2009. október 29. csütörtök

okt. 29
0:12
Videó: nézze meg a Bayern csatárainak kupagáláját! (She)
Miroslav Klose, Thomas Müller és Luca Toni is betalált a Bayern München frankfurti kupakirándulásán. Csatárai remeklése után 4-0-val masíroztak tovább a bajorok. Tekintse meg a kiütéses müncheni győzelmet!
okt. 29
0:16
Spanyol Kupa: a Barcelona Pedro Rodríguez két góljával győzött - videó (She)
A Spanyol Kupában a legjobb 16 közé jutásért az FC Barcelona a 22 éves Pedro Rodríguez két góljával 2–0-ra győzött az első meccsen a harmadosztályú Cultural Leonesa ellen.
okt. 29
0:20
Légiósok: Sáfárék kínos veresége, nem került sokba az öngól Cipruson (She)
okt. 29
1:24
Férfi kosárlabda Euroliga: hazai pályán kapott ki a legutóbbi kiírás döntőse (She)
Második mérkőzését elveszítette a legutóbbi szezon döntőse, a CSZKA Moszkva a férfi Euroliga csoportkörének C-csoportjában. Az orosz együttes hazai pályán kapott ki öt ponttal az olasz Lottomatica Romától. A Real Madrid viszont javított, és az első fordulóban elszenvedett veresége után ezúttal simán legyőzte lengyel ellenfelét.
okt. 29
2:00
Női kosárlabda Euroliga: Rátgéberék sima siekre - szerdai eredmények (She)
A női kosárlabda Euroliga 1. fordulójában szerdán tíz mérkőzést rendeztek. Ahogy arról már beszámoltunk, a Sopron győzött a Kassa ellen, a Szeged egy ponttal kikapott idegenben a francia Tarbes-tól. Rátgéber László csapata, a címvédő orosz Szpartak Moszkva könnyedén nyert a cseh Brno ellen.
okt. 29
2:36
Női kosárlabda Euroliga: Rátgéberék sima sikere - szerdai eredmények (She)
A női kosárlabda Euroliga 1. fordulójában szerdán tíz mérkőzést rendeztek. Ahogy arról már beszámoltunk, a Sopron győzött a Kassa ellen, a Szeged egy ponttal kikapott idegenben a francia Tarbes-tól. Rátgéber László csapata, a címvédő orosz Szpartak Moszkva könnyedén nyert a cseh Brno ellen.
okt. 29
5:00
Real Madrid: az évszázad blamája (Behaviour)
„Távozz azonnal!” – virított tegnap a Marca című madridi sportnapilap címlapján Manuel Pellegrininek, a Real Madrid chilei vezetőedzőjének címezve. Súlyos vétket kell elkövetni egy ilyen üzenetért, de kedd este a súlyos véteknél sokkal több történt.
okt. 29
5:02
Mindenki a Lakers trónjára tör - megkezdődött az NBA 64. idénye (Behaviour)
Magyar idő szerint szerda hajnalban megkezdődött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság, az NBA 64. idénye. A 30 csapatos mezőnyben ezúttal talán több esélyest találni, mint máskor, ám meglepő lenne, ha az előző szezonhoz képest nagyot változna a panoráma.
okt. 29
5:18
"Ránk sütötték a kirekesztő, nacionalista, antiszemita jelzőket" (Behaviour)
Az összehangolt médiatámadás elérte célját, a Hunnia Kézilabda Sport Klubra sütött billog folytán elpártoltak a szponzorok, a fizetések elmaradása miatt pedig a játékosok zöme távozott, így a klubot a megszűnés fenyegeti – állítja Miltényi Zoltán, a Hunnia ügyvezetője. De tényleg a média tehet tönkre egy Jobbikkal parolázó sportegyesületet, avagy a romlásnak éppenséggel pont ők az okozói?
okt. 29
5:36
Ez már döfi! Koman után érdeklődik a Liverpool (Behaviour)
Nagyon úgy tűnik, hogy az U20 világbajnokságon nyújtott klasszis teljesítménye miatt igazi sztárcsapathoz szerződhet Koman Vladimir, a Bariban játszó középpályás. Angol lapértesülések szerint a Liverpool szeretné megszerezni a 4 millió font értékű játékost. Koman ugyan örül Rafa Benitez érdeklődésének, ám jelenleg egy nagy cél vezérli: újra legyőzni az olasz U21-es válogatottat, és kijutni a…
okt. 29
7:06
NHL: az Islanders legyőzte a Rangerst a New York-i derbin (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 25. játéknapján a címvédő Pittsburgh Penguins 6–1-re ütötte ki a Montreal Canadienst. Az Islanders győzelmével ért véget a New York-i derbi, a San Jose pedig legyőzte a Los Angelest a Csendes-óceáni csoport rangadóján.
