2009. november 1. vasárnap

nov. 1
0:12
Primera División: vereséggel debütált Quique Sánchez Flores (She)
Hiába ült Quique Sánchez Flores személyében új vezetőedző az Atlético Madrid kispadján a spanyol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának mérkőzésén Bilbaóban, a baszk csapat Javi Martínez 19. percben szerzett találatával 1–0-ra nyert fővárosi riválisa ellen.
nov. 1
0:30
Videó: így verte meg az ősi városi rivális Tottenhamet az Arsenal! (She)
Londoni városi rangadóval kezdődött a Premier League 11. fordulója. Az Arsenal–Tottenham találkozó óriási iramot és három hazai gólt hozott. Tekintse meg az „ágyúsok” 3-0-s győzelmét videón!
nov. 1
0:34
Portugália: a Braga megverte a Benficát, és vezeti a bajnokságot (She)
A Braga hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Benficát a portugál bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján, így átvette fővárosi riválisától a vezetést a tabellán. Az északiak gólját a 7. percben Hugo Viana, a 78. minutumban Paulo César szerezte.
nov. 1
1:24
FTC-DVTK: két rendőr megsérült, egy körözött személyt is elfogtak (She)
Két rendőr könnyebben megsérült szombaton a Ferencváros–Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzés idején történt szurkoló rendbontás idején – tájékoztatott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya.
nov. 1
1:42
Női kézilabda BL: Zácsik Szandra nyolc gólt lőtt az Aalborgnak (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája szombati játéknapján a Krim Ljubljana a dán Aalborgot fogadta, és a szlovén csapat Zácsik Szandra vezérletével és nyolc góljával 30–23-as győzelmet aratott. A D-csoport rangadóján a norvég Larvik 31–26-ra legyőzte hazai pályán a dán FCK Handboldot. A C-csoportban a Győri ETO vasárnap hazai pályán fogadja a spanyol Itxakót.
nov. 1
6:48
Belgium: egészségügyi okok miatt lemondott a Charleroi edzője (She)
A hivatalos közlemény szerint egészségügyi okok miatt lemondott a Charleroi vezetőedzői posztjáról Stéphane Demol, aki az idény elején érkezett a belga labdarúgó-bajnokságban jelenleg a 13. helyen álló gárdához.
nov. 1
7:06
NBA: a Cleveland Cavaliers újra a régi, ismét nyerni tudott (She)
A Cleveland Cavaliers kezd belejönni: tegnap után magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét győzött, ezúttal a Charlotte Bobcatst verte meg 90-79-re. A Cavs nem kezdte jól az idényt, első két találkozóját elbukta.
nov. 1
7:06
Szurkolói rendbontás miatt lefújták a FTC-DVTK mérkőzést - Két rendőr megsérült (Behaviour)
Két rendőr könnyebben megsérült szombaton a Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzés idején történt szurkoló rendbontás idején - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya.
nov. 1
7:08
NHL: az Islanders kapusa, Martin Biron 200. győzelmét ünnepelhette (She)
Martin Biron, a New York Islanders kapusa még csak gólt sem kapott a Buffalo Sabres ellen 5-0-ra megnyert mérkőzésen, amelyen a 32 éves játékos 200. győzelmét aratta az NHL-ben. A találkozón Jeff Tambellini életében először ért el mesterhármast.
nov. 1
7:24
Brazília: Adriano góljával nyert a Flamengo, győzött a listavezető is (She)
A Flamengo Adriano hatodik percben szerzett fejesgóljával verte meg 1-0-ra a Santost a brazil bajnokság 33. fordulójában, míg a listavezető Sao Paulo is egy góllal nyert: a Baruerit verte meg.
nov. 1
7:26
Argentína: a Godoy Cruz elleni győzelmével élre állt a Vélez Sársfield (She)
A Vélez Sársfield 2–0-ra legyőzte a Godoy Cruzt hazai pályán az argentin bajnokság 12. fordulójában, így vasárnap estig biztosan vezeti a bajnokságot.
nov. 1
7:42
MLB: az egyenlítés után a vezetést is megszerezte a New York Yankees (She)
Miután a második meccsen egyenlített, a harmadikon 8–5-ös győzelmével a vezetést is megszerezte a New York Yankees a Philadelphia Phillies ellen az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) nagydöntőjében.
nov. 1
8:36
Női kézilabda BL: Gunnar Prokopra példás büntetés vár (She)
Még a jövő hét végi női kézilabda Bajnokok Ligája-forduló előtt elmarasztalja kirívóan sportszerűtlen cselekedetéért Gunnar Prokopot, az osztrák Hypo NÖ menedzserét a sportág európai szövetsége (EHF).
