2009. október 1. csütörtök

okt. 1
0:18
Férfi kézilabda: hét góllal nyert a Barca, Nagy három gólt dobott (She)
A Barcelona a Granollers otthonába látogatott a spanyol férfi kézilabda-bajnokságban, és a katalánok 19–11-es félidő után 36–29-re nyertek. Nagy László három gólt dobott a gránátvörös-kék együttesben, amelynek legjobbja Tomás volt nyolc találattal.
okt. 1
0:36
Férfi kézilabda BL: spanyol győzelemmel kezdődött az elitsorozat (She)
Elkezdődtek a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, a szerdai egyetlen mérkőzésen a Pick-Szeged csoportjában a Pevafersa Valladolid idegenben 26–23-re legyőzte a Constantát.
okt. 1
1:12
Ferencváros: Megyeri Balázst hazarendelték az U20-as vb-ről (She)
A Ferencváros vezetősége hazarendelte az U20-as világbajnokságról kapusát, Megyeri Balázst, aki csütörtökön térhet vissza Magyarországra, ha a válogatott stábja hozzájárul utazásához.
okt. 1
6:36
Magyarországon nyert BL-mérkőzést a Bayern München futballcsapata (Infostart)
A női labdarúgó Bajnokok Ligájában a Bayern München 5-0-ra győzött Szombathelyen, a Viktória ellen.
okt. 1
7:12
Felkészülés: Palermo duplájával nyert Argentína Ghána ellen (She)
A hazai bajnokságban játszó labdarúgókkal felálló argentin válogatott felkészülési mérkőzésen hazai pályán 2–0-ra legyőzte Ghána együttesét. A córdobai találkozón a 35 éves Martín Palermo szerezte mindkét gólt.
okt. 1
7:30
Bayern München: Luca Toninak elege van a harmadik ligából (She)
Nem szeretne tovább a Bayern München tartalékcsapatában futballozni Luca Toni, a bajor alakulat világbajnok olasz támadója.
okt. 1
8:06
Kosárlabda: csere történt a játékvezetői bizottság élén (She)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének elnöksége szerdán elfogadta Szabó György lemondását, és Faidt Mihályt nevezte ki a játékvezetői bizottság elnökének.
okt. 1
8:08
Vízilabda: fizetniük kell a ferencvárosiaknak a kupabúcsú után (She)
Somossy József edző beszámolóját követően az FTC szakosztály-vezetősége határozott arról, milyen szankció vár a Magyar Kupából a csoportmeccsek során búcsúzó vízilabdacsapatra.
okt. 1
9:00
Nem bírt a Bayern a Juvéval (Blikk)
Elrontották a torinói focisták a müncheni Oktoberfestet.
okt. 1
9:00
Real Madrid: Ronaldo játéka kérdéses a Sevilla elleni rangadón (She)
Kérdésessé vált Cristiano Ronaldo játéka a Real Madrid vasárnapi, Sevilla elleni idegenbeli fellépésén, miután a portugál játékos bokasérülést szenvedett a Marseille ellen 3–0-ra megnyert BL-találkozón.
okt. 1
10:12
A Ferrari cáfolja Alonso 25 millió eurós fizetését (Infostart)
A Ferrari Forma-1-es istálló cáfolta azokat a spanyol médiaértesüléseket, hogy az újonnan igazolt Fernando Alonso évente 25 millió eurót keres majd a csapatnál.
okt. 1
10:12
Felkészülés: nem csak elméletben jó Darwin - Kolumbia legyőzte Mexikót (She)
Kolumbia labdarúgó-válogatottja felkészülési mérkőzésen 2–1-re megverte Mexikót.
okt. 1
10:12
A Ferrari cáfolja Alonso 25 milliós fizetését (Metropol)
A Ferrari Forma-1-es istálló cáfolta azokat a spanyol médiaértesüléseket, hogy az újonnan igazolt Fernando Alonso évente 25 millió eurót keres majd a csapatnál.
okt. 1
10:14
Button vasárnap világbajnok lehet (Infostart)
Jenson Button, a Forma-1-es Brawn GP brit pilótája vasárnap megnyerheti pályafutása első világbajnoki címét, ha a szuzukai futamon legalább öt ponttal többet szerez, mint csapattársa, a brazil Rubens Barrichello.
okt. 1
10:14
Tenisz: Murray sérülése miatt nem indul a tokiói versenyen (She)
Andy Murray pihentetni szeretné fájós csuklóját, emiatt nem indul a jövő heti Japan Openen.
okt. 1
10:48
Formula-1: Räikkönen csak akkor marad, ha jó autót kap (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Ferraritól távozó Kimi Räikkönen csak akkor marad a Formula-1-ben, ha ütőképes autót kap jövőre egy csapattól.
