2009. szeptember 16. szerda

szept. 16
1:42
Tenisz: Séverine Brémond lesz Czink ellenfele a québeci tornán (She)
Séverine Brémond lesz Czink Melinda ellenfele a quebeci női tenisztorna második fordulójában. A francia teniszező a hazai pályán játszó Heidi El Tabakh ellen jutott tovább, miután ellenfele 5:0-s hátránynál feladta a mérkőzést.
szept. 16
2:00
Videó: nézze meg a keddi BL-játéknap összes gólját! (She)
Nyolc keddi mérkőzéssel megkezdődtek a 2009–2010-es labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmei. Az első játéknapon 21 gól született. Az alábbi összeállításban megtekintheti többek között a Real Madrid 5–2-es zürichi győzelmét, Paul Scholes Isztambulban szerzett győztes találatát, valamint Grafite három gólját a CSZKA Moszkva ellen.
szept. 16
6:00
Eto'o és Ibrahimovic is góllal szomorítaná volt csapatát (Infostart)
A Debrecen bemutatkozása mellett további hét mérkőzést rendeznek szerdán a labdarúgó BL csoportkörében. A címvédő Barcelona az Inter vendégeként lép pályára egy pikánsnak ígérkező találkozón.
szept. 16
6:18
Ma kezdi szereplését a Bajnokok Ligája főtábláján a Debrecen (Behaviour)
Ma este a Debrecen a magyar labdarúgás történetének meghatározó fontosságú meccsét vívja Liverpoolban: a hajdúsági alakulat megkezdi szereplését a Bajnokok Ligája főtábláján, ott, ahol előtte honfitárs együttesként csupán a Ferencváros volt érdekelt. Kedden egyébként nyolc mérkőzéssel elstartolt az idény – különösebb meglepetések nélkül.
szept. 16
7:30
Jövőre öt bíró a BL-meccseken? (Behaviour)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke bízik benne, hogy a következő idénytől be lehet vezetni az ötbírós játékvezetést a Bajnokok Ligájában, s a már kipróbált rendszert lehet majd alkalmazni a 2012-es kontinensviadalon.
szept. 16
7:42
Tenisz: az első helyen kiemelt Petrova magabiztosan jutott tovább (She)
Könnyed győzelemmel biztosította helyét a Québecben zajló női tenisztorna második fordulójában a viadal első kiemeltje, Nadja Petrova. Az orosz teniszező két szettben, 6:2, 6:0-ra verte meg amerikai ellenfelét, Carly Gullicksont.
szept. 16
7:48
Kik játszanak ma a BL-ben? - előzetes + visszatekintő a keddi meccsekre (Behaviour)
A Juventus és az Atlético Madrid egyaránt hazai pályán játszott döntetlent esélytelenebbnek tartott riválisával a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi nyitányán.
szept. 16
8:00
Olaszország: Fabio Capellót nem érdekli a squadra azzurra kispadja (She)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya egy interjúban kijelentette, hogy legkevésbé sem érdekli hazája szövetségi kapitányi posztja.
szept. 16
8:06
"Nem ismerjük a Debrecent, ezért veszélyes lehet" (Infostart)
Szerdán este valósággá válik az álom: a Debrecen labdarúgói a Liverpool otthonában lépnek pályára a BL-ben. Herczeg András szerint esélyekről kár beszélni, mert ilyen kaliberű együttes ellen még nem játszott a magyar bajnok. A Loki trénere három játékosra nem számíthat, de Rudolf Gergely szereplésére is csekély az esély. A Liverpool nem becsüli le a DVSC-t, mivel nem sokat tud a hajdúsági…
szept. 16
8:36
Vuelta: a jövőben piros trikót visel majd az összetettet vezető bringás (She)
2010-től nem aranysárga, hanem piros trikót viselhet majd a spanyol kerékpáros körverseny, a Vuelta a Espana éllovasa.
szept. 16
8:54
Bajnokok Ligája: Rudolf biztosan nem játszhat a Liverpool ellen (She)
Immár biztos, hogy Rudolf Gergely nem léphet pályára a DVSC-TEVA első Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén – adta hírül a magyar bajnok hivatalos honlapja.
