2009. október 17. szombat

okt. 17
0:48
U20-as vb: Örülök, hogy újrarúgatták a tizenegyesemet - Németh K. (She)
SOMOGYI ZSOLT JELENTI KAIRÓBÓL Németh Krisztián örömébe némi üröm vegyült, hiszen miközben bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatottunk immár ünnepelt, a játékos még nem tarthatott a csapattal, tudniillik kisorsolták doppingellenőrzésre. A csatár ennek ellenére természetesen pozitívan összegezte a nap történéseit.
okt. 17
5:39
U20-as vb - Koman a legjobbak között (Behaviour)
Koman Vladimir a Ghána sikerével zárult pénteki döntő után átvehette az ezüstcipőt, amely a góllövőlista második helyéért járt neki az Egyiptomban rendezett 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságán.
okt. 17
5:57
U20-as vb: megvan a bronz, Gulácsi mindent megfogott! (Behaviour)
A magyar válogatott harmadik lett a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán, miután a pénteki bronzmérkőzésen 1-1-es döntetlent követően 11-es párbajban 2-0-ra legyőzte Costa Rica csapatát.
okt. 17
5:59
Gulácsi Péter hőstettével megvan a harmadik hely az U20-as vb-n (Behaviour)
Ötvenöt év elteltével szerzett ismét érmet világbajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott, még ha nem is a felnőtt: az Egyiptomban rendezett U20-as seregszemlén Egervári Sándor alakulata büntetőkkel verte Costa Rica válogatottját. A csapat újfent nagyot alakított, ám a főhősnek ezúttal is Gulácsi Péter kapus bizonyult. A tornát Ghána nyerte.
okt. 17
6:15
NB I: izgalmas élvonalbeli nyitány (Behaviour)
A Debrecen idegenbeli sikerével kezdődött a honi labdarúgó NBI 11. fordulója. A pénteki első meccsen a Vasas sokáig jól tartotta magát, de végül nem bírt a címvédővel, a másodikon a Pápa pedig fölöttébb könnyedén adta meg magát a házigazda alakulatának. A Csank-csapat magabiztosan nyert.
okt. 17
6:17
U20-as vb, döntő: drámai végjáték után avattak világbajnokot! (Behaviour)
Ghána csapata a 37. perctől tíz emberrel játszott, de végig tartották a döntetlent, tizenegyesek döntöttek a világbajonoki cím sorsáról.
okt. 17
7:24
Szerbia: eljárás a stadionban pezsgőző politikusok ellen (She)
A szerb rendőrség büntetőfeljelentést tett pénteken Borisz Tadics köztársasági elnök, Sznezana Szamardzsics-Markovics sportminiszter és két sportvezető ellen, akik a tiltás ellenére alkoholt fogyasztottak a belgrádi futballstadionban a Románia ellen 5–0-ra megnyert világbajnoki selejtező után.
okt. 17
7:45
Két éven át vív egymással a hat nagyközépsúlyú világklasszis (Behaviour)
Az amerikai Showtime televízió szervezésében a szakértők nagy része szerint is a világ tán legjobb hat nagyközépsúlyú bunyósa lép ringbe, hogy 2011 végére eldöntsék egymás között, vajon melyikük a súlycsoport uralkodója. Ma este két helyszínen – Berlinben és Nottinghamben – veszi kezdetét a show. A hat öklöző nem aprópénzért vállalta a megmérettetést: a hírnév, a WBC és a WBA világbajnoki öve…
okt. 17
7:47
Czink Melinda megsérült (Behaviour)
Czink Melinda sérülés miatt visszalépett az olasz Francesca Schiavonével szembeni pénteki negyeddöntőtől a 220 ezer dollár összdíjazású, oszakai női tenisztornán.
okt. 17
8:36
MotoGP: Stoner a vb-éllovas Rossi elől indul Phillip Islanden (She)
Az ausztrál Casey Stoner indulhat az élről a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján a MotoGP kategóriában, miután az időmérő edzésen minimális különbséggel megelőzte a világbajnoki címvédő, jelenleg is pontelső Valentino Rossit.
okt. 17
9:12
Tenisz: Roddickot nem kell műteni, Párizsban tér vissza (She)
Andy Roddick várhatóan a november 8-án kezdődő párizsi versenyen tér vissza a pályára; az amerikai teniszező kedden, a sanghaji viadalon szenvedett térdsérülést.
