2009. szeptember 14. hétfő

szept. 14
0:12
Real Madrid Castilla: Szalaival a kezdőben szerezte meg első pontját a csapat (She)
Két vereség után a harmadik fordulóban megszerezte első pontját a harmadosztályban szereplő Real Madrid Castilla, miután hazai pályán 1–1-et játszott a Conquensével.
szept. 14
1:30
US-Open: döntőben a világelső (Behaviour)
Roger Federer sorozatban hatodszor jutott a US Open fináléjába.
szept. 14
3:12
Így buliztak Janics lagziján (Blikk)
SZEGED – Sokáig emlékezetes marad az a lakodalom, amelyet szombat este tartottak a Maty-éri pályán. Szeged háromszoros olimpiai bajnok kajakosa, Janics Natasa (27) és párja, Csányi Szilárd (34) ünnepelte házasságkötését. A fiatalokat több mint kétszázan köszöntötték.
szept. 14
3:16
Serena Williams botrány után esett ki (Blikk)
szept. 14
3:20
Rudolf Gergelyt leigazolta a Blikk (Blikk)
DEBRECEN – Az év igazolását vitte véghez a Blikk. Több csapat csak álmodozik róla, mi büszkén mondhatjuk, hogy leigazoltuk Rudolf Gergelyt (24). A DVSCTEVA válogatott focistája legalább decemberig erősíti szerkesztőségünket. Rudolf több héten át naplót ír lapunkban. Olvasóink kulisszatitkokat tudhatnak meg a Bajnokok Ligájára készülő csapatról.
szept. 14
3:24
Nyíregyházán balhéztak a fehérvári szurkolók (Blikk)
NYÍREGYHÁZA – Bár a Videoton 3-2-re legyőzte a Nyíregyházát szombaton a labdarúgó-NB I 7. fordulójában, a fehérváriak mégsem lehetnek teljesen boldogok. Ugyanis a sikerrel zárult találkozójukon nem csak a pályán zajlottak az események: a vendégdrukkerek rátámadtak a szektoruk előtt álló biztonsági emberekre. A rendőrök gyorsan véget vetettek a balhénak, az ügynek vélhetően lesz folytatása a…
szept. 14
6:54
Dzsudzsák klubcsapatában tud gólt lőni - futballkörkép (Behaviour)
A vb-selejtezőket követően ismét nagyüzem volt Európa legjelentősebb futballbajnokságaiban. Németországban éledezik a Bayern, nagy fegyvertényt hajtott végre mindkét manchesteri alakulat Angliában, egyaránt nyert a Barcelona és a Real Madrid Spanyolországban, nem megy a Milannak Olaszországban, Dzsudzsáknak annál inkább a PSV-ben.
szept. 14
6:56
US Open - belga anyuka lett a bajnok a nőknél! (Behaviour)
A belga Kim Clijsters nyerte a női egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután a fináléban két szettben legyőzte a dán Caroline Wozniackit.
szept. 14
6:58
US Open - tízezer dolláros büntetés az emberöléssel fenyegetőző ex-bajnoknak (Behaviour)
Tízezer dolláros pénzbírsággal sújtották az amerikai nyílt teniszbajnokság szervezői Serena Williamst, mert az amerikai sportoló a női egyes elődöntőjében magából kikelve üvöltözött a vonalbíróval.
szept. 14
7:00
Szenzációs magyar siker a US Openen (Infostart)
Az argentin Juan Martin Del Potro és a világelső svájci Roger Federer vívja a férfi egyes döntőjét az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az egynapos csúszásban lévő tornán szenzációs magyar siker született a junior férfi párosok versenyében.
szept. 14
7:00
Davis Kupa - Nadal ismét beteget jelentett (Behaviour)
Nem lép pályára a spanyol válogatottban a tenisz Davis Kupa elődöntőjében Rafael Nadal.
