2009. november 5. csütörtök

nov. 5
0:12
BL: újabb két továbbjutó van - a szerdai eredmények (She)
A tegnapi négy csapat (a Chelsea, a Manchester United, a Porto és a Girondins Bordeaux) után ma két együttes (az Olympique Lyon és a Sevilla) jutott be a legjobb 16 közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A Debrecen firenzei vereségével eldőlt, hogy a magyar bajnok nem folytatja szereplését az elitligában, a harmadik, Európa-ligát érő helyre azonban még van esélye.
nov. 5
1:06
Férfi kézilabda BL: a Szeged csoportjában ismét nyert a Constanta (She)
Negyedik mérkőzésén harmadik győzelmét aratta a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában a Constanta.
nov. 5
1:24
Férfi kosár Euroliga: menetelnek az olaszok, a Roma és a Siena is hibátlan (She)
A háromból két olasz csapat még hibátlan a férfi kosárlabda Euroligában, a harmadik játéknapon a Montepaschi Siena és a Lottomatica Roma is idegenben győzött. A sorból az AJ Milano lóg ki, amely – szintén idegenben – második vereségét szenvedte el.
nov. 5
2:18
Női kosárlabda Euroliga: jó napja volt a spanyoloknak - eredmények (She)
A női kosárlabda Euroliga 2. fordulójában szerdán mindhárom spanyol csapat idegenben győzött: a Valencia 30 ponttal nyert Litvániában, a Rivas Ecópolis Csehországban, a Salamanca Horvátországban győzött. A magyar csapatok közül a Sopron megverte a Gorzówot, A Pécs kikapott Karkkóban, a Szeged Szpartak Moszkva elleni meccsét az oroszok elnöke, Sabtaj von Kalmanovics halála miatt elhalasztották.
nov. 5
2:36
Videó: nézze meg a szerdai BL-játéknap góljait! (She)
A Bajnokok Ligája-csoportkör 4. fordulójának szerdai játéknapján összesen 23 gól született. A Debrecen gólgazdag meccsen 5–2-re kikapott a Fiorentinától, a csoport másik találkozóján, a Lyon–Liverpool mérkőzésen 1–1-es döntetlen született, az Arsenal hazai pályán gálázott, az Inter pedig Ukrajnából hozta el a három pontot. Az alábbi videókon megtekintheti az összes szerdai BL-gólt!
nov. 5
7:06
Formula-1: Sebastien Vettel véget vetne az angol uralomnak (She)
Sebastien Vettel, a Red Bull-Renault pilótája jövőre megtörné az angol pilóták uralmát a Formula–1-ben.
nov. 5
7:24
MLB: huszonhetedszer ül a trónon a New York Yankees (She)
A New York Yankees 7–3-ra legyőzte a Philadelphia Philliest az észak-amerikai baseball-liga fináléjában, és ezzel 4–2-es összesítéssel megnyerte a nagydöntőt. A Yankees története 27. World Series-elsőségét gyűjtötte be, legutóbb 2000-ben került fel a csúcsra.
nov. 5
8:00
Herczeg: A szünetig bírtuk a nyomást - videó (Infostart)
A Debrecen a negyedik mérkőzésén is kikapott a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a csoportkör 4. fordulójában a Fiorentina vendégeként 5-2-re maradt alul a hajdúsági csapat. Herczeg András klubmenedzser szerint a szünetig bírták a nyomást, de az olasz csapat második góljánál eldőlt a találkozó.
nov. 5
8:00
NBA: ismét hosszabbításban győzött a Los Angeles Lakers (She)
Egy nappal azután, hogy Oklahoma Cityben hosszabbításban győzött az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) címvédője, a Los Angeles Lakers, Houstonban is ráadásra kényszerültek Kobe Bryanték, és ezúttal is nyertek, 103–102-re. Az eddig veretlen Phoenix Suns 122–100-ra kikapott az Orlando Magic otthonában, a Denver Nuggets és a Boston Celtics viszont ezúttal sem talált legyőzőre.
nov. 5
8:02
NHL: Ovecskin nélkül a Washington nem bírt a New Jerseyvel (She)
A New Jersey Devils 3–2-re legyőzte a sérült Alekszandr Ovecskint nélkülöző Washington Capitalst az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. A San Jose Sharks szétlövéssel nyert a Columbus otthonában, a Calgary hosszabbítás után Dallasban, míg a Carolina tizedik vereségét szenvedte el a sorozatban, ezúttal a Floridától.
