2009. október 7. szerda

okt. 7
0:15
Marseille: Deschamps védelmébe vette Lucho Gonzálezt (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Marseille vezetőedzője, Didier Deschamps nyilvánosan kényszerült védelmébe venni nyári szerzeményét, Lucho Gonzálezt a játékos gyenge szezonkezdete miatt.
okt. 7
1:09
U20-as vb: jól eltalált lövés és elmaradt üzenet a barátnőnek (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar U20-as labdarúgó-válogatott 2–2 után tizenegyesekkel bizonyult jobbnak Csehországnál, és bejutott a világbajnokság negyeddöntőjébe. Az első gólt szerző Kiss Máté az ünneplő játékosok gyűrűjéből kilépve fülig érő szájjal nyilatkozott a Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó munkatársának.
okt. 7
1:27
U20-as vb: Gulácsinál minden tizenegyes külön történet (She)
Balajti Ádám értékesített tizenegyese után kezdetét vette a fieszta, fantasztikus hangulatban ünnepeltek a játékosok és a szakmai stáb tagjai az alexandriai stadionban, és nem sokkal később végtelenül elcsigázott, de nagyon boldog magyar labdarúgók kerültek elő az öltözőből.
okt. 7
4:09
Lipcsei Gábor tagadja a petárdacsempészést (Blikk)
Budapest - Továbbra sem tudja a labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága (fb), ki segített a magát fotósnak kiadó B. Zs.-nek a pirotechnikai eszközök lelátóra csempészésében a DVSC-FTC meccsen.
okt. 7
4:13
Képben vannak a Lokisok (Blikk)
Debrecen - Szokatlan helyen kapcsolódtak ki a bajnoki címvédő és a labdarúgó-Bajnokok Ligájában is szereplő DVSC-TEVA játékosai.
okt. 7
4:17
Ellenünk tér vissza Ronaldo (Blikk)
Lisszabon - Cristiano Ronaldo (24) felépült sérüléséből, és ott lesz a portugál labdarúgó-válogatottban szombat este a Magyarország elleni világbajnoki selejtezőn.
okt. 7
4:21
Michelisz Norbert szenzációs sikere (Blikk)
Himesháza - Népmesei történet Michelisz Norberté (25).
okt. 7
7:12
Visszatérne az Ágyúsokhoz Campbell (Behaviour)
Sol Campbell, az Arsenal labdarúgócsapatának korábbi kapitánya visszatérne a londoni alakulathoz, és részt venne az edzéseken is, hogy visszanyerje megfelelő fizikai állapotát.
okt. 7
7:27
U20-as vb: Balajti speciális tizenegyes taktikája most is bejött (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar U20-as labdarúgó-válogatott 2–2 után tizenegyesekkel bizonyult jobbnak Csehországnál, és bejutott a világbajnokság negyeddöntőjébe. A meccs egyik hőse Balajti Ádám volt, aki kiélezett helyzetben értékesítette a tizenegyesét a hatodik körben.
okt. 7
7:29
Vb 2010: a kilenc találatnál járó Luis Fabiano a gólkirályi címre hajt (She)
A tizenhat mérkőzésen 33 pontot begyűjtő brazilok már biztosították helyüket a 2010-es, dél-afrikai rendezésű labdarúgó-világbajnokságra. A brazilok gólerős támadója, a sevillai Luis Fabiano azonban nem éri be a szimpla továbbjutással, még a gólkirályi címet is be akarja gyűjteni.
okt. 7
8:03
Formula-1: Luca Marmorini lesz a Ferrari új motorfőnöke (She)
Luca Marmorini lesz a Formula-1-es Ferrari istálló új motorfőnöke, a szakember Gilles Simont váltja a poszton.
okt. 7
8:03
U20: A nyolc közé jutottak a magyar fiatalok (Blikk)
Alexandria - Komoly célért harcolt a magyar U20-as labdarúgó-válogatott a vébé nyolcaddöntőjén.
okt. 7
8:39
EB-t nyert a traktoros (Blikk)
Ma már Európa egyik legjobb autóversenyzője, de ha jut rá ideje, még besegít az otthoni munkába.
