2009. szeptember 9. szerda

szept. 9
0:30
Női kézilabda: Zácsik Szandra sorsa szeptember 11-ig dől el (She)
A Krim Mercator a héten ünnepelte fennállásának 25. születésnapját, de a Ljubljanában tartott hagyományos Vinko Kandija-tornán nem volt sikeres, hiszen a győztes Buducsnoszt Podgorica és a döntős Oltchim Valcea, valamint a Hypo NÖ mögött utolsóként végzett a házigazda. Marta Bon csapata azonban tele van újoncokkal és fiatal játékosokkal, ezért még egy kis időre szükség lesz, hogy a lányok jobban…
szept. 9
5:24
US Open - belga anyuka oktatja a mezőnyt (Behaviour)
A szülés után nyáron visszatért belga Kim Clijsters két játszmában búcsúztatta a kínai Na Lit (Na Li) kedden az amerikai nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében.
szept. 9
5:42
Magyar-portugál - Juhász talán játszhat (Behaviour)
A jelenlegi helyzet szerint Szélesi Zoltán biztosan nem tudja vállalni a játékot a portugálok elleni, szerdai labdarúgó világbajnoki selejtezőn, Rudolf Gergely szerepeltetésére is csekély az esély, Juhász Roland esetében viszont némileg jobb a helyzet.
szept. 9
5:44
US Open - sikeres magyar kezdés a junior férfiaknál (Behaviour)
Fucsovics Márton sikerrel vette az első fordulót kedden az amerikai nyílt teniszbajnokság juniorversenyében.
szept. 9
6:18
Férfi kosárlabda Eb - Kikaptak a címvédő oroszok (Behaviour)
A címvédő orosz férfi kosárlabda-válogatott második mérkőzésén kikapott az NBA-sztár Dirk Nowitzkit nélkülöző németektől a lengyelországi Európa-bajnokság keddi játéknapján.
szept. 9
6:20
Ökölvívó-vb - ötből négy magyar búcsúzott a 16 között (Behaviour)
A 64 kg-ban szereplő Káté Gyula - egyedüli magyarként - bejutott a legjobb nyolc közé a milánói ökölvívó-világbajnokságon, kedden.
szept. 9
6:36
Pars Krisztián nyerte a Németh Pál Emlékversenyt (Behaviour)
A hazai közönség előtt szereplő Pars Krisztián nyerte kedden a kalapácsvetők részvételével megrendezett Németh Pál Emlékversenyt Szombathelyen.
szept. 9
6:38
Magyar-portugál - így készülnek ellenünk Cristiano Ronaldoék (Behaviour)
Még nem mondtunk le arról, hogy kijussunk a világbajnokságra! - jelentette ki Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a magyarok elleni budapesti világbajnoki selejtező előestéjén tartott sajtótájékoztatóján.
szept. 9
7:30
Magyar-portugál a számok nyelvén: pontok és esélyek (Behaviour)
A versenyben maradásért lép ma este pályára a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn: a portugálok elleni mérkőzés 20:45 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 9
7:48
Eddzünk egyet a legjobb magyar fallabdással! (Behaviour)
Krajcsák Márk, Magyarország első számú fallabdajátékosa nyílt edzésekkel várja a sportág szerelmeseit.
szept. 9
8:00
Új lemezzel rukkolt elő a Karthago (Blikk)
Sokkal jobbak vagyunk, mint eddig valaha - jelentette ki Szigeti Ferenc zenekarvezető.
szept. 9
8:00
US Open: Nadal négy szettben nyert Monfils ellen, Tsonga is búcsúzott (She)
Nincs már versenyben francia teniszező a US Open férfi egyesének küzdelmeiben, miután a 4. fordulóban Jo-Wilfried Tsonga és honfitársa, Gaël Monfils is vereséget szenvedett.
szept. 9
8:02
US Open: Serena Williams könnyedén nyert Pennetta ellen (She)
Az amerikai Serena Williams könnyedén, két szettben felülmúlta az olasz Flavia Pennettát a US Open női egyesének negyeddöntőjében.
szept. 9
8:06
All Star-gála lesz a teniszezőknél is? (Behaviour)
Az észak-amerikai profi sportágak mintájára a teniszben is bevezetné az All Star-gálákat Adam Helfant, a férfi játékosokat tömörítő szervezet (ATP) elnöke.
szept. 9
8:15
Győzelemre játszunk Európa braziljai ellen (Infostart)
A szombati sokk után szerdán este újra hazai közönség és telt ház előtt javíthat a magyar labdarúgó-válogatott. A portugálok ugyanakkor nem ígérkeznek könnyű ellenfélnek, a magyar együttes pedig története során még nem nyert a luzitánok ellen. Erwin Koeman feje ezúttal a sérülések miatt is fájhat.
szept. 9
8:18
Játékossors: Dwight Yorke hazája válogatottjánál fog dolgozni (She)
A napokban beszámoltunk róla, hogy a 37 éves Dwight Yorke bejelentette a visszavonulását. A Manchester Uniteddal 1999-ben Bajnokok Ligáját nyerő labdarúgót azóta kinevezték hazája, Trinidad és Tobago válogatottjának másodedzőjévé.
