2009. szeptember 4. péntek

szept. 4
1:42
Real Madrid: Szalai gólt rúgott az első csapat elleni mérkőzésen (She)
A Real Madrid első csapata edzőmérkőzést játszott a Real Madrid Castillával, amelyben természetesen Szalai Ádám is helyet kapott. A „nagyok” 6–2-re megnyerték a mérkőzést, ám a magyar csatár számára valószínűleg így is emlékezetes marad a találkozó, hiszen ő szerezte csapata első gólját.
szept. 4
1:46
Soproni Liga: három DVSC-mérkőzés időpontja módosult (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága – figyelembe véve a csapat Bajnokok Ligája-szereplését – módosította a DVSC-TEVA három bajnoki mérkőzésének időpontját – olvasható a debreceni klub honlapján.
szept. 4
7:30
„Még ma is nagyon motivált vagyok” (Metropol)
Kovács Katalin olimpiai és világbajnok kajak-kenus a Metropol szerkesz- tőségében járt.
szept. 4
7:42
Győri ETO: rosszul lett a brazil próbajátékos, nem szerződtetik (She)
Egyelőre nem szerződteti a Győri ETO FC a brazil Rychely Cantanhede de Oliveirat.
szept. 4
7:48
Ungvári kiesett (Metropol)
A papírsúlyú (48 kg) Ungvári István kilátástalan, bátortalan versenyzéssel 13-1-es pontozásos vereséget szenvedett a milánói ökölvívó-világbajnokságon, így nem jutott a legjobb 32 közé.
szept. 4
7:48
US Open: Czink párosban is búcsúzott (Behaviour)
Egyes után párosban is búcsúzott Czink Melinda az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 4
8:00
Játékossors: a Fradi volt válogatott középpályása a megye I-ben (She)
A Zala megyei első osztályban szereplő Ságodban folytatja pályafutását a korábbi válogatott középpályás, Lendvai Miklós.
szept. 4
8:18
US Open: Novak Djokovics és Andy Roddick is három szettben nyert (She)
A US Open 2. fordulójában a magyar idő szerint péntek hajnalban lejátszott, és még nem közölt mérkőzések közül az Andy Roddick-Marc Gicquel és a Novak Djokovics-Carsten Ball mérkőzés is három szettben dőlt el.
szept. 4
8:54
US Open: Sarapova és Peer is a harmadik fordulóba jutott (She)
Az első körben a Szávay Ágnes t legyőző izraeli Sahar Peer lesz a Roland Garros-győztes Szvetlana Kuznyecova ellenfele az amerikai nemzetközi teniszbajnokság, az US Open harmadik fordulójában, miután két játszmában legyőzte a spanyol Carla Suárez Navarrót.
szept. 4
9:12
Atlétika: Bolt és Bekele összemérné gyorsaságát 700 méteren (She)
Usain Bolt háromszoros olimpiai és világbajnok jamaicai sprinter és Kenenisa Bekele olimpiai és világbajnok etióp hosszútávfutó összemérné gyorsaságát 700 méteres távon.
szept. 4
9:14
Válogatott: élőben lesz látható a portugálok elleni meccs is (She)
Kiderült, hogy a rabruhába bújtatott Vili bácsi szabadulásánál mégiscsak előbbre való a magyar válogatott Portugália elleni szerdai sorsdöntő vb-selejtezője. Az összecsapást közvetítő RTL Klub a hét elején még a 20.45-ös kezdési időpont módosítása mellett kardoskodott, de azóta eldőlt: a kezdés nem változik, a csatorna viszont élőben közvetít.
szept. 4
9:30
Ferencváros: három fiatal labdarúgóból tököli lett (She)
A Ferencváros korosztályos csapataiból szerződtetett játékosokat az NB II Keleti csoportjából kiesett Tököl KSK.
szept. 4
9:48
Férfi kézilabda: Kotormán a Ferencvárostól szerződött Orosházára (She)
Az NB I B-s Orosházi FKSE férficsapata megegyezett a korábbi kilencvenötszörös válogatott jobbátlövővel, Kotormán Attilával.
