2009. szeptember 30. szerda

szept. 30
0:00
BL: nem sikerült százszázalékosan felpörögnünk - Fodor Marcell (She)
Czvitkovics Péter, a DVSC játékosa szerint a kvartett legjobb csapatától szenvedtek vereséget a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. Fodor Marcell szerint a Loki nem tudott százszázalékosan felpörögni a Lyon ellen, ezért is a 4–0-s vereség.
szept. 30
0:18
U20-as vb: Ghána Angliát kiütve biztosította helyét a 16 között (She)
Ghána biztosította helyét a legjobb 16 csapat között az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon, miután a csoportkör második fordulójában 4–0-ra verte meg Angliát.
szept. 30
0:54
NSO Tv: Herczeg szerint szokatlan még a Loki számára a BL-ritmus (She)
Az első hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen, az Olympique Lyontól elszenvedett 4-0-ás vereség után Herczeg András klubmenedzser, valamint két középpályás, Czvitkovics Péter és Laczkó Zsolt értékelt stábunknak. Tekintse meg a debreceniek nyilatkozatait!
szept. 30
2:24
Videó: nézze meg a keddi BL-játéknap góljait! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, a keddi játéknapon összesen 21 gól született. Sajnos, ebből négyet a Debrecen kapott a Puskás Ferenc Stadionban a Lyontól. Az alábbi videókon megtekintheti az összes keddi találkozó összefoglalóját, többek között a lyoni találatokat, valamint láthatja a firenzei Sztevan Jovetics dupláját is a Liverpool ellen.
szept. 30
6:36
Mexikó visszalépett a labdarúgó-vb rendezésétől (Behaviour)
A mexikói labdarúgó-szövetség kedden bejelentette, hogy visszalép a 2018-as és a 2022-es világbajnokság megrendezésétől.
szept. 30
6:38
Elbukott a Liverpool is (Behaviour)
A Debrecennel azonos csoportban szereplő Fiorentina hazai pályán 2-0-ra legyőzte az angol Liverpool együttesét a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi játéknapján.
szept. 30
6:40
Futóbolondok Budapesten (Behaviour)
Az eddigi nevezések alapján öt kontinens ötven országának futói vesznek részt vasárnap Magyarország első számú maratoni viadalán, a 24. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonon.
szept. 30
6:42
DVSC-Lyon: összefoglaló; edzői nyilatkozatok (Behaviour)
A Debrecen 4-0-ás vereséget szenvedett az Olympique Lyontól a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 2. fordulójában kedden, a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 30
7:30
Manchester United: Scholes edzőként folytatná pályafutását (She)
Játékos-pályafutása lezárultával szívesen edzősködne Paul Scholes, a Manchester United angol labdarúgója.
szept. 30
7:48
Birkózás: reptéri köszöntő a világbajnoknak (She)
Hazaérkezett a magyar kötöttfogású birkózó-válogatott a herningi világbajnokságról. Sporttársak, barátok kisebb serege zarándokolt el Ferihegyre, hogy köszöntsék mindenekelőtt az aranyérmes Kiss Balázst.
szept. 30
8:06
Argentína: isteni segítséget remél az „isteni” Diego (She)
A nehéz helyzetben lévő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Diego Maradona bízik benne, hogy isteni segítséggel sikerül csapatának kiharcolnia a kijutást a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra.
szept. 30
8:06
"Iskolapadban" a MU csillaga (Behaviour)
Játékospályafutása lezárultával szívesen edzősködne Paul Scholes, a Manchester United angol labdarúgója.
szept. 30
8:24
Kell a siker az olimpia után (Metropol)
A korábbiaktól eltérő lebonyolítási rendben, szerdán kezdődik meg a törökországi Antalyában a vívók idei világbajnoksága, melyről a magyar csapatnak a szövetségi elvárás szerint három-négy éremmel illene hazatérnie.
szept. 30
9:00
FC Barcelona: Guardiolát felmentették (Behaviour)
Felmentették a doppingvádak alól Josep Guardiolát, az FC Barcelona jelenlegi vezetőedzőjét, aki még 2001-ben, a Brescia játékosaként adott pozitív mintát - jelentette be kedden az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI).
szept. 30
9:18
Jégkorong: a Chicagót legyőző Zürich nyerte a Victoria-kupát (She)
A Bajnokok Ligája-győztes svájci Zürich Lions 2-1-re nyert az észak-amerikai profi ligában (NHL) szereplő Chicago Blackhawks ellen a jégkorongozók Victoria-kupáján.
szept. 30
9:36
Bajnokok Ligája: tekintse meg a mai programot! (She)
A Bajnokok Ligájában ma este nyolc mérkőzést rendeznek. Tekintse meg a szerdai programot!
szept. 30
9:36
BL - lesz itt ma minden: nyögvenyeléstől gáláig (Behaviour)
Habár az UEFA nyári reformjai nyomán érezhetően fölhígult a Bajnokok Ligája mezőnye – ugyebár nyolc újonc egylet rajtolhatott a mostani idényben –, annyira nincs nagy baj, hogy ne esne mára speciel egy Bayern–Juve randevú…
szept. 30
9:38
U20-as vb: a sérült Németh Krisztián a tegnapi edzést is kihagyta (She)
Egy nappal a Dél-Afrika elleni meccs előtt bő egyórás edzést tartott játékosainak Alexandriában Egervári Sándor szövetségi edző és stábja. A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint a jó hangulatú tréningen a sérült Németh Krisztián nem vett részt.
