2009. október 12. hétfő

okt. 12
5:42
U20-as vb: edzenek, gyógyulnak, egyeztetnek avagy így telt a magyarok vasárnapja Kairóban (Behaviour)
Másfél órás edzést vezényelt Kairóban tanítványainak Egervári Sándor, a világbajnoki elődöntőre készülő 20 éven aluli magyar labdarúgó-válogatott szövetségi edzője.
okt. 12
7:27
NHL: szétlövés után verte meg a Vancouver a Dallast, nyert a Rangers (She)
Két mérkőzést rendeztek vasárnap az észak-amerikai jégkorongbajnokságban. A New Yorks Rangers hazai pályán verte meg 3–0-ra az Anaheim Ducksot, míg a Vancouver Canucks szintén hazai körülmények között, szétlövés után nyert 4–3-ra a Dallas Stars ellen.
okt. 12
8:03
NFL: a New England elleni meccs után is veretlen a Denver (She)
Tovább őrzi idénybeli veretlenségét a Denver Broncos, miután az amerikai futballbajnokság 5. fordulójának rangadóján hazai pályán hosszabbítást követően győzte le a New England Patriots gárdáját. A Broncos mellett az Indianapolis Colts, a Minnesota Vikings és a New York Giants is nagy különbségű győzelemmel folytatta jó idénykezdetét. (Mellettük még a New Orleans Saints is veretlen, a louisianaiak…
okt. 12
8:05
Real Madrid: a királyi gárda elcsábítaná Clichyt az Arsenaltól (She)
Lapinformációk szerint a Real Madrid labdarúgócsapata az idény végén megpróbálja magához csábítani Gaël Clichyt, az Arsenal hátvédjét.
okt. 12
8:21
Vébéaranyról álmodnak a németek (Blikk)
okt. 12
8:39
Férfi kézilabda: Vancsics János a héten visszatérhet a Pick-Szegedbe (She)
A napokban újra játszhat sérülése után Vancsics János, a Pick-Szeged kézilabdázója. Dr. Szabó István, a szegediek csapatorvosa elmondta, a két hete részleges bokaszalag-szakadást szenvedő jobbszélső a héten már újra játszhat.
okt. 12
8:57
Tenisz: Serena Williams átvette a vezetést a világranglistán Szafinától (She)
Változás történt a női teniszezők világranglistájának élén. A múlt heti pekingi tornán már a második körben búcsúzó Dinara Szafina elvesztette elsőségét, és Serena Williams lépett az élre. A Pekingben diadalmaskodó Szvetlana Kuznyecova a negyedik helyre jött fel a listán. A legjobb magyar játékosok közül Czink Melinda 40., míg Szávay Ágnes 46.
okt. 12
9:00
Czink maradt Szávay előtt (Metropol)
Az ezen a héten Oszakában szereplő Czink Melinda maradt a 40., míg Szávay Ágnes a 46. helyen a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
okt. 12
9:00
Federer - kétszázötvenkettedszer (Behaviour)
Nem történt változás az élcsoportban a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. Roger Federer a 252. hetét kezdte ma meg az élen.
okt. 12
9:15
Tenisz: nincs változás a férfi-világranglista élmezőnyében (She)
Nem hozott különösebb változást a múlt héten megrendezett tokiói és pekingi torna a férfi teniszezők világranglistáján. Az élen továbbra is Roger Federer áll Rafael Nadal és Andy Murray előtt.
okt. 12
9:18
Reszkess (tenisz)világ, a belgák visszatértek! (Behaviour)
A profik táborába visszatérő belga Justine Henin szabadkártyát kap a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságra.
okt. 12
9:33
NHL: Quebec City újra csapatot szeretne a lejobbak között (She)
Quebec City újra NHL-jégkorongcsapatot szeretne.
okt. 12
9:35
Tenisz: Henin szabadkártyát kap az Australian Openre (She)
A profik táborába visszatérő belga Justine Henin szabadkártyát kap a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságra.