okt. 17
9:14
U20-as vb: Both József - nagy jutalmat kaptam! (She)
Az U20-as labdarúgó-világbajnokságon bronzérmes magyar csapat alapjait Both József rakta le: a szakember érthetően boldogan nyilatkozott a Costa Rica elleni találkozó után.
okt. 17
9:15
U20-as vb - A büntetőölő Gulácsi sikerreceptje (Behaviour)
Gulácsi Péter élvezi azt a nyomást, amely akkor nehezedik rá, amikor büntetőt véd.
okt. 17
9:17
Formula–1: Ki nevet a végén? (Behaviour)
Tavaly a brazíliai interlagosi ringen dőlt el a Formula–1-es világbajnokság sorsa, s minden bizonnyal ott dől el az idén is. Egyéniben még három versenyző érhet fel a csúcsra: Jenson Button, Rubens Barrichello és Sebastian Vettel. Bármelyikük lesz világbajnok, újonc kerül a halhatatlanok közé.
okt. 17
9:30
Juventus: a Rennes jobbhátvédjét figyelik a „zebrák" (She)
Didier Six, a franciák jelenleg játékosügynökként dolgozó Európa-bajnok labdarúgója közölte: a Juventus érdeklődik egyik védence, Rod Fanni iránt.
okt. 17
9:32
U20-as vb: „Gratulálnom kellett a fantasztikus Gulácsinak" (She)
Érthetően elkeseredetten kommentálta a magyar U20-as válogatott ellen tizenegyespárbajban elvesztett vb-bronzmérkőzést Ronald González, a Costa Rica-i válogatott szövetségi edzője.
okt. 17
9:33
"Kiverte a biztosítékot, hogy milyen pontatlanul játszottunk" (Behaviour)
„Kiverte a biztosítékot, hogy milyen pontatlanul játszottunk, emiatt a lányok kemény kritikát fognak tőlem kapni” – adta meg az alaphangot az első, amúgy a csehek ellen négy góllal megnyert Európa-bajnoki selejtező után még Kecskeméten Mátéfi Eszter. A szövetségi kapitány a győzelmen kívül másnak nemigen tudott felhőtlenül örülni, ámbátor kiemelte: a válogatottba visszatért Pálinger Katalin…
okt. 17
9:48
Nürnberg: kis híján végzetes rohamot kapott az ifjú hátvéd (She)
Nagyon súlyos allergiás rohamot kapott az 1. FC Nürnberg labdarúgócsapatának edzésén Dennis Diekmeier, az együttes mindössze 19 éves védője.
okt. 17
9:48
A büntetőölő Gulácsi sikerreceptje (Metropol)
Gulácsi Péter élvezi azt a nyomást, amely akkor nehezedik rá, amikor büntetőt véd. Erről az amerikai hírügynökségnek nyilatkozott Kairóban a magyar válogatott kapusa, aki a korosztályos nemzeti együttessel bronzérmet harcolt ki péntek este a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán, az 1-1-es döntetlent követő 11-es párbajban 2-0-ra legyőzve Costa Rica csapatát.
okt. 17
9:51
Olimpia 2018: három pályázó (Behaviour)
Három város, München, a dél-koreai Pjongcsang és a franciaországi Annecy pályázik a 2018-as téli olimpia rendezési jogára.
okt. 17
9:53
Mi van most Overdose-zal? (Behaviour)
Overdose, a magyar csodaló állapota javul, a három hónapos állást követően elkezdhette a sétákat, s a jövő évi versenyszezonra ismét százszázalékos állapotban lehet – tájékoztatott Mikóczy Zoltán tulajdonos a mellső két láb megröntgenezését követő angliai orvosi konzílium megállapításainak ismeretében.
okt. 17
10:09
Doppingolt a sztárcsapat labdarúgója? (Behaviour)
Pozitív mintát adott Rodrigo Archubi, az argentin sztárcsapat, a River Plate labdarúgója.
okt. 17
10:11
FIFA-ranglista: három lépés vissza (Behaviour)
Három helyet rontva a legutóbbi, 47. helyhez képest már csak az 50. helyet foglalja el nemzeti csapatunk. Az élmezőnyben nem sok minden változott.
okt. 17
10:24
U20-as vb: miniszterelnöki gratuláció a fiataloknak (She)
Bajnai Gordon miniszterelnök péntek este telefonon gratulált Egervári Sándornak, az U20-as magyar labdarúgó-válogatott szövetségi edzőjének az egyiptomi világbajnokságon megszerzett bronzéremhez – tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinet az MTI-t.