szept. 4
10:06
Manchester United: bajba kerülhet a klub a 16 éves Pogba miatt (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy a FIFA 2011-ig eltiltotta az igazolásoktól a Chelsea-t, mert a londoni klub egy fiatal francia labdarúgót, Gaël Kakutát szabálytalanul csábított el a Lenstól. A szintén francia Le Havre hasonlóval vádolja a Manchester Unitedet is a 16 éves Paul Pogba szerződtetése kapcsán.
szept. 4
10:08
Sakk: a részeg sakkozó, Tkachiev elaludt a 11. lépés után (She)
Részegen ült asztalhoz és a 11. lépés után elszenderedett a francia színekben versenyző Vladislav Tkachiev nagymester az indiai nemzetközi sakkviadalon.
szept. 4
10:24
Ausztrál rali: sziklákkal torlaszolták el a 6. szakasz útvonalát (She)
Helybéli tiltakozók sziklákkal torlaszolták el az Ausztrál rali hatodik szakaszának útvonalát, s emiatt törölni kellett ezt az etapot a versenyből. Az incidensben senki sem sérült meg.
szept. 4
10:26
Férfi kosárlabda: autóbalesetet szenvedtek a szolnoki légiósok (She)
Thomas Kelley és Darius Rice, a férfi élvonalban szereplő Szolnoki Olaj KK amerikai kosarasai szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedtek csütörtök délután Szolnok belvárosában.
szept. 4
10:42
Ökölvívás: Roy Jones újra összecsapna Bernard Hopkinsszal (She)
Ezelőtt 16 évvel, 1993-ban csapott össze egymással Roy Jones Jr. és Bernard Hopkins – a tét az IBF középsúlyú világbajnoki címe volt, amelyet végül pontozással Roy Jones szerzett meg. Valószínűleg maguk sem gondolták akkor, hogy majd' 20 évvel később még aktuális téma lesz közöttük egy visszavágó lehetősége.
szept. 4
11:00
Ferencváros: Ferenczi hiányzott az edzésről, Souare visszatért (She)
Öt nap pihenő után ma újra edzett a Ferencváros labdarúgócsapata. A tréningről hiányzott Ferenczi István, részt vett viszont a gyakorláson az elefántcsontparti Tidiane Souare.
szept. 4
11:02
Labdarúgás: Kaká szerint Messi megérdemelné az Aranylabdát (She)
Lionel Messi, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona argentin futballistája megérdemelné az aranylabdát – ez a véleménye Kakának, a brazil válogatott és a Real Madrid középpályásának.
szept. 4
11:36
Úszás: kábítószert ajándékozott születésnapra az ausztrál úszóbajnok (She)
Megbüntették, de a börtönt megúszta az az olimpiai érmes ausztrál úszó, aki kábítószert vitt ajándékba egy születésnapi bulira.
szept. 4
11:54
Újabb sztárcsapat kaphat büntetést a "marhavásár" miatt (Infostart)
A Chelsea után a Manchester United lehet a következő klub, amelyet büntetésként eltilt az átigazolásoktól a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. A Vörös ördögök londoni riválisukhoz hasonlóan szintén egy francia tehetség elcsábítása miatt kerülhetnek bajba.
szept. 4
11:54
Budapest Honvéd: Takács Ákos mandulaműtéten esett át (She)
A Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd ötszörös magyar válogatott futballistája, Takács Ákos mandulaműtéten esett át – tudatta a klub hivatalos honlapja.
szept. 4
12:12
Liverpool: Gulácsi Péter nem szerepel a „vörösök" BL-keretében (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a Bajnokok Ligájában szereplő csapatok BL-kereteit. A DVSC-vel egy csoportban szereplő Liverpoolnál Gulácsi Péter nincs ott a keretben.
szept. 4
12:30
Real Madrid: Szalai nincs benne a blancók BL-re nevezett keretében (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta a Real Madrid Bajnokok Ligája-csoportmérkőzéseire leadott A-keretét. A klub alkalmazásában álló Szalai Ádám a várakozásoknak megfelelően nem tagja a 24 fős listának, miközben a névsoron szerepel a Manuel Pellegrini által egyelőre mellőzött két holland játékos, Rafael van der Vaart és Ruud van Nistelrooy is.