okt. 12
9:51
Tenisz: Czinknek nem jelentett gondot az első forduló Oszakában (She)
Czink Melindának nem okozott gondot túljutni az első fordulón az Oszakában zajló WTA-tornán: a 7. helyen kiemelt magyar teniszező két játszmában verte meg az aktuális világranglista 205. helyén álló japán Fuda Riokót.
okt. 12
10:12
Oszakai tenisztorna - csak így tovább Melinda! (Behaviour)
A hetedik helyen kiemelt Czink Melinda legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Fuda Rjokót a 220 ezer dollár összdíjazású oszakai női tenisztorna 1. fordulójában hétfőn, és így bejutott a 16 közé.
okt. 12
10:27
Játékossors: ügynöke Dániában keres csapatot Denílsonnak (She)
Ügynöke, Suat Sari Dániában keres csapatot Denílsonnak, a világ egykori legdrágább labdarúgójának.
okt. 12
10:45
Póker: magyar győztes Badenben, Saskőy a hatodik helyen végzett (She)
Ezekben a napokban két rangos pókerversenynek is otthont ad Ausztria, és számos magyar játékos is elutazott Badenbe, hogy a 20. European Poker Championship (EPC), vagy a Casinos Austria Poker Tour (CAPT) idei befejező állomásának valamelyik versenyén szerepeljen.
okt. 12
10:48
Megmenekült Contador csapata (Metropol)
Sikerült új szponzort találnia az idei francia országúti kerékpáros körverseny, a Tour de France legjobb csapatának, a kazah Asztanának, mely az utóbbi időben súlyos anyagi gondokkal küszködött.
okt. 12
11:03
Kerékpár: megmenekült az anyagi csődtől az Asztana (She)
Sikerült új szponzort találnia az idei francia országúti kerékpáros körverseny, a Tour de France legjobb csapatának, a kazah Asztanának, mely az utóbbi időben súlyos anyagi gondokkal küszködött.
okt. 12
11:05
Formula-1: Massa már biztosan nem versenyezhet ebben az évben (She)
Bár jó eredményeket mutatott az orvosi teszteken, mégis biztossá vált, hogy az idén már nem versenyezhet Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája. Erről az olasz csapat számolt be hivatalos közleményében.
okt. 12
11:24
19 ezer látogató a Kolonics-kiállításon (Metropol)
Vasárnap zárult a budapesti Csepel Plazában a Kolonics, a sportlegenda elnevezésű kiállítás, amelyet a szervezők tájékoztatása szerint az elmúlt egy hónapban 19 ezren kerestek fel.
okt. 12
11:39
Ferencváros: visszatért Angliából, továbbra is Davison a Fradi edzője (She)
Visszatért Angliából Bobby Davison, a Ferencváros vezetőedzője. A zöld-fehérek az angol szakember irányításával kezdték meg hétfőn a felkészülést a Győr elleni pénteki mérkőzésre.
okt. 12
11:42
19 ezren tisztelegtek Kolonics György emléke előtt (Behaviour)
Vasárnap zárult a budapesti Csepel Plazában a Kolonics, a sportlegenda elnevezésű kiállítás, amelyet a szervezők tájékoztatása szerint az elmúlt egy hónapban 19 ezren kerestek fel.
okt. 12
11:57
Férfi vízilabda: magyar válogatott lenne az új-zélandi tehetség (She)
Az óriási tehetségnek kikiáltott, mindössze 19 éves Joseph Kayes, a Szeged-Beton nyáron igazolt játékosa a Bodrogi Bau-IOS-Szentes elleni szombati bajnokin még nem szállt vízbe, a kispad mellől figyelte a mérkőzést.
okt. 12
11:59
Vb 2010: Wayne Rooney megsérült, nem játszhat szerdán (She)
Izomsérülést szenvedett, ezért nem léphet pályára szerdán a fehéroroszok ellen Wayne Rooney, az angol válogatott és a Manchester United csatára.
okt. 12
12:15
U20-as vb: az m1 élőben közvetíti a mieink Ghána elleni elődöntőjét (She)
Kedd délután az m1 közvetíti a magyar válogatott küzdelmét az U20-as labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében.
