2009. november 18. szerda

nov. 18
0:27
Oroszország: Mutko távozik a labdarúgó-szövetség éléről is (She)
A legmagasabb szinten váltanak az orosz futballban, miután Vitalij Mutko sportminiszter beadta felmondását, és több mint négy év után a jövő héten távozik a szövetség elnöki posztjáról is.
nov. 18
0:45
U21 Eb-selejtezők: 11 gólos német siker, Anglia nem bírt Litvániával (She)
Kedden hét csoportban összesen kilenc U21-es Eb-selejtezőt rendeztek. Németország 11–0-ra nyert San Marino ellen, Hollandia megverte Spanyolországot, Örményország 4–1-re győzött Írország ellen, Anglia nem bírt Litvániával.
nov. 18
0:49
Skócia: „a kapitányjelöltek közé kerültem” - László Csaba (She)
A közvélemény nyomására László Csaba neve is bekerült a skót labdarúgó-válogatott kapitányjelöltjei közé. Erről a Hearts menedzsere beszélt a Nemzeti Sportnak.
nov. 18
7:03
NHL: Ovecskin a sérülése után győztes meccsen tért vissza a Capitalsbe (She)
Jól sikerült Alekszandr Ovecskin visszatérése: a Washington Capitals sérülésből felépült ásza góllal segítette csapatát a New York Rangers ellen 4–2-re megnyert találkozón.
nov. 18
7:05
Rali: a Szilágyi, Vörös páros horvát bajnoki címet nyert (She)
A Szilágyi János, Vörös Alíz páros 2004 után másodszor is megszerezte a horvát bajnoki címet.
nov. 18
7:21
NBA: Kobe Bryant vezetésével nyert a Lakers a Pistons ellen (She)
A 40 pontig jutó Kobe Bryant vezetésével győzte le a Los Angeles Lakers a Detroit Pistonst az NBA 22. játéknapján, magyar idő szerint szerda hajnalban.
nov. 18
7:23
Birkózás: visszavonul a kétszeres olimpiai bajnok bolgár versenyző (She)
Bejelentette visszavonulását Armen Nazarjan, a bolgárok kétszeres olimpiai bajnok birkózója.
nov. 18
8:15
Kamerun: Eto'o drága karórákkal jutalmazta csapattársait a vb-re jutásért (She)
Harmincezer fontot érő karórákkal lepte meg válogatottbeli csapattársait Samuel Eto'o, miután a kameruni együttes kijutott a 2010-es világbajnokságra.
nov. 18
8:33
Formula-1: Räikkönen jövőre nem versenyez a száguldó cirkuszban (She)
A korábbi világbajnok Kimi Räikkönen nem indul a Formula–1 2010-es idényében, mivel nem sikerült megegyeznie a McLaren-istállóval. A finn Turun Sanomat napilap idézi a pilóta menedzserét, aki elmondta, hogy Räikkönen csak a wokingiakkal tárgyalt – és mivel nem állapodtak meg a felek, a finn versenyző csapat nélkül maradt.
nov. 18
8:54
Távozik a Forma-1-ől Raikönnen (Behaviour)
Kihagyja a jövő évi szezont Kimi Raikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka.
nov. 18
9:09
Hannover: különleges mezzel emlékeznek az elhunyt Enkére (She)
A tragédia utáni első tétmérkőzésükön különleges mezzel emlékeznek múlt kedden elhunyt kapusukra, Robert Enkére a Hannover 96 futballistái.
nov. 18
9:12
Räikkönen kihagyja a következő Forma-1-es idényt (Metropol)
Kihagyja a jövő évi szezont Kimi Räikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka. Az idén Ferrarival versenyzett finn pilóta döntésének hátterében az áll, hogy nem tudott megállapodni a McLaren csapattal.
nov. 18
9:27
MTK: jól halad Szatmári felépülése, már nincs szüksége mankóra (She)
Jól halad Szatmári Zoltán MTK-kapus felépülése: a szeptemberben keresztszalag-szakadást szenvedő játékos már mankó nélkül közlekedhet – olvasható a budapesti klub hivatalos honlapján.
