2009. szeptember 15. kedd

szept. 15
0:36
ÉLŐ - US Open, férfi döntő: 1-1 az állás (Behaviour)
Az első szettet Federer nyerte, a másodikat rövidítésben hozta Del Potro.
szept. 15
1:06
Ökölvívás: elhunyt a pekingi olimpia bronzérmese (She)
Otthonában holtan találták a pekingi olimpia középsúlyú ökölvívó bronzérmesét, Darren Sutherlandet.
szept. 15
1:12
ÉLŐ - US Open, férfi döntő: 2-1 az állás (Behaviour)
Az első szettet Federer nyerte, a másodikat rövidítésben hozta Del Potro, a harmadikban ismét neki volt break előnye.
szept. 15
2:06
ÉLŐ - US Open, férfi döntő: gondban a világelső (Behaviour)
Az első szettet Federer nyerte, a másodikat rövidítésben hozta Del Potro, a harmadikban ismét neki volt break előnye, de a világelső fordítani tudott. A negyedikben megint a tie-break döntött.
szept. 15
2:36
US Open: Juan Martín del Potro legyőzte a döntőben Roger Federert (She)
Juan Martín del Potro nagy csatában nyerte meg az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) döntőjét.
szept. 15
2:42
ÉLŐ - US Open, férfi döntő: Federer kikapott (Behaviour)
Az első szettet Federer nyerte, a másodikat rövidítésben hozta Del Potro. A harmadikban neki volt break előnye, de a világelső fordítani tudott. A negyedik végén megint a tie-break döntött a kihívó javára. Következhetett a döntő játszma.
szept. 15
6:00
Ma kezdődik a BL! (Behaviour)
Különleges idénynek ígérkezik a Bajnokok Ligája 2009/2010-es szezonja. Számunkra a legfontosabb ugyebár, hogy a torna több mint másfél évtizedes történetében másodszor szoríthatunk magyar együttesért. Nem elhanyagolható továbbá, hogy a Debrecen mellett további hét újonc került a főtáblára, ami a színvonalnak nem feltétlenül tesz majd jót, de cserébe talán több gól születik. A favoritok persze nem…
szept. 15
6:18
Clijsters történelmet írt a US Openen (Behaviour)
Ahogy azt az elődöntők után már sejteni lehetett, Kim Clijsters két éves szünet után a csúcsra tért vissza: szabadkártyásként történelmet írva megnyerte a US Open női egyesét a dán Caroline Wozniacki ellen.
szept. 15
6:20
Serena Williams bocsánatot kért (Behaviour)
Bocsánatot kért Serena Williams, amiért az amerikai nyílt teniszbajnokság szombati elődöntőjében magából kikelve üvöltözött az egyik vonalbíróval.
szept. 15
6:54
Egyelőre ismeretlen a Debrecen Liverpoolban (Metropol)
Ismeretlen ellenfélként várja Liverpool városa a Debrecen labdarúgócsapatát a szerdai Bajnokok Ligája-selejtezőre. A hétfői újságok labdarúgórovata inkább azzal volt tele, hogy a Vörösök "világra szóló" szponzori szerződést kötöttek egy pénzintézettel, illetve több helyen a Premier League hétvégi fordulójában történt durva jelenetek kerültek előtérbe.
szept. 15
6:56
Del Potro a férfi bajnok (Metropol)
Az argentin Juan Martin Del Potro nyerte a férfi egyest az amerikai nyílt teniszbajnokságon, miután a fináléban öt szettben legyőzte a svájci Roger Federert.
szept. 15
7:12
Forma-1-es előszerződést kapott Bulgária (Behaviour)
A Bolgár Motorsport Szövetség előszerződést kapott egy Forma-1-es futam rendezésére. Ezt Bogdan Nikolov, a szervezet elnöke jelentette be hétfőn, hozzátéve: állami támogatással hamarosan felépülhet egy F-1-es verseny rendezésére alkalmas pálya.
