2009. október 25. vasárnap

okt. 25
0:12
Észtország: a Loki korábbi BL-selejtezős ellenfele lett a bajnok (She)
Négy fordulóval a bajnokság befejezése előtt megvédte címét az észt első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Levadia Tallinn.
okt. 25
0:16
Primera División: gól nélküli döntetlent játszott a Sevilla az Espanyollal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 8. fordulójának szombat késő esti találkozóján a Sevilla hazai pályán csak gól nélküli döntetlent ért el az Espanyol ellen.
okt. 25
0:48
Portugália: csak döntetlent ért el a listavezető a Rio Ave otthonában (She)
Csak 1–1-es döntetlent játszott a portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban élen álló Braga a Rio Ave otthonában a Liga Sagres 8. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A Braga előnye így három pontra nőtt a második helyen álló Benfica előtt, de a lisszaboniak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak az éllovasnál.
okt. 25
1:06
Légiósok: Csizmadia gólpasszt adott, Kulcsár is kezdő volt (She)
Remek bajnoki fordulón van túl a horvát élvonalban szereplő Slaven Belupo magyar labdarúgója, Csizmadia Csaba.
okt. 25
5:18
Nem kellett Kispesten Sisa (Blikk)
Végzetes volt a Magasföldi József gólját követő a Zalaegerszeg elleni hazai vereség Sisa Tibor (48) számára.
okt. 25
5:20
Talmácsi jövője a tét Malajziában (Blikk)
SEPANG ‒ Sorsdöntő lehet ez a hét vége Talmácsi Gábor (28) számára. A gyorsasági motoros világbajnokság Malajziai Nagydíján a jövője is eldőlhet.
okt. 25
5:22
Egervári, a sikeredzőa sikeredző (Blikk)
BUDAPEST ‒ Nincs annál szebb pillanat Egervári Sándor (59) számára, mint örülni látni a labdarúgóit. Az U20-as válogatott sikeredzőjének szerencsére bőven volt része ebben a kellemes élményben Egyiptomban.
okt. 25
5:24
Sínyitány, súlyos balesettel (Blikk)
SÖLDEN ‒ Súlyos sérülést szenvedett a hazai közönség előtt szereplő osztrák Nicole Hosp (26) az alpesi síelők tegnap kezdődött Világkupa-sorozatának első versenyén. A 2007-ben összetett Vkgyőztes versenyző az óriás-műlesiklás első futamán bukott hatalmasat.
okt. 25
5:26
Button a szexben is világbajnok (Blikk)
LONDON ‒ A fehérneműmodell Micsibata Jessicával (24) meglévő párkapcsolata előtt igazi nőcsábász volt Jenson Button (29). A Brawn GP brit Forma-1-es világbajnoka azzal is dicsekedett, hogy több mint 200 nővel bújt ágyba.
okt. 25
7:06
Bundáznak Belgiumban? (Behaviour)
Egy ismert kanadai oknyomozó újságíró állítása szerint bundázik az egyik élvonalbeli belga futballcsapat.
okt. 25
7:08
Rossit vasárnap kilencedszer koronázzák? (Behaviour)
Egy futammal a zárás előtt kilencedik világbajnoki címét szerezheti meg Valentino Rossi: az olasz fenomén a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján az első helyről indul a MotoGP-ben.
okt. 25
8:00
MotoGP: Németh a 11. helyen végzett Malajziában, Aojama nyert (She)
Németh Balázs a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Majaziai Nagydíján. A versenyt a japán Aojama Hirosi nyerte meg a spanyol Héctor Barbera és az olasz Marco Simoncelli előtt, a japán versenyző ezzel hatalmas lépést tett a világbajnoki címért. Tóth Imre a verseny elején kiesett. A 125 kcm-esek futamát a világbajnoki címét már korábban bebiztosító Julian Simón nyerte meg.
okt. 25
8:18
NHL: a Pittsburgh hazai pályán kapott ki a New Jersey-től (She)
Tizenöt mérkőzést rendeztek az észak-amerikai jégkorong-bajnokság az NHL legutóbbi játéknapján. Kikapott a legutóbbi idény mindkét nagydöntőse: a címvédő Pittsburgh-öt a New Jersey verte meg 4–1-re, a Detroit Denverben kapott ki a Coloradótól 3–1-re.
okt. 25
8:20
Horvátország: a vb-selejtezős kudarc ellenére Bilic marad a kapitány (She)
Bár a horvát válogatott nem jutott ki a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra, a helyi labdarúgó-szövetség (HNS) vezetősége a 2012-es Eb selejtezősorozatának végéig meghosszabbította a szövetségi kapitány, Slaven Bilic szerződését.