okt. 7
8:39
NHL: három győzelemnél tart a Philadelphia és a Calgary (She)
A Philadelphia Flyers és a Calgary Flames is győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NFL) 5. játéknapján, így mindkét csapat veretlenül, három győzelemmel áll a bajnokságban.
okt. 7
8:41
U20-as vb: fárasztó utazás vár a fiúkra, az olaszok többet pihenhetnek (She)
Nem lesz egyszerű feladata a magyar U20-as labdarúgó-válogatottnak az olaszok elleni negyeddöntőre való felkészülésnél, hiszen ma fárasztó utazás vár a mieinkre, és csak egy napjuk marad pihenni a péntek esti mérkőzés előtt. Az olaszoknak sokkal több idejük lesz a regenerálódásra.
okt. 7
8:42
NHL: hibátlan maradt a Philadelphia (Behaviour)
A Washington elleni hosszabbításos sikerével a Philadelphia 3/0-ra javította idénybeli mérlegét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
okt. 7
9:00
NBA: dudaszóval győzött a Bulls Londonban (Behaviour)
A Chicago Bulls a dudaszó pillanatában dobott kosárral győzte le a Utah Jazzt kedden 102-101-re az észak-amerikai profiliga (NBA) londoni bemutató mérkőzésén.
okt. 7
9:33
NBA: dudaszós kosár döntött a londoni derbin a Bulls javára (She)
A Chicago Bulls a dudaszó pillanatában dobott kosárral győzte le 102–101-re a Utah Jazzt kedden az észak-amerikai profiliga (NBA) londoni bemutató mérkőzésén.
okt. 7
9:51
Argentína: Diego Maradona a lemondáson gondolkodik (She)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya először beszélt esetleges lemondásáról.
okt. 7
10:27
Formula-1: BMW motorokkal versenyez majd a McLaren? (She)
Angol és német sajtóhírek szerint úgy tűnik, mélypontra jutott a Formula–1-es McLaren-istálló és motorszállítója, a Mercedes kapcsolata.
okt. 7
10:30
Maradona lemond? (Behaviour)
A lemondását fontolgatja Diego Maradona, a hátralévő két világbajnoki selejtezőjére készülő argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 7
10:45
Eladó a Milan! (Infostart)
Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint a Milant birtokló Fininvest cég a csőd közelébe jutott, ennek kiküszöbölése érdekében pedig meg kell szabadulniuk a Milantól, de legalábbis egy részét át kell engedniük egy befektetőnek.
okt. 7
10:45
Blog: Fülöp Márton szerint a portugálokon lehet nagyobb nyomás (She)
Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa jelenleg Telkiben készül a szombati, Portugália elleni vb-selejtezőre. Fülöp az NSO-n vezetett blogjában ezúttal a felnőtt válogatott esélyeiről, valamint az U20-as csapat Csehország elleni győzelméről ír.
okt. 7
11:03
Manchester United: Van der Sar győzelemmel tért vissza (She)
Edwin van der Sar, a Manchester United holland kapusa visszatért a pályára: az augusztus elején megsérült kapus a „vörös ördögök” tartalékcsapatában kapott helyet az Everton ellen 1–0-ra megnyert mérkőzésen.
okt. 7
11:05
Mexikó: Márquez szerint Eriksson nem volt jó szövetségi kapitánynak (She)
Rafael Márquez, a mexikói labdarúgó-válogatott védője szerint hiba volt a svéd Sven-Göran Eriksson tavalyi szövetségi kapitányi kinevezése.
okt. 7
11:39
Vívó-vb: a negyeddöntőbe jutottak a férfi párbajtőrözőink (She)
A magyar férfi párbajtőrcsapat bejutott a negyeddöntőbe, a női tőrözők viszont vereséget szenvedtek első mérkőzésükön, a 16-os táblán, így a folytatásban legjobb esetben is csak kilencedikek lehetnek.
okt. 7
11:57
Milan: az albán befektető megerősítette, 700 millió eurót fizetne a klubért (She)
Az albán olajmágnás, Rezart Taci megerősítette, hogy készen áll 700 millió eurót fizetni az AC Milan labdarúgócsapatáért.