szept. 15
7:15
Rajongója taszította le a trónról Federert - videóval (Infostart)
Megtörtént, amire kevesen számítottak: Roger Federer elveszítette az amerikai nyílt teniszbajnokság döntőjét. A svájci világelső több mint 4 órás csatában, öt szettben kapott ki az argentin Juan Martin Del Potrótól.
szept. 15
7:24
Feröer: Bükszegi gólja is kellett a bajnokcsapat legyőzéséhez (She)
Bükszegi Zoltán 2. percben elért találatával kezdte meg a Vikingur Gotu a gólgyártást a bajnoki címvédő EB Streymur ellen a feröeri első osztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
szept. 15
7:30
Bulgáriában is lesz Forma-1 (Metropol)
A Bolgár Motorsport Szövetség előszerződést kapott egy Forma-1-es futam rendezésére.
szept. 15
8:00
Argentína: Maradona megbeszélés helyett játékosai lelkét gyógyítja (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Diego Maradona meglepetésre Európába utazott.
szept. 15
8:02
US Open: Serena Williams bocsánatot kért, amiért üvöltözött a bíróval (She)
Bocsánatot kért Serena Williams, amiért az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) női egyesének szombati elődöntőjében magából kikelve üvöltözött az egyik vonalbíróval.
szept. 15
8:18
NFL: Tom Brady a hajrában vezette győzelemre a Patriotsot (She)
Győzelemmel tért vissza a New England Patriots csapatába a bostoniak irányítója, Tom Brady az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) első játékhetének magyar idő szerint kedd hajnalban rendezett mérkőzésén. A quarterback ráadásul az utolsó percekben passzolt két touchdownjával nagy szerepet vállalt a Patriots feltámadásából: a New England 25–24-re verte meg a Buffalo Billst. A másik…
szept. 15
8:54
Formula-1: előszerződést kötött Bulgária, Szófia mellett lehet a pálya (She)
A Bolgár Motorsportszövetség előszerződést kötött egy Formula–1-es futam megrendezésére.
szept. 15
9:12
U20-as vb: ingyen megtekinthető mérkőzés az angol 23 éven aluliak ellen (She)
A U20-as világbajnokságra készülő magyar válogatott kedden 18 órakor Székesfehérváron az angol U23-as válogatottal mérkőzik meg, a meccsre a belépés díjtalan.
szept. 15
9:30
Budapest Honvéd: Milan Pastva súlyos balesetet szenvedett (She)
Milan Pastva, a Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd labdarúgócsapatának jobbhátvédje vasárnap súlyos karambol részese volt, amelynek következtében sokáig nem játszhat – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 15
9:48
BL: kimaradhat a hétvégén triplázó Benajun a kezdőcsapatból (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, mint ismeretes, a DVSC-TEVA az angol Liverpool otthonában lép pályára, amelynek kezdőcsapatából könnyedén kimaradhat a Burnleynek a hétvégén háromszor is betaláló Josszi Benajun.
szept. 15
9:50
Bajnokok Ligája: százszoros pénz fizetnek a DVSC liverpooli győzelmére (She)
Angliában óriási hagyományai vannak a fogadásnak, szinte mindenre lehet pénzt feltenni, természetesen a szerdai Liverpool–Debrecen labdarúgó Bajnokok Ligája-találkozó előtt is hatalmas a választék.
szept. 15
9:57
Rengeteg esélyessel rajtol a Bajnokok Ligája (Infostart)
Kedd este nyolc mérkőzéssel rajtol a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre. Az esélyesek közül pályára lép a tavalyi döntős Manchester United, a Chelsea, a Real Madrid, a Juventus, a Milan és a Bayern München is.
szept. 15
10:12
Holtan találták az olimpiai bronzérmes ökölvívót (Behaviour)
Holtan találták londoni otthonában Darren Sutherland olimpiai bronzérmes ír ökölvívót.