okt. 25
8:36
Labdarúgás: Omán elleni meccsel zárja az évet a brazil válogatott (She)
Omán legjobbjai ellen vívja majd idei utolsó mérkőzését a brazil labdarúgó-válogatott.
okt. 25
9:30
MLS: Hercegfalvi együttese döntetlent játszott az utolsó fordulóban (She)
Hercegfalvi Zoltán együttese, a Kansas City Wizards döntetlent játszott az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a DC United ellen. A magyar csatárt az első félidőt követően lecserélték, addig egy sárga lappal vétette magát észre. A New York Red Bullsban az utolsó mérkőzését játszotta visszavonulása előtt Albert Celades, a Barcelona és a Real Madrid korábbi futballistája. Az MLS…
okt. 25
9:30
Öttusában jön a lézer a lőszer helyett (Metropol)
Ha minden a tervek szerint alakul az ifjúsági olimpián és a világbajnokságon jövőre, akkor lövészetben a modern pentatlon versenyeinek keretében a 2012. évi londoni olimpián a hagyományos lőszereket felválthatja a lézer — erősítette meg Klaus Schormann, a Nemzetközi Öttusa Szövetség (UIPM) elnöke a kelet-kínai Jantajban (Yantai) a hétvégén.
okt. 25
9:48
MotoGP: Valentino Rossi kilencedszer is világbajnok (She)
Az ausztrál Casey Stoner a szezonban immár negyedik futamán diadalmaskodott a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában, mégis a harmadik helyen célba érő Valentino Rossi szegeződött a figyelem: az olasz motoros oktatófilmbe illő versenyzéssel kilencedik világbajnoki címét szerezte meg – Jorge Lorenzo az elsők között gratulált neki.
okt. 25
10:06
Serie B: a Reggina gyászos szereplése Novellino állásába került (She)
A Torino elleni 2–0-s pénteki vereség után a Reggina vezetősége szombaton menesztette az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő együttes vezetőedzőjét, Walter Novellinót.
okt. 25
10:06
Sors Tamás megszerezte 4. aranyérmét (Metropol)
Sors Tamás 100 m gyorson sem talált legyőzőre, ezzel megszerezte negyedik aranyérmét a reykjaviki paraúszó Európa-bajnokság záró napján.
okt. 25
10:08
Németh Balázs 11., Talmácsi 14. (Metropol)
Eddigi legjobbjával az újonc Németh Balázs a 11. helyen végzett, s ezzel 5 vb-pontot gyűjtött a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján, Szepangban, a 250 kcm-esek 24 indulót felvonultató mezőnyében.
okt. 25
10:24
Argentína: kölcsönből kölcsönbe adták a portóiak Benítezt (She)
Nem a megszokott módon alakul az argentin Nelson Pablo Benítez pályafutása: a 25 éves védőt klubja szezon közben adta kölcsön egy másik egyletnek.
okt. 25
11:00
Németh Balázs a tizenegyedik lett Szepangban (Infostart)
Eddigi legjobbjával az újonc Németh Balázs a 11. helyen végzett, s ezzel 5 vb-pontot gyűjtött a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján, Szepangban, a 250 kcm-esek között. A Balatonring versenyzője első évadjában most harmadszor végzett pontszerzőként.
okt. 25
11:00
Belgium: Dzsudzsákéktól igazolhat középpályást Juhász klubja (She)
Holland lapértesülések szerint Juhász Roland csapata, a belga Anderlecht élénken érdeklődik a PSV marokkói származású, de holland állampolgárságú középpályása, Otman Bakkal iránt.
okt. 25
11:02
Üzbegisztán: Vörös csapata ellen ünnepelték a bajnoki címet Rivaldóék (She)
Taskenti rangadót rendeztek az üzbég első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában, a már bajnok és az aranyérmet szurkolóival hazai pályán megünneplő Bunyodkor a Lokomotivot fogadta.
okt. 25
11:18
Válogatott: Lengyelországban már úgy tudják, érkeznek a magyarok (She)
November közepén ismét hivatalos FIFA-napok törik meg a futball világában a bajnoki, illetve a nemzetközi kupamenetrendet. A vb-pótselejtezőn érintett európai válogatottak kivételével a többiek felkészülési mérkőzéseken lépnek majd pályára. Így az Erwin Koeman vezette magyar együttes is, amely november 18-án Lengyelországban vendégszerepelhet. Lengyel források tudni vélik, a feltételes mód…
okt. 25
11:36
MotoGP, 250 kcm: Németh Balázs elégedett a 11. helyével (She)
Eddigi legjobbjával az újonc Németh Balázs a 11. helyen végzett, s ezzel 5 vb-pontot gyűjtött a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Malajziai Nagydíján, Sepangban, a 250 kcm-esek 24 indulót felvonultató mezőnyében. A Balatonring versenyzője az első évadjában most harmadszor végzett pontszerzőként, s a futam után elégedetten értékelte a történteket.
