2009. szeptember 6. vasárnap

szept. 6
0:12
Koeman: Keserű és fájdalmas a vereség (Infostart)
A magyar válogatott megérdemelte volna a döntetlent a svédek ellen - mondta a meccs után Erwin Koeman szövetségi kapitány.
szept. 6
0:12
Vb 2010: a spanyolok gólparádét rendeztek Belgium ellen (She)
Az Európa-bajnok spanyol válogatott magabiztos, 5–0-s győzelmet aratott Belgium ellen világbajnoki selejtezőn az európai zóna 5. csoportjában. A hazai pályán játszó spanyoloknál David Silva és David Villa is duplázott, rajtuk kívül Gerard Piqué volt eredményes.
szept. 6
0:16
Blog: optimizmusunkat az ellenfél kalitkába tuszkolta vissza (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa, aki ezúttal a magyar válogatott svédek elleni, 2–1-re elveszített találkozójáról fejti ki véleményét.
szept. 6
0:48
Videó: Bendter hatalmas gólja és Liédson egyenlítése Dániában (She)
Mint már beszámoltunk róla, döntetlenre végzett egymással Dánia és Portugália a magyar válogatottat is magában foglaló egyes számú labdarúgó világbajnoki selejtező-csoportban. A mérkőzésen az első félidő hajrájában Nicklas Bendtner hatalmas góllal szerzett vezetést, míg Liédson a találkozó végén egyenlített. Nézze meg a találatokat videón!
szept. 6
0:52
Videó: nézze meg Kaladze olaszok elleni öngóljait! (She)
A világbajnok olasz labdarúgó-válogatott elsősorban Kaha Kaladzének köszönhetően gyűjtötte be a három pontot Tbilisziben, Grúzia vendégeként világbajnoki selejtezőn. Íme, a találkozó összefoglalója, benne Kaladze öngóljaival!
szept. 6
1:06
Babos: Elkeserítő érzés ilyen gólt kapni (Infostart)
Az egyenlítő gól után érezni lehetett a magyar csapaton, hogy méltó ellenfele a svéd együttesnek, ezért is különösen bosszantó egy balszerencsés góllal kikapni a hajrában - mondta a magyar labdarúgó-válogatott kapusa. Babos Gábor hangsúlyozta: ezután a vereség után fontos lesz a mentális felkészülés a portugálok elleni selejtezőre.
szept. 6
1:24
Vb 2010: Kolumbia és Peru is hazai pályán győzött (She)
A világbajnoki selejtezők dél-amerikai zónájának 15. fordulójában Kolumbia és Peru is hazai pályán gyűjtötte be a három pontot.
szept. 6
2:00
NSO Tv: felfoghatatlan, sokkoló, döbbenetes volt a svédek elleni meccs! (She)
Alig találták a magyar válogatott játékosai a szavakat a Svédországtól az utolsó másodpercben kapott góllal elszenvedett vereség után. Juhász Roland, Dzsudzsák Balázs és Torghelle Sándor is nehezen emésztette meg a pályán történteket...
szept. 6
2:18
Videó: nézze meg a spanyolok belgáknak lőtt öt gólját! (She)
Az Európa-bajnok spanyol válogatott magabiztos, 5–0-s győzelmet aratott Belgium ellen világbajnoki selejtezőn az európai zóna 5. csoportjában. A hazai pályán játszó spanyoloknál David Silva és David Villa is duplázott, rajtuk kívül Gerard Piqué volt eredményes. Nézze meg a találatokat videón!
szept. 6
2:36
Brazília: Vágner Love góljával győzött az éllovas Palmeiras (She)
A brazil országos labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában az éllovas Palmeiras a középmezőnyben tanyázó Baruerit verte meg 2–1-re. A hazaiak második gólját a CSZKA Moszkvától kölcsönbe érkezett Vágner Love szerezte – a brazil csatár tizenegyből volt eredményes.
szept. 6
3:30
Vb 2010: a szombati európai selejtezők eredményei (She)
Tekintse meg a szombaton játszott európai világbajnoki selejtezőmérkőzések eredményeit!
szept. 6
4:24
Vb 2010: fordított és győzött az Egyesült Államok Salvador ellen (She)
Az Egyesült Államok válogatottja otthon tartotta a három pontot, miután 0–1-ről fordítani tudott és 2–1-re győzött Salvador ellen vb-selejtezők CONCACAF-zónájának döntőjében.