szept. 16
9:18
Tömegverekedés a baseballmeccsen (Metropol)
Tömegverekedés tört ki a New York Yankees-Toronto Blue Jays észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) mérkőzésen kedden.
szept. 16
9:18
Ökölcsata a pályán - a cserepad is beszállt (Behaviour)
Tömegverekedés tört ki a New York Yankees-Toronto Blue Jays észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) mérkőzésen kedden.
szept. 16
9:30
Észtország: az ötödik másodpercben fejelt öngólt a hátvéd (She)
Minden idők leggyorsabb öngólját szerezte Jaanis Kriska, az észt Kuressaare hátvédje, aki a Levadia Tallinn elleni idegenbeli bajnoki ötödik másodpercében a saját kapujába fejelte a labdát.
szept. 16
9:32
Bajnokok Ligája: tekintse meg a szerdai meccsek programját! (She)
Kedden elkezdődött, ma újabb nyolc mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. fordulója. A magyar drukkerek számára a legfontosabb a Debrecen liverpooli vendégjátéka, de az Internazionale–Barcelona találkozó is csemegének ígérkezik.
szept. 16
9:36
BL - megvan a Debrecen várható kezdőcsapata (Behaviour)
Noha Rudolf Gergely kedden még bizakodó volt, kiderült, hogy biztosan nem léphet pályára szerda este az Anfield Roadon, a Debrecen labdarúgócsapatának Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén.
szept. 16
9:54
BL - Az angol sajtó félvállról (sem) veszi a ma esti meccset (Behaviour)
Korántsem lehet azt mondani, hogy az angol sajtó kiemelten kezelné a Debrecen labdarúgócsapatának szerdai liverpooli vendégjátékát a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
szept. 16
10:24
Magyar Kupa: tekintse meg a sorozat szerdai programját! (She)
Szerdán folytatódnak a Magyar Kupa küzdelmei, a meccsek közül talán az MTK Budapest II–Ferencváros találkozót övezi a legnagyobb érdeklődés, ezt a meccset a Sport1 közvetíti.
szept. 16
10:26
Atlétika: Usain Boltról autópályát neveznek el hazájában (She)
A háromszoros olimpiai és világbajnok sprinter, Usain Bolt nevét viseli majd a jövőben Jamaica egyik autópályája.
szept. 16
11:18
Labdarúgás: nem hajlandóak pályára lépni a bolíviai válogatott játékosai (She)
Egy hónappal az utolsó világbajnoki selejtező mérkőzések előtt sztrájkba léptek a bolíviai labdarúgó-válogatott játékosai.
szept. 16
11:36
Asztalitenisz Eb: továbbjutott a Nagy, Kosiba kettős (She)
A Nagy Krisztián, Kosiba Dániel férfi páros 3-2-re nyert egy svéd kettős ellen a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokság szerdai versenynapján, és bejutott a 64 közé.
szept. 16
11:54
Bajnokok Ligája: Feczesin szerint a Fiorentinát „foghatja meg” a DVSC (She)
Feczesin Róbert, a DVSC-TEVA támadója a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, úgy érzi, csapata Bajnokok Ligája-csoportellenfelei közül az olasz Fiorentina lehet megfogható.
szept. 16
12:18
Tragikus baleset! Gyászol a hokivilág (Behaviour)
Tragédia árnyékolta be a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) tuniszi kongresszusát.
szept. 16
12:48
Női kézilabda: Tomori műtéte miatt Bulath a vk-ra készülő keretben (She)
A győri Tomori Zsuzsanna helyett a debreceni Bulath Anita került be a jövő keddtől vasárnapig tartó dániai világkupán szereplő magyar női kézilabda-válogatott keretébe.
szept. 16
12:50
Bajnokok Ligája: Laczkó Zsolt szerint nincsen legyőzhetetlen csapat (She)
Laczkó Zsolt, a Debrecen középpályása a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, nehéz dolga lesz a magyar bajnoknak a Liverpool ellen, de nincsen legyőzhetetlen csapat, így az angolokat is meg lehet verni.