nov. 5
8:18
FTC: látszott, hogy szombat óta nőtt a játékosok önbizalma - Short (She)
Optimistán nyilatkozott a szerda esti Ferencváros–Győri ETO (1–0) bajnoki után a fővárosi zöld-fehérek angol vezetőedzője, Craig Short.
nov. 5
8:36
Formula-1: rendkívüli felsővezetői ülés a Renault-nál, nem száll ki a csapat (She)
A BBC értesülései szerint a Renault vezetői tegnap rendkívüli ülést tartottak Párizsban, amelyen a cég Formula–1-es csapatának jövőjéről tárgyaltak.
nov. 5
8:54
MLSZ: az FTC-DVTK góljai érvényben maradnak a góllövőlistán (She)
Bár az MLSZ fegyelmi bizottsága 3–0-s gólkülönbséggel a diósgyőrieknek igazolta a félbeszakadt FTC–DVTK (1–3) bajnokit, a versenyszabályzat 61. paragrafusának hetedik pontja szerint a mérkőzésen esett gólok (Tóth Bence, ill. Huszák Tamás, Vlado Jeknics, Lippai Ákos) érvényben maradnak a 2009–2010-es szezon góllövőlistáján.
nov. 5
8:56
U17-es vb: a brazil válogatott után Argentína is korán búcsúzott (She)
Szerda este elkezdődött a kieséses szakasz az U17-es labdarúgó-világbajnokságon Nigériában.
nov. 5
9:12
Hegymászás: már 5000 méteren járnak a magyarokat kereső mentők Kínában (She)
Egyelőre nem találják a négy eltűnt magyar hegymászót Kínában, de már 5000 méteren járnak a mentők Szecsuanban azon a hegyen, amelynek a csúcsára akartak feljutni a magyarok – tájékoztatta Sárközy Péter pekingi főkonzul a szecsuani mentők közlése alapján csütörtökön az MTI-t .
nov. 5
9:30
A Renault is kivonulhat a Formula-1-ből (Infostart)
A BMW és a Toyota után újabb autógyár, a francia Renault is úgy dönthet, hogy kivonul a Formula-1-ből. Az istálló vezetősége szerdán rendkívüli ülést tartott a kérdésről Párizsban.
nov. 5
9:30
MTK: horvát kapust tesztel a klub, akit a télen szerződtethetnek (She)
Horvát kapust tesztel az MTK Budapest. Tomislav Basic, aki legutóbb az Arka Gdynia csapatában játszott, a múlt héten csatlakozott a fővárosiak keretéhez, s a hátralévő Ligakupa-mérkőzéseken a 29 esztendős futballista védi a kék-fehérek kapuját.
nov. 5
9:48
Juventus: Del Piero a hétvégén az Atalanta ellen újra játszhat (She)
A hétvégi, Atalanta elleni bajnokin játszhat újra hosszú sérülését követően a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero, akinek szolgálataira sok sérült futballistája miatt égető szüksége van az egykori játszótársnak, Ciro Ferrara edzőnek.
nov. 5
9:48
Második góljával verte meg a Lokit a Fiorentina (Behaviour)
Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője szerint a második olasz gól volt a döntő a Fiorentina elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen, melyet a hazaiak nyertek 5-2-re.
nov. 5
10:06
Görögország: következményei lehetnek Némethék rossz szereplésének (She)
Kilenc forduló után ötvenszázalékos mérleggel a bajnoki táblázat hetedik helyén szerénykedik a Németh Krisztiánt is foglalkoztató AEK Athén.
nov. 5
10:24
Az ősz rangadóját rendezik pénteken az NB I-ben (Infostart)
Az ősz rangadóját rendezik péntek este a labdarúgó NB I 14. fordulójában: a listavezető Videoton a második helyen álló Újpest otthonába látogat.
nov. 5
10:42
Tenisz: Aravane Rezai két játszmában legyőzte Czink Melindát (She)
Czink Melinda két játszmában 6:3, 7:5-ös vereséget szenvedett a francia Aravane Rezaitól a Bajnokok Tornája elnevezésű bali tenisztorna D-csoportjának első fordulójában.
nov. 5
10:44
Ökölvívás: megvan Erdei következő ellenfele, ha megnyeri meccsét (She)
A WBC döntésének értelmében a Giacobbe Fragomeni–Erdei Zsolt cirkálósúlyú világbajnoki mérkőzés győztesének azonnal ki kell állnia a lengyel Krzystof Wlodarczyk ellen.