okt. 29
7:24
NBA: második meccsén is vereséget szenvedett a Cleveland (She)
Szezonbeli második mérkőzését is elveszítette a bajnoki cím egyik fő esélyesének tartott Cleveland Cavaliers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának második játéknapján. A Cavst ezúttal a Toronto Raptors győzte le 101–91-re. A játéknap egyébként a hazai csapatok dominanciáját hozta, a 12 találkozóból kilencet a pályaválasztók nyertek meg.
okt. 29
7:42
Ázsiai BL: szaúdi-korai döntőt rendeznek jövő héten Tokióban (She)
A szerdai elődöntő-visszavágókkal kialakult az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének párosítása, a fináléban a szaúdi al-Ittihad és a dél-koreai Pohang Steelers találkozik.
okt. 29
8:00
A tavalyinál is jobb szezonra számítanak a hazai sípályák (Behaviour)
Az időjárás függvényében a tavalyinál is eredményesebb szezonra számítanak a hazai sípályák, amelyek az elmúlt években milliárdos nagyságrendű összeget költöttek és költenek jelenleg is fejlesztésre - írta csütörtöki összeállításában a Világgazdaság.
okt. 29
8:18
Hatalmas feltámadások, nem várt hősök - a legjobb BL-csoportmeccsek (Infostart)
Bár a Debrecen Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-meccse is fordulatos és gólgazdag volt, még nem kerülhetett fel a tíz legjobb csoportmeccs listájára. A sorozat hivatalos magazinja, a Champions című lap októberi számában idézte fel az elmúlt évek legemlékezetesebb találkozóit.
okt. 29
8:18
MLB: Lee remekelt, a Philadelphiánál az előny a nagydöntőben (She)
A Philadelphia Phillies elsősorban kezdő dobója, Cliff Lee fantasztikus játékának köszönhetően 6–1-re megnyerte a World Series első mérkőzését, így 1–0-ra vezet a New York Yankees ellen az észak-amerikai profi baseball-bajnokság (MLB) nagydöntőjében.
okt. 29
8:36
Szlovákia: gól nélküli döntetlen a Dunaszerdahely és a Slovan meccsén (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a Dunaszerdahely és a Slovan Bratislava a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának záró mérkőzésén. A találkozón ezúttal szerencsére nem ismétlődtek meg az egy évvel ezelőtti borzalmas jelenetek, amikor a szlovák rendőrök brutálisan bántalmazták a magyar szurkolókat.
okt. 29
9:12
Brazília: hazai pályán győzött az éllovas Sao Paulo (She)
Az éllovas Sao Paulo hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Internacionalt a brazil országos labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.
okt. 29
9:14
Argentína: a Banfield és a San Lorenzo is tapad a listavezetőre (She)
A tabella második helyén álló Banfield és a harmadik pozícióban tanyázó San Lorenzo is győzött az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Apertura) 11. fordulójában, így a két együttes továbbra is tapad az élen álló Estudiantesre.
okt. 29
9:30
Ázsiai BL: szaúdi-koreai döntőt rendeznek a jövő héten Tokióban (She)
Az elődöntő szerdai visszavágói után kialakult az ázsiai labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének párosítása. A fináléban a szaúdi al-Ittihad és a dél-koreai Pohang Steelers találkozik.
okt. 29
9:48
A Juve szétdurrantotta a Samp-lufit - az olasz forduló videókkal (Infostart)
A Juventus valósággal kiütötte az idény meglepetéscsapatát, a Sampdoriát: a torinói gárda 5-1-re nyert az olasz labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A Milan megnyert meccset engedett ki a kezéből. Tovább tart a római klubok vesszőfutása.
okt. 29
9:48
Kecskemét: a klub utaztatja a szurkolókat a kaposvári mérkőzésre (She)
A Kecskemét labdarúgócsapatának vezetői úgy döntöttek, hogy amennyiben összejön negyven vállalkozó kedvű szurkoló, akkor ingyen utaztatják őket a Kaposvár elleni idegenbeli bajnokira.