szept. 9
8:18
Zoltán Erika legyőzte a rákot (Blikk)
Megdöbbentő őszinteséggel mesélt a Blikknek évekkel ezelőtti betegségéről Zoltán Erika. A méhnyakrák miatt elkötötték a petevezetékét
szept. 9
8:24
Európa braziljai ellen a Puskás Stadionban (Metropol)
A versenyben maradásért lép ma este pályára a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn: a portugálok elleni mérkőzés 20:45 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 9
8:36
Női kézilabda: Bojana Popovics októberben játszhat újra (She)
A dán Viborg montenegrói átlövője, Bojana Popovics hosszan tartó sérülése után októberben tér vissza a pályára – erről maga a kézilabdázó beszélt újságíróknak.
szept. 9
8:54
Ejha! Ez aztán a merész dekoltázs, Claudia (Blikk)
szept. 9
8:56
Erwin Koeman még lát esélyt - interjú (Blikk)
Nehezen teszi túl magát a Svédország elleni szombati vereségen Erwin Koeman (47) szövetségi kapitány. A holland szakembernek nincs sok ideje a búslakodásra, együttese ma Portugáliával mérkőzik vb-selejtezőn.
szept. 9
8:58
Fejére nő a kisvidra (Blikk)
szept. 9
9:00
Nagyot bakizott Sólyom László (Blikk)
BUDAPEST — Bakizott a köztársasági elnök. Sólyom László tegnap szerencsétlenül válogatta össze az öltözékét. Enyhén szólva is furcsán nézett ki, amikor szürke öltönyben és hozzá nem illő barna szandálban lépett Szili Katalin elé, aki az Országgyűlés szeptember 14-ével leköszönő elnökeként utoljára járt a Sándor-palotában.
szept. 9
9:12
US Open: Susányi Zsófia és Babos Tímea is továbbjutott párosban (She)
Az amerikai nemzetközi teniszbajnokság (US Open) junior párosversenyében Susányi Zsófia és Babos Tímea is bejutott a második fordulóba.
szept. 9
9:12
Szeméttel is lehet nagyot dobni (Blikk)
BUDAPEST – Játékos kiállításon magyarázzák el a gyerekeknek, miért fontos otthon szétválogatni és szelektív hulladékgyűjtőbe vinni a háztartási szemetet.
szept. 9
9:14
Inter: Sneijder sérülése nem súlyos, játszhat a Parma ellen (She)
A holland válogatott Wesley Sneijder megnyugtatta klubedzőjét, az Intert irányító José Mourinhót, hogy a Japán elleni szombati felkészülési mérkőzésen elszenvedett bokasérülése nem súlyos.
szept. 9
9:18
US Open - kikapott a tavalyi döntős a férfiaknál (Behaviour)
A második helyen kiemelt, tavaly döntős Andy Murray meglepetésre már a nyolcaddöntőben búcsúzott kedden az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
szept. 9
9:30
Vb 2010: a selejtezők teljes szerdai programja (She)
A hétvége után ma folytatódnak a 2010-es világbajnokság selejtezői. Az óceániai kivételével valamennyi zónában rendeznek mérkőzést. Tekintse át a programot!
szept. 9
9:30
Norbi: Kivégezném a drogterjesztőket (Blikk)
RÖSZKE — Schobert Norbi (38) ruhájába drogot csempésztek! A fitneszedző a TV2 új műsorának, a Celebműszaknak a felvételén járt pórul, ugyanis a drogkereső kutyák furcsa szimatot észleltek rajta. A szag pedig nem mástól, mint a kábítószertől eredt.
szept. 9
9:54
Sorozatban hatodszor kaptak ki a vb-házigazda dél-afrikaiak (Behaviour)
Sorozatban hatodik vereségét szenvedte el kedden, ezúttal Írországban a jövőre hazai rendezésű világbajnokságra készülő dél-afrikai labdarúgó-válogatott.
szept. 9
10:06
Vb 2010: Uruguayban egy jegy áráért kettőt adnak Kolumbia ellen (She)
Az Uruguayi Labdarúgó-szövetség átérzi a szerdai, Kolumbia elleni vb-selejtező fontosságát, és a minél több néző reményében a szervezők egy jegy áráért kettőt adnak.
szept. 9
10:06
Piszke újra bevetésen (Blikk)
BUDAPEST–GYURGYEVÓ – Nincs az a katasztrófahelyzet, amelyre ne lehetne bevetni Piszkét (3), a golden retrievert. Az életmentő kutyus gazdájával, Rózsa Lindával (34) most is egy nagy megmérettetésre készül.
szept. 9
10:08
Pénzt, vagy éhezem! (Blikk)
ÓZD – Már hatodik napja éhségsztrájkol Koós Balázsné (62) egy építési vállalkozó lakásának közelében, mivel családi boltjuknak – amely emiatt csődközelbe jutott – két éve tartozik közel kétmillió forinttal a vállalkozó cége.
