2009. szeptember 22. kedd

szept. 22
7:18
Oroszország: hatvankétezres stadionba költözik a Zenit (She)
Gazprom-Arenának fogják hívni és hatvankétezer néző befogadására lesz alkalmas a szentpétervári Zenit labdarúgócsapatának új stadionja.
szept. 22
7:36
NFL: Peyton Manning akkor villant, amikor kellett (She)
Nem sokat volt a tojáslabda az Indianapolis Coltsnál a Miami Dolphins elleni NFL-meccsen, de Peyton Manning és társai négyszer is felálltak hátrányból, és végül 27–23-ra legyőzték a floridaiakat.
szept. 22
8:03
Hatvankétezres stadionba költözik a Zenit (Metropol)
Gazprom-Arenának fogják hívni és hatvankétezer néző befogadására lesz alkalmas a szentpétervári Zenit labdarúgócsapatának új stadionja.
szept. 22
8:12
Vb 2010: megbukott a doppingvizsgálaton a bolíviai válogatott egyik védője (She)
Megbukott a doppingvizsgálaton Miguel Ángel Hoyos, a bolíviai labdarúgó-válogatott csatára a nemzeti csapat egyik júniusi selejtezője után.
szept. 22
8:14
Ausztrália: 25 év után kapta vissza ellopott olimpiai aranyát az úszóbajnok (She)
Negyedszázad után kapta vissza a házából ellopott olimpiai aranyérmét John Konrads, az ausztrálok egykori úszóklasszisa.
szept. 22
8:48
NHL: eltiltották a New York Islanders verekedő újoncát (She)
Öt alapszakasz-mérkőzéstől és az előidény hátralévő részéről eltiltották Pascal Morencyt, az észak-amerikai jégkorongligában (NHL) érdekelt New York Islanders újoncát.
szept. 22
8:57
Vb-2010 - Útjára indult a győztesnek járó trófea (Metropol)
Megkezdte turnéját a labdarúgó-világbajnokság győztesének járó trófea, amely több mint 134 ezer kilométer megtétele után érkezik majd meg a Dél-afrikai Köztársaságba, a jövő évi torna helyszínére.
szept. 22
9:00
Útjára indult a foci-vb trófeája (Behaviour)
Megkezdte turnéját a labdarúgó-világbajnokság győztesének járó trófea, amely több mint 134 ezer kilométer megtétele után érkezik majd meg a Dél-afrikai Köztársaságba, a jövő évi torna helyszínére.
szept. 22
9:06
Boca Juniors: a klub bejelentette, hogy Basile marad a vezetőedző (She)
Bár tegnap a helyi lapok szinte biztosra vették, hogy Alfio Basile távozik a Boca Juniors vezetőedzői posztjáról, a klub bejelentette, hogy továbbra is az argentin szakember irányítja a csapatot.
szept. 22
9:24
Vb 2010: az MTV továbbadná a vb közvetítési jogát - lapértesülés (She)
Továbbadhatja a 2010-es labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogait az MTV – értesült a Népszabadság. A lap információi szerint az ügyben a jövő héten dönt a köztelevízió kuratóriuma, ám belső körökben már „biztos váltásról" beszélnek.
szept. 22
9:33
Amerikai sportolók gyilkoltak (Metropol)
Beismerte egy szurkolólány meggyilkolását Pernell Thompson korábbi amerikaifutballista, míg a San Francisco Giants legígéretesebb baseballosát, Angel Villalonát emberöléssel vádolják.
szept. 22
9:42
Brazília: Romário politikai karriert kezdhet, belép a szocialista pártba (She)
Brazil lapértesülések szerint a labdarúgástól visszavonult korábbi kiváló csatár, Romário belép a Brazil Szocialista Pártba, hogy részt vehessen a 2010-es választásokon.
szept. 22
10:09
Ki kell vívni az ellenfél tiszteletét (Metropol)
A magyar férfi vízilabdaválogatott három tagja, Szécsi Zoltán, Hosnyánszky Norbert és Hárai Balázs vendégeskedett tegnap szerkesztőségünkben. Kérésünkre mindhárman kommentáltak egy-két, számukra fontos hírt.
