2009. október 9. péntek

okt. 9
0:15
Profi ökölvívás: Hopkins meccsel melegít Roy Jones ellen (She)
A Golden Boy Promotions tájékoztatása szerint a veterán Bernard Hopkins december 2-án, Philadelphiában vívja következő mérkőzését, mintegy ráhangolódásként a jövő év elején esedékes Roy Jones Jr. elleni visszavágójára.
okt. 9
4:09
A válság ellen is harcol a Szeged (Blikk)
Szeged - Újabb hazai mérkőzéssel folytatja Bajnokok Ligája-szereplését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata.
okt. 9
4:13
Apja fia Miriuta Márkó (Blikk)
Törökbálint - Egy csapatban focizik a két Miriuta. Apja és fia, azaz Vasile (40) és Márkó (16) a harmadosztályban a Törökbálintot erősíti, sőt legutóbb a Budafok ellen éppen az utód helyére állt be csereként a korábbi kilencszeres magyar válogatott középpályás.
okt. 9
4:17
Bizakodó a válogatott (Blikk)
Budapest - Győzni kell, mindenáron! A magyar labdarúgó-válogatottnak nem lehet más célja, csakis a három pont megszerzése a szombaton Portugáliában és a jövő szerdán Dániában rendezendő világbajnoki selejtezőn, ellenkező esetben szinte biztosan búcsút inthet vébéálmainak.
okt. 9
7:27
NHL: szétlövés után nyert a Calgary és a New Jersey is (She)
Szétlövés után szerezte meg a győzelmet a Calgary Flames és a New Jersey Devils az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) 7. játéknapján.
okt. 9
7:29
Argentína: győzelmével az élre állt a Velez Sarsfield (She)
Hazai pályán 1–0-ra verte meg az Argentinos Juniorst, így élre állt a Velez Sarsfield az argentin labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában.
okt. 9
7:31
Brazília: pontot mentett hazai pályán a listavezető Palmeiras (She)
A csereként beállt Robert 86. percben szerzett góljának köszönhetően hazai pályán megmentett egy pontot a Palmeiras a brazil labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában.
okt. 9
8:06
Szabadulna Beckhamtől csapata (Behaviour)
A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata két héten belül szeretné aláírni David Beckham kölcsönadási szerződését, amelynek értelmében az angol válogatott középpályás az előző szezonhoz hasonlóan januártól az idény végéig ismét az olasz AC Milan gárdáját erősítené.
okt. 9
8:39
U20-as válogatott: a visszavágás világbajnoki elődöntőt érne (Infostart)
Ma este nyolc órától az olaszokkal játszik az elődöntőbe jutásért az U20-as magyar labdarúgó-válogatott az egyiptomi korosztályos világbajnokságon. A legjobb négy közé kerülés korábban még egyszer sem sikerült.
okt. 9
8:39
Kerékpár: Fausto Coppira emlékeznek a Giro d'Italián (She)
A jövő évi Giro d'Italia körversenyen emlékeznek meg az olaszok legendás kerékpárosáról, az ötven éve elhunyt Fausto Coppiról. Ezt Angelo Zomegnan versenyigazgató nyilatkozta csütörtökön a Gazzetta Tv-nek.
okt. 9
9:15
NOB: újraválasztották Koppenhágában Jacques Rogge-ot (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) koppenhágai ülésén újraválasztották a szervezet elnökét, Jacques Rogge-ot, aki egyedüli jelölt volt a posztra.
okt. 9
9:17
Görögország: szurkolóvezér veheti át az AEK irányítását (She)
Teljes káosz uralkodik az AEK Athén klubvezetőségében: az egyik nagyrészvényes, Takisz Kanelopulosz teljesen váratlanul (és ingyen) felajánlotta a részét az AEK amatőr divízióját és az Original 21 szurkolói csoportot vezető Dimitrisz Hatzihrisztosznak.
okt. 9
9:19
Tenisz: Djokovics és Cilic már elődöntős Pekingben (She)
Bejutott a Pekingben zajló tenisztorna elődöntőjébe a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovics, illetve a nyolcadik helyen rangsorolt horvát Marian Cilic.
okt. 9
9:33
Rogge-ot újraválasztották a NOB elnökévé (Infostart)
A várakozásnak megfelelően újraválasztotta Jacques Rogge-ot elnöknek a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amelynek koppenhágai kongresszusán a 93 szavazásra jogosult tagból pénteken 88 adta le voksát a belga sportdiplomatára.
okt. 9
9:33
Európa-liga: Vad II István és Szabó Zsolt is mérkőzést kapott (She)
Két magyar játékvezető is szerepet kap a labdarúgó Európa-liga következő fordulójában – erről az MLSZ hivatalos honlapja adott hírt.
okt. 9
9:35
Tenisz: Hewitt megállította Roger-Vasselint Tokióban (She)
A harmadik forduló jelentette a végállomást a tokiói ATP-tenisztorna meglepetésembere, a francia Édouard Roger-Vasselin számára.