okt. 12
12:17
Vb 2010: Ronaldo nem százszázalékos állapotban lépett pályára (She)
Sérülése miatt újabb egy hónapot lesz kénytelen kihagyni Cristiano Ronaldo, a Real Madrid és a portugál válogatott aranylabdás játékosa. A játékos a luzitánok Magyarország elleni mérkőzése után kijelentette, hogy nem százszázalékos állapotban lépett pályára a találkozón.
okt. 12
12:19
Póker: elkészült az online Európa-bajnokság programja (She)
November végétől december elejéig rendezik a iPoker hálózatában a European Championship of Online Poker (ECOOP) sorozatát, amelynek végén a főverseny győztese igencsak szép ajándékot kap majd a Mikulástól, mert garantált másfél millió dollár lesz az összdíjazás – ahogy az a hétvégén nyilvánosságra hozott részletes programból is kiderült.
okt. 12
12:21
Vb 2010: nem súlyos Ballack sérülése, játszhat Finnország ellen (She)
Nem súlyos a német válogatott Michael Ballack sérülése, így pályára léphet szerdán a Finnország elleni világbajnoki selejtezőn.
okt. 12
12:23
Fallabda: folytatta jó szereplését, Indiában is döntőbe jutott Krajcsák (She)
Folytatta jó sorozatát Krajcsák Márk. A tajvani világjátékokon 9. helyen végző fallabdázó az Indiában rendezett Indian Challenger-versenyen is bejutott a döntőbe, amelyben szoros szetteket játszva szenvedett vereséget – adta hírül a Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálata.
okt. 12
12:33
Debreceni: "Szívvel-lélekkel küzdünk egymásért" (Infostart)
A csapategységnek köszönhetően még a védelem változó összeállítása sem okoz gondot a magyar junior labdarúgó-válogatottnak - mondta az InfoRádiónak Debreceni András. A védő szerint az elődöntőbeli ellenfélnek, Ghánának a gólerős csatárai a legveszélyesebbek.
okt. 12
12:33
Chelsea: Kalou négy évvel hosszabbított a londoni klubbal (She)
Salomon Kalou, a Chelsea támadója elmondta, megegyezett a klubjával, és négy évvel meghosszabbították az idény végén lejáró szerződését.
okt. 12
12:54
Massa a pályán! (Behaviour)
Felipe Massa hétfőn először tesztelt Forma-1-es autóval azóta, hogy júliusban életveszélyes sérüléseket szenvedett a Magyar Nagydíj időmérő edzésén.
okt. 12
13:09
Női kézilabda: Kecskeméten az Eb-selejtezőre készülő válogatott (She)
Pálinger Katalinnal a „fedélzeten” megkezdte az Európa-bajnoki selejtezősorozat első két mérkőzésére a felkészülést a magyar női kézilabda-válogatott.
okt. 12
13:27
NHL: Daniel Sedin legalább egy hónapra kidőlt lábtöréssel (She)
Eltört egy csont Daniel Sedinnek, a Vancouver Canucks kitűnő jégkorongozójának lábában, így a klasszis csatárra 4-6 hétig nem számíthat csapata.
okt. 12
13:30
NHL - Lábtörést "ért" a csapattárs találata (Behaviour)
Lábtörés miatt 4-6 hétig nem játszhat Daniel Sedin, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Vancouver Canucks svéd csatára.
okt. 12
13:45
Premier League: Heskey több játéklehetőségért elhagyná a Villát (She)
Emile Heskey, az angol labdarúgó-válogatott és az Aston Villa rutinos csatára elismerte: lehet, hogy a 2010-es világbajnoki keretbe kerülés érdekében el kell hagynia a birminghami klubot.
okt. 12
14:03
Finnország: Szentpéteri nem hosszabbít az FC Lahtival (She)
Nem hosszabbít szerződést klubcsapatával, az FC Lahtival Szentpéteri Viktor, az együttes kapusa.
okt. 12
14:21
Vb 2010: Christoph Daum nem lesz török kapitány (She)
Ha felkérik, nem vállalja a török labdarúgó-válogatott irányítását Christoph Daum, a Fenerbahce német mestere.