szept. 22
10:18
USA: gyilkolt az amerikaifutballista, emberöléssel vádolják a baseballozót (She)
Beismerte egy szurkolólány meggyilkolását Pernell Thompson korábbi amerikaifutballista, míg a San Francisco Giants legígéretesebb baseballosát, Angel Villalonát emberöléssel vádolják.
szept. 22
10:20
Inter: Moratti félbeszakítaná a meccseket rasszista megnyilvánulások esetén (She)
Massimo Morattinak elege lett abból, hogy már nem először fütyülték ki bőrszíne miatt az Inter ghánai származású olasz támadóját, Mario Balotellit, ezért azt javasolta, hogy szakítsák félbe azokat a mérkőzéseket, amelyeken hasonló eset történik.
szept. 22
10:27
Pólóhősök relikviái (Metropol)
Lezárult a Vodafone vízilabdarelikvia-gyűjtés, indul a kiállítássorozat. Egyedülálló gyűjteménynek lehetnek szemtanúi azok, akik ellátogatnak a szeptember végén induló Vodafone vízilabdakiállítás-sorozat valamelyik helyszínére.
szept. 22
10:29
Műfüves pályát kapott az iskola (Metropol)
E hónapban már a második műfüves labdarúgópályát adták át Zuglóban az OLLÉ-OMV program keretében.
szept. 22
11:48
Vízilabda: Eindhoven rendezheti a 2012-es Európa-bajnokságot (She)
A hollandiai Eindhoven lesz a házigazdája a 2012-es férfi és női vízilabda Európa-bajnokságnak.
szept. 22
11:57
Briatore pert fontolgat (Infostart)
Pert fontolgat a Nemzetközi Automobil Szövetséggel (FIA) szemben a Formula-1-ből örökre száműzött Flavio Briatore, a Renault korábbi csapatfőnöke, akit hétfőn vétkesnek mondtak ki szándékos baleset kitervelésében.
szept. 22
12:06
Kosárlabda: a dombóvári hátvéd az ujját törte a felkészülési meccsen (She)
Súlyos sérülést szenvedett a szombati, Kaposvári KK elleni felkészülési mérkőzésen Szőke Balázs, a férfibajnokságban szereplő Dombóvár KC játékosa.
szept. 22
12:08
Úszás: az amerikai Ryan Lochte lett 2009 ásza a szavazáson (She)
A római vb-n négy aranyérmet szerző Ryan Lochte-t választották az Egyesült Államokban az év úszójának, s ezzel a sikerével a sportoló talán végérvényesen kilépett Michael Phelps árnyékából.
szept. 22
12:15
Játékos és fotós csempészte a Fradi petárdáit (Metropol)
Nem erősítette meg a rendőrség azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a Ferencváros küldöttségének tagjai pirotechnikai eszközöket csempésztek a stadionba a vasárnapi debreceni bajnokin.
szept. 22
12:33
Milliókat követel Eto'o a Barcelonától (Infostart)
Egyeztető tárgyalásokat kezdenek Samuel Eto'o, a Barcelonától a nyáron az Interbe átigazolt kameruni csatár és a katalán klub képviselői, miután az afrikai futballista három millió eurót követel volt egyesületétől.
szept. 22
12:33
Eto'o 3 milliót követel a Barcelonától (Metropol)
Egyeztető tárgyalásokat kezdenek Samuel Eto'o, a spanyol bajnok FC Barcelonától a nyáron az olasz bajnok Internazionaléba átigazolt kameruni csatár és a katalán klub képviselői, miután az afrikai futballista három millió eurót követel volt egyesületétől.
szept. 22
12:35
Sir Alex a világ legjobb edzője (Infostart)
Sir Alex Ferguson lett a világ legjobb labdarúgó edzője a Goal.com internetes szaklap felmérése szerint.