szept. 16
12:54
Megszűnt a korábbi Euroliga-győztes csapat, a Pécs idei csoportellenfele! (Behaviour)
Megszűnt a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatával azonos Euroliga-csoportba sorsolt CSZKA Moszkva.
szept. 16
13:06
Női kosárlabda Euroliga: megszűnt a CSZKA Moszkva, a Pécs csoportellenfele (She)
Megszűnt a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatával azonos Euroliga-csoportba sorsolt CSZKA Moszkva.
szept. 16
13:08
Ferencváros: újabb beteg a csapatban, Dragóner lassan elkezdhet edzeni (She)
A 100% Fradi információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának újabb játékosa, az angol Cory Sinnott betegedett meg, és öt napig nem edzhet.
szept. 16
13:10
BL-retro: kövesse nyomon a Grasshoppers-FTC-meccset! (She)
Tizennégy évet kellett várni rá, de hamarosan eljön a pillanat: a Debreceni VSC második magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, és ma este a Liverpool otthonában elkezdi a „nagy kalandot".
szept. 16
13:42
Bajnokok Ligája: most derül majd ki, mennyire jó a DVSC - Benítez (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere a Debrecen elleni Bajnokok Ligája-találkozó előtt elmondta, bár a magyar csapat magabiztos teljesítménnyel jutott be a csoportkörbe, de csak a ma esti mérkőzésen derül ki, mennyire erős a Loki.
szept. 16
13:44
Argentína: Verón szerint Maradona még nem találta meg a csapatát (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott rutinos középpályása, Juan Sebastian Verón szerint egyértelműen látszik, hogy a szövetségi kapitány, Diego Armando Maradona még nem találta meg ideális csapatát.
szept. 16
13:48
Kevesebben tudnak rajthoz állni (Metropol)
Kevesebb mint egy hónap van hátra október 11-ig, az V. Magyar Tengeri Nagyhajós Bajnokság (V. MTNB) rajtjáig. Úgy tűnik, idén a nehéz gazdasági helyzet miatt nem lesz annyi induló hajó, mint tavaly.
szept. 16
13:48
"ÉLŐ" - Grasshoppers-FTC retroközvetítéssel hangol az NSO (Behaviour)
Tizennégy évvel ezelőtt Zürichben kezdte BL-szereplését a Ferencváros, ezekben a percekben "élőben" követhetjük a mérkőzés alakulását.
szept. 16
14:00
Bajnokok Ligája: hol lehet nézni a Liverpool-DVSC meccset? (She)
Sok magyar szurkoló aggódik amiatt, hogy nem tudja, hol nézze meg a Liverpool–DVSC Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést. Összegyűjtöttünk néhány pesti szórakozóhelyet, ahol a drukkerek kivetítőn követhetik nyomon a Loki történetének első BL-meccsét.
szept. 16
14:06
Friss! F1 - Lemondott a Renault csapat vezetősége a botrány miatt (Behaviour)
A Forma-1-es Renault-csapat szerdán gyakorlatilag elismerte, hogy utasítást adott Nelson Piquet jr.-nak tavaly Szingapúrban arra, hogy falnak rohanjon autójával, ezzel segítve a másik pilótát, Fernando Alonsót.
szept. 16
14:18
F1: a Renault elismerte a szándékos balesetet, Briatore távozott (She)
A Formula-1-es Renault-csapat szerdán gyakorlatilag elismerte, hogy utasítást adott Nelsinho Piquet-nek tavaly Szingapúrban arra, hogy falnak rohanjon autójával, ezzel segítve a másik pilótát, Fernando Alonsót.
szept. 16
14:24
Elismerte a Renault, hogy szándékos volt az ütközés - Briatore távozik (Infostart)
A Renault Formula-1-es csapata szerdán gyakorlatilag elismerte, hogy utasítást adott Nelson Piquetnek tavaly Szingapúrban arra, hogy falnak rohanjon autójával, ezzel segítve a másik pilótájukat, Fernando Alonsót.