szept. 30
9:54
Vasas: tovább folytatódik Piller József pecsétügye (She)
Nem zárult le Piller Józsefnek, a Vasas játékosának „pecsétügye”. Az MLSZ versenybizottsága ugyanis október 9-én vizsgálatot indít, s berendelte Antal Pétert, a Vasas technikai vezetőjét, valamint meghallgatja Szőts Gergely játékvezetőt is.
szept. 30
9:54
Kiütötte a Lyon a DVSC focicsapatát a BL-ben (Blikk)
A vereség ellenére 42 ezer néző ünnepelte a Lokit a Puskás stadionban.
szept. 30
10:12
Czvitkovics: "A BL más világ" (Infostart)
Második csoportmeccsét is elveszítette a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Czvitkovics Péter, a DVSC középpályása a Lyontól elszenvedett 4-0-s vereség után azt mondta: hiányzott a koncentráció, ezért kaptak gólokat pontrúgások után. Hozzátette: a BL teljesen más, mint az NB I, évek kellenek, míg a nagyobb iramhoz és erősebb ellenfelekhez hozzá lehet szokni.
szept. 30
10:30
Vb 2010: a FIFA döntött, lesz kiemelés az európai pótselejtezőkön (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) eldöntötte, milyen elvek szerint sorsolja össze a 2010-es világbajnokság kvalifikációs küzdelmeiben pótselejtezőt érő helyen végző európai válogatottakat.
szept. 30
10:30
Kik rúgják idén a gólokat? - körkép (Behaviour)
Kontinensszerte beindultak a gólgyárosok, s már most majdnem biztosnak tűnik, hogy az Aranycipőért csak az öt nagy bajnokság – az angol, a spanyol, az olasz, a német és a francia – csapataiban játszó csatárok fognak versengeni, tekintve, hogy eddigi góltermelési mutatóik nem rosszabbak a többiekénél, viszont az UEFA koefficiense miatt találatonként kétszeres szorzóval számolhatnak, míg a gyengébb…
szept. 30
10:32
Súlyos vereséggel tapasztalta meg a Debrecen, mit is jelent a Bajnokok Ligájában szerepelni (Behaviour)
Súlyos vereséget szenvedett a Debrecen első hazai Bajnokok Ligája-találkozóján: a Lyon 4-0-ra nyert a Puskás Ferenc Stadionban. A hajdúságiak ugyan Liverpoolban debütáltak, de most érzékelhették igazán, mit is jelent valójában a kontinens első számú klubtornáján szerepelni.
szept. 30
10:48
Ferencváros: pénzbüntetés és zárt kapus meccs (She)
Az FTC–Videoton mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások, illetve rendezési hiányosságok – pirotechnikai eszközök kerültek a lelátóra, amelyeket a szurkolók használtak is –, valamint rasszista megnyilvánulások miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a Ferencvárost mint visszaesőt 1 000 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, továbbá arra, hogy a soron következő…
szept. 30
10:48
Riadó! Újpesten a Fradi (Blikk)
Budapest - A rendőrség fokozottan készül a szombati Újpest-FTC rangadóra.
szept. 30
10:48
Maradona: Isten segíts! (Behaviour)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Istent hívta segítségül csapata utolsó két világbajnoki selejtezője előtt.
szept. 30
10:50
U20-as vb: argentin játékvezető a magyarok második meccsén (She)
Az argentin Héctor Baldassi vezeti majd a magyar labdarúgó-válogatott második csoportmérkőzését az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokságon.
szept. 30
11:06
A Lyon edzője: "Megérdemelte volna a Debrecen, hogy gólt szerezzen" (Infostart)
A Lyon magyarországi Bajnokok Ligája győzelme után a franciák lapok szerint a Debrecennek a mérkőzésen semmi sem sikerült. A kommentárok a nagy különbségű győzelem ellenére mentesek a fölényeskedéstől.
szept. 30
11:06
Tennis Classics: Beckert megműtötték, így Edberg ugrik be a helyére (She)
Csípőműtétet hajtottak végre az egykori világelső Boris Beckeren, ami lehetetlenné teszi a részvételét a budapesti Tennis Classicson – közölte Becker menedzsmentje.
szept. 30
11:08
Vb-seletező: luxemburgi bírók a magyarok portugáliai meccsén (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése értelmében luxemburgi játékvezetői négyes működik közre a magyar válogatott Portugália elleni világbajnoki selejtezőjén.