okt. 25
11:54
Talmácsi a 14., Rossi világbajnok (Infostart)
A királykategóriában, a MotoGP-ben Talmácsi Gábornak egyetlen vetélytársát sikerült megelőznie, így a 14. lett, 2 vb-ponttal gyarapítva gyűjteményét a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján, Szepangban. Győzött az ausztrál Casey Stoner, második lett a spanyol Dani Pedrosa, a legsikeresebben mégis a mögöttük beérkezett olasz Valentino Rossi szerepelt, aki harmadik helyével megnyerte a…
okt. 25
11:54
MotoGP: Talmácsi Gábor gratulál a 9. vb-címét begyűjtő Rossinak (She)
A gyorsaságimotoros-vb Malajziai Nagydíját az ausztrál Casey Stoner nyerte meg, ám még nála is jóval boldogabb lehetett az olasz Valentino Rossi, akit ugyan a harmadik helyen intettek le, ám ezzel is begyűjtötte a kilencedik világbajnoki címét. A versenyt a 14. helyen záró magyar pilóta, Talmácsi Gábor a futam utáni nyilatkozatában mindenekelőtt a világbajnokot méltatta.
okt. 25
11:54
Csoportgyőzelemmel továbbjutó a Honvéd (Metropol)
Két győzelem után harmadik fellépésén, vasárnap döntetlent játszott a Honvéd a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörében, Athénban az orosz Szpartak Volgográddal, így csoportelsőként íratkozott fel a kontinentális élsorozat 16 csapatos főtáblájára.
okt. 25
11:56
Férfi vízilabda Euroliga: csoportelsőként továbbjutó a Honvéd (She)
Két győzelem után a harmadik fellépésén, vasárnap az orosz Szpartak Volgográddal döntetlent játszott a Honvéd Athénban a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörében, így csoportelsőként iratkozott fel a kontinentális élsorozat 16 csapatos főtáblájára.
okt. 25
12:12
Cristiano Ronaldo nélkül semmire sem megy a Madrid (Infostart)
A második galaktikus éra kezdete óta először maradt egymás után két mérkőzésen is nyeretlen a Real Madrid. Ám ameddig a Milan ellen a csapat (igaz, részben Didának, az ellenfél kapusának is köszönhetően) két gólt is szerzett, a Sporting ellen egyszer sem talált a kapuba. Az előző idény 35. fordulója óta először nem szerzett gólt a Madrid hivatalos mérkőzésen, s 98 találkozója után született ismét…
okt. 25
12:12
Férfi vízilabda LEN-kupa: győzött és továbblépett a Ferencváros (She)
A Ferencváros férfi vízilabdacsapata két góllal nyert a román Dinamo Bucuresti ellen a LEN-kupa első selejtezőkörében, így Godova Gábor együttese bebiztosította a továbbjutását.
okt. 25
12:12
Harmadik az FTC (Metropol)
Két győzelem és két vereség után ötödik meccsén, vasárnap diadalmaskodott román riválisa felett, ennek köszönhetően pedig továbbjutott franciaországi selejtezőcsoportjából a Ferencváros férfi vízilabdacsapata. A Szeged csoportmásodikként ment tovább
okt. 25
12:14
Premjer-liga: gól nélküli döntetlent játszottak Gaálék a Tomszk ellen (She)
Nem született gól az orosz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának mérkőzésén, az Amkar Perm–Tom Tomszk találkozón. A hazai együttesben Gaál Miklós végigjátszotta a meccset, míg a vendégeknél Németh Norbert sérülése miatt nem került be a keretbe.
okt. 25
12:30
Férfi vízilabda Euroliga: harmadik mérkőzését is megnyerte az Eger (She)
Az Eger férfi vízilabdacsapata az Euroliga második selejtezőkörében egy góllal verte meg a görög Panionioszt. Az E-csoportból így a házigazda egriek hibátlan teljesítménnyel jutottak be a csoportkörbe.
okt. 25
12:32
Szlovákia: Bognár Zoltán mesterhármasával nyert a DAC (She)
A dunaszerdahelyi futballcsapat a ligetfalui Petrzalkát látta vendégül a szlovák bajnokság 14. fordulójában, és gólokban gazdag mérkőzésen 3–2-re legyőzött. A DAC már az 5. percben 2–0-ra vezetett, azonban a látogatók még a szünet előtt egyenlítettek. A találkozó hőse Bognár Zoltán volt, aki mesterhármast ért el, a győztes gólt a 66. percben szerezte.