szept. 6
4:42
Vb 2010: Brazília megverte Argentínát, és kijutott a világbajnokságra (She)
A brazil labdarúgó-válogatott idegenben 3–1-re legyőzte az ősi rivális Argentínát világbajnoki selejtezőmérkőzésen, és a sikerrel biztosította helyét a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon. A selecao játékosai közül Luisao egyszer, Luís Fabiano kétszer volt eredményes, ezekre a találatokra hazai részről csak Jésus Dátolo tudott válaszolni. Argentína története során másodszor szenvedett vereséget…
szept. 6
4:46
Videó: parádés gólok és brazil győzelem Argentínában (She)
Mint már beszámoltunk róla, Brazília 3–1-re győzött Argentínában, így biztosan résztvevője lesz a 2010-es labdarúgó-világbajnokságnak. Nézze meg a találatokat videón, közte Dátolo csupán szépítéshez elégendő bombagólját, valamint Luís Fabiano parádés emelését.
szept. 6
5:18
US Open: Andy Roddick kiesett a harmadik fordulóban (She)
Az ötödik helyen kiemelt Andy Roddick kiesett az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) férfi egyesének harmadik fordulójában. Az amerikai klasszist honfitársa, John Isner verte meg nagy csatában, 7:6, 6:3, 3:6, 5:7, 7:6-ra.
szept. 6
5:36
US Open: kiesett a Szávay Ágnest búcsúztató Peer (She)
A 3. forduló jelentette a végállomást az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon (US Open) Sahar Peernek, aki a viadal első körében a magyar Szávay Ágnest búcsúztatta. Az izraeeli teniszező két szettben, 7:5, 6:1-re kapott ki az orosz Szvetlana Kuznyecovától.
szept. 6
7:30
Indiai tulajdonosa lehet a BMW-Saubernek (Metropol)
A Times of India című napilap értesülései szerint egy indiai társaság vásárolhatja meg a BMW-Sauber Forma-1-es csapatát.
szept. 6
7:42
US Open: Robredo játszhat Federerrel a nyolcaddöntőben (She)
A 14. helyen kiemelt spanyol Tommy Robredo három játszmában 7:6, 6:4, 6:4-re legyőzte a hazai pályán játszó James Blake-et az amerikai nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójában, így a következő fordulóban ő játszhat a világelső Roger Federerrel, aki korábban négy szettben verte meg Llleyton Hewittot.
szept. 6
8:00
Vb 2010: Chile döntetlent játszott Venezuelával, és második (She)
Chile hazai pályán 2–2-s döntetlent játszott Venezuelával labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen. Chile ezzel a második helyen áll a dél-amerikai zónában a már továbbjutó Brazília mögött, Venezuela a nyolcadik.
szept. 6
9:12
Formula-1: Loeb engedélyt kapott a Citroëntől az F1-es rajtra (She)
Az ötszörös rali-világbajnok francia Sébastien Loeb novemberben mutatkozhat be a Formula–1-ben, miután a Citroëntől engedélyt kapott arra, hogy az Abu-Dzabi Nagydíjon az egyik Toro Rossót vezesse.
szept. 6
9:14
Vb 2010: Mexikó nyert Costa Rica ellen, Honduras vezeti a csoportot (She)
Mexikó labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésen 3–0-ra nyert Costa Rica ellen idegenben, így megelőzte riválisát a csoportban. Honduras válogatottja Trinidad és Tobago ellen nyert magabiztosan hazai pályán 4–1-re. A forduló előtt még a csoport élén álló Costa Rica így visszaesett a pótselejtezőt érő negyedik helyre, míg Honduras jobb gólarányával vezeti a hatost az Egyesült Államok előtt.
szept. 6
9:30
MLS: Hercegfalvi Zoltánék 4-2-re nyertek idegenben (She)
Hercegfalvi Zoltán együttese csapata, a Kansas City Wizards meglepetés-győzelmet aratott az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság legutóbbi játéknapján. A Wizards 4–2-re nyert a New England Revolution ellen, a magyar csatár a hosszabbítás harmadik percében állt be csapatába.
szept. 6
9:48
Halmosi: "Ilyen góllal csak mi tudunk kikapni" (Infostart)
Ilyen balszerencsés góllal is csak a magyar válogatott kaphat ki - mondta az InfoRádiónak Halmosi Péter a svédek ellen a hajrában 2-1-re elveszített világbajnoki selejtező után. Hozzátette: a portugálok ellen másként kell készülni, mint a svédek ellen. Juhász Roland arról beszélt, bordasérülése elleni játszani szeretne a szerdai selejtezőn.
szept. 6
9:54
Brazília már kijutott a világbajnokságra (Metropol)
A brazil labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn nyert szombaton Argentínában, ezzel már biztosan kijutott a jövő évi vb-re.