nov. 1
9:48
Profi ökölvívás: óriási meglepetésre legyőzték King Kongot (She)
Óriási meglepetésre elvesztette IBF harmatsúlyú világbajnoki címét a Vic Darchinyant is legyőző Joseph Agbeko.
nov. 1
9:48
Tragédia a Ferencvárosnak, tragédia a magyar futballnak (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága már kedden foglalkozik a szombaton félbeszakadt FTC-DVTK labdarúgó mérkőzéssel. Berki Krisztián, az FTC-t működtető cég első embere szerint nem sok jóra számíthatnak, Aczél Zoltán, a diósgyőri csapat edzője pedig közölte, bármi is legyen a döntés, nem hajlandók újrajátszani a találkozót.
nov. 1
9:48
Nem sok jóra számíthat a Ferencváros labdarúgócsapata (Behaviour)
Nem sok jóra számíthat a Ferencváros labdarúgócsapata azok után, hogy szombaton szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés - mondta Berki Krisztián, a klubot működtető Zrt. elnök-vezérigazigatója, aki véleményét a találkozóról készült ellenőri jelentésre alapozza.
nov. 1
10:06
Videó: nézze meg a Fradi-DVTK bajnoki szurkolói balhéját! (She)
Mint ismeretes, félbeszakadt tegnap a Ferencváros és a Diósgyőr bajnokija szurkolói rendbontás miatt. Tekintse meg a balhéról készített amatőr felvételeket!
nov. 1
10:24
Juventus: összevarrták Camoranesi szemöldökét, a Haifa ellen már játszhat (She)
A Juventus–Napoli olasz labdarúgó-bajnoki mérkőzés első félidejében le kellett cserélni a hazaiak középpályását, Mauro Camoranesit, akit a vendégek védője, Matteo Contini könyökölt le véletlenül. A válogatott játékos bal szemöldökét négy öltéssel varrták össze.
nov. 1
10:24
Üllői úti botrány - A fegyelmi bizottság kedden foglalkozik az esettel (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága már kedden foglalkozik a szombaton félbeszakadt Ferencváros-Diósgyőr bajnoki mérkőzéssel. Ezt Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke mondta vasárnap.
nov. 1
10:26
FTC-DVTK: az MLSZ már kedden foglalkozik a botránnyal (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága már kedden foglalkozik a szombaton félbeszakadt Ferencváros–Diósgyőr bajnoki mérkőzéssel. Ezt Serényi Péter, az MLSZ sajtófőnöke mondta vasárnap az MTI-nek.
nov. 1
10:28
Labdarúgás: a Soproni Liga és a topligák vasárnapi programja (She)
Tekintse meg a labdarúgó Soproni Liga és az európai topligák vasárnapi programját. A Vasas–Videoton magyar bajnoki találkozóról természetesen élő, szöveges tudósítással jelentkezünk (akárcsak a Formula–1-es Abu-dzabi Nagydíjról), az olasz, német, spanyol, illetve angol élvonalbeli meccseket pedig livescore-formátumban követheti figyelemmel!
nov. 1
10:42
Dzsudzsák győzelembe rúgta az Eindhovent (Blikk)
Dzsudzsák Balázs 64. percben szerzett góljával nyert 1-0-ra a PSV Eindhoven a holland labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.
nov. 1
11:18
Manchester City: Hughes az Osasuna védőjét figyelte a Barca ellen (She)
Mark Hughes, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere élőben nézte meg az Osasuna–Barcelona spanyol bajnoki mérkőzést. Az angol szakember a mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy a pamplonai együttes hátvédjét, César Azpilicuetát figyelte a mérkőzésen.
nov. 1
11:36
Hull City: a Stoke elleni bajnokin még Phil Brown vezeti Halmosiékat (She)
A BBC értesülései szerint a Stoke City elleni jövő vasárnapi bajnokin még biztosan Phil Brown vezeti a Halmosi Pétert is foglalkoztató Hull Cityt.
nov. 1
12:12
Ferencváros: a Sheffield szerint családi okok miatt távozott Davison (She)
A Sheffield United hivatalos honlapja is beszámolt Bobby Davison távozásáról a Ferencvárostól: a zöld-fehérek testvérklubjának hivatalos honlapja szerint a szakember családi okok miatt hagyta el a magyar együttest.
nov. 1
12:14
Premjer-liga: Németh Norbert csapata kikapott a Lokomotivtól (She)
A Tom Tomszk 3–1-es vereséget szenvedett az orosz Premjer-ligában a Lokomotiv Moszkva együttesétől. A hazai együttesben a sérüléssel bajlódó Németh Norbert nem lépett pályára.
