2009. október 15. csütörtök

okt. 15
0:12
Vb 2010: Szégyenteljes volt a közönség - Marcello Lippi (She)
A dél-afrikai világbajnokságra már korábban kijutó Olaszország 3–2-re legyőzte Ciprust Alberto Gilardino utolsó negyedórában szerzett mesterhármasával fordítva. A mérkőzést követően Marcello Lippi, a világbajnok szövetségi kapitánya élesen kritizálta az olasz szurkolókat.
okt. 15
0:16
Diósgyőr: Moyo-Modise nem győzte meg a szakmai stábot, haza is utazott (She)
Nem lesz a Diósgyőr játékosa a dél-afrikai Clive Moyo-Modise, mivel nem sikerült meggyőzni a csapat szakmai stábját – írja a klub hivatalos honlapja.
okt. 15
0:20
Vb 2010: Peru megverte Bolíviát Solano búcsúmérkőzésén (She)
Peru labdarúgó-válogatottja hazai pályán 1–0-ra legyőzte Bolíviát a dél-amerikai vb-selejtezők utolsó fordulójában, ám így is a csoport utolsó helyén végzett. Ez volt egyébként Nolberto Solano és Roberto Palacios utolsó mérkőzése a perui válogatottban.
okt. 15
2:18
Vb 2010: Argentína Dél-Afrikába, Uruguay a pótselejtezőre készülhet (She)
Túlélte Argentína és Diego Maradona. Az albiceleste 1–0-ra győzött Uruguay ellen a dél-amerikai vb-selejtezők utolsó fordulójában, így megszerezte a csoport negyedik helyét, ezzel pedig kijutott a 2010-es világbajnokságra. A zóna másik nagy érdeklődéssel várt összecsapásán Chile ugyancsak 1–0-ra megverte Ecuadort, így az egyenlítői válogatott nem lesz ott a dél-afrikai tornán. Uruguay…
okt. 15
5:21
Nehogy elszállj Madár! - A veterán olasz világbajnok biztos benne, hogy legyőzi Erdei Zsoltot (Behaviour)
Amint arról már tegnap beszámoltunk, veretlen félnehézsúlyú profi világbajnokunk, Erdei Zsolt (30-0, 17 K. O.) november 21-én egy súlycsoporttal feljebb, cirkálósúlyban lép kötelek közé a WBC világbajnokával, az olasz Giacobbe Fragomenivel.
okt. 15
5:23
Kapitányát vesztette, a meccset nyerte válogatottunk (Behaviour)
Utolsó világbajnoki selejtezőjén nyerni tudott a magyar válogatott a csoportelső, és ezzel már a meccs előtt vb-szereplő Dánia ellen: Koppenhágában azonban már a mérkőzés előtt kapitányát vesztette a Koeman-válogatott, ugyanis Gera Zoltán a meccs előtti órákban otthagyta a csapatot.
okt. 15
6:33
Nehéz szülés volt - Argentína ott lesz a vb-n (Behaviour)
Argentína labdarúgó-válogatottja idegenben egy gólos győzelmet aratott Uruguay csapata felett, így a dél-amerikai selejtezősorozat negyedik helyezettjeként kijutott a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra.
okt. 15
7:09
U20-as vb: bronzra magyar! (Behaviour)
Ugyan nem jutott a döntőbe a magyar U20-as labdarúgó-válogatott az egyiptomi világbajnokságon, mivel 3-2-es vereséget szenvedett a ghánai egylettel szemben, ám a világ legjobb négy csapata közé bekerülvén nincs miért szégyenkezni, pláne, hogy vitathatatlanul a jobbik csapat lépett tovább a döntőbe. Egyébként is, ez a magyar korosztály legnagyobb sikere, ráadásul legjobb európai alakulatként érte…
okt. 15
7:11
Tragikus balesetet szenvedett a válogatott focista (Behaviour)
Súlyos autóbalesetet szenvedett kedden Charlie Davies, az Egyesült Államok válogatottjának és a francia élvonalbeli Sochaux-nak a labdarúgója.
okt. 15
7:42
Vb 2010: Honduras utazik Dél-Afrikába, Costa Rica pótselejtezős (She)
A 2010-es labdarúgó vb-selejtezők CONCACAF-zónájának utolsó fordulójában az Egyesült Államok a 90. percben egyenlített a 24 perc elteltével már 2-0-ra vezető Costa Rica ellen, ez pedig azt jelentette, hogy a Salvadorban 1-0-ra győző Honduras kijutott a világbajnokságra, Costa Rica pedig pótselejtezőre kényszerül Uruguay ellen.