szept. 6
10:42
Olaszország: Roma-szurkolók a klub eladása mellett tüntettek (She)
Körülbelül ötszáz szurkoló részvételével zajlott az a többé-kevésbé békés tüntetés, amelyen a Roma-drukkerek kérték Rosella Sensi tulajdonost, hogy adja el a klubot.
szept. 6
10:44
Eb 2012: Kallen szerint jól állnak az előkészületekkel az ukránok (She)
Martin Kallen UEFA-versenyigazgató szerint a 2012-es Eb-társrendező ukránok egyre jobban állnak az előkészületekkel.
szept. 6
11:18
MotoGP: Talmácsi a 17. helyen végzett a bemelegítőn (She)
Talmácsi Gábor a 17. legjobb időt motorozta a gyorsaságimorotos-világbajnokság királykategóriájának San Marinó-i Nagydíját megelőző bemelegítő edzésen. A „ráhangolódás” a világbajnok Valentino Rossinak sikerült leginkább, aki Dani Pedrosát és Andrea Doviziosót megelőzve bizonyult a leggyorsabbnak. Rossi a 14 órakor kezdődő versenyen az első helyről indul.
szept. 6
11:36
Rali-vb: Loeb megelőzte Hirvonent, és nyert Ausztráliában (She)
Az ötszörös vb-első francia Sébastien Loeb az utolsó napon megelőzte az addig éllovas finn Mikko Hirvonent, és megnyerte az Ausztrál-ralit.
szept. 6
12:30
MotoGP: Simón nyerte meg a 125 kcm-esek San Marinó-i Nagydíját (She)
A spanyol Julián Simón nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának San Marinó-i Nagydíját. Mögötte honfitársa, Nicolás Terol végzett a második helyen, míg a harmadik a brit Bradley Smith lett.
szept. 6
12:48
Atlético Madrid: Asenjót nem szeretnék elengedni az U20-as vb-re (She)
Az Atlético Madrid nem szeretné elengedni Sergio Asenjót az U20-as labdarúgó-világbajnokságra, mert a klub első számú kapusa így három bajnokiról és egy BL-meccsről is hiányozna.
szept. 6
12:50
Kolumbia: egy ember meghalt az Ecuador elleni győzelem után (She)
Hírügynökségi beszámolók szerint egy szurkoló életét vesztette a Kolumbia–Ecuador vb-selejtezőn (2–0).
szept. 6
12:54
Koeman: "nem érdemeltünk vereséget" (Metropol)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érthető csalódottsággal nyilatkozott a svédek elleni szombati világbajnoki selejtezőt követően.
szept. 6
13:24
A brazilok sem értik: ez a Luis Fabiano miért nem kellett a Milannak? - videóval (Infostart)
A Milan által drágának tartott Luis Fabiano két góljával a brazilok 3-1-re nyertek világbajnoki selejtezőn Argentínában, s ezzel kijutottak a 2010-es vébére. Pedig Carlos Tévez a mérkőzés előtt négy-ötgólos hazai győzelmet jósolt!
szept. 6
13:24
Ökölvívás: új edzővel, Magomed Saburovval készül Ruszlan Csagajev (She)
A továbbiakban a tádzsik Magomed Saburov végzi majd a korábbi üzbég bokszvilágbajnok, Ruszlan Csagajev felkészítését.
szept. 6
13:26
DVSC: megérkeztek a BL-jegyek, kedden kezdik az árusítást (She)
Megérkeztek Debrecenbe a Liverpool elleni idegenbeli BL-meccs jegyei, amelyek árusítását kedden kezdik meg – adta hírül a DVSC hivatalos honlapja.
szept. 6
13:42
Dzsudzsák: "Aki azt mondja, hogy jogosan kaptunk ki, nem magyar és hazudik" (Infostart)
"Egy másfél éves munkának az eredményét a sors most elvette tőlünk, aki most azt mondja, hogy jogosan kaptunk ki, az nem magyar és hazudik" - mondta a svédek elleni vereség után Dzsudzsák Balázs, a magyar csapat legjobbja. Erwin Koeman szövetségi kapitány szerint sem érdemelt vereséget a válogatott.
szept. 6
13:42
Videoton FC: Filipovics megsérült, három hetet pihennie kell (She)
Három hét kényszerpihenő vár a Videoton FC szerb kapusára, Nenad Filipovicsra, akinek kificamodott a kisujja a jobb kezén.