okt. 25
12:48
Tenisz: Schiavone nyerte meg a moszkvai tornát (She)
Francesca Schiavone nyerte meg a moszkvai WTA-tenisztornát, miután a döntőben 6:3, 6:0-ra megverte a fehérorosz Olga Govorcovát.
okt. 25
13:06
Belgium: Juhászék edzője eltiltotta a 16 éves csodacsatárt a szaltótól (She)
Nagyszerű formában játszik az Anderlecht 16 éves csatára, Romelu Lukaku. A kongói származású, de belga állampolgárságú támadó a múlt héten is eredményes volt az első osztályú belga labdarúgó-bajnokságban, és a hetedik élvonalbeli meccsén ez volt a negyedik gólja.
okt. 25
13:08
Paks: Égernek valószínűleg nem tört el az arccsontja (She)
Éger Lászlót, a Paks védőjét sérülése miatt le kellett cserélni a szombati, Diósgyőr elleni bajnokin, de az első diagnózis szerint nem tört el az arccsontja.
okt. 25
13:10
Videó: látványos szabadrúgás és szerencsétlen öngól az U17-es vb-n (She)
Egy gyönyörű szabadrúgásnak és egy elképesztő kapushibának köszönhetően Svájc 2–0-ra győzte le Mexikót az U17-es világbajnokság B-csoportjának nyitó mérkőzésén. Íme, a nem mindennapi gólok videón!
okt. 25
13:12
Belgium: Mathijssen váltja Jankovicsot a Lokeren kispadján (She)
Edzőváltás a belga első osztályú labdarúgó-bajnokságot igen gyengén kezdő Lokerennél: a pénteki, Genk elleni 2–0-s hazai vereség után menesztették Alekszandar Jankovics vezetőedzőt.
okt. 25
13:14
Férfi vízilabda LEN-kupa: a második helyen jutott tovább a Szeged (She)
A férfi vízilabdázók LEN-kupájának első selejtezőköréből biztosan, csoportja második helyén végezve léphetett tovább a Szeged, amely a spliti torna ötödik fordulójában két góllal verte meg az orosz Dinamo Moszkvát.
okt. 25
13:24
Latintáncok ob: megvédte címét a Silvestri, Váradi kettős (She)
Megvédte bajnoki címét az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős a latintáncok magyar bajnokságán, Vácott. A világranglista-11. helyezett páros mögött a két világjátékok-résztvevő duó végzett másodikként, illetve harmadikként.
okt. 25
13:26
Belgium: izlandi őstehetséget kaphat társnak a Genk három magyarja (She)
Fiatal izlandi csatárral erősítheti meg a keretét a három magyar légióst foglalkoztató Racing Genk labdarúgócsapata.
okt. 25
13:42
Newcastle: csapattársa megvédte Kádárt a dulakodástól, kiállították (She)
Azért állították ki Zurab Hizanisvilit, a Newcastle grúz középhátvédjét szombaton a Doncaster Rovers elleni angol másodosztályú bajnokin, mert véget vetett a csapattársa, Kádár Tamás és a vendégek csatára, Billy Sharp közötti dulakodásnak.
okt. 25
13:42
Dancsó Zoltán ötszörös kickbox-világbajnokká lépett elő (Behaviour)
A kick-box karatéban világ- és Európa-bajnok, profi világbajnok Dancsó Zoltán ötödik vb-aranyérmét szerezte meg vasárnap az ausztriai Villachban, miután a 79 kg-os kategória light-contact szabályrendszerű döntőjében nagy pontkülönbséggel legyőzte a lengyel Robert Matyát.
okt. 25
13:44
Női kézilabda BL: az ETO ötgólos vereséget szenvedett az 1. fordulóban (She)
Kis híján súlyos vereségbe szaladt bele a Győri ETO női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája első fordulójában, miután 14–11-es félidő után a Zvezda Zvenyigorod már tíz góllal is vezetett ellene a második játékrészben, végül azonban csak öttel győzte le az elmúlt szezon egyik döntősét.
okt. 25
13:44
Moszkvai tenisztorna - Schiavone győzött (Behaviour)
Az olasz Francesca Schiavone végzett az élen a moszkvai fedettpályás tenisztornán, miután a női fináléban két játszmában nyert a fehérorosz Olga Govorcova ellen.
okt. 25
14:00
Ötgólos vereséggel nyitott a Győr (Infostart)
Az orosz Zvenyigorod elleni vereséggel kezdte szereplését a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában; a vasárnapi mérkőzésen a házigazda 34-29-re diadalmaskodott.

Keresés