okt. 12
14:24
Massa hétfőn már tesztelt (Metropol)
Felipe Massa hétfőn először tesztelt Forma-1-es autóval azóta, hogy júliusban életveszélyes sérüléseket szenvedett a Magyar Nagydíj időmérő edzésén.
okt. 12
14:24
U20-as vb, Magyarország-Ghána: mi (és ki) várható az eődöntőben? (Behaviour)
Nehéz helyzetben van Egervári Sándor és a magyar válogatott a 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságának keddi elődöntőjét megelőzően: a legutóbbi két, egyaránt hosszabbításos mérkőzés okozta fáradtság leküzdése mellett ugyanis több alapemberét is pótolni kell Ghána ellen.
okt. 12
14:26
Újabb jegyek a Loki BL-meccsére! (Behaviour)
A Lyon elleni mérkőzéshez hasonlóan a Debrecen Fiorentinával vívandó Bajnokok Ligája-meccsén is megnyitják a biztonsági szektort a budapesti Puskás-stadionban, így szerdán további hatszáz belépőt bocsátanak áruba - tájékoztatta az MTI-t a futballklub illetékese hétfőn.
okt. 12
14:39
Formula-1: Massa ugyanolyan „állat” a pályán, mint volt (She)
Felipe Massa a Magyar Nagydíjon elszenvedett balesete után először vezetett Formula–1-es autót hétfő délelőtt.
okt. 12
14:42
"Egyszerűen felelőtlenség volt bevetni őt a magyarok ellen" (Behaviour)
Megharagudott a portugál válogatott szakmai stábjára a Real Madrid, miután a spanyol sztárcsapat legdrágább játékosának, Cristiano Ronaldónak a sérülése kiújult a magyarokkal játszott, szombati világbajnoki selejtezőn, ezért legalább egy hónapot kénytelen kihagyni.
okt. 12
14:44
U20-as vb: nyilatkozott az aranylábú csatárunk (Behaviour)
Németh Krisztián, a 20 éven aluliakból álló magyar labdarúgó-válogatott támadója az egyiptomi világbajnokság előtt nem gondolta volna, hogy csapata a legjobb négy közé kerülhet, most viszont, hogy ilyen kedvezően alakult a torna, már csakis a következő feladatra, a Ghána elleni keddi elődöntőre koncentrál.
okt. 12
15:00
Németh: az U20-as csapat túl az elvárásokon (Metropol)
Németh Krisztián, a 20 éven aluliakból álló magyar labdarúgó-válogatott támadója az egyiptomi világbajnokság előtt nem gondolta volna, hogy csapata a legjobb négy közé kerülhet, most viszont, hogy ilyen kedvezően alakult a torna, már csakis a következő feladatra, a Ghána elleni keddi elődöntőre koncentrál.
okt. 12
15:15
Bayern München: Ivica Olic hat hétre kidőlt vádlisérülése miatt (She)
Ivica Olic vádlija megsérült a horvát válogatott hétvégi edzőtáborában, és a támadó hat hétig harcképtelen lesz.
okt. 12
15:18
Skót újonc a bűvöskocka-világbajnok (Metropol)
Öt új világrekord született a düsseldorfi bűvöskocka-világbajnokságon, amelyet a versenyen első ízben részt vevő skót Breandon Vallance nyert meg 10,74 másodperccel a klasszikus 3x3x3-as kategóriában.
okt. 12
15:33
Torna: nem lesz ott a világbajnokságon az összetett egyik esélyese (She)
Fabian Hambüchen, az egyéni összetett egyik legnagyobb esélyese nem lehet ott a holnap kezdődő 41. női és férfi szervilágbajnokságon.
okt. 12
15:35
Tornász-vb: jó hangolás a pódiumedzésen (She)
A londoni 41. női és férfi szervilágbajnokság helyszínén tartózkodó öttagú férfitornász-különítményünk sikeresen teljesítette a pódiumedzést, a négyszeres Európa-bajnok Berki Krisztián csuklója jól bírta a próbát.

Keresés