okt. 7
11:59
Magyar Kupa: a váci Vén Gábor szoros meccset remél a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójában a Budapest Honvéd a Váccal mérkőzik szerda délután. Vén Gábor, a Vác jelenlegi, a Honvéd korábbi labdarúgója a piros-feketék hivatalos honlapjának, a honvedfc.hu-nak nyilatkozott az esélyekről.
okt. 7
12:33
River Plate: a klub korábbi játékosa és edzője az új szakvezető (She)
Leonardo Astradát nevezték ki a River Plate vezetőedzőjének. Az argentin szakember korábban már irányította a labdarúgócsapatot.
okt. 7
12:36
Albán kézbe kerül az AC Milan? (Metropol)
Egy albán olajmágnás kész akár 700 millió eurót is áldozni azért, hogy a tulajdonába kerüljön át az AC Milan futballcsapata.
okt. 7
12:51
Vívó-vb: elődöntőbe jutott a férfi párbajtőrcsapat Antalyában (She)
A magyar férfi párbajtőrcsapat bejutott az elődöntőbe szerdán a törökországi vívó-világbajnokságon. Az Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András, Somfai Péter összeállítású együttes a döntőbe kerülésért a németekkel vív, hazai idő szerint 13 óra körül.
okt. 7
12:54
A csapategység döntött (Metropol)
A magyar 20 éven aluli labdarúgó-válogatott tagjai szerint a csapat egységének köszönhető, hogy a gárda a csehek elleni keddi győzelemmel bejutott a legjobb nyolc közé az egyiptomi világbajnokságon.
okt. 7
12:54
Albán kézbe kerül az AC Milan? (Behaviour)
Egy albán olajmágnás kész akár 700 millió eurót is áldozni azért, hogy a tulajdonába kerüljön át az AC Milan futballcsapata.
okt. 7
13:09
Vb 2010: Marchisio sérülés miatt nem játszhat az olasz válogatottban (She)
Claudio Marchisio sérülés miatt nem léphet pályára az olasz válogatott Írország és Ciprus elleni világbajnoki selejtezőjén.
okt. 7
13:11
NOB: bőséges tartalékok, 455 millió dolláros megtakarítás (She)
Bőséges tartalékokat halmozott fel az elmúlt nyolc évben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB). A koppenhágai NOB-közgyűlés szerdai ülésnapján Jacques Rogge elnök kifejtette, hogy a szervezet 455 millió dolláros megtakarítással rendelkezik, miközben 2001-es megválasztásakor még csak 105 millió volt ez az összeg.
okt. 7
13:12
Negyeddöntőben férfi párbajtőrözőink a vb-n! (Behaviour)
A magyar férfi párbajtőrcsapat bejutott a negyeddöntőbe, a női tőrözők viszont vereséget szenvedtek első mérkőzésükön, a 16-os táblán, így a folytatásban legjobb esetben kilencedikek lehetnek.
okt. 7
13:27
Bayern München: Mark van Bommel ismét edzésbe állt a bajoroknál (She)
Majdnem két hónap kényszerpihenő után kedden ismét edzett Mark van Bommel, a Bayern München holland középpályása.
okt. 7
14:03
Tenisz: Marija Sarapova búcsúzott a pekingi tornától (She)
A múlt héten a tokiói tornán győzedelmeskedő Marija Sarapova a második fordulóban búcsúzott a pekingi teniszküzdelmektől, miután a hazai közönség előtt játszó Peng Su-aj két játszmában megverte az orosz kiválóságot. Peng Su-aj egyébként korábban a szerb Jelena Jankovicsot is búcsúztatta a tornától.
okt. 7
14:05
U20-as vb: nem döntöttem el, hová rúgom a tizenegyest - Szabó (She)
SOMOGYI ZSOLT jelenti Alexandriából Szabó János, a magyar válogatott hátvédje jól játszott a csehek elleni nyolcaddöntőben az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokságon, de a tizenegyespárbajnál megremegett a lába. A védő hálás Gulácsi Péternek, hogy kisegítette, és paksi csapattársainak is, hogy otthonról támogatják.