okt. 17
10:27
Mi lesz most Gerával? (Behaviour)
Várhatóan Gera Zoltán visszavonulásával is foglalkozik az MLSZ a következő elnökségi ülésén – mondta Kisteleki István elnök.
okt. 17
10:42
U20-as vb: Kiss Mátéé lehet a torna legszebb gólja (She)
A FIFA hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta azt a tíz gólt, melyek közül a szurkolók megszavazhatják az U20-as világbajnokság legszebb találatát.
okt. 17
11:00
Sportvíkend: a topligák és a Soproni Liga programja (She)
Aston Villa–Chelsea, Genoa–Inter, Juventus–Fiorentina, Valencia–Barcelona, Hamburg–Leverkusen – csak néhány rangadó a topligák hétvégi kínálatából. Tekintsék át a teljes programot!
okt. 17
11:03
VB-selejtezők: Újabb két kapitány távozik (Behaviour)
Újabb két szövetségi kapitány távozott posztjáról a labdarúgó vb-selejtezők zárultával: Eduardo Lara kolumbiai tréner vezetésével 10 mérkőzésen négy győzelem, egy döntetlen és öt vereség volt a mérleg.
okt. 17
11:54
Brazília: Emerson valószínűleg visszavonul a sérülése miatt (She)
Újabb sérülése után kés alá kell feküdnie Emersonnak, a Santos rutinos védekező középpályásának.
okt. 17
12:12
MotoGP: Niccolo Canepát kiengedték a kórházból (She)
Kiengedték a kórházból a gyorsaságimotoros-vb Ausztrál Nagydíjának pénteki edzésén óriásit bukó Niccolo Canepát.
okt. 17
12:12
Talmácsi utolsóként rajtol az ausztrál GP-n (Metropol)
A mezőny végéről indulhatnak a magyarok a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Ausztrál Nagydíján, a Phillip Island-i 4.445 kilométeres betoncsíkon, miután a szombati időmérőn a MotoGP-ben érdekelt Talmácsi Gábor a 16., utolsó lett, a 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a 21., Tóth Imre pedig a 23., utolsó előtti időt motorozta.
okt. 17
12:15
Ausztrál GP, időmérő: Rossi emberére akadt, Talmának nem ment (Behaviour)
A mezőny végéről indulhatnak a magyarok a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Ausztrál Nagydíján, a Phillip Island-i 4.445 kilométeres betoncsíkon, miután a szombati időmérőn a MotoGP-ben érdekelt Talmácsi Gábor a 16., utolsó lett, a 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a 21., Tóth Imre pedig a 23., utolsó előtti időt motorozta.
okt. 17
12:30
Kerékpár: Ullrich rendszeresen járt a „doppingdokihoz" (She)
A Spiegel című német lap információira épített nyomozás kiderítette: Jan Ullrich, a németek kerékpáros klasszisa rendszeresen járt kezelésekre a „doppingdoktor" Eufemiano Fuenteshez.
okt. 17
12:48
U20-as vb: az elnök nem engedélyezi a hétfői ünnepnapot Ghánában (She)
Ghána elnöke, John Atta Mills bejelentette, hogy a hagyományokkal ellentétben nem lesz hétfőn nemzeti ünnepnap az afrikai országban az U20-as labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelme miatt.
okt. 17
12:48
7 milliót ért a bírók szidása (Metropol)
Mind az Orlando Magic, mind az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt klub vezetőedzője, Stan Van Gundy 35.000 dollárt köteles befizetni az NBA "főpénztárába" büntetésül azért, mert a szakvezető nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a játékvezetést a bajnoki előidény egyik, október 15-i mérkőzésén.
okt. 17
12:51
Szidták a "bíró nénikéjét" - ráfizettek (Behaviour)
Mind az Orlando Magic, mind az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt klub vezetőedzője, Stan Van Gundy 35.000 dollárt köteles befizetni az NBA "főpénztárába" büntetésül azért, mert a szakvezető nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a játékvezetést a bajnoki előidény egyik, október 15-i mérkőzésén.
okt. 17
13:06
NBA: bíróbecsmérlésért fizet az Orlando Magic és edzője (She)
Mind az Orlando Magic, mind az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt klub vezetőedzője, Stan Van Gundy 35 000 dollárt köteles befizetni az NBA „főpénztárába" büntetésül azért, mert a szakvezető nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a játékvezetést a bajnoki előidény egyik, október 15-i mérkőzésén.