okt. 29
9:50
Labdarúgás: a Serie A és a Király-kupa mai programja (She)
Egy mérkőzés, a bajnoki címvédő Inter Palermo elleni összecsapása maradt csütörtökre a Serie A 10. fordulójából, míg a spanyol Király-kupában három meccset rendeznek.
okt. 29
9:52
Bp. Honvéd: taktikában és dinamizmusban kell javulni (She)
A regenerálódás jegyében telt az olasz Massimo Morales tartotta első edzés a Bp. Honvéd labdarúgócsapatánál, de az új tréner felhívta játékosai figyelmét a hiányosságokra is.
okt. 29
10:06
Real Madrid: sokba kerülne a klubnak Pellegrini menesztése (She)
Nem lenne olcsó mulatság a Real Madrid vezetőinek, ha menesztenék a csapat élére nyáron kinevezett Manuel Pellegrinit, ugyanis 11 millió eurót kellene átutalniuk a chilei edzőnek, akiért ráadásul 4 millió euró kompenzációt fizettek a Villarrealnak.
okt. 29
10:24
Olaszország: Vieri nem akar Brazíliában játszani (She)
A volt csapatát, a Laziót a római Stadio Olimpicóban megtekintő Christian Vieri megerősítette az olasz újságíróknak: nem akar visszatérni aktív labdarúgóként.
okt. 29
10:42
Vb 2010: a házigazda Brazíliában és Németországban készül (She)
Brazíliában és Németországban, összesen négy edzőtáborral készül a házigazda dél-afrikai labdarúgó-válogatott a 2010-es világbajnokságra.
okt. 29
11:00
Női kosárlabda: Rátgéber László elhagyja a Szpartak Moszkvát (She)
November 1-jétől nem Rátgéber László irányítja a Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatát. Ezt maga a magyar szakember tudatta a Nemzeti Sporttal.
okt. 29
11:18
Serie A: a Siena kirúgta vezetőedzőjét, Baroni az új tréner (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Siena vezetői a szerda esti, Bologna elleni vereség után kirúgták Marco Giampaolót, a csapat vezetőedzőjét.
okt. 29
11:20
Zenit: Luciano Spalletti aláírt Husztiékhoz - lapértesülés (She)
Az olasz La Gazzetta dello Sport információira hivatkozva az orosz Szovjetszkij Szport azt írja: Luciano Spalletti már aláírt a Zenit labdarúgócsapatához.
okt. 29
11:36
Rátgéber László távozik a Szpartak Moszkvától (Infostart)
Távozik az Euroliga-győztes Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatától Rátgéber László, aki tavaly június óta volt az elitalakulat vezetőedzője.
okt. 29
11:36
MLSZ: írásbeli figyelmeztetés a Győri ETO vezetőedzőjének (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága sportszerűtlen viselkedéséért írásbeli megrovásban részesítette Pintér Attilát, a Győri ETO FC vezetőedzőjét. A szakembert a Kaposvár elleni Magyar Kupa-mérkőzés hajrájában állította ki Solymosi Péter játékvezető.
okt. 29
11:36
Rátgéber távozik a Szpartak Moszkvától (Metropol)
Utódja az eddigi másodedző, az amerikai Pokey Chatman lesz, aki már szerdán a Brno elleni Euroliga-nyitányon is irányította a fővárosiakat.
okt. 29
11:38
Labdarúgás: már nem Thuram a francia válogatottsági rekorder (She)
Szerda estétől Franciaországban már nem Lilian Thuram büszkélkedhet a legtöbb felnőtt labdarúgó válogatott mérkőzéssel.
okt. 29
11:54
NFL: a Kansas City egy mérkőzéstől eltiltotta Larry Johnsont (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Kansas City Chiefs egy mérkőzéstől eltiltotta futójátékosát, Larry Johnsont.
okt. 29
12:30
Rátgéber László távozik a Szpartak Moszkvától (Metropol)
Távozik az Euroliga-győztes Szpartak Moszkva női kosárlabdacsapatától Rátgéber László, aki tavaly június óta volt az elitalakulat vezetőedzője.