nov. 18
10:03
Labdarúgás: a pótselejtezők és felkészülési meccsek programja (She)
A ma esti európai és afrikai pótselejtezők, illetve a magyar idő szerint éjfélkor kezdődő interkontinentális pótselejtező lejátszásával hajnalra teljes lesz a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mezőnye. A hat, még kiadó hely sorsáról döntő találkozókon kívül számos felkészülési mérkőzést is rendeznek – tekintse meg a szerdai nap programját!
nov. 18
10:05
Atlético Madrid: 150 euró bírság Pellegrini fejbe dobása miatt (She)
Érdekes ítéletet hozott a Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága: mindössze 150 euróra bírságolta meg az Atlético Madridot a Real Madrid elleni városi derbin történt szurkolói atrocitások miatt.
nov. 18
10:21
Kimi Räikkönen eltűnik a Formula-1-ből (Infostart)
Nem tudott megegyezni a McLarennel, így kihagyja a következő Formula-1-es idényt 2007 világbajnoka, Kimi Räikkönen - jelentette be a menedzsere. A finn pilóta kizárólag a wokingi istállóhoz lett volna hajlandó szerződni.
nov. 18
10:21
Férfi kézilabda NB I: újrajátsszák a Balatonfüred-FTC meccset (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség helyt adott az FTC-Cityline óvásának, és bírói műhiba miatt elrendelte a november 4-i Balatonfüred–FTC-Cityline mérkőzés (22–20) újrajátszását – adta hírül a kezi.hu.
nov. 18
10:23
Real Madrid: Aragonés szerint nem kérik fel, de elvállalná az edzői posztot (She)
Luis Aragonés, a spanyol válogatottat 2008-ban Európa-bajnoki címig vezető szakember elmondta, nem lát rá esélyt, hogy felkérjék a Real Madrid vezetőedzőjének, de nem utasítaná vissza a posztot.
nov. 18
11:15
Profi ökölvívás: az Universum-vezér optimista Erdeivel kapcsolatban (She)
Klaus-Peter Kohl, az Universum Box-Promotion tulajdonosa és első embere egy, a fightnews.com-nak adott interjúban beszélt a cirkálósúlyban vb-címet szerezni készülő Erdei Zsolt mérkőzéséről és várható esélyeiről.
nov. 18
11:33
Asztalitenisz: Tóth és Póta nem indul a decemberi Top 12-bajnokságon (She)
A ranglistavezető Tóth Krisztina és a második helyezett Póta Georgina sem indul az asztaliteniszezők decemberi Top 12-bajnokságán.
nov. 18
11:51
Curling: az FTC-Tigers csapata nyerte meg a férfi Magyar Kupát (She)
Az FTC-Tigers csapata nyerte meg a férfi curling Magyar Kupát. Érdekesség, hogy a Ferencváros szakosztálya három együttest is indított a sorozatban, és az FTC-Fradi csapat bronzérmet szerzett – tudósít róla a 100 % Fradi.
nov. 18
12:27
Mesterek Kupája - Nadal és Djokovic egy csoportban (Infostart)
Egy csoportba került a szerdai sorsoláson a címvédő szerb Novak Djokovic és a világranglistán második spanyol Rafael Nadal a férfi teniszezők vasárnap kezdődő évzáró viadalán, a londoni Mesterek Kupáján.
nov. 18
12:45
Női kézilabda: Mátéfi a Pannon-kupa után dönti el, kit hagy ki a válogatottból (She)
A csütörtöktől szombatig tartó Pannon-kupa után eldől, hogy ki az a 16 játékos, aki utazhat a december 5-én kezdődő, kínai női kézilabda-világbajnokságra.
nov. 18
13:03
Formula-1: Brawn szerint az lenne logikus, ha Button nem váltana csapatot (She)
Ross Brawn, a Mercedes GP csapatfőnöke úgy véli, hogy az lenne Jenson Button számára a leglogikusabb lépés, ha maradna a 2009-es világbajnokságon még Brawn GP néven versenyző istállónál.
nov. 18
13:21
Button a McLarennél - megalakult az "angol álomcsapat" (Infostart)
Aláírt a McLaren Mercedeshez Jenson Button, így a wokingi istálló autóit a következő Formula-1-es szezonban az utóbbi két év két egyéni világbajnoka vezeti majd - jelentették be hivatalosan.
nov. 18
13:21
Póker: ír profi csatlakozott a Pokerstars csapatához (She)
Jude Ainsworth a jövőben a legnagyobb online pókertermet képviseli a versenyeken.