nov. 5
11:00
Benítez: A Liverpoolnak csodára van szüksége (Infostart)
A rendkívül nehéz helyzetben lévő Liverpool menedzsere még bízik abban, hogy csapata továbbjut a Bajnokok Ligája csoportköréből, ám azt Rafael Benítez is elismerte, hogy ehhez csodára lenne szükség. A Vörösök az utolsó percben kapott góllal végeztek 1-1-re a Lyon otthonában, így még az sem biztosan elég a számukra, ha mindkét hátralévő meccsüket megnyerik.
nov. 5
11:00
NBA: Pau Gasol újra edz, de még nem tudni, mikor játszhat (She)
Újra edzésbe állt Pau Gasol, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) címvédő Los Angeles Lakers spanyol játékosa.
nov. 5
11:02
Európa-liga: tekintse meg a mai programot, tv-műsorral! (She)
Ma folytatódik az Európa-liga csoportköre. Juhász Roland (Anderlecht) a Timisoara, Dzsudzsák Balázs (PSV) az FC Köbenhavn, Németh Krisztián (AEK) a BATE Boriszov, Gera Zoltán (Fulham) az AS Roma ellen léphet pályára. Sáfár Szabolcs (Austria) játéka kérdéses a Futács Márkót is foglalkoztató Werder Bremen ellen, míg Dárdai Pál (Hertha) sérülés miatt biztosan nem játszhat a Heerenveen ellen. Tekintse…
nov. 5
11:18
Tenisz: Babos Tímea győzelemmel kezdett a sunderlandi tornán (She)
Babos Tímea győzelemmel kezdett a sunderlandi ITF-Future-tornán. A fiatal magyar teniszező holland ellenfelet győzött le az első körben, és párosban is sikerrel nyitott.
nov. 5
11:36
Soproni Liga: öt hónap után lépett ismét pályára a Vasas játékosa (She)
Öt hónap elteltével ismét tétmérkőzésen lépett pályára Mundi Roland. A Vasas 21 esztendős középpályása februári arccsonttörése után legutóbb május 30-án játszott, majd lágyékműtéten esett át.
nov. 5
11:54
Labdarúgó NB II: Regedei és Hegedűs is sérüléssel bajlódik Pécsett (She)
Foggyulladás következtében feldagadt az arca Hegedűs Lajosnak, a Pécsi MFC 21 esztendős kapusa több edzést is kihagyott.
nov. 5
12:12
Spanyolország: Szalait a másodosztályú Castellón akarja kölcsönben (She)
A spanyol As napilap értesülései szerint a másodosztályban szereplő Castellón szeretné átigazolni kölcsönben a Real Madrid Castilla magyar támadóját, Szalai Ádámot.
nov. 5
12:30
Spanyolország: a másodosztályú Castellón Szalait akarja kölcsönben (She)
A spanyol As napilap értesülései szerint a másodosztályban szereplő Castellón szeretné átigazolni kölcsönben a Real Madrid Castilla magyar támadóját, Szalai Ádámot.
nov. 5
12:30
Nem szuperál a világ legdrágább bokája (Behaviour)
A Real Madrid futballsztárja a szerdai kedvezőtlen orvosi diagnózist követően már fel is vette a kapcsolatot azzal a holland specialistával, aki őt - még a Manchester United játékosaként - másfél éve sikerrel kezelte hasonló sérülés után.
nov. 5
12:32
Férfi kézilabda: Nagy Károly lemondott a PLER kispadjáról (She)
A Tatabánya elleni vereség után Nagy Károly lemondott a férfi kézilabda-bajnokságban szereplő PLER KC kispadjáról – olvasható a klub hivatalos honlapján, a plerkc.hu-n.
nov. 5
12:48
Vízilabda: magyar aranyérem Sydneyből az 50+ korosztályban (She)
A Sydneyben megrendezett „mesterek olimpiáján" a BVSC Water-polo Masters csapata aranyérmet nyert az 50 év felettiek kategóriájában.
nov. 5
12:50
Férfi kézilabda: Dániában döntik el, rendezhetünk-e Eb-t 2014-ben (She)
Jövő szeptemberben az európai szövetség koppenhágai kongresszusán határoznak arról, hogy 2014-ben Dánia vagy Magyarország és Horvátország adhat-e otthont a férfiak kontinensviadalának.