szept. 22
12:36
Hollandiában lesz a vízilabda Eb 2012-ben (Behaviour)
A hollandiai Eindhoven lesz a házigazdája a 2012-es férfi és női vízilabda Európa-bajnokságnak.
szept. 22
13:00
BL: különvonat indul Debrecenből a Lyon elleni meccsre (She)
Különvonat indul Debrecenből a Puskás Ferenc Stadionban szeptember 29-én, 20.45-kor rendezendő DVSC-Lyon Bajnokok Ligája-mérkőzésre - adta hírül a klub hivatalos honlapja.
szept. 22
13:02
Vízilabda: Szeles György Vuliagmeniben folytatja a pályafutását (She)
A görög bajnokság előző szezonjában harmadik helyen végző Vuliagmeniben folytatja a pályafutását Szeles György.
szept. 22
13:36
F1: Damon Hill nem lepődött meg az FIA döntésén a Renault-ügyben (She)
A korábbi Formula–1-es világbajnok Damon Hill nem lepődött meg a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) tegnapi döntésén, mely szerint a Renault-t csak felfüggesztett eltiltással sújtották a 2008-as Szingapúri Nagydíjon elkövetett csalás miatt.
szept. 22
13:38
U20-as vb: egyik legjobbjuk nélkül mennek a németek Egyiptomba (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának kérésére Horst Hrubesch, a német U20-as válogatott szövetségi edzője nem viszi magával az egyiptomi világbajnokságra egyik legjobbját, Sven Bendert.
szept. 22
14:12
Real Madrid: Pellegrini nem akarja, hogy csapata úgy játsszon, mint a Barca (She)
Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, nem szeretné, hogy együttese úgy játsszon, mint a nagy rivális Barcelona.
szept. 22
14:14
U20-as vb: Balajti sérülés miatt nem utazhat el a tornára (She)
A Nemzeti Sport információi szerint sérülése miatt Balajti Ádám, a DVTK támadója nem utazhat el az U20-as labdarúgó-világbajnokságra.
szept. 22
15:06
Kerékpár: mesterséges kómában, de stabil állapotban az angol tehetség (She)
Mesterséges kómában tartják egy firenzei kórházban az egyik legtehetségesebb brit kerékpárost, Jonny Bellist, aki robogóbalesetet szenvedett.
szept. 22
15:08
Tenisz: a negyedik kiemelt kiesése jelentett csak meglepetést Szöulban (She)
A negyedik helyen kiemelt román Sorana Cirstea kiesésén kívül több meglepetés nem történt a szöuli tenisztorna első fordulójában. Tekintse meg az eredményeket!
szept. 22
15:10
Vb 2010: az MTV közvetíteni akar, de lehet, hogy nem lesz rá pénze (She)
A Magyar Televízió nem tett le arról, hogy közvetítse 2010-ben a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit.
szept. 22
15:24
Birkózó-vb: Veréb nyert és nyolcaddöntős, Nunajev kikapott Dániában (She)
A szabadfogásúak 84 kg-os kategóriájában szereplő Veréb István győzött az első mérkőzésén, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság második napján, kedden.
szept. 22
15:26
Videó: a szurkoló értékesítette a tizenegyest az orosz bajnokin (She)
A Szaturn és a Szpartak Moszkva hétvégi bajnokiján egy szurkoló berohant a pályára, és elvégezte a tizenegyest a büntető elrúgására kijelölt játékos helyett, majd tovább futott ünnepelni a találatát. Nézze meg az esetet videón!
szept. 22
15:42
Topligák: a Primera División és a Serie A hétközi menetrendje (She)
Tekintse meg a Primera División és a Serie A hétközi fordulójának menetrendjét!
szept. 22
15:51
Kikaptak a női kézisek (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott 30-26-ra kikapott a német csapattól a dániai Világkupa nyitómérkőzésén, kedden.