nov. 18
13:23
Formula-1: a BBC szerint Button aláírt az „angol csapattá" váló McLarenhez (She)
A BBC információi szerint Jenson Button megállapodott a McLarennel, és Lewis Hamilton oldalán a wokingi istálló versenyzője lesz a 2010-es világbajnokságtól.
nov. 18
13:39
NBA: „bármely NFL-csapatban megállnám a helyem” - LeBron James (She)
Saját állítása szerint amerikaifutballistaként is megállná a helyét LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) előző idényének legjobbja.
nov. 18
13:41
Sunderland: az idény elején sérülten játszó Fülöp bizonyítani akar (She)
Fülöp Márton, a Sunderland labdarúgócsapatának magyar válogatott kapusa klubja hivatalos honlapjának elmondta, nehéz időszak volt számára a 2009–2010-es idény eleje, amikor sérülten kellett játszania, de most bizonyítana a kartörést szenvedő Craig Gordon helyén.
nov. 18
13:42
A McLarenhez szerződött Button (Behaviour)
Megállapodott a McLaren istállóval Jenson Button, az idei Forma-1-es sorozat világbajnoka - értesült a BBC.
nov. 18
13:57
Hamburg: Petric hat hét szünet után elkezdte a labdás edzéseket (She)
Hathetes kényszerpihenő után ismét elkezdte a labdás edzéseket Mladen Petric, a német Bundesligában szereplő Hamburg támadója. Az is elképzelhető, hogy a horvát labdarúgó még az utolsó őszi fordulók valamelyikében újra pályára lép.
nov. 18
13:59
Formula-1: immár hivatalos, Button a McLarennél folytatja (She)
A Formula–1 címvédő világbajnoka, Jenson Button megállapodott a McLarennel, így Lewis Hamilton oldalán a wokingi istálló versenyzője lesz a 2010-es világbajnokságtól.
nov. 18
14:33
Gera nem bánja a válogatottbeli balhét (Blikk)
LONDON – Vállalja döntése következményeit Gera Zoltán (30). A magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya elárulta, szakmailag annyira megromlott a kapcsolata Erwin Koeman (48) szövetségi kapitánnyal, hogy nem tehetett mást, mint hogy lemondja a szereplést a nemzeti gárdában. Az angol élvonalbeli Fulham támadója nem kertel: amíg a holland szakember irányítja legjobbjainkat, nem kívánja…
nov. 18
14:54
Button átül a McLarenhez (Metropol)
Megállapodott a McLaren istállóval Jenson Button, a Forma-1-es sorozat idei világbajnoka - jelentette be szerdán a wokingi csapat. A közlemény szerint a 29 éves brit pilóta „több évre szóló” szerződést írt alá.
nov. 18
15:09
Barcelona: Gabriel Milito 569 nap után játszott ismét mérkőzést (She)
Gabriel Milito 569 nap után játszott ismét mérkőzést a Barcelona mezében: az argentin labdarúgó egy felkészülési találkozón lépett pályára.
nov. 18
15:11
NB II, Nyugati csoport: Várhidi Péter lett a Pécs vezetőedzője (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécsi MFC Várhidi Pétert, a válogatott korábbi szövetségi kapitányát nevezte ki vezetőedzőnek.
nov. 18
15:13
Tenisz: Szávay Ágnes nem rivalizál Czink Melindával (She)
Felemás esztendőt zárt Szávay Ágnes, aki évértékelő sajtóbeszélgetésén elmondta, hullámvölggyel indult és azzal is végződött az idei szereplése, a csúcspont pedig számára a budapesti Grand Prix megnyerése volt. A világranglista 42. helyén álló teniszező elárulta, jövőre nemcsak a legrangosabb versenyeken fog elindulni, több kisebb tornán is részt vesz majd.
nov. 18
15:15
Peking 2008: visszaveszik a középtávfutó Ramzi aranyérmét (She)
Doppingvétség miatt elveszik Rasid Ramzi bahreini középtávfutó aranyérmét, amelyet a tavalyi pekingi olimpia 1500 méteres versenyszámában nyert meg.