szept. 16
14:24
Asztalitenisz Eb, nők: minden idők legrosszabb helyezése (Behaviour)
A két éve arany-, tavaly ezüstérmes magyar női asztalitenisz-válogatott történelme leggyengébb teljestményével a 12. helyen végzett a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután szerdán kikapott a török csapattól.
szept. 16
14:36
Asztalitenisz Eb: mélyponton a törököktől is kikapó női csapat (She)
A két éve arany-, tavaly ezüstérmes magyar női asztalitenisz-válogatott történelme leggyengébb teljesítményével a 12. helyen végzett a stuttgarti asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután szerdán kikapott a török csapattól.
szept. 16
14:42
Szándékos volt a tavalyi Renault-baleset (Metropol)
A Forma-1-es Renault-csapat szerdán gyakorlatilag elismerte, hogy utasítást adott Nelson Piquet jr.-nak tavaly Szingapúrban arra, hogy falnak rohanjon autójával, ezzel segítve a másik pilótát, Fernando Alonsót.
szept. 16
14:54
Chelsea: Peter Kenyon távozik posztjáról október végén (She)
A Chelsea labdarúgócsapata hivatalosan bejelentette, hogy október 31-én távozik posztjáról az ügyvezető Peter Kenyon.
szept. 16
15:00
A Renault elismerte a szándékos balesetet, Briatore és Symonds távozott (Behaviour)
A Forma-1-es Renault-csapat szerdán gyakorlatilag elismerte, utasítást adott Nelson Piquet jr.-nak tavaly Szingapúrban arra, hogy falnak rohanjon autójával, ily módon segítve a másik pilótát, Fernando Alonsót.
szept. 16
15:18
Egy csatár lesz a Debrecen kezdőcsapatában a Liverpool ellen (Behaviour)
A szokásos kettő helyett egy csatárral kezdi majd a szerda esti Liverpool elleni Bajnokok Ligája találkozót a Debrecen labdarúgócsapata.
szept. 16
15:30
Bajnokok Ligája: egy csatárral kezd az Anfielden a Loki - kezdőcsapat (She)
A dvsc.hu tájékoztatása szerint Herczeg András klubmenedzser megtartotta taktikai értekezletét az esti Liverpool–DVSC mérkőzés előtt. A szakember a kezdőcsapatot is kijelölte.
szept. 16
15:36
Mintegy 2500 magyar ment ki Angliába! (Behaviour)
Néhány órával a Liverpool-Debrecen mérkőzés előtt folyamatosan érkeznek a magyar szurkolók a szigetországba, a drukkerek különböző megoldásokat választottak az utazásra.
szept. 16
16:12
Egy csatárral kezd a Loki a Liverpool ellen (Infostart)
Egy csatárral kezd az esti Liverpool elleni Bajnokok Ligája találkozót a Debrecen labdarúgócsapata.
szept. 16
16:24
Olympiakosz: Zico lehet Kecbaja utódja a kispadon (She)
Görög sajtóértesülések szerint a Zico lehet a grúz Temuri Kecbaja utódja az Olympiakosz labdarúgócsapatának kispadján.
szept. 16
16:26
Bajnokok Ligája: folyamatosan érkeznek a magyar szurkolók Liverpoolba (She)
Néhány órával a Liverpool–Debrecen BL-mérkőzés előtt folyamatosan érkeznek a magyar szurkolók a szigetországba, a drukkerek különböző megoldásokat választottak az utazásra.
szept. 16
16:42
Anglia: kilencvenmeccses vereségsorozatot tört meg a kiscsapat (She)
Kilencven vesztes mérkőzés után először tudott győzni a Harraby Athletic ifjúsági labdarúgócsapata, véget vetve ezzel minden idők egyik leghosszabb, angol csapat regisztrálta rossz sorozatának.
szept. 16
16:44
Törökország: szezon közben „rakták ki” a másodosztályba az Ankarasport (She)
A török profi labdarúgóliga (PFDK) fegyelmi bizottsága azonnali hatállyal a másodosztályba sorolta vissza az élvonalbeli Ankaraspor csapatát.

Keresés