okt. 17
13:08
Törökország: Scolarit megkörnyékezte a szövetség (She)
A Török Labdarúgó-szövetség tárgyalásokat kezdeményez Luiz Felipe Scolarival. Az üzbég Bunyodkor trénernek valószínűleg hamarosan felajánlják a szövetségi kapitányi posztot – írta a török Fanatic.
okt. 17
13:09
Elektronikus helyzetjelzővel felszerelt kapus is szerepel a dán bajnokságban, olvassa el miért! (Behaviour)
Börtönviselt, pontosabban jelenleg még a büntetését töltő, bal bokáján elektronikus helyzetjelzővel felszerelt rab is szerepel a dán futballbajnokságban Arek Onyszko személyében.
okt. 17
14:00
Bundesliga: megvonhatják a Schalke klublicencét (She)
A Süddeutsche Zeitung információi szerint a Német Labdarúgóliga (DFL) adósságai miatt húsz csapatot, köztük a Schalke 04-t fenyegetett meg klublicencük megvonásával.
okt. 17
14:00
Futballkapus bokapereccel (Metropol)
Börtönviselt, pontosabban jelenleg még a büntetését töltő, bal bokáján elektronikus helyzetjelzővel felszerelt rab is szerepel a dán futballbajnokságban Arek Onyszko személyében.
okt. 17
14:18
Fulham: Gera csapatának menedzsere nem gondolkodik a távozáson (She)
Gera Zoltán együttesének, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Fulhamnek a menedzserét, Roy Hodgsont az elmúlt időszakban szóba hozták a svéd válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatban is, ám a szakember cáfolta esetleges távozását a londoni együttestől.
okt. 17
14:36
Tenisz: Davigyenko három játszmában verte meg Djokovicsot Sanghajban (She)
A Sanghajban zajló, 5.25 millió dollár összdíjazású, kemény pályás ATP-tenisztorna elődöntőjének első mérkőzésén a hatodik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko három játszmában győzött a másodikként rangsorolt szerb Novak Djokovics ellen.
okt. 17
14:39
A vesztes kapitány Gulácsiról: "szuper fickó, aki különösen a 11-eseknél remekelt" (Behaviour)
Costa Rica szövetségi kapitánya a csapatát a bronzmeccsen legyőző magyar válogatottat fizikailag roppant erősnek nevezte a 20 éven aluliak egyiptomi világbajnokságának péntek esti kisdöntője után adott nyilatkozatában.
okt. 17
14:54
Premjer-liga: Gaál Miklós csapata kikapott idegenben a Szaturntól (She)
Gaál Miklós csapata, az Amkar Perm 2–0-ra kikapott idegenben a Szaturntól az orosz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A magyar légiós nem kapott szerepet a meccsen.
okt. 17
15:12
Soproni Liga: Kaposvár-Újpest találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 11. fordulójában a 14. Kaposvár a 3. helyen álló Újpestet fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 17
15:12
Davigyenko megrövidítette Gyokovicsot (Metropol)
Meglepetésre nem jutott döntőbe a második helyen kiemelt szerb Novak Gyokovics a 3,25 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornán, mivel szombaton, az első elődöntőben három játszmában kikapott a hatodikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenkótól. Ellenfele a spanyol, első helyen kiemelt Nadal lesz.
okt. 17
15:15
Meglepetés a sanghaji tenisztorna elődöntőjében (Behaviour)
Meglepetésre nem jutott döntőbe a második helyen kiemelt szerb Novak Djokovic a 3,25 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornán, mivel szombaton, az első elődöntőben három játszmában kikapott a hatodikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenkótól.
okt. 17
15:30
Egervári: A magyar tehetségeknek is lehetőséget kellene adni (Infostart)
A magyar sportvilágnak fel kellene ismernie, hogy nem sokadrangú külföldi játékosokra kell költeni, hanem a tehetséges magyar fiataloknak kell lehetőséget adni a felnőtt tétmérkőzéseken való szereplésre - mondta az InfoRádiónak a világbajnoki harmadik helyet kiharcoló, húsz éven aluli válogatott szakvezetője.
okt. 17
15:30
Bundesliga 2.: Királyék hazai pályán 3-1-re megverték a Duisburgot (She)
Király Gábor együttese, a német másodosztályban szereplő 1860 München a 9. fordulóban hazai pályán 3–1-re legyőzte a Duisburgot. Király végigjátszotta a találkozót. Győzelmével a müncheni csapat feljött a 11. helyre.

Keresés