szept. 22
16:00
Kézilabda, női világkupa: vereséggel mutatkozott be Mátéfi (She)
Pénzdíjas tornán, a dániai női világkupán vereséggel mutatkozott be tétmérkőzésen szövetségi kapitányként Mátéfi Eszter, a Békéscsaba klubedzője, aki a korábbi szövetségi kapitány, Imre Vilmos pályaedzője volt. Jól kezdtük a meccset támadásban, így ötgólos vezetéssel (16–11) zártuk az első félidőt. A folytatás azonban már korántsem alakult ilyen kedvezően, a németek ugyanis fordítottak és végül…
szept. 22
16:00
Játékosok festik át a Fradi-stadiont (Blikk)
Budapest - Új stadionja lesz a Ferencvárosnak, de a zöld-fehérek addig is kellemes környezetben szurkolhatnak. Kevin McCabe, az FTC focicsapatának angol tulajdonosa a tervek szerint 2011-re szeretné megépíttetni az új 21 ezer férőhelyes arénát.
szept. 22
16:02
Birkózó-vb: Veréb a legjobb nyolc közé jutott Herningben (She)
A szabadfogásúak 84 kg-os kategóriájában szereplő Veréb István a második mérkőzését is megnyerte, s ezzel bejutott a negyeddöntőbe a dániai Herningben zajló birkózó-világbajnokság második napján, kedden.
szept. 22
16:04
Barcelona: Dunai és Nemes is részt vesz a Kubala-szobor avatásán (She)
Csütörtökön lesz ötvenkét éve, hogy a 45 ezer férőhelyes Les Corts-stadion helyett felépült a 100 ezres Camp Nou, amely ma is a Barcelona otthona. A bővítésre azért volt szükség, mert a csapat mérkőzéseinek látogatottsága megduplázódott – s a népszerűség növekedésének oka egy magyar futballista, Kubala László játéka volt. Kubala – aki a világon egyedüliként három ország válogatottjában is pályára…
szept. 22
16:09
Vereséggel kezdtek a női kézisek a Világkupán (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 30-26-ra kikapott a német csapattól a dániai Világkupa nyitómérkőzésén. A szövetségi kapitányként debütáló Mátéfi Eszter együttese a 38. percben még 20-15-re vezetett.
szept. 22
16:30
Világbajnok lehet a Renault új csapatfőnöke (Behaviour)
Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok Forma-1-es pilóta lehet a Renault csapatfőnöke, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) csalás miatt hétfőn örökre száműzte a korábbi vezetőt, Flavio Briatorét.
szept. 22
16:36
Póker: orosz siker született a WCOOP főversenyén (She)
Orosz győzelem született az egyik legrangosabb online pókerversenyen – két magyar játékos is részt kért a kifizetésekből.
szept. 22
16:38
Skócia: László Csaba nem haragszik ghánai válogatott játékosára (She)
László Csaba, a skót Premier League-ben szereplő Hearts magyar menedzsere elmondta, nem haragszik ghánai játékosára, Laryea Kingstonra, aki a skót klub óhaja ellenére lépett pályára hazája válogatottjában.
szept. 22
16:45
Prost a Renault csapat élén? (Metropol)
Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok Forma-1-es pilóta lehet a Renault csapatfőnöke, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) csalás miatt hétfőn örökre száműzte a korábbi vezetőt, Flavio Briatorét.
szept. 22
17:12
Póker: J. P. Kelly az első idei WSOPE-karkötős (She)
Nem mindennapi bravúrt hozott a World Series of Poker Europe idei sorozatának első versenye: az 1075 angol font nevezési díjú tornát ugyanis John Paul Kelly nyerte, és ezzel Jesper Hougaard után a sportág történelmének második olyan játékosa lett, aki egy évben nyert WSOP-karkötőt Amerikában és Európában is.
szept. 22
17:30
Tenisz: hamar véget ért a harmadik kiemeltnek az üzbég túra (She)
Már az első fordulóban búcsúzott a harmadik helyen kiemelt Ioana Olaru a taskenti női tenisztornán. Tekintse meg az eredményeket!

Keresés