okt. 9
9:36
Négy éremmel, arany nélkül zártuk a vívó vb-t (Behaviour)
Az elmúlt évek átlagának megfelelő eredménnyel zárta a törökországi vívó-világbajnokságot a magyar csapat, amely azonban aranyérmet nem szerzett.
okt. 9
10:09
Minden csoportban eldőlhet az elsőség a vb-selejtezőkön (Infostart)
A magyarok portugáliai vendégjátékán kívül további húsz világbajnoki selejtezőmérkőzést rendeznek szombaton szerte Európában, melyek során akár minden csoportban végérvényesen eldőlhet az első hely.
okt. 9
10:09
Sakk: Lékó remivel és négy ponttal zárt Nankingban (She)
Lékó Péter világossal döntetlent játszott a hazai színekben szereplő Vang Jüével a kínai Nankingban rendezett sakk szuperverseny pénteki, utolsó fordulójában, így négy ponttal – nyeretlenül – a mezőny második felében zárt.
okt. 9
10:11
Ausztrália: a válogatott gyűjtést indít a cunami áldozatainak megsegítésére (She)
Az ausztrál labdarúgó-válogatott gyűjtést indít a szamoai és indonéziai földrengések és cunami áldozatainak megsegítésére.
okt. 9
10:13
Női kézilabda: kényszerpihenőn a vásárhelyi kapitány (She)
A szegedi fül-orr-gégészeti klinikán ápolják Koroknai Viktóriát, az ASA-Consolis-HNKC játékosát.
okt. 9
10:27
Ferencváros: Dragóner Attila raporton az elnöknél (She)
Dragóner Attila délelőtt tíz óra óta Berki Krisztián irodájában várja sorsának eldöntését – elképzelhető, hogy a rutinos labdarúgó nem szerepel a ferencvárosi vezetők terveiben.
okt. 9
10:45
Anglia: Rooney reméli, a portugálok lemaradnak a vb-ről (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgócsapatának támadója reméli, hogy a portugál válogatott nem jut ki a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra.
okt. 9
11:03
Úszás: másfél év kihagyás várhat az amerikai Dara Torresre (She)
Október 22-én műtik meg a négyszeres olimpiai bajnok úszónőt, Dara Torrest, akinek további pályafutása is veszélybe került.
okt. 9
11:21
Ausztrália: Bresciano és McDonald kihagyja a hollandok elleni meccset (She)
Nem játszhat Sydneyben a Hollandia elleni felkészülési mérkőzésen Mark Bresciano és Scott McDonald, az ausztrál labdarúgó-válogatott két játékosa.
okt. 9
11:39
Blog: Képek Egyiptomból 2. - Szöllősi György írása (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal az egyiptomi U20-as labdarúgó-világbajnokságon készült képeket oszt meg az olvasókkal.
okt. 9
11:57
Tenisz: Söderling Pekingben, Tsonga Tokióban jutott tovább (She)
Bejutott az elődöntőbe a svéd Robin Söderling Pekingben, illetve a francia Jo-Wilfred Tsonga a tokiói tenisztornán.
okt. 9
12:18
Magyar Kupa - Sorsoltak a következő fordulóra (Behaviour)
A másodosztályú Szolnokkal találkozik a címvédő Budapest Honvéd a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
okt. 9
12:33
Lesz másodosztályú csapat a Magyar Kupa negyeddöntőjében (Infostart)
A másodosztályú Szolnokkal találkozik a címvédő Budapest Honvéd a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
okt. 9
12:51
Wayne Rooney a magyar futballistáknak szurkol (Infostart)
Wayne Rooney, a Manchester United angol válogatott futballistája reméli, hogy a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugálok nem jutnak ki a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra.
okt. 9
13:09
Ferencváros: Pölöskey meggyógyult, holnap pályára is lép (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának csatára, Pölöskey Péter az elmúlt héten influenzás volt, és emiatt nem játszhatott az Újpest elleni múlt heti derbin sem. A futballista már meggyógyult, és elkezdte az edzéseket.
okt. 9
13:27
Tenisz: Monfils is bejutott a tokiói elődöntőbe (She)
Utolsóként Gaël Monfils biztosította be a helyét a tokiói férfi ATP-tenisztorna elődöntőjében.
okt. 9
14:03
Válogatott: Gyepes szerint megállítható Cristiano Ronaldo (She)
Gyepes Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott védője szerint a portugálokat meg lehet állítani a saját otthonukban is. A játékos ezt a South Wales Echo című lapnak nyilatkozta.
okt. 9
14:21
Újra olimpián a golf és a rögbi (Infostart)
A golfot és a hétfős rögbit is felvette 2016-tól a nyári ötkarikás játékok programjába a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kongresszusa.
okt. 9
14:21
Olimpia 2016: felvették a programba a golfot és a rögbit (She)
A golfot és a hetes rögbit is felvette 2016-tól a nyári ötkarikás játékok programjába a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), melynek kongresszusa pénteken döntött erről Koppenhágában.