nov. 18
15:27
Úszás: 18 fős lesz az isztambuli csapat, három-négy aranyat várnak (She)
A Magyar Úszószövetség elnöksége véglegesítette a 2009-es isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságra utazó válogatott keret névsorát. Az edzőbizottság eredeti javaslatában szereplő 16-os létszámot két fővel megtoldották, azaz összesen 18 versenyző képviselheti színeinket a december 10. és 13. között esedékes viadalon.
nov. 18
15:45
Chelsea: Zsirkov szerint Londonba költözése miatt nem épül fel sérüléséből (She)
Jurij Zsirkov a nyáron igazolt a londoni Chelsea-hez, és a környezetváltást okolja azért, hogy még mindig nem épült fel a sérüléséből.
nov. 18
15:47
Fiorentina: Martin Jörgensen hazatérne az Aarhushöz (She)
Elképzelhető, hogy még a téli átigazolási időszakban hazatér Dániába Martin Jörgensen, a Fiorentina rutinos középpályása.
nov. 18
15:48
Szávay Dubajban javítana (Metropol)
Szávay Ágnes december 14-én még elindul egy 75 ezer dollár összdíjazású női tenisztornán, Dubajban, mert így is szeretne javítani idei kedvezőtlen mérlegén. Erről a világranglistán jelenleg 40. magyar játékos beszélt szerdai budapesti sajtókonferenciáján.
nov. 18
16:03
Sakk: Magnus Carlsen lett a villám világbajnok Moszkvában (She)
Magnus Carlsen győzelmével ért véget az orosz fővárosban megrendezett villámsakk-vb. A 74 százalékos teljesítményt nyújtó norvég klasszis mögött a klasszikus sakk világbajnoka, az indiai Viswanathan Anand végzett.
nov. 18
16:05
Ghána: vizsgálat indul a válogatottat elhagyó Essien és Muntari ellen (She)
A Ghánai Labdarúgó-szövetség vizsgálatot indít három játékos ellen, mert engedély nélkül maradnak távol a mai, Angola elleni felkészülési mérkőzésről.
nov. 18
16:21
MLSZ: Arany Tamást és Sulyok Gergőt nyilvánosan marasztalja el a jb (She)
Az MLSZ játékvezetői bizottsága – megtorlatlanul hagyott jelentős szabálysértés miatt – súlyos büntetéssel sújtotta Arany Tamás és Sulyok Gergő játékvezetőt, aminek következtében a korábban a profi játékosok szavazatai alapján háromszor (2005, 2006, 2008) is az Év játékvezetője-díjat kiérdemlő Arany nem vezethet többé élvonalbeli mérkőzést.
nov. 18
16:39
DVSC: Czvitkovics beteg gyerekek számára ajánlotta fel az egymilliót (She)
A Nemzeti Sport által jutalomként kapott egymillió forintot Czvitkovics Péter – nemes gesztust gyakorolva – két, daganatos gyerekekkel foglalkozó alapítványnak utalta át.
nov. 18
17:15
Atlético Madrid: kínai fiókcsapata lesz a klubnak (She)
Az Atlético Madrid labdarúgócsapata együttműködési szerződést kötött a kínai élvonalban szereplő Sanghaj Senhua együttesével.
nov. 18
17:17
Vb 2010: rohamrendőrök a pálya körül a szudáni playoffmeccsen (She)
Már most teljes a rendőri készültség az Algéria–Egyiptom világbajnoki selejtező előtt: a szudáni rohamrendőrök a futópályán felállva teljes kordonnal vigyázzák a rendet az omdurmani al-Merreik-stadionban.
nov. 18
17:33
Videó: hosszabbításban lőtt kapusgóllal nyert az argentin csapat (She)
Kapusgól döntötte el a San Lorenzo–Independiente argentin tartalékbajnoki mérkőzést. Diego Rodríguez, a San Lorenzo kapusa a rendes játékidő letelte után 1–1-es állásnál egy szögletet követően talált az ellenfél hálójába, és szerezte meg a győzelmet csapatának. Íme, a kapusgól videón!
nov. 18
17:36
Végleg eltiltottak egy magyar futballbírót (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség játékvezetői bizottsága elmarasztalta Arany Tamást és Sulyok Gergelyt, akik a közelmúltban egyformán megtorlatlanul hagytak olyan jelentős szabálytalanságokat a Soproni Ligában, melyeket utóbb a fegyelmi bizottság súlyos szankcióval büntetett.

Keresés