szept. 14
7:24
US Open: Clijsters teljessé tette visszatérését, nyert a döntőben (She)
A több mint két év kihagyás után az idén nyáron, a kemény pályás szezon alatt visszatérő Kim Clijsters nyerte meg az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női egyesét. A torna során a Williams testvérek mindegyikét, Venust (nyolcaddöntő) és Serenát (elődöntő) búcsúztató belga játékos a fináléban elviselte az esélyesség terhét is, és 7:5, 6:3-ra legyőzte a szintén meglepetésre a végjátékig jutó, 9.…
szept. 14
7:26
US Open: Del Potro Federerrel vívja a férfi egyes fináléját (She)
A világelső Roger Federer nem hibázott az elődöntőben Novak Djokovics ellen, így Roger Federer–Juan Martín del Potro döntőt rendeznek az amerikai nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének fináléjában. A svájci játékos három játszmában győzte le szerb ellenfelét a második elődöntőben, Federer mindháromszor a szett hajrájában törte meg riválisa ellenállását.
szept. 14
7:30
Pénzbüntetés Serenának (Metropol)
Tízezer dolláros pénzbírsággal sújtották az amerikai nyílt teniszbajnokság szervezői Serena Williamst, mert a női egyes elődöntőjében üvöltözött a vonalbíróval.
szept. 14
8:00
NFL: nyert a New York Giants, kikapott az Arizona Cardinals (She)
A csütörtöki idénynyitó után (Pittsburgh Steelers–Tennessee Titans 13–10) a csapatok többsége vasárnap lépett pályára az amerikai Nemzeti Futball Liga, az NFL első fordulójában. A 2007-es bajnokság győztese, a New York Giants győzelemmel kezdte az idényt, miután hazai pályán 23–17-re legyőzte a Washington Redskinst. Az előző Super Bowl vesztese, az Arizona Cardinals hazai pályán vereséggel nyitott…
szept. 14
8:36
Liverpool: mezszponzort váltanak 1992 után a „vörösök" (She)
A Liverpool labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette, hogy 2010 júliusától a Standard Chartered Bank lesz az együttes új mezszponzora. A „leköszönő" Carlsberg sörgyár 1992 óta támogatta a Liverpoolt.
szept. 14
8:54
DVSC: minden játékosnak megvan a vízuma a Liverpool-meccs előtt (She)
Az első "BL-sikert" már elkönyvelhették a Debrecen vezetői. Elintézték, hogy valamennyi futballistának legyen Angliába érvényes vízuma.
szept. 14
8:56
US Open: maximális összegű pénzbírság Serena Williamsnek (She)
Tízezer dolláros pénzbírsággal sújtották az amerikai nemzetközi teniszbajnokság szervezői Serena Williamset, mert az amerikai sportoló a női egyes elődöntőjében magából kikelve üvöltözött a vonalbíróval.
szept. 14
9:00
US Open - Clijsters a női bajnok, Federer döntős (Behaviour)
A belga Kim Clijsters nyerte a női egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután a magyar idő szerint hétfő hajnali fináléban két szettben legyőzte a dán Caroline Wozniackit.
szept. 14
9:02
Rekordszerződést kötött a Liverpool (Behaviour)
A Liverpool labdarúgóklub történetének legjövedelmezőbb mezhirdetési szerződését kötötte meg a Standard Chartered Bankkal.
szept. 14
9:12
DVSC: a rádió is közvetíti a Loki liverpooli meccsét (She)
Az MR1-Kossuth Rádió szeptember 16-án, szerdán 20.40 és 23.00 között élőben közvetíti az FC Liverpool–DVSC-TEVA labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzést – tudósít a magyar bajnok hivatalos honlapja, a dvsc.hu.
szept. 14
9:24
Dől a pénz a Liverpoolhoz (Infostart)
A Liverpool labdarúgóklub történetének legjövedelmezőbb mezhirdetési szerződését kötötte meg a Standard Chartered Bankkal.
szept. 14
10:00
Szávay és Czink is rontott a világranglistán (Infostart)
Szávay Ágnes és Czink Melinda is rontott két héttel ezelőtti pozícióján: előbbi 39., utóbbi pedig 52. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.
szept. 14
10:06
Tenisz: Clijsters győzelmével a 19. helyre jött a fel a ranglistán (She)
A US Openen aratott győzelmével Kim Clijsters a 19. helyre jött fel a női teniszezők világranglistáján, a rangsort továbbra is az orosz Dinara Szafina vezeti a Williams testvérek, Serena és Venus előtt. Szávay Ágnes a 39., Czink Melinda az 52., Marosi Katalin a 166., Kaprosi Anikó a 223., Arn Gréta a 238. a sorban.