nov. 1
12:30
Kedden foglalkozik az MLSZ fegyelmi bizottsága a Fradi-botránnyal (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága már kedden foglalkozik a szombaton félbeszakadt Ferencváros-Diósgyőr bajnoki mérkőzéssel.
nov. 1
12:32
Terry Robinson: ez a nap tragédia a Ferencvárosnak, tragédia a magyar futballnak (Infostart)
Nem sok jóra számíthat a Ferencváros labdarúgócsapata azok után, hogy szombaton szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés - mondta Berki Krisztián, a klubot működtető Zrt. elnök-vezérigazigatója, aki véleményét a találkozóról készült ellenőri jelentésre alapozza.
nov. 1
12:48
Barcelona: Abidal tegnapi sérülése nem súlyos, játszhat a Rubin ellen (She)
Nem tört el Éric Abidal könyöke a Barcelona Osasuna elleni (1–1) tegnapi bajnokiján, így valószínűleg pályára léphet a katalánok hétközi Bajnokok Ligája-mérkőzésén a Rubin Kazany otthonában.
nov. 1
12:50
Real Madrid: nincs béke, Guti kimaradt a Milan elleni BL-keretből (She)
Úgy tűnik, Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője és Guti továbbra sem békült ki egymással, legalábbis erre enged következtetni, hogy a középpályás kimaradt a „királyiak" Milan ellen készülő keretéből.
nov. 1
13:24
Vízilabda: Kemény Dénes utólag behívta a keretbe Mezei Tamást is (She)
Kemény Dénes szövetségi kapitány pótlólag behívta Mezei Tamást, a Honvéd 19 éves centerét az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott vasárnap este kezdődő martfűi edzőtáborába.
nov. 1
13:26
Jégkorong: újabb két játékos a válogatott keretben a Pannon-kupára (She)
A honosítás előtt álló újpesti Vladimír Dubek, valamint a vasasos Somogyi Balázs is meghívót kapott a péntektől vasárnapig tartó jégkorong Pannon-kupára készülő válogatott felkészülésére.
nov. 1
14:00
Ancelotti: "Nem fogunk azért mindig négy gólt lőni" (Infostart)
"Azért nem fogunk minden mérkőzést négy góllal megnyerni!" - mondta csak félig komolyan Carlo Ancelotti, a Chelsea edzője a Bolton elleni bajnoki siker után. Igyekezett a földön tartani klubja híveinek lábát a kétségtelenül sikeres októberi menetelés után is.
nov. 1
14:18
F1: kövesse élőben a 2009-es világbajnokság utolsó futamát! (She)
Perceken belül elrajtol a mezőny a 2009-es Formula–1-es világbajnokság utolsó futamán, az Abu-dzabi Nagydíjon. A versenynaptárban először szereplő, fényűző, extravagáns, minden igényt kielégítő pályán izgalmas viadalra van kilátás, hiszen napnyugtakor indulnak a versenyzők, és villanyvilágítás mellett, éjszaka ér véget a futam. Kövesse nyomon élő, szöveges tudósításunk segítségével az Abu-dzabi…
nov. 1
14:36
RM Castilla: továbbra sem megy Szalaiéknak, kikaptak idegenben (She)
A Real Madrid Castilla öt döntetlen után sem tudott mérkőzést nyerni: Szalai Ádám csapata 2-1-re kikapott a Vecindariótól a spanyol harmadosztályú bajnokság kettes csoportjának 11. fordulójában.
nov. 1
14:54
Premjer-liga: a Szpartak Moszkva kiütötte a Rosztovot, és tapad a Rubinra (She)
A Szpartak Moszkva 5-1-re kiütötte a Rosztovot hazai pályán az orosz bajnokság 27. fordulójában vasárnap délután, és továbbra is tapad az éllovas, címvédő Rubin Kazanyra, amelytől egy pontra van lemaradva három fordulóval a bajnokság vége előtt.
nov. 1
14:56
Eredivisie: az Ajax kiütötte a Feyenoordot a rangadón (She)
Az Ajax hazai pályán 5–1-re győzött a holland bajnokság 12. fordulójának rangadóján a Feyenoord ellen.
nov. 1
15:48
Vettel győzött, Hamilton kiesett a szezonzárón (Infostart)
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte a Formula-1-es szezonzáró Abu-Dhabi Nagydíjat. A második helyen csapattársa, az ausztrál Mark Webber (Red Bull), a harmadikon a világbajnok angol Jenson Button (Brawn), a negyediken a brazil Rubens Barrichello (Brawn) ért célba. Az élről induló angol Lewis Hamilton (McLaren) műszaki hiba miatt feladta a versenyt.
nov. 1
15:48
Ligue 1: a marseille-i Lucho González négy hétre kidőlt (She)
Bokasérülést szenvedett Lucho González, az Olympique Marseille argentin labdarúgója a Toulouse elleni szombati bajnokin, s a játékos előre láthatólag négy hétig nem léphet pályára.