okt. 7
14:06
Sarapova kiesett Pekingben (Metropol)
A múlt héten Tokióban diadalmaskodó Marija Sarapova a nyolcaddöntőben kiesett szerdán a pekingi keménypályás tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében.
okt. 7
14:21
Tenisz: Arn Gréta győzelemmel kezdett az Egyesült Államokban (She)
Megnyerte első mérkőzését az egyesült államokbeli Troy városában zajló 50 000 dollár összdíjazású ITF-tornán Arn Gréta. A magyar teniszező 7:6, 6:4-re diadalmaskodott.
okt. 7
14:39
Mi a tizenegyesölő Gulácsi titka? A kapus elárulta! (Infostart)
Három büntetőt is hárított a csehek elleni tizenegyes-párbajban Gulácsi Péter, a magyar válogatott kapusa az Egyiptomban zajló U20-as labdarúgó-világbajnokságon, a magyar együttes elsősorban ennek köszönhetően jutott be a legjobb nyolc közé. A Liverpool kapusa az InfoRádiónak azt mondta, sikerült elbizonytalanítani a cseh játékosat, így tudott három lövést is kivédeni. A magyar játékos hozzátette,…
okt. 7
14:39
Vb 2010: a Duna Tv közvetíti a két vb-selejtezőnket (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a szombati Portugália–Magyarország (Lisszabon, 21.45 óra), és a jövő szerdai Dánia–Magyarország (Koppenhága, 20.45 óra) találkozót is a Duna TV közvetíti.
okt. 7
14:41
Formula-1: már hivatalos, Kubica pótolja Alonsót a Renault-nál (She)
A Formula–1-ben szereplő Renault istálló szerdán hivatalosan is bejelentette, hogy Robert Kubica veszi át Fernando Alonso helyét a francia csapatnál, és a lengyel versenyző lesz az istálló első számú pilótája.
okt. 7
14:42
Aranyért vívhat a férfi párbajtőrcsapat (Metropol)
Aranyérmért vívhat szerda délután a címvédő és egyben olimpiai bajnok francia válogatottal a magyar férfi párbajtőrcsapat a törökországi világbajnokságon.
okt. 7
14:42
Aranyért vív a férfi párbajtőrcsapat! (Behaviour)
Aranyérmért vívhat szerda délután a címvédő és egyben olimpiai bajnok francia válogatottal a magyar férfi párbajtőrcsapat a törökországi világbajnokságon.
okt. 7
14:44
Roberto Carlos ingyen játszana a Realban (Metropol)
Ingyen is futballozna a Real Madridban a világbajnok brazil Roberto Carlos, aki 2007-ben távozott a spanyol élklubtól.
okt. 7
14:46
Kubica váltja Alonsót a Renault-nál (Metropol)
Robert Kubica, a Forma-1-es BMW-Sauber lengyel pilótája váltja jövőre a Renault-nál a spanyol Fernando Alonsót, aki 2010-ben a Ferrarinál folytatja pályafutását. Ezt a francia istálló jelentette be szerdán.
okt. 7
14:57
Blog: Némó jön egy sörrel Gulának - Pisont István írása (She)
Egyiptomból is vezeti blogját Pisont István, 31-szeres magyar válogatott labdarúgó. A jelenleg szövetségi edzőként a magyar U20-as labdarúgó-válogatottnál dolgozó szakember a csehek elleni nyolcaddöntő kapcsán osztja meg az élményeit, valamint a következő ellenfélről, Olaszországról írja le a tapasztalatait.
okt. 7
15:15
Videó: a szabadrúgások királya, Juninho már Katarban is hős! (She)
Mióta a katari bajnokság legutóbbi fordulójában Juninho Pernambucano győzelemre vezette csapatát, az al-Garrafát, azóta a brazil nevétől hangos Doha. A középpályás a 96. percben vette be az al-Sailiya kapuját (a történeti hűség kedvéért tegyük hozzá: a labda megpattant egy csapattárson), a gólra pedig már nem tudtak válaszolni a vendégek, így 1–0 lett a vége.

Keresés