szept. 6
13:44
Németh pontot szerzett, Tóth 18. a San Marino Nagydíjon (Infostart)
A 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a pontszerző 15.helyen végzett, míg Tóth Imre a 18. lett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján.
szept. 6
14:00
MotoGP: Németh pontot szerzett a 250-esek San Marinó-i Nagydíján (She)
Héctor Barbera nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-es géposztályának San Marinó-i Nagydíját. A spanyol hatalmas versenyben előzte meg az olasz Mattia Pasinit. A harmadik helyért vívott harc szintén csak nagy küzdelem után dőlt el Álvaro Bautista és Aojama Hirosi között, az előbbi javára. A vb-pontrangsor 3. helyén álló olasz Marco Simoncelli nem ért célba, miután bukott a…
szept. 6
14:02
Ökölvívó-vb: Mihály János kikapott Bahodirjon Szultonovtól (She)
Mihály János papírforma-vereséget szenvedett Bahodirjon Szultonovtól az 57 kilósok mezőnyében a legjobb 32 között, és egy-egy győzelemmel, valamint vereséggel befejezte a szereplését az amatőr bokszolók milánói világbajnokságán.
szept. 6
14:04
Formula-1: indiai tulajdonosa lehet a BMW Saubernek (She)
A Times of India című napilap információi szerint egy indiai társaság vásárolhatja meg a BMW Sauber Formula–1-es csapatot.
szept. 6
14:18
Ökölvívás: Vető Gábor megszerezte a tizedik győzelmét (She)
Pénteken este 5000 helyi néző előtt lépett kötelek közé Zenicán (Bosznia-Hercegovina) a könnyűsúlyú reménység, a WBC Youth (ifjúsági) eliminátori, azaz hivatalos kihívói pozícióját birtokló Vető Gábor, a 20 éves öklöző ellenfele pedig a szerbiai Simon Imre volt.
szept. 6
14:24
Németh pontot szerzett a San Marinó-i Nagydíjon (Metropol)
A 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a pontszerző 15.helyen végzett, míg Tóth Imre a 18. lett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján.
szept. 6
14:36
Rali: Loeböt megbüntették, Hirvonen nyert Ausztráliában (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a francia Sébastien Loeb az utolsó napon megelőzte az addig éllovas finn Mikko Hirvonent, és megnyerte az Ausztrál ralit. A versenybíróság azonban egy technikai szabálytalanság miatt egyperces büntetéssel sújtotta a Citroënnel szereplő pilótákat, így végül Hirvonen győzött Ausztráliában.
szept. 6
14:54
Atlétika: beismerték a doppingolást a felmentett jamaicai atléták (She)
Beismerte doppingvétségét szombaton az a négy jamaicai atléta, aki pozitív mintát adott az augusztusi berlini világbajnokság előtt, majd felmentették őket.
szept. 6
15:12
MotoGP: Rossi nyert, Talmácsi két pontot szerzett Misanóban (She)
Talmácsi Gábor jól indult, ám az első körök után visszaesett, így utolsóként célba érve a 14. helyen végzett a gyorsaságimotoros-vb királykategóriájának San Marinó-i Nagydíján. A magyar versenyző ezzel két pontot szerzett. A viadalt a világbajnoki címvédő Valentino Rossi nyerte meg, két spanyol, Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa előtt.
szept. 6
15:14
MLSZ: Gaál Gyöngyi Eb-elődöntőt vezethet Finnországban (She)
FIFA-játékvezetőnőnk, Gaál Gyöngyi több mint két hete működik közre a Finnországban zajló női Európa-bajnokságon. Az UEFA illetékesei szerint is kiváló teljesítményt nyújt, ezért őt bízták meg a vasárnapi Anglia–Hollandia elődöntő vezetésével.
szept. 6
15:30
Nyíregyháza: Pákolicz szeretné visszanyerni a régi formáját (She)
Böőr Zoltánhoz és Kovács Zoltánhoz hasonlóan szintén Győrből tette át a székhelyét Nyíregyházára Pákolicz Dávid. A 25 esztendős támadó középpályás bízik abban, hogy erejét visszanyerve hasznára tud majd lenni új csapatának.
szept. 6
15:32
Röplabda: kikapott a Kaposvár, döntős a Kecskemét a Hírös-kupán (She)
Kikapott a bajnoki címvédő és kupagyőztes Diamant-Kaposvár: a somogyiakat a Nagybánya múlta felül a Hírös-kupán, így nem jutottak döntőbe.
szept. 6
15:36
Talmácsi utolsó lett San Marinóban (Metropol)
A MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor az utolsó, 14. helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján.

Keresés