okt. 9
14:39
Briatorét a futballból is eltávolíthatják (Blikk)
Kipenderíthetik az angol futballból a Forma 1-es botránya miatt Flavio Briatorét, aki a magyar Buzsáky Ákos csapatának, a Queens Park Rangers társtulajdonosa.
okt. 9
14:57
Ferencváros: ma ünnepli 71. születésnapját Rákosi Gyula (She)
Ma ünnepli 71. születésnapját a Ferencváros korábbi legendás csatára, Rákosi Gyula.
okt. 9
14:59
Válogatott: séta után videózás, este edzés - Geráék mai programja (She)
Jó időben könnyed, rövid séta a nyugodt, csendes és festői környezetben fekvő szálláshely körül, majd kiadós elemzés korábbi DVD-felvételek segítségével – ez volt a péntek délelőtti programja Lisszabonban a holnap esti, Portugália elleni vb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatottnak.
okt. 9
15:15
Németország: elhunyt a két vb-n is részt vevő legenda (She)
Hosszú betegség után 75 éves korában elhunyt Horst Szymaniak, a nyugatnémet labdarúgó-válogatott egykori legendás játékosa.
okt. 9
15:17
Baseball: szombaton kezdődik a nemzeti bajnokság döntője (She)
Október 10-én, szombaton kezdődik a nemzeti baseballbajnokság döntője. A négy győzelemig tartó sorozatban a tavalyi bajnok Óbuda Brick Factory csap össze a nagy rivális Szentendre Sleepwalkersszel.
okt. 9
15:18
Emelje fel ön is most hétvégén a BL-trófeát! (Behaviour)
Szombaton és vasárnap 10 és 22 óra között bárki ingyen megtekintheti Budapesten a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeáját, amelyet az UEFA Champions League Trophy Tour rendezvénysorozat magyarországi állomásának pénteki megnyitóján állítottak ki.
okt. 9
15:19
BL: két napig ingyen megtekinthető a trófea Budapesten (She)
Szombaton és vasárnap 10 és 22 óra között bárki ingyen megtekintheti Budapesten a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeáját, amelyet az UEFA Champions League Trophy Tour rendezvénysorozat magyarországi állomásának pénteki megnyitóján állítottak ki.
okt. 9
15:20
Régi-új elnök és új sportágak az olimpián (Behaviour)
Jacques Rogge elnök újraválasztásával és a golf, illetve a hét fős rögbi olimpiai műsorra vételével zárult pénteken a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) koppenhágai kongresszusa.
okt. 9
15:33
U20-as vb: olasz kezdő; Mustacchio döntőbe várja csapatát (She)
A La Gazzetta dello Sport című olasz lapban megjelent az olasz U20-as labdarúgó-válogatott várható kezdőcsapata a Magyarország elleni világbajnoki negyeddöntőben. A találkozó előtt a spanyolok ellen két gólt szerző Mattia Mustacchio elmondta, a döntőbe jutás a céljuk.
okt. 9
15:35
Kosárlabda: négy új elnökségi tag, egyelőre nincs női kapitány (She)
Négy elnökségi tag lecserélődött a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) pénteki rendkívüli küldöttgyűlésén, amelyen elhangzott, hogy az elnökség később tárgyalja a sajtóban kipattant kapitány-ügyet.
okt. 9
15:37
Vb 2010: Cristiano Ronaldo teljesen felépült, és játszik (She)
A Portugál Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy Cristiano Ronaldo teljesen felépült a bokasérüléséből, így játszhat a magyarok elleni vb-selejtezőn (szombat, 21.45).
okt. 9
15:51
Budapesten a BL-serleg (Infostart)
Szombaton és vasárnap 10 és 20 óra között bárki ingyen megtekintheti Budapesten a labdarúgó Bajnokok Ligája trófeáját.
okt. 9
16:09
Tenisz: utolsóként Nadal jutott be a pekingi elődöntőbe (She)
Utolsóként a spanyol Rafael Nadal biztosította a helyét a legjobb négy között a Pekingben zajló, 3 337 000 dollár összdíjazású ATP-tornán. A világranglistán második teniszező két szettben, 6:3, 6:1-re verte meg az orosz Marat Szafint.
okt. 9
16:45
Ökölvívás: 17 millió eurós ajánlatot kapott Erdei korábbi klubtársa (She)
A német Bild információi szerint az Arena Box-Promotion 17 millió eurós ajánlattal környékezte meg Felix Sturmot, aki a közelmúltban teljesen váratlanul jelentette be, hogy felmondja szerződését kenyéradójánál, az Universum Box-Promotionnál.
okt. 9
16:47
Ferencváros: Dragóner Attila továbbra sem látogathatja az edzéseket (She)
Lezárult a Ferencváros labdarúgócsapatánál Dragóner Attila mai meghallgatása. A Nemzeti Sport információi szerint a védő arról egyezett meg Berki Krisztiánnal, az FTC Zrt. vezérigazgatójával, hogy addig nem látogathatja csapata edzéseit, amíg le nem zárul a rendőrségi vizsgálat a debreceni petárdaügyben.

Keresés