okt. 29
12:32
Megfogadta Orbán tanácsát (Metropol)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a november 14-én sorra kerülő, belgák elleni szezonzáró mérkőzés előtt összesen öt találkozóra látogat el a Soproni Liga következő két fordulójában.
okt. 29
12:48
Kerékpár: Proskurin szerint Contador marad az Astanánál (She)
A kazah szövetség ügyvezető elnöke szerint a Tour de France-győztes Alberto Contador marad az Astana kerékpároscsapatnál, és kitölti jövő év végéig szóló szerződését.
okt. 29
13:06
Bajnokikat is megnéz a szövetségi kapitány (Infostart)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a november 14-én sorra kerülő, belgák elleni szezonzáró mérkőzés előtt összesen öt találkozóra látogat el az NB I következő két fordulójában.
okt. 29
13:06
Formula-1: Nico Rosberg otthagyja a Williams-istállót (She)
Nico Rosberg elismerte, hogy jövőre nem a Williams Formula-1-es istállót erősíti.
okt. 29
13:08
Rögbi: szombaton 12 csapattal rajtol a hetes nemzeti bajnokság (She)
Szombaton megkezdődnek az idei hetes rögbi Nemzeti Bajnokság küzdelmei. Az első fordulóra a kecskeméti Széktói Stadion négyes pályáján kerül sor. Az első mérkőzést a Bulldogok az Elefántok ellen vívják fél tízkor. A torna döntőjére délután fél négykor kerül sor.
okt. 29
13:10
Videó: Torghelle Sándor gólja és gólpassza a Német Kupában (She)
Mint már korábban beszámoltunk róla, kiütéses győzelemmel jutott tovább a Német Kupa legjobb nyolc csapata közé az Augsburg, amelyben Torghelle Sándor gólnak és két asszisztnak, Szabics Imre pedig egy gólpassznak örülhetett. Íme, a találkozó összefoglalója videón!
okt. 29
13:24
Rosberg távozik a Williamstől (Infostart)
Távozik a Forma-1-es Williams istállótól Nico Rosberg, a csapat német pilótája.
okt. 29
13:24
Szolnoki MÁV: Kovrig Ákossal szerződést bontottak (She)
A Szolnoki MÁV labdarúgócsapata azonnali hatállyal szerződést bontott Kovrig Ákossal – értesült a Nemzeti Sport.
okt. 29
13:24
Rosberg távozik a Williamstől (Metropol)
Távozik a Forma-1-es Williams istállótól Nico Rosberg, a csapat német pilótája. "Ez lesz az utolsó versenyem a Williamsszel, öt éve dolgozunk együtt, biztosan nehéz lesz a távozás" - mondta a 24 éves Rosberg.
okt. 29
13:26
Real Madrid: Roberto Mancininél puhatolóznak a vezetők? (She)
A Real Madrid labdarúgócsapatának vezetői az Il Corriere Dello Sport értesülései szerint potenciális edzőjelöltként kezelik Roberto Mancinit, az Inter volt mesterét.
okt. 29
13:42
DVSC: Herczeg szerint a Fiorentina elleni mérkőzés sokat kivett belőlük (She)
A Debrecen ugyan továbbjutott a Mezőkövesd ellen a labdarúgó Magyar Kupában, ám a Loki védelme a nyolcaddöntő szerdai visszavágóján sem remekelt. Herczeg András klubmenedzser a DVSC honlapjának elmondta, elsősorban fejben kell rendbe tenni játékosait.
okt. 29
13:44
Ferencváros: Csató Sándor és Craig Short tartotta a mai edzést (She)
Csató Sándor és Craig Short tartotta a ma délelőtti edzést a Ferencváros labdarúgócsapatánál.
okt. 29
13:46
Baseball: végső összecsapások a hazai bajnokságban a hétvégén (She)
Öt rendkívül izgalmas mérkőzést követően a Szentendre Sleepwalkers 3–2-re vezet a hazai baseball-bajnokság döntősorozatában. A múlt szombaton ugyan 8–6 arányban alulmaradt az Óbuda Brick Factoryval szemben, viszont a vasárnapi összecsapás 9–6-os Sleepwalkers-győzelemmel zárult.
okt. 29
14:00
Ligue 1: november 20-án pótolják a Marseille-PSG rangadót (She)
A H1N1 influenza miatt elhalasztott Olympique Marseille–Paris Saint-Germain mérkőzést november 20-án pótolják be.

Keresés