nov. 1
15:50
Formula-1: Vettel nyerte meg az első Abu-dzabi Nagydíjat (She)
A német Sebastian Vettel győzelmével ért véget a 2009-es Formula–1-es világbajnokság szezonzáró futama, a napnyugtakor kezdődő, de már éjszakában véget érő Abu-dzabi Nagydíj. A Red Bull pilótája mögött csapattársa, Mark Webber, a harmadik helyen pedig a világbajnok Jenson Button végzett.
nov. 1
16:06
Bundesliga 2.: Királyék, Stieberék és Szabicsék is vereséget szenvedtek (She)
Az 1860 München, a Koblenz és az Augsburg is hazai pályán játszott a német másodosztály 11. fordulójában, ám a magyar játékosokat foglalkoztató klubok egyike sem szerzett pontot.
nov. 1
16:06
Abu-Dzabi Nagydíj - Vettel győzött, ezzel második (Behaviour)
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte vasárnap a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat, az esztendő utolsó futamát, ezzel bebiztosította második helyét az összesítésben. Mögötte csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a már világbajnok brit Jenson Button (Brawn GP) pedig a harmadik.
nov. 1
16:08
"Amíg ezt nem oldja meg a Ferencváros, soha nem lesz jó csapatuk" (Behaviour)
A diósgyőriek nem kívánják újra lejátszani a szombaton, 3-1-es vezetésüknél szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
nov. 1
16:24
A Milan megveszi az U20-as vb legjobb játékosát (Infostart)
A Sportmediaset szerint a húszéves Dominic Adiyiah, aki 16 mérkőzésen 17-szer volt eredményes az U20-as válogatottban, januárban csatlakozik a piros-feketékhez, miután a két klubnak sikerült megállapodnia. A játékos körülbelül 1,3 millió euróért válthat egyesületet.
nov. 1
16:24
NB II: ikszelt keleten a REAC, nyugaton pedig a Pécs (She)
Továbbra is a REAC vezeti a magyar labdarúgó-másodosztály Keleti csoportját, annak ellenére, hogy a Bőcs vendégeként csak 1–1-es döntetlent játszott a rákospalotai gárda.
nov. 1
16:24
Vettel győzött, ezzel második (Metropol)
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte vasárnap a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat, az esztendő utolsó futamát, ezzel bebiztosította második helyét az összesítésben. Mögötte csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a már világbajnok brit Jenson Button (Brawn GP) pedig a harmadik. A Forma-1-es autós gyorsasági-világbajnokság eddigi győztesei, 1950 óta itt.
nov. 1
16:42
Eredivisie: Babos Gáborék kikaptak a Sparta otthonában (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 12. fordulójában Babos Gábor csapata, az NEC 2–0-s vereséget szenvedett a Sparta Rotterdam vendégeként. A magyar válogatottól a Dánia elleni világbajnoki selejtező után visszavonuló kapus végigjátszotta a találkozót.
nov. 1
17:00
Tenisz: Melzer legyőzte Cilicet a bécsi döntőben (She)
A hazai színekben versenyző Jürgen Melzer nyerte a Bécsben rendezett férfi tenisztornát, miután a döntőben 6:4, 6:3 arányban legyőzte az első számú kiemelt Marin Cilicet. A torna 35 éves történelme alatt Melzer mindössze a második osztrák teniszező, aki győzni tudott Bécsben. Előtte 1998-ban Horst Skoff diadalmaskodott.
nov. 1
17:00
Hamilton fékproblémák miatt feladta a versenyt (Behaviour)
A német Sebastian Vettel (Red Bull) nyerte vasárnap a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíjat, az esztendő utolsó futamát, ezzel bebiztosította második helyét az összesítésben. Mögötte csapattársa, az ausztrál Mark Webber lett a második, a már világbajnok brit Jenson Button (Brawn GP) pedig a harmadik. A brazil Rubens Barrichello negyedikként végzett, így a vb-pontversenyben a harmadik hely az övé.
nov. 1
17:18
Serie A: az Inter nem tud hibázni, már hét pont az előnye (She)
A listavezető Internazionale 2–0-ra győzött az olasz bajnokság 11. fordulójában a Livorno otthonában, és mivel a Juventus szombati veresége után (3–2 nyert a Napoli Torinóban) a harmadik helyezett Sampdoria is botlott a Bari ellen (0–0), a fekete-kékek előnye hét pontra nőtt a bajnokság élén. A Roma és a Fiorentina is nehezen nyert, a „farkasok” a Bolognát verték meg hazai pályán 2–1-re, míg a…

Keresés