szept. 4
12:32
Sportpolitika: távozik az Osztrák Olimpiai Bizottság elnöke (She)
Távozik posztjáról Leo Wallner, Ausztria dopping- és pénzügyi botrányoktól hangos ötkarikás mozgalmának első embere.
szept. 4
12:54
A győzelem lenne az igazi svédcsavar! (Behaviour)
Amióta Erwin Koeman a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az együttes vitathatatlanul a fejlődés jeleit mutatja. Az eddig megvívott hat vb-selejtező közül öt meccsen nem kapott gólt. Kapitulálni csak éppen a szombati rivális svédek otthonában volt kénytelen, akik ellen ezúttal többen is hiányoznak majd a védelemből.
szept. 4
13:06
Dzsudzsák: Minden tökéletes a jó eredményhez (Infostart)
Hazai győzelemre számít Dzsudzsák Balázs a szombati Magyarország-Svédország labdarúgó-világbajnoki selejtező-mérkőzés előtt. Juhász Roland, a válogatott első számú középhátvédje nagyon bízik a szurkolók támogatásában.
szept. 4
13:06
Inter: Sneijder szerint új klubja erősebb, mint a Real Madrid (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale nyári igazolása, Wesley Sneijder szerint új együttese jobb, mint előző csapata, a Real Madrid. A milánói klub 15 millió euróért szerződtette a holland futballistát a nyári átigazolási szezonban a spanyoloktól.
szept. 4
13:08
Corinthians: nyáron számos klub ajánlatot tett Ronaldóért (She)
Brazil lapértesülések szerint az olasz AS Roma, az angol Tottenham és Blackburn, valamint számos amerikai és katari klub is versenybe szállt, hogy leigazolja a Corinthians kétszeres aranylabdás támadóját, Ronaldót.
szept. 4
13:24
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
szept. 4
13:30
Líbiai kézbe kerül az AC Milan? (Behaviour)
A La Repubblica című olasz napilap értesülései szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan labdarúgócsapatának tulajdonosa líbiai befektetőknek adhatja el a milánói klubot.
szept. 4
13:42
Ökölvívó-vb: Kalucza Norbert a legjobb 16 közé jutott (She)
Elsőként Kalucza Norbert jutott be a magyarok közül a legjobb 16 közé a milánói ökölvívó-világbajnokságon: a debreceni bunyós jelentős ponthátrányból verte meg a grúz Merab Turkadzét az 51 kilósok mezőnyében.
szept. 4
13:44
Milan: Berlusconi lapértesülések szerint eladhatja a klubot (She)
A La Repubblica értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi eladhatja a milánói klubot.
szept. 4
13:48
Eldőlt: Barátok közt helyett focit nézhetünk jövő szerdán (Behaviour)
Marad az eredetileg tervezett 20:45 órás kezdési időpont a jövő szerdai Magyarország-Portugália labdarúgó világbajnoki selejtezőn, s a mérkőzést közvetítő RTL Klub élőben sugározza a találkozót.
szept. 4
14:00
MotoGP: Smith volt a leggyorsabb a nyolcadliteresek között (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján a nyolcadliteresek között az Apriliával versenyző Bradley Smith volt a leggyorsabb az első szabadedzésen. A brit mögött az összetett pontversenyt vezető Julián Simón és Andrea Iannone végzett a második és a harmadik helyen.
szept. 4
14:18
Ökölvívó-vb: Varga Miklós segédpontokkal kikapott német ellenfelétől (She)
Varga Miklós nem tudott élni a kiemelés adta lehetőséggel, a 60 kilósok között 10:10 után segédpontokkal kikapott a német Eugen Burhardtól, s így a legjobb 32 között kiesett a milánói ökölvívó-világbajnokságon.
szept. 4
14:36
Válogatott: esernyőt esőben sem lehet bevinni a Puskás-stadionba (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján arra kéri a szurkolókat, hogy a szombati, Svédország elleni vb-selejtezőre rossz idő esetén se vigyenek magukkal esernyőt, mert azt a biztonsági őrök nem engedik bevinni a stadion területére.
szept. 4
14:54
Átigazolás: Afonso Alves a Middlesbrough-tól Katarba szerződött (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a brazil Afonso Alves Katarba igazolhat. Ez meg is történt: a támadót az al-Szadd szerződtette az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough-tól.