okt. 1
10:48
Nadal indul Pekingben (Metropol)
A jövő heti, pekingi tornán visszatér a pályára a férfi tenisz-világranglista második helyén álló Rafael Nadal, a harmadik pozíciót elfoglaló Andy Murray azonban sérülése miatt nem lesz ott a tokiói viadalon. Sarapova és Jankovic elődöntős
okt. 1
10:50
Formula-1: változatlan pilótapárossal indul 2010-ben a Toro Rosso (She)
A Toro Rosso Formula-1-es csapata megerősítette: változatlan pilótapárossal indul a 2010-es világbajnokságon, tehát továbbra is Sébastien Buemivel és Jaime Alguersuarival számolnak.
okt. 1
10:52
Európa-liga: tekintse meg a csütörtöki meccsek programját! (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulója után az Európa-liga főtábláján is folytatódnak a küzdelmek. Tekintse meg a mai találkozók menetrendjét!
okt. 1
11:06
Euro 2016: tizenkét olasz város lenne rendező (She)
Ha Olaszország nyeri el a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogát, úgy 12 város adna otthont a mérkőzéseknek.
okt. 1
11:06
Tiger Woods lett az első dollármilliárdos sportoló (Blikk)
okt. 1
11:06
Alig várja a 2016-os olimpiát Schmitt (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke úgy ítéli meg, hogy három városban, Chicagóban, Tokióban és Madridban akár egy év múlva megkezdődhetne a 2016-os olimpia.
okt. 1
11:24
Haladás: Tóth Péter pápai játékára nem sok esély van (She)
A hátsérüléssel bajlódó Tóth Péter valószínűleg nem léphet pályára a Haladás pápai bajnokiján – olvasható a szombathelyi klub honlapján.
okt. 1
11:42
Sarkazós csodagólok és "szokásos" Ronaldo-dupla - BL-videók (Infostart)
Nem váltják le Leonardót, a Milan vezetőedzőjét a Zürichtől elszenvedett vereség után. A brazil vezetőedző elismerte, csapatából hiányzik a magabiztosság. A labdarúgó BL szerdai játéknapján ismét remekelt a Real Madrid és Cristiano Ronaldo, a Bayern München hosszú időre elveszítette Arjen Robbent, a két angol sztárcsapat pedig nehézkesen győzött.
okt. 1
11:42
Formula-1: Alonso a Ferrarinál akarja befejezni pályafutását (She)
A tegnap hivatalosan a Ferrarihoz igazoló Fernando Alonso elmondta, az olasz csapatnál szeretné befejezni pályafutását a Formula-1-ben.
okt. 1
12:00
Tenisz: Sarapova és Jankovics is elődöntőbe jutott Tokióban (She)
Elsőként Jelena Jankovics, majd Marija Sarapova foglalta el a helyét a Tokióban zajló teniszverseny elődöntőjében.
okt. 1
12:18
Szerbia: betiltanak három szurkolócsoportot erőszakos tevékenységük miatt (She)
A Szerb Alkotmánybíróságtól kéri a belgrádi ügyészség a Crvena zvezda, a Partizan Beograd és a Rad egy-egy szurkolócsoportjának betiltását.
okt. 1
12:36
Ökölvívás: Holyfield a tavasszal már világbajnoki övért bokszolna (She)
A cirkálósúly és a nehézsúly korábbi vitathatatlan bajnoka, számos legendás összecsapás résztvevője, a még jelenleg is aktív Evander Holyfield nem igazán szereti, ha a brit David Haye-jel hasonlítják össze.
okt. 1
12:36
A Renault a jövő héten nevezi meg Alonso utódját (Metropol)
A Forma-1-es Renault a jövő héten jelenti be, hogy a távozó Fernando Alonso helyén ki versenyez majd az istálló színeiben a jövő évi világbajnoki sorozatban.
okt. 1
12:54
MLSZ: a FIFA elismerően nyilatkozik a magyar utánpótlásképzésről (She)
Csütörtökön 50 hazai instruktor továbbképzésével kezdődött meg az MLSZ telki edzőcentrumában a FIFA és a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség nagyszabású rendezvénye, amelyen számos korábbi válogatott futballista (MGYLSZ-nagykövet) is részt vett.
okt. 1
14:06
Vb 2010: a sérült Gourcuff nincs a francia válogatott keretében (She)
A Bordeaux szerdai BL-meccsén megsérülő Yoann Gourcuff nem kapott helyet Raymond Domenech szövetségi kapitány Feröer és Ausztria ellen készülő francia válogatott keretében.
okt. 1
14:06
Újpest-Fradi: biztosra mennek a rendőrök (Behaviour)
Minden eddiginél komolyabb biztonsági intézkedésekkel készül az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetősége, illetve a rendőrség a Ferencváros ellen szombaton sorra kerülő bajnoki mérkőzésre.
okt. 1
14:08
Olaszország: Mario Gomez elutasította a Juventus ajánlatát (She)
A Bayern München támadója, Mario Gomez a bajorok Juventus elleni Bajnokok Ligája-mérkőzése után elmondta, 2007-ben az olaszok szerették volna megszerezni őt, de elutasította a torinói klub ajánlatát.