szept. 14
10:08
U20-as vb: irányítójában bízik csoportellenfelünk (She)
Elsősorban a Kaizer Chiefs csapatában remek formába lendülő, irányítóként és jobbszélsőként is bevethető Mandla Masangóban bízik a dél-afrikai U20-as labdarúgó-válogatott a korosztályos világbajnokság előtt.
szept. 14
10:10
Brazília: kikapott a listavezető Palmeiras, szoros az élmezőny (She)
Egygólos vereséget szenvedett a brazil labdarúgó-élvonalban a listavezető Palmeiras. A paulista csapat a Vitória otthonában kapott ki 3–2-re, a világbajnok Marcos kapus hathatós segítségével.
szept. 14
10:12
Női tenisz-világranglista - Szávay és Czink is rontott (Behaviour)
Szávay Ágnes és Czink Melinda is rontott két héttel ezelőtti pozícióján: előbbi 39., utóbbi pedig 52. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.
szept. 14
10:14
Kezdődik a Bajnokok Ligája - lássuk ki kivel játszik holnap (Behaviour)
Kedden nyolc mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának küzdelme, a Debrecen szerdán Liverpoolban debütál a sorozatban.
szept. 14
10:18
Szávay a 39. a világranglistán (Infostart)
Szávay Ágnes és Czink Melinda is rontott két héttel ezelőtti pozícióján: előbbi 39., utóbbi pedig 52. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.
szept. 14
10:24
Argentína: már a második helyen áll a Libertadores-kupa-győztes (She)
Juan Manuel Díaz hajrában szerzett góljával a Libertadores-kupa-győztes Estuadiantes 2–1-re legyőzte az Independientét az argentin labdarúgó-élvonalban, ezzel feljött a második helyre.
szept. 14
10:26
U20-as vb: Kádár nem a Newcastle-t, a FIFA-t hibáztatja (She)
Kádár Tamást nem engedi el a szeptember 24-én kezdődő egyiptomi U20-as világbajnokságra az angol másodosztályban (Championship) szereplő Newcastle United. A 19 esztendős magyar hátvéd lapunknak elmondta, nem az angolokat hibáztatja a kialakult helyzet miatt.
szept. 14
10:28
Női kézilabda: a Jobbik áll a Hunnia sportegyesület mögött (She)
Nehéz nem észrevenni a Jobbikot a Hunnia sportegyesület mögött – olvasható a Népszabadság hétfői számában.
szept. 14
10:30
Liverpool: Mascherano sérüléssel küszködik a Loki-meccs előtt (She)
Csípősérüléssel küszködik Javier Mascherano, a Liverpool argentin labdarúgója, így nem biztos, hogy játszhat a DVSC elleni szerdai BL-csoportmérkőzésen – bár Rafa Benítez menedzser szeretné pályára küldeni.
szept. 14
11:00
Schalke 04: ismét műtét várhat Jermaine Jonesra (She)
Nem szűntek meg a Schalke 04 labdarúgójának, Jermaine Jonesnak a sípcsontproblémái, így könnyen lehet, hogy a középpályást ismét meg kell műteni.
szept. 14
11:02
Bajnokok Ligája: kedd délelőtt indul a DVSC Liverpoolba (She)
Kedd délelőtt tíz órakor indul a Liverpool elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésre a DVSC-TEVA labdarúgócsapata – közölte a klub hivatalos honlapján.
szept. 14
11:06
Nézze meg videón! - Federer: "ez volt életem legjobb ütése" (Behaviour)
Saját bevallása szerint élete legjobb ütését mutatta be a Novak Djokovic elleni elődöntőben vasárnap Roger Federer az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 14
11:12
A Chelsea keres a legjobban (Infostart)
Az angol labdarúgóklubok átlagban 160 millió eurót kerestek a Bajnokok Ligájában 2003 óta és ez az összeg közel négyszerese a spanyol csapatok összbevételeinek - derült ki a sportüzleti ügyekben tanácsadó StageUp olasz cég kimutatásából.
szept. 14
11:18
Tenisz: Federer szerint élete legjobb ütése volt a Djokovics elleni - videó (She)
Saját bevallása szerint élete legjobb ütését mutatta be a Novak Djokovics elleni US Open-elődöntőben vasárnap Roger Federer az amerikai nemzetközi teniszbajnokságon.