szept. 4
15:12
Budapesten a svédek, megjött Ibrahimovic is - képek (Infostart)
Kora délután megérkezett Budapestre a svéd labdarúgó-válogatott, amely szombaton 20 órától játszik világbajnoki selejtezőt a magyar csapattal.
szept. 4
15:12
NSO Tv: Magyarország-Svédország - jön az év meccse! (She)
Szombat este kétség nem férhet hozzá, hogy az év meccsét rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. Amennyiben nyer a válogatott a skandinávok ellen, óriási lépést tesz a dél-afrikai vb-re vezető úton. Ennek megfelelően fokozott izgalommal várják már a játékosok is a sárga-kékek elleni ütközetet. Kameránk előtt: Dzsudzsák Balázs, Hajnal Tamás és Gaál Miklós.
szept. 4
15:14
MotoGP: Rossi az első, Talmácsi a 17. helyen zárta a szabadedzést (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján az olasz Valentino Rossi volt a leggyorsabb a királykategória első szabadedzésén. Őt csapattársa, a tréning nagy részében fölényesen vezető spanyol Jorge Lorenzo és a szintén spanyol Daniel Pedrosa követte. Talmácsi Gábor a 17. helyen fejezte be az edzést.
szept. 4
15:30
Bulgária: gyenge teljesítményük miatt eltiltottak két játékvezetőt (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottsága négymérkőzéses eltiltással sújtott két élvonalbeli játékvezetőt, Radoszlav Sztanevet, illetve Aszen Nikolovot a legutóbbi fordulóban nyújtott gyenge teljesítményük miatt.
szept. 4
15:32
Póker: Paul Zimbler világcsúcsra készül a WSOPE-n (She)
A World Series of Poker Europe versenysorozat keretén belül Paul Zimbler egy tavaly felállított Guinness-világcsúcsot szeretne átadni a múltnak. Az angol profi arra készül, hogy megdöntse Paul Cain tavaly felállított rekordját, aki 74 órán és 12 percen keresztül játszott heads-upot, azaz ennyi időn keresztül játszott folyamatosan egy ellenféllel szemben.
szept. 4
15:34
Futsal: a Sport Tv élőben sugározza a Duna Takarék ETO összes hazai meccsét (She)
A nyáron névváltozáson áteső Duna Takarék ETO Futsal Club csütörtökön tartotta a hivatalos szezonnyitó ankétját Győrben, a Hotel Konferenciában, mintegy 200 vendég részvételével. Ott volt többek között Kisteleki István, az MLSZ elnöke, Nemes Ferenc alelnök, Bordás György főtitkár, Ragadics Ferenc, a futsalbizottság alelnöke, a város részéről pedig számos képviselő, élükön Borkai Zsolt…
szept. 4
15:48
Chelsea: Ballackot aggasztja a másfél éves transzfertilalom (She)
A Chelsea német válogatott középpályása, Michael Ballack aggódva vette tudomásul, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) döntése értelmében klubja két átigazolási időszakban nem szerződtethet új játékost.
szept. 4
15:50
Játékossors: Péter Antal Szekszárdról szerződött a Heerenveenhez (She)
A holland élvonalbeli SC Heerenveen labdarúgócsapata előbb csábítgatta, majd pedig szerződtette Péter Antalt, a Szekszárdi UFC csatárát.
szept. 4
16:06
Blog: szombati ellenfelünknél sokkal többen futballoznak, mint nálunk (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal szombati vb-selejtezős ellenfelünk, Svédország sporthátterével foglalkozik.
szept. 4
16:24
Milan: a klub közleményben cáfolta az eladásról szóló híreket (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan közleményben tagadta, hogy Silvio Berlusconi eladná Kadafi (Moammer el-Kadhafi) líbiai államfőnek vagy bármely más külföldi befektetőnek a milánói klubot.
szept. 4
16:26
MOB: összeomlás előtt a magyar sport - állítja az elnökség (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöksége pénteki ülésén úgy döntött, felhívással fordul az Országgyűléshez és a kormányzathoz, hogy a jövő évi költségvetés tervezésénél és elfogadásánál garantálja a magyar sport életben maradásához minimálisan szükséges anyagi ráfordítást.

Keresés