (She)
Továbbra is Angliában végzi térdszalagjának rehabilitációját Matthew Lowton, a Ferencváros labdarúgócsapatának 20 esztendős védője.
szept. 8
9:12
Pápa: nem kellenek a kritikán aluli brazil próbajátékosok (She)
Nem lesz a Lombard Pápa Termál FC játékosa Tiago és Leandro.
szept. 8
9:30
Paksi FC: Weitner a keresztszalag-szakadása után újra gólokat lő (She)
A végéhez közeledik Weitner Ádám rehabilitációja. A Paksi FC 26 esztendős csatára decemberben szenvedett keresztszalag-szakadást, majd több mint fél év után ismét végigjátszott egy bajnokit.
szept. 8
9:32
Súlyemelés: elhunyt Dolovai Tamás, a szövetség korábbi elnöke (She)
Elhunyt Dolovai Tamás, a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) korábbi elnöke.
szept. 8
10:06
Játékossors: a Fradival a BL-t is megjáró védő az Építőkben folytatja (She)
Noha sérüléssel bajlódik, a 43. Sz. Építők SK labdarúgócsapatához szerződött Szűcs Mihály.
szept. 8
10:08
Bp. Honvéd: az NB III-ba szerződött a csapat fiatal csatára (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata kölcsönadta a 22 éves Langer Lászlót az NB III-as Monori SE-nek.
szept. 8
10:12
Vb-selejtező: le kell győznünk a Portugálokat! (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott csak akkor maradhat reálisan versenyben a világbajnoki részvételért, ha szerdán legyőzi a portugálokat a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 8
10:24
Férfi kézilabda: a szegedi Danijel Andjelkovics újra megsérült (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatának kapitánya, Danijel Andjelkovics újból megsérült – adta hírül a delmagyar.hu internetes oldal.
szept. 8
10:42
Golf: Stricker nyert a 7.5 millió dollár összdíjazású versenyen (She)
Az amerikai Steve Stricker nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour legutóbbi, Nortonban rendezett 7.5 millió dollár összdíjazású állomását, s ezzel a világranglistán a második helyre lépett előre.
szept. 8
10:48
Henry tagadja, hogy kritizálta Domenechet (Metropol)
Thierry Henry, a francia labdarúgó-válogatott csapatkapitánya tagadja, hogy kritizálta volna Raymond Domenech szövetségi kapitány munkáját és edzésmódszereit.
szept. 8
10:57
Vesztegetéssel szerezte meg a fiatal tehetséget a Manchester United? (Infostart)
Megvesztegette a 16 éves francia labdarúgó, Paul Pogba szüleit a Manchester United, hogy a játékos hozzájuk igazoljon - ezt állítja a Le Havre, a francia klub, ahonnan a tehetséges futballistát megszerezték.
szept. 8
11:00
Ferencváros: Abdi már játszhat az örökrangadón, Haber még nem (She)
A múlt héten két labdarúgóval bővült a Soproni Ligában szereplő Ferencváros kerete, de közülük csak a szomáliai-norvég Liban Abdi szerepelhet az MTK elleni vasárnapi bajnokin, ugyanis a máltai kapus, Justin Haber még nem jött meg Budapestre – adta hírül a 100% Fradi.
szept. 8
11:36
DVSC: bizonytalan Vukasin Polekszics játéka Liverpoolban (She)
A DVSC-TEVA néhány játékosának vízumra van szüksége a liverpooli utazáshoz, ám a brit szabályozás nem könnyíti meg a sürgős beutazási okmányra várók helyzetét. Balla Judit, a debreceni klub titkárságvezetője hosszasan egyeztetett Nagy-Britannia budapesti konzuljával, így a svájci-macedón állampolgárságú Mirszad Mijadinoszki, a szerb Djordje Pantics és a hondurasi Luis Ramos Horváth Béla technikai…
szept. 8
11:54
Plymouth: Tímár Krisztián a harmadosztályú Millwallhoz kerülhet (She)
Angol lapértesülések szerint Tímár Krisztián, a magyar válogatott és az angol Championshipben szereplő Plymouth Argyle hátvédje a harmadosztályú Millwallhoz kerülhet kölcsönbe.
szept. 8
12:12
Magyar Kupa: látható lesz a televízióban a Fradi és az MTK II meccse (She)
Mivel a Sport Tv közvetítésre jelölte a Magyar Kupa harmadik fordulójában esedékes MTK Budapest II–Ferencváros mérkőzést, az MLSZ versenybizottsága módosította a meccs kezdési időpontját: a találkozó szeptember 16-án, szerdán 18 órakor kezdődik.
szept. 8
12:36
Massa szerint Button nem bírja a nyomást (Metropol)
Felipe Massa (Ferrari) szerint a Forma-1-es világbajnoki sorozatot vezető brit Jenson Button (Brawn GP) a rá nehezedő nagy nyomás miatt teljesített gyengén az utóbbi futamokon, s ha nem tud javulni, elveszítheti a vb-címet.
szept. 8
12:38
Péntektől lehet Budapesten jegyet venni a Debrecen hazai meccseire (Metropol)
Debrecenben már kedden megindult a jegyértékesítés, Budapesten pedig péntektől lehet belépőket vásárolni a DVSC labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire.
szept. 8
12:48
Halálra késelte tinédzser lányait az anya (Blikk)
Saját élete sikertelensége miatt, előre eltervezetten ölte meg mindkét lányát egy nő Nagy-Britanniában. Rekha Kumari-Baker (41) éjszaka, alvás közben késelte halálra 13 és 16 éves gyermekét, hogy kiszúrjon volt férjével.