szept. 9
10:24
Kolumbia: szabadlábra helyezték a szurkolót lelövő futballistát (She)
Feltételesen szabadon engedték a kolumbiai Javier Flórezt, az Atlético Junior futballistáját, aki július elején lelőtt egy szurkolót.
szept. 9
10:26
Férfi kézilabda: ismét Vojislav Radja lett a kapitány a bosnyákoknál (She)
Bosznia-Hercegovina kézilabda-szövetségének elnöksége a héten leváltotta a 62 éves Halid Demirovic szövetségi kapitányt és a helyére elődjét, Vojislav Radját nevezte ki.
szept. 9
10:28
Férfi kosárlabda: amerikai centert szerződtethet a Debrecen (She)
Az amerikai Edmund Saunders lehet a Debreceni KE új centere.
szept. 9
10:42
Fogadóirodában gázolta halálra a busz (Blikk)
DUKINFIELD – Élete utolsó tétjét tette meg az a brit fiatalember, akit halálra gázolt a fogadóirodába beszáguldó távolsági busz Manchester közelében.
szept. 9
10:42
U20: az Egervári-csapat ma az MTK-val, jövő héten Angliával játszik (She)
Az egyiptomi világbajnokságra készülő magyar U20-as válogatott ma délután a Hidegkuti-stadionban lép pályára az MTK ellen, majd jövő hét szerdán az angol U23-as csapattal találkozik.
szept. 9
11:06
F1: Indiai pilótát az indiai csapatba! (Behaviour)
Bernie Ecclestone, a Forma-1 jogtulajdonosa szerint a Force India istállónak egy indiai versenyzőt kellett volna a Ferrarihoz távozott Giancarlo Fisichella helyére ültetnie, hogy ezzel elősegítse a 2011-re tervezett első Indiai Nagydíj megvalósulását.
szept. 9
11:18
Majdnem kiesett Gwyneth Paltrow melle - fotókkal (Blikk)
Gwyneth Paltrow amerikai színésznő kicsit többet mutatott meg magából, mint szeretett volna.
szept. 9
11:18
Válogatott: Pepe nem edzett tegnap, kérdéses a játéka a mieink ellen (She)
A portugál lapok értesülései szerint könnyen lehet, hogy Pepe nem lép pályára a magyar válogatott elleni vb-selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban.
szept. 9
11:20
F-1: Ecclestone indiai versenyzőt látna szívesen a Force Indiánál (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 jogtulajdonosa szerint a Force India-istállónak indiai versenyzőt kellett volna a Ferrarihoz távozó Giancarlo Fisichella helyére ültetnie, hogy ezzel elősegítse a 2011-re tervezett első Indiai Nagydíj megvalósulását.
szept. 9
11:33
Bírót vesz a Real Madrid (Infostart)
Cristiano Ronaldo vagy Kaká után játékvezetőt is szerződtet a Real Madrid labdarúgóklub.
szept. 9
11:36
Osasuna: egy hacker verekedésért „kirúgta” Vadócz két iráni csapattársát (She)
Tegnap este egy hacker feltörte az Osasuna hivatalos honlapját, és hamis hírt közölt, mely szerint a spanyol klub felbontotta két iráni labdarúgója, Maszud Sodzsaei és Dzsavad Nekunam szerződését.
szept. 9
11:36
Hét szexpóz, amit nem ismersz (Blikk)
Amikor azt hiszed, már minden pozitúrát ismersz és próbáltál, véget ér a szexuális életed. Íme néhány újdonság, amelyeket érdemes kipróbálnotok!
szept. 9
11:38
Vasas: az ősszel ingyen mehetnek focimeccsre a diákok (She)
A Vasas SC vezetőségének döntése értelmében az ősszel az általános és középiskolások a hazai álló oldalon diákigazolványuk felmutatásával ingyen tekinthetik meg a bajnoki labdarúgó-mérkőzéseket az Illovszky-stadionban – olvasható a vasassc.hu-n.
szept. 9
11:38
Káté beverekedte magát a nyolc közé (Blikk)
szept. 9
11:40
Női kosárlabda: az ukrán bajnokság legjobb magasbedobója Zalaegerszegen (She)
A ZTE NKK a Szatmárnémetiből visszatérő Czukor Tünde mellett az ukrán kosárlabda-bajnokság legjobb magasbedobójával, az orosz-moldovai Irina Crasnosciockal erősítette meg a keretét.
szept. 9
11:42
Bírót "igazolt" a Real Madrid (Behaviour)
Cristiano Ronaldo vagy Kaká után játékvezetőt is szerződtet a Real Madrid labdarúgóklub.
szept. 9
11:54
AC Milan: Juande Ramos válthatja Leonardót a kispadon - sajtóhír (She)
A spanyol AS információi szerint inog a kispad a Milan brazil szakvezetője, Leonardo alatt, akit a tavasszal még a Real Madridot irányító spanyol Juande Ramos válthat.

Keresés