okt. 15
7:45
Csocsó a jégen - nemzetközi kupa Budapesten (Behaviour)
Jövő héten csütörtöktől vasárnapig nemzetközi pénzdíjas profi és amatőr csocsóversenyt rendeznek Budapesten.
okt. 15
8:00
Vb 2010: Paraguay kikapott Kolumbiától, Brazília végzett az élen (She)
A labdarúgó vb-selejtezők dél-amerikai zónájának utolsó fordulójában Paraguay hazai pályán 2–0-ra kikapott Kolumbiától. Így Brazília végzett az élen a zónában, Paraguay a 3. helyen zárt. Az első négy helyezett automatikusan kijutott a világbajnokságra, az 5. Uruguay pótselejtezőt játszik Costa Rica ellen.
okt. 15
8:00
Argentína megmenekült a kiesés szégyenétől (Infostart)
Diego Armando Maradona fellélegezhet: csapata 1-0-ra győzött Uruguayban, s így csoportnegyedikként kijutott a 2010-es labdarúgó-világbajnokságra.
okt. 15
8:18
NHL: hat gólt lőtt a Dallas, szétlövésben nyert a Pittsburgh (She)
Az NHL 12. játéknapján a Dallas Stars hazai pályán nyert 6–0-ra a Nashville Predators ellen, míg a bajnok Pittsburgh Penguins idegenben, szétlövésben győzte le a Carolina Hurricanest. Otthon győzött a Rangers, a Blackhawks és a Ducks.
okt. 15
8:36
"A Puskás Stadion alkalmatlan BL-csoportmeccs megrendezésére!" (Infostart)
A Puskás Ferenc Stadion nem alkalmas Bajnokok Ligája-mérkőzés megrendezésére, kevés a beléptető kapu, ezért is tartott sokáig a Levszki Szófia és a Lyon elleni meccsekre a bejutás - mondta az InfoRádiónak a Debrecen labdarúgócsapatának biztonsági igazgatója. Képíró János kiemelte: a jövő heti Fiorentina elleni meccsen újabb kordonokkal és beléptető kapukkal próbálják megkönnyíteni a szurkolók…
okt. 15
9:12
Profi ökölvívás: a visszavonuló Sdunek még utoljára felkészíti Erdeit (She)
Legközelebb november 21-én, cirkálósúlyban lép ringbe Erdei Zsolt. A magyar bunyós ellenfele a WBC világbajnok Giacobbe Fragomeni lesz. A napokban hírt adtunk arról, hogy az Universum Box Promotion főedzője, Fritz Sdunek egészségügyi okok miatt abbahagyja az edzősködést, de nagyon biztató információ, hogy a tréner még vállalja Erdei felkészítését a várhatóan nehéznek ígérkező találkozóra.
okt. 15
9:14
Belgium: norvég tini gólvágót igazolna Juhász Roland klubja (She)
A norvég Dagbladet napilap értesülései szerint Juhász Roland klubja, a belga élvonalban szereplő Anderlecht Norvégiából erősítené meg a támadósorát.
okt. 15
9:15
Beszólt a sajtónak Maradona (Behaviour)
Nem sokkal az után, hogy az argentin labdarúgó-válogatott biztosította helyét a jövő évi dél-afrikai világbajnokság 32 csapatos mezőnyében, Diego Maradona szövetségi kapitány máris kritikus kijelentéseket tett, elsősorban a sajtóra vonatkozóan.
okt. 15
9:33
Magyar szereplés a vb-selejtezőkben - összefoglaló (Behaviour)
Miután a magyar labdarúgó-válogatott szerda este Buzsáky Ákos góljával 1-0-ra nyert a már biztos csoportelső dánok otthonában, öt győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel zárta a világbajnoki selejtezőket.
okt. 15
9:48
Csehország: Ivan Hásek három hónap után lemondott (She)
Az Észak-Írország elleni 0–0-s döntetlent hozó vb-selejtező után lemondott Ivan Hásek, a cseh labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
okt. 15
9:50
Tenisz: Czink Melinda párosban kiesett az oszakai tornán (She)
Czink Melinda számára párosban véget ért az Oszakában zajló, 220 000 dollár összdíjazású torna, miután a dél-afrikai Natalie Grandinnel az oldalán kikapott a 4. helyen rangsorolt Jill Craybas, Tamarine Tanasugarn duótól.