okt. 1
14:10
BL: csak Debrecenben lehet a hazai mérkőzésekre jegyet venni (She)
Hatalmas sor kígyózott szerdán a DVSC VIP-helyisége előtt, ahol a Debrecen Fiorentina és Liverpool elleni hazai találkozójára lehet jegyet venni – adta hírül a hajdúsági klub honlapja.
okt. 1
14:12
Blog: Nem a húszéveseké a világ? 2. - Szöllősi György írása (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar U20-as labdarúgó-válogatott Dél-Afrika elleni 4–0-s győzelme kapcsán fejti ki véleményét.
okt. 1
14:14
Soproni Liga: sohasem látott biztonsági intézkedések az Újpest-Fradi előtt (She)
Minden eddiginél nagyobb biztonsági intézkedésekkel készül az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetősége, illetve a rendőrség a Ferencváros ellen szombaton sorra kerülő bajnoki mérkőzésre.
okt. 1
14:24
Serie A: nem veszi meg az amerikai milliárdos a Barit (She)
Nem veszi meg az amerikai milliárdos Timothy Barton a Bari labdarúgócsapatát, miután a délolasz csapat nem egyezett bele fizetési halasztási kérelmébe.
okt. 1
14:24
Lékó ismét döntetlent játszott (Metropol)
Lékó Péter sötéttel döntetlent játszott a hazai Vang Jüével a kínai Nancsingban zajló sakk szuperverseny csütörtöki, negyedik fordulójában.
okt. 1
14:42
Vb 2010: Queiroz kihirdette a portugál válogatott keretét a magyarok ellen (She)
Carlos Queiroz szövetségi kapitány kihirdette a portugál válogatott keretét a magyarok és Málta elleni világbajnoki selejtezőre. A 22 nevet számláló névsorban helyet kapott a tegnapi BL-meccsen bokasérülést szenvedő Cristiano Ronaldo is.
okt. 1
14:42
Soha nem látott biztonsági intézkedések az Újpest-Fradi előtt (Metropol)
Minden eddiginél komolyabb biztonsági intézkedésekkel készül az Újpest FC labdarúgócsapatának vezetősége, illetve a rendőrség a Ferencváros ellen szombaton sorra kerülő bajnoki mérkőzésre.
okt. 1
15:18
Sakk: Lékó Péter újra remizett, ezúttal Vang Jüe ellen (She)
Újabb forduló, újabb fél pont. Lékó Péter a nankingi szupertorna negyedik körében döntetlent ért el, ezúttal a kínai Vang Jüe ellen. A sötéttel játszó magyar nagymesternek nem okozott gondot a kiegyenlítés, az ázsiainak egy pillanatra sem volt esélye a győzelemre. A játszma óriási cseresorozat után már 29. lépésben véget ért.
okt. 1
15:20
Real Madrid: Fernando Gago három hétig nem játszhat (She)
A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: három hétre kiesett az argentin középpályás, Fernando Gago.
okt. 1
15:22
AC Milan: a korábbi legendás gólvágó válthatja Leonardót? (She)
Olasz sajtóértesülések szerint az AC Milan vezetői felvették a kapcsolatot Marco van Bastennel, a klub korábbi holland csatárával, aki Leonardót válthatja a piros-feketék kispadján.
okt. 1
15:24
Kézilabda Eb: nem lesz ott a kontinenstornán a német sztár (She)
Lemondta a 2010-es férfi kézilabda Európa-bajnokságon való szereplést Pascal Hens, a németek világklasszis átlövője.
okt. 1
15:26
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
okt. 1
15:36
Tenisz: Li Na nagy csatában győzött Azarenka ellen Tokióban (She)
A 15. helyen kiemelt kínai Li Na három játszmában verte meg a 8. helyen rangsorolt fehérorosz Viktorija Azarenkát a Tokióban zajló WTA-torna negyeddöntőjében.
okt. 1
16:12
Formula-1: Massa úgy véli, jól együtt tud majd dolgozni Alonsóval (She)
Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája úgy véli, jól együtt tud majd dolgozni Fernando Alonsóval, aki 2010-től erősíti az olasz istállót a Formula–1-ben.
okt. 1
16:12
Robbent operálni kell, Ribéry is megsérült (Metropol)
Több hétig nem számíthat Arjen Robbenre Louis van Gaal, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.
okt. 1
16:14
Bayern München: Robbent operálni kell, Ribéry is megsérült (She)
Több hétig nem számíthat Arjen Robbenre Louis van Gaal, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője.
okt. 1
16:30
MTK: 6-8 hónapig tarthat Szatmári rehabilitációja (She)
Kedden megműtötték Szatmári Zoltánt, az MTK kapusát. A játékos a hétvégén hazatérhet, teljes rehabilitációja várhatóan 6-8 hónapot vesz majd igénybe – adta hírül a kék-fehérek hivatalos honlapja.

Keresés