nov. 5
13:06
Szávay után Czink is kikapott (Metropol)
Czink Melinda vereséggel kezdett Balin a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás teniszversenyen. A világranglistán 38. magyar csütörtökön 6:3, 7:5-re kapott ki a francia Aravane Rezai-tól a D csoportban.
nov. 5
13:24
Póker: a finn versenyző fogadott, vesztett, tetováltatott (She)
Ilari „Ziigmund" Sahamies egy hokimeccsen kötött fogadást vesztett el, ezért került rá kedvenc csapata címere.
nov. 5
13:26
Sakk: Lékó Péter is játszik minden idők második legerősebb tornáján (She)
Lékó Péter is asztalhoz ül minden idők második legerősebb szupertornáján, a 4. Mihail Tal-emlékversenyen Moszkvában.
nov. 5
13:28
Soproni Liga: ZTE-akció az utánpótlásért (She)
Utolsó őszi hazai bajnokiján az utánpótlás számára gyűjt a Zalaegerszegi TE labdarúgócsapata.
nov. 5
13:42
Aukció: licitáljon, és legyen öné Németh Krisztián futballcipője! (She)
Németh Krisztián, a világbajnoki bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatott csatára jótékonysági árverésen megválik egyik kedvenc futballcipőjétől, hogy a bevételből egy kómában fekvő fiatal magyar focistát, a tiszaföldvári Burján Sándort segítse.
nov. 5
14:00
Késik Ronaldo visszatérése (Infostart)
Továbbra sem javul Cristiano Ronaldónak, a Real Madrid labdarúgójának jobb bokája.
nov. 5
14:00
Tenisz: Szávay Ágnes három játszmában kikapott spanyol ellenfelétől (She)
Szávay Ágnes az első játszmát megnyerte Maria José Martínez Sánchezzel szemben a bali Bajnokok Tornája elnevezésű női tenisztornán, a folytatásban azonban a spanyol játékos bizonyult jobbnak, és 4:6, 6:4, 6:0-s győzelmével elütötte a magyar teniszezőt a továbbjutástól.
nov. 5
14:18
Három fradista őrizetben (Behaviour)
Háromra nőtt a szombati Ferencváros-Diósgyőr mérkőzés alatt történt rendbontás miatt őrizetbe vettek száma; a rendőrség csütörtökön további kilenc férfi fotóját hozta nyilvánosságra, akiket a bűncselekménnyel összefüggésben keresnek.
nov. 5
14:36
Videó: Gulácsi Péternek Angliában sem rúgnak be büntetőt! (She)
A reserve-bajnokságban rendezett Everton–Liverpool derbin – ahogy arról már korábban beszámoltunk – 1-0-s vendégsiker született. A Pölöskei Zsolttal és Gulácsi Péterrel felálló „vörösök” kapusa a hajrában „kibűvölt” egy tizenegyest, győzelemhez segítve csapatát! Nézze meg az összefoglalót videón!
nov. 5
14:36
Kilenc férfit még keresnek a Fradi-botrány miatt (Metropol)
Háromra nőtt a szombati Ferencváros-Diósgyőr mérkőzés alatt történt rendbontás miatt őrizetbe vettek száma. A rendőrség csütörtökön további kilenc férfi fotóját hozta nyilvánosságra, akiket a bűncselekménnyel összefüggésben keresnek.
nov. 5
14:38
Szávay két vereséggel zárt Balin (Metropol)
Szávay Ágnes második mérkőzését is elveszítette Balin a Bajnokok tornája elnevezésű, 600 ezer dollár összdíjazású fedettpályás teniszversenyen, s ezzel kiesett.
nov. 5
15:12
Vb 2010: kijelölték a jövő szombati pótselejtezők bíróit (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kijelölte a jövő szombati világbajnoki pótselejtezők játékvezetőit.
nov. 5
15:30
Belgium: Dick Advocaat kijelölte a magyarok elleni keretet (She)
Keretet hirdetett a Magyarország ellen pályára lépő belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dick Advocaat.
nov. 5
15:48
Fradi-botrány: már hárman vannak őrizetben, még kilenc embert keresnek (She)
Háromra nőtt a szombati Ferencváros–Diósgyőr mérkőzés alatt történt rendbontás miatt őrizetbe vettek száma; a rendőrség csütörtökön további kilenc férfi fotóját hozta nyilvánosságra, akiket a bűncselekménnyel összefüggésben keresnek.
nov. 5
15:48
A stadion-beléptetőrendszer külföldre kerül (Metropol)