okt. 15
10:06
Babos Gábor is lemondta a válogatottságot (Infostart)
A dánok elleni szerdai világbajnoki selejtezőn védett utoljára a magyar labdarúgó-válogatottban Babos Gábor, a 34 éves kapus remek teljesítménnyel zárta pályafutását a nemzeti csapatban, számos bravúrt mutatott be Koppenhágában az 1-0-ra megnyert mérkőzésen.
okt. 15
10:06
Válogatott: Babos lemondta a szereplést a nemzeti csapatban (She)
Babos Gábor, a NEC Nijmegen kapusa a jövőben nem kíván többet pályára lépni a magyar válogatottban – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján. A játékos a szerdai, Dánia elleni győzelem során védte 27. alkalommal a nemzeti együttes kapuját.
okt. 15
10:09
Babos is búcsúzik a válogatottól (Metropol)
A dánok elleni szerdai világbajnoki selejtezőn védett utoljára a magyar labdarúgó-válogatottban Babos Gábor. A 34 éves kapus remek teljesítménnyel zárta pályafutását a nemzeti csapatban, számos bravúrt mutatott be Koppenhágában az 1-0-ra megnyert mérkőzésen.
okt. 15
10:09
Torna vb: nem jutottak döntőbe a magyar hölgyek (Behaviour)
Egyik döntőben sem lesz magyar a nők versenyében a londoni torna-világbajnokságon.
okt. 15
10:11
Visszavonul a magyar válogatott kapusa (Behaviour)
A dánok elleni szerdai világbajnoki selejtezőn védett utoljára a magyar labdarúgó-válogatottban Babos Gábor, a 34 éves kapus remek teljesítménnyel zárta pályafutását a nemzeti csapatban, számos bravúrt mutatott be Koppenhágában az 1-0-ra megnyert mérkőzésen.
okt. 15
10:24
Vasas: Gáspár József felépült, a Debrecen ellen játszhat (She)
Felépült sérüléséből a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Vasas futballistája, Gáspár József, aki egy hónapos kihagyás után ismét bevethető.
okt. 15
10:42
Soproni Liga: centenáriumi bajnoki és ingyen sör Pakson (She)
Jubileumi mérkőzésre készül a Paksi FC: a zöld-fehérek negyedik szezonjukat töltik az élvonalban, és szombaton a KTE-Ereco ellen a 100. NB I-es bajnokin lépnek pályára.
okt. 15
10:44
Bulgária: Berbatov nem látja a fényt az alagút végén (She)
Hiába a grúzok elleni 6–2-es győzelem, a bolgár válogatott utolsó vb-selejtezőjén három gólt szerző Dimitar Berbatov keményen kritizálta hazája labdarúgását.
okt. 15
10:46
III. Kerületi TUE: elbocsátották a Videoton ellen pofozkodó játékosokat (She)
Azonnali hatállyal elbocsátott két játékost a III. Kerületi TUE háromtagú fegyelmi bizottsága.
okt. 15
10:48
Torna-vb: egyik magyar sem jutott döntőbe a nők versenyében (She)
Egyik döntőben sem lesz magyar a nők versenyében a londoni torna-világbajnokságon.
okt. 15
11:18
A szerdai vb-selejtezők kulcspillanatai - videók (Infostart)
A szerdai selejtezők során Argentína, Honduras, Svájc és Szlovákia vívta ki a részvételt a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. Az alábbiakban megnézheti a szerdai játéknap legérdekesebb meccseinek összefoglalóját.
okt. 15
11:18
Férfi kosárlabda: november végén rajtol a Közép-európai Liga (She)
Elkészült a Közép-európai Liga csoportbeosztása. A férfiak nemzetközi vetélkedésébe kilenc csapat nevezett.
okt. 15
11:36
Győr: Kiss Máté meghívót kapott az U19-es válogatottba is (She)
Az egyiptomi U20-as világbajnokságról még haza sem érkezett a Győri ETO játékosa, Kiss Máté, és máris meghívást kapott az U19-es válogatott Eb-selejtezőire – adta hírül a győri klub hivatalos honlapja.
okt. 15
11:54
Úszás: az ifjúsági olimpia prioritást kap az Eb-vel szemben (She)
Állást foglalt a Magyar Úszó-szövetség elnöksége: a csaknem egy időben zajló budapesti úszó Európa-bajnokság (augusztus 4–15.) és az első ifjúsági olimpia (augusztus 14–26.) közül az utóbbin történő eredményes helytállást tekinti elsődlegesnek, tehát azoknak a fiataloknak, akik eredményeik alapján mindkét rangos nemzetközi eseményen jogosultak az indulásra, az ötkarikás játékokra kell…
okt. 15
11:56
Felkészülési mérkőzés: Körmenden győzött 6-2-re a Zalaegerszeg (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Zalaegerszeg felkészülési mérkőzésen 6–2-re győzött az NB III-as Körmend ellen.