szept. 14
11:24
Clijsters lett a női bajnok (Metropol)
A szülése után visszatért belga teniszezőnő az élete első Grand Slam-fináléjában szereplő Wozniackit győzte le.
szept. 14
11:24
Olimpiatörvényt most, vagy soha! (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) október 2-án, a dán fővárosban határoz arról, hogy Chicago, Madrid, Rio de Janeiro és Tokió közül melyik rendezheti a 2016-os nyári játékokat. A döntésnek közvetlen magyar vonatkozása az, hogy a budapesti olimpiarendezési elképzeléseket is alaposan befolyásolhatja, módosíthatja a szavazás végeredménye.
szept. 14
11:27
Súlyos büntetés vár Adebayorra "buta" tette miatt - videókkal (Infostart)
Négy meccses eltiltást kaphat Emmanuel Adebayor, a Manchester City labdarúgója, ha kiderül, szándékosan rúgta fejbe egykori csapattársát, Robin van Persie-t az Arsenal elleni szombatin bajnokin. A togói csatárnak azért is felelnie kell, mert gólörömével provokálta az ellenfél drukkereit.
szept. 14
11:42
BL - A Liverpool eddig 50 százalékos a magyar csapatok ellen (Behaviour)
A Debrecen szerdai Bajnokok Ligája ellenfele, az FC Liverpool kilencedik alkalommal találkozik magyar csapattal, s eddig mindössze kétszer tudott győzni, négyszer döntetlen ért el, kétszer kikapott.
szept. 14
11:54
U20-as vb: Németh és Koman nélkül gyakorolt a válogatott (She)
Németh Krisztián és Koman Vladimir nélkül gyakorolt a magyar U20-as labdarúgó-válogatott Telkiben.
szept. 14
11:56
Hegyikerékpár: a Csömör megtartotta a „24 órás” serlegét (She)
A csillebérci, egykor úttörőtáborként köztudatba kerülő erdős területen rendezte meg a Sportaktív az idei esztendő utolsó jelentős hegyikerékpáros eseményét, a 24 órás váltóversenyt.
szept. 14
12:03
Nyíregyházi győzelmével az élre ugrott a Videoton (Infostart)
A Videoton és az Újpest is idegenbeli győzelemmel erősítette meg pozícióját a bajnoki táblázaton. A szombat egyébként is a vendégeké volt: a Győr és a Kecskemét is elvitte a három pontot. Az újonc Pápa sorozatban a negyedik győzelmét aratta. A Vasas a Debrecenből igazolt Szilágyi góljával nyert: a fiatal csatár hetedik, "vasasos" bajnoki percében lőtt győztes gólt.
szept. 14
12:05
A Chelsea és a Manchester City maradt százszázalékos (Infostart)
A Chelsea a 95. percben szerzett Malouda-góllal verte meg a Stoke-ot, a Man City két hét alatt a második manchesteri vereséget mérte az Arsenalra. A Manchester United bajnokhoz méltó játékkal győzött a White Hart Lane-en
szept. 14
12:07
Hajnal Tamás nélkül a Dortmund nagy verést kapott a Bayerntől (Infostart)
A Bayern München hátrányból fordítva nyert fölényesen a Hajnal Tamás nélkül felálló Borussia Dortmund otthonában a német labdarúgó Bundesliga 5. fordulójának rangadóján.
szept. 14
12:09
Dzsudzsák Balázs újabb remek gólt lőtt - nézze meg! (Infostart)
A PSV Eindhoven bajnoki mérkőzésen 3-0-ra győzött a Roda JC ellen. A piros-fehérek első gólját, a hatodik percben, Dzsudzsák Balázs szerezte.
szept. 14
12:11
Nullára nyert idegenben a Barcelona és a Real Madrid is - nézze meg a gólokat! (Infostart)
A címvédő Barcelona kétgólos győzelmet aratott a Getafe otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának nyitómérkőzésén. A Madrid hármat lőtt.
szept. 14
12:12
Juventus: kiesett az irányító, Diego két hétig nem léphet pályára (She)
A Juventus labdarúgócsapatának szakmai stábja két hétig nem számíthat a brazil irányítóra, Diegóra.

Keresés