szept. 30
11:42
Talmácsi: A nehézségek ellenére megálltam a helyem (Infostart)
Az eddigieknél jobb eredményt vár magától az év utolsó négy futamán Talmácsi Gábor. A magyar versenyző a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában általában pontot vagy pontokat szerzett a nagydíjakon, de ezt a kis létszámú mezőnynek köszönhette, hiszen legtöbbször az utolsó helyen ért célba. Talmácsi Gábor az InfoRádiónak azt mondta, feltöltődve várja a futamokat, és bízik benne, az…
szept. 30
11:42
Labdarúgó MK: 12 mérkőzést rendeznek ma a Magyar Kupában (She)
A Zalaegerszeg tegnapi győzelme után ma tizenkét mérkőzést rendeznek a labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulójában.
szept. 30
11:42
Percek alatt kiderült: Németh Krisztián nem harcképes (Behaviour)
Németh Krisztián szeretett volna játszani, ám a szerda reggeli átmozgatás első perceiben kiderült, hogy nem léphet pályára a magyar válogatott szerdai, Dél-Afrika elleni második csoportmérkőzésén a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán.
szept. 30
11:44
U20-as vb: Németh biztosan nem léphet ma pályára (She)
Gyakorlatilag a mai edzés bemelegítése után néhány perccel eldőlt, hogy bármennyire is szeretett volna, Németh Krisztián nem léphet pályára ma este az egyiptomi U20-as világbajnokság F-csoportjának második fordulójában Dél-Afrika ellen.
szept. 30
12:00
Úszás: visszavonult a háromszoros olimpiai bajnok ausztrál úszó (She)
Jodie Henry, az ausztrálok háromszoros olimpiai bajnok úszója kedden bejelentette, hogy visszavonul az élsporttól.
szept. 30
12:00
Berlusconi szidta a Milant (Behaviour)
Lesújtó kritikát fogalmazott meg szerdán az AC Milannal kapcsolatban Silvio Berlusconi, a futballklub tulajdonosa.
szept. 30
12:02
Labdarúgás: FIFA-instruktorok érkeztek Budapestre (She)
A Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség (MGYLSZ) meghívására két FIFA-instruktor, a svájci Jean-Marie Conz és a francia Yvon Avry érkezett hazánkba, a FIFA Grassroots edzőtovábbképzési programjának európai premierjére.
szept. 30
12:18
Női kosárlabda: Rátgéber játékosa lett a WNBA legjobbja (She)
A Rátgéber László vezette Szpartak Moszkvát is erősítő Diana Taurasit választották az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) idei szezonjának legjobbjává.
szept. 30
12:20
Póker: elhunyt Bob „Mr. Las Vegas" Stupak (She)
Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a Las Vegas-i pókerélet egyik meghatározó arca, Bob Stupak. Az ismerősei által csak Mr. Las Vegasnak becézett pókerjátékos és üzletember az 1970-es évek végétől jelentős mértékben hozzájárult a nevadai kaszinóváros mai arculatának kialakulásához.
szept. 30
12:22
Soproni Liga: a román élvonalból erősített a Diósgyőr (She)
A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Diósgyőr szerződtette Bálint Lászlót, aki éveket húzott le a román élvonalban.
szept. 30
12:36
Formula-1: három csapat is szeretné megszerezni Glockot (She)
Úgy tűnik, jövőre is a Formula–1-ben szerepel majd Timo Glock, a Toyota német pilótája, akit három istálló is szívesen foglalkoztatna 2010-ben.
szept. 30
12:36
Dzsudzsákért, Geráért szoríthatunk holnap - Európa Liga-előzetes (Behaviour)
Csütörtökön a második fordulót rendezik meg a labdarúgó Európa Liga csoportkörében.
szept. 30
12:38
U20-as vb - brit blama (Behaviour)
A ghánai válogatott 4-0-ra legyőzte a továbbra is pont és szerzett gól nélkül álló angolokat kedden az Egyiptomban zajló 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságán.
szept. 30
12:54
A Toyota is kiszállhat a Formula-1-ből (Infostart)
Japán médiaértesülések szerint aToyota megfontolja, hogy továbbra is a Formula-1-ben maradjon-e, tekintettel a részvétel magas költségeire.
szept. 30
12:54
Öröm az ürömben: Becker helyett Edberg jön (Behaviour)
A csípőműtéten átesett Boris Becker helyett a svéd Stefan Edberg lép fel jövő hétvégén a Papp László Sportarénában sorra kerülő Tennis Classics elnevezésű gálán.
szept. 30
13:12
Németh nélkül az U20-as válogatott (Infostart)
Németh Krisztián nem léphet pályára a magyar válogatott szerdai, Dél-Afrika elleni második csoportmérkőzésén a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán.
szept. 30
13:12
Blog: Hajrá Loki 3. - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a Debrecen–Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzésről fejti ki a véleményét.
szept. 30
13:14
AC Milan: Berlusconi szerint katasztrófa a piros-fekete csapat (She)
Velős véleményt fogalmazott meg Silvio Berlusconi, az AC Milan elnöke: az olasz miniszterelnök nagyon gyengének ítéli meg a piros-feketék eddigi teljesítményét.
szept. 30
13:30
Formula-1: japán lapértesülések szerint a Toyota is kiszállhat (She)
Japán médiaértesülések szerint a Toyota megfontolja, hogy továbbra is a Formula–1-ben maradjon-e, tekintettel a részvétel magas költségeire.

Keresés