szept. 8
13:06
FIFA: a Manchester Cityt is szabálytalan igazolással vádolják (She)
Újabb angol klub keveredett gyanúba, hogy szabálytalanul igazolt játékost: a francia Rennes a Manchester Cityt jelentette fel a FIFA-nál a 17 éves Jeremy Helan átigazolása miatt. Az angol együttes tagadja a vádakat.
szept. 8
13:08
Barcelona: Hleb szerint Csihrinszkijnek nehéz lesz elfogadtatnia magát (She)
A Barcelonából a nyáron Stuttgartba távozó fehérorosz Alekszandr Hleb elmondása szerint a katalánok új ukrán igazolásának, Dmitro Csihrinszkijnek nehéz dolga lesz, ha el akarja magát fogadtatni a Nou Campban.
szept. 8
13:10
DVSC: már négy repülőgép „megtelt” a Liverpool elleni meccsre (She)
A DVSC-TEVA labdarúgócsapatának hivatalos honlapja arról számolt be, hogy négy repülőgép már biztosan megtelik azokkal a szurkolókkal, akik jelentkeztek a Liverpool elleni jövő szerdai BL-mérkőzésre szervezett utazásra.
szept. 8
13:24
Rg vb: az olimpiai bajnok Kanajeváé az első két aranyérem (She)
Az olimpiai bajnok orosz Jevgenyija Kanajeva szerezte meg a Japánban zajló ritmikusgimnasztika-vb első aranyérmét, honfitársnője, Darja Kondakova és az ukrán Anna Besszonova előtt, majd a karikadöntőben is diadalmaskodott.
szept. 8
13:24
Készül Hien lemeze (Blikk)
szept. 8
13:26
Liverpool: Babelnek és Rierának a pályán kell bizonyítania (She)
A Liverpool menedzsere, Rafa Benítez egy keddi sajtótájékoztatón elmondta, a holland Ryan Babel és a spanyol Albert Riera is elégedetlenkedik, hogy keveset játszik, de a szakember szerint a két játékosnak a pályán kell bizonyítania.
szept. 8
13:28
Válogatott: megérkeztek a portugálok Budapestre (She)
Kora délután megérkezett Budapestre a portugál labdarúgó-válogatott, amely szerdán 20.45 órától játszik világbajnoki selejtezőt a magyar csapattal.
szept. 8
13:30
Nemzetibb focit akar a FIFA (Behaviour)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai, valamint a külügyi és határon túli magyarok bizottsága keddi közös ülésén támogatta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) közös törekvését abban, hogy a sport sajátos jellege miatt nagyobb szerepet kapjon az Európai Unióban.
szept. 8
13:39
Megérkeztek a portugálok (Infostart)
Kora délután megérkezett Budapestre a portugál labdarúgó-válogatott, amely szerdán 20:45 órától játszik világbajnoki selejtezőt a magyar csapattal.
szept. 8
13:42
Labdarúgás: a sportbizottság támogatja a 6+5-ös szabályt (She)
Az Országgyűlés sport- és turisztikai, valamint a külügyi és határon túli magyarok bizottsága keddi közös ülésén támogatta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) közös törekvését arra, hogy sajátos jellege miatt a sport nagyobb szerepet kapjon az Európai Unióban.
szept. 8
13:44
Légióssors: Németh Norbertet megműtötték Fehérváron (She)
Németh Norbertet, az orosz bajnokságban szereplő Tom Tomszk magyar labdarúgóját belső porcleválása és keresztszalag-szakadása miatt hétfő délután megoperálták Fehérváron.
szept. 8
13:48
Megérkezett a portugál válogatott Budapestre (Metropol)
Kora délután megérkezett Budapestre a portugál labdarúgó-válogatott, amely szerdán 20:45 órától játszik világbajnoki selejtezőt a magyar csapattal.
szept. 8
14:00
Haladás: a libériai válogatott befutott, a lett csatár nem jön (She)
Megérkezett Szombathelyre a próbajátékra hívott libériai válogatott csatár, Victor Carr – erről a Haladás hivatalos honlapja számolt be.
szept. 8
14:00
Kukkants be Janics Natasa modern lakásába! (Blikk)
Janics Natasa és kedvese, Szilárd a júniusi kajak-kenu Világkupa-verseny előtt költözött be új lakásába. A háromszoros olimpiai bajnok otthona Szeged belvárosában, egy új építésű lakóparkban található.
szept. 8
14:02
Kézilabda: Radulovics visszatér és segít a Dunaújvárosnak (She)
A kezi.hu portál információi szerint edzésbe állt Bojana Radulovics, aki a játékával segítene a nehéz helyzetbe került dunaújvárosi női csapatnak.
szept. 8
14:15
A negyedosztály nem érdekli Beckhamet (Infostart)
Nem zárta ki David Beckham, hogy januárban visszatér a Premier League-be, azt azonban nyilvánvalóvá tette, hogy biztosan nem csatlakozik a Sven-Göran Eriksson vezette Notts County csapatához.
szept. 8
14:36
Nyíregyháza: a felújítások miatt csak 4000-en lehetnek ott a Videoton ellen (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetősége kedden hivatalos közleményben tudatta, hogy a stadion felújítási munkálatai miatt a hétvégi, Videoton elleni bajnokin a vendégdrukkerekkel együtt csak 4000 szurkoló biztonságos elhelyezésére van lehetőség.

Keresés