okt. 15
12:12
Ferencváros: nem érkezett értesítés a Győr elleni meccs halasztásáról (She)
Csütörtökön délelőtt még nem kapott semmilyen hivatalos értesítést az FTC ZRt. arról, hogy az MLSZ versenybizottsága elhalasztotta volna a Ferencváros pénteki, Győri ETO elleni bajnokiját – adta hírül a 100% Fradi.
okt. 15
12:14
Póker: Ross Boatman nyert a Marrákesben rendezett WPT-tornán (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, javában zajlik az első afrikai WPT-torna a marokkói Marrákesben, ahol szerda éjjel Ross Boatman sikerével ért véget a 9000 eurós nevezési díjú High Roller torna.
okt. 15
12:15
Dzsúdóvébé lehet Magyarországon (Behaviour)
Magyarország megpályázza a 2013-as cselgáncs-világbajnokság rendezési jogát.
okt. 15
12:33
Erdei egy súlycsoporttal feljebb (Metropol)
Balzsay Károly, a magyar amatőr válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint Erdei Zsoltnak arra kell leginkább figyelnie, hogy jól ossza be erejét Giacobbe Fragomeni, a Boksz Világtanács (WBC) cirkálósúlyú világbajnoka ellen a november 21-én, Kielben sorra kerülő címmeccsen.
okt. 15
12:33
Miénk a világ legjobb öttusázója (Behaviour)
Egyenletesen magas színvonalú teljesítményének köszönhetően a világranglista élén zárta az öttusaévet Marosi Ádám.
okt. 15
12:48
Cselgáncs: magyar pályázat a 2013-as világbajnokságra (She)
Magyarország megpályázza a 2013-as cselgáncs-világbajnokság rendezési jogát. A sportági szövetség (MJSZ) csütörtöki sajtótájékoztatóján Tóth László elnök kifejtette: Budapestnek Londonnal, Rio de Janeiróval és Bakuval kell megküzdenie a lebonyolításért.
okt. 15
13:24
Jégkorong: kanadai kapitány ül le a svájci kispadra (She)
A Svájci Jégkorongszövetség a kanadai Sean Simpsont nevezte ki szövetségi kapitánynak.
okt. 15
14:18
U20-as vb: a bronzmeccset és a döntőt is közvetíti az m1 (She)
Péntek délután élőben közvetíti az m1 a magyar válogatott bronzéremért folyó küzdelmét az egyiptomi U-20-as vb-ről. Este nyolctól a Brazília–Ghána döntőt szintén élőben láthatják a nézők.
okt. 15
14:36
U20-as vb: Elszántabbak vagyunk, mint valaha - Gosztonyi (She)
A magyar U20-as labdarúgó-válogatott pénteken Costa Rica ellen játssza az egyiptomi világbajnokság bronzmérkőzését. A találkozó előtt Koman Vladimir és Gosztonyi András a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapjának beszélt arról, mit jelent számukra a bronzmeccs.
okt. 15
14:38
Everton: a FIFA engedélyezte Marouane Fellaini játékát (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezte, hogy a belga válogatott Marouane Fellaini játsszon a hétvégi angol bajnoki fordulóban.
okt. 15
14:39
A csőd szélén állt a Valencia (Behaviour)
Majdnem csődbe ment augusztusban a spanyol labdarúgás élvonalában szereplő Valencia.
okt. 15
14:54
Gyász: elhunyt Gergely Károly, a Vác vezetőedzője (She)
Október 14-én, szerdán, életének 56. évében súlyos betegség után elhunyt Gergely Károly, a Dunakanyar-Vác labdarúgócsapatának edzője – adta hírül a vac.hu.
okt. 15
15:30
Valencia: két hónapja majdnem csődbe ment a patinás klub (She)
Augusztusban majdnem csődbe ment a spanyol első osztályban szereplő Valencia.
okt. 15
15:32
Vb 2010: cipőt tisztít a szlovén miniszterelnök, ha kijutnak (She)
Különös ígéretet tett Borut Pahor szlovén miniszterelnök: felajánlotta a labdarúgó-válogatott tagjainak, hogy mindenkinek kitisztítja a cipőjét a csapat vb-kvalifikációja esetén.

Keresés