szept. 15
10:15
Továbbra is versenyezhet a vitatott nemű futó (Infostart)
A dél-afrikai atlétikai szövetség annak ellenére indítja Caster Semenyát különböző versenyeken, hogy a nemvizsgálat kiszivárgott információi szerint a futó hermafrodita.
szept. 15
10:24
Szombathelyi Haladás: lemondott Csertői Aurél vezetőedző (She)
A Soproni Ligában hét forduló elteltével utolsó helyen álló Szombathelyi Haladás vezetőedzője, Csertői Aurél benyújtotta lemondását, amelyet a labdarúgóklub vezetősége elfogadott.
szept. 15
10:33
Legendás csatát idéz Button és Barrichello harca (Infostart)
Szinte biztosan a Brawn GP két pilótája, a vb-éllovas Jenson Button és az őt 14 ponttal követő, vasárnapi futamgyőztes Rubens Barrichello között dől el a Formula-1-es világbajnoki cím. Szabó Róbert, az Autó-Motor főszerkesztője szerint Ross Brawn csapatfőnök megvárja a következő futam edzéseredményeit, és ezután teszi le voksát valamelyik versenyzője mellett.
szept. 15
10:42
Formula-1: biztossá vált a Lotus következő évi indulása (She)
Kedd délelőtt biztossá vált, hogy a Lotus a következő évben, 2010-ben visszatér a Formula–1-be.
szept. 15
11:00
Atlétika: három hónapra tiltották el a doppingoló jamaicaiakat (She)
Három hónapra tiltották el azt a négy jamaicai atlétát, akik pozitív mintát adtak az augusztusi, berlini világbajnokság előtt, de először felmentették őket.
szept. 15
11:06
Litkey harcba száll az aranyéremért (Metropol)
Az egyik legeredményesebb magyar vitorlázó, Litkey Farkas a Bavaria 42 Match kategóriában erősíti az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság mezőnyét.
szept. 15
11:06
A Lotus is indulhat jövőre a Forma-1-ben (Behaviour)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) kedden úgy határozott, hogy a Lotus Forma-1-es csapat indulhat jövőre a világbajnoki sorozatban.
szept. 15
11:09
Lemondott Csertői Aurél (Infostart)
Lemondott Csertői Aurél, a labdarúgó NB I-ben utolsó helyen álló Haladás vezetőedzője.
szept. 15
11:18
Ökölvívás: öngyilkos lett az olimpiai bronzérmes Sutherland (She)
A pekingi olimpia középsúlyú ökölvívó bronzérmese, az ír Darren Sutherland otthonában felakasztotta magát.
szept. 15
11:36
NFL: az egész szezonra kidőlt a 2005-ös idény legjobb védője (She)
A szezon hátralévő részében már nem léphet pályára az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Chicago Bears játékosa, a 2005-ös idény legjobb védőjének választott középső linebacker, Brian Urlacher.
szept. 15
12:03
Nincs megállapodás a DigiSportról, sokan lemaradnak a Loki BL-meccséről (Infostart)
Csak a Digi TV sportcsatornáján, a DigiSporton lehet majd élőben nézni a Liverpool-Debrecen mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligájában szerdán, mert a Digi Kft. és a műsorelosztók között nem született megállapodás az adás terjesztésére vonatkozóan.
szept. 15
12:12
Oldham: Székely szerint a magyar fiatalok technikailag jobbak (She)
Az angol labdarúgó harmadosztályban szereplő Oldham Athletic tartalék együttesét irányító Székely Zsolt a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy szerinte a magyar játékosok technikailag jobbak, de egyelőre még tanulniuk kell a fizikailag igen megterhelő angol stílust.
szept. 15
12:14
Bajnokok Ligája: csak a Digi Sporton látható a DVSC szerdai meccse (She)
Csak a Digi Tv sportcsatornáján és internetes honlapján lehet szerdán élőben nézni a Debrecen labdarúgócsapatának liverpooli vendégjátékát, mert a Digi Kft. és a műsorelosztók között nem született megállapodás az adás terjesztésére vonatkozóan.
szept. 15
12:18
Csak a Digi Sporton látható a Debrecen szerdai BL-meccse (Metropol)
Csak a Digi TV sportcsatornáján lehet majd élőben nézni a Debrecen labdarúgócsapatának liverpooli vendégjátékát szerdán, mert a Digi Kft. és a műsorelosztók között nem született megállapodás az adás terjesztésére vonatkozóan.
szept. 15
13:06
BL: nem feltartott kézzel megy ki a Loki a pályára - Kiss Zoltán (She)
Csapatkapitánya szerint a szerdai Liverpool elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésre nem feltartott kézzel megy ki a DVSC-TEVA – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 15
13:08
Asztalitenisz Eb: kiesett a férficsapat az első osztályból (She)
A vasárnapi két bravúros győzelem után folytatta vesszőfutását a magyar férfi válogatott, amely kedden 3–2-re kikapott a szlovén csapattól, és ezzel kiesett az első osztályból a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon. A nők 3–2-re nyertek az oroszok ellen, így kedd délután a 9–12. helyért folytatják.
szept. 15
13:24
Ferencváros: Albert Flórián ma ünnepli 68. születésnapját (She)
Ma ünnepli 68. születésnapját a Ferencváros korábbi kiválósága, az egyetlen magyar aranylabdás játékos, Albert Flórián.
szept. 15
13:26
Argentína: Maradona helyett Bilardo irányítja a válogatottat (She)
Már nem Diego Maradona irányítja az argentin labdarúgó-válogatottat – legalábbis ideiglenesen. A játékosként világklasszis szakember egy olaszországi wellnesshotelben tartózkodik diétán, és távollétében Carlos Bilardo intézi a csapattal kapcsolatos teendőket.
szept. 15
13:28
Pápa: a Heerenveen és a Willem II is figyeli Heffler Norbertet (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Lombard Pápa Termál FC 19 éves középpályását, Heffler Norbertet Hollandiából figyelik – tudatta a klub hivatalos honlapja.
szept. 15
13:30
NS Extra: már kapható a debreceni Bajnokok Ligája-kalauz! (She)
A Nemzeti Sport különleges extra kiadvánnyal tiszteleg a Debrecen Bajnokok Ligája-szereplése előtt: már kapható a minden igényt kielégítő BL-kalauz.
szept. 15
13:42
Barcelona: hétéves gyereket igazoltak a katalánok a Lyonból (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona megszerezte a francia Olympique Lyon mindössze hétéves játékosát, Kaist.
szept. 15
14:00
Formula-1: a BMW svájci befektetőnek adta el a csapatot (She)
A BMW kedden bejelentette, hogy megegyezett a Qadbak befektető társasággal a Formula–1-es istálló eladásáról. A Qadbak érdekeit a csapatban Lionel Fischer képviseli majd.
szept. 15
14:18
A zürichi edző: Ne a mezcserére gondoljunk! (She)
Távolról sem az FC Zürich az esélyese a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésnek, de Bernard Challandes vezetőedző ennek ellenére azt szeretné, ha játékosai nem feltartott kézzel mennének ki a pályára a „királyi gárda” ellen. A szakember elmondta, nincs ellenére, ha a zürichi labdarúgók mezt cserélnek a madridi sztárokkal – de a meccs közben csak a győzelemre gondolhatnak!
szept. 15
14:20
Olympiakosz: már nem Temuri Kecbaja a görög csapat vezetőedzője (She)
Az Olympiakosz menesztette a csapat vezetőedzőjét, Temuri Kecbaját. A grúz szakember a nyáron vette át az együttes irányítását, de már most megköszönték neki a munkáját.
szept. 15
14:22
Anderlecht: Juhász Roland csapattársa elhagyhatta a kórházat (She)
A belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht lengyel jobbhátvédje, Marcin Wasilewski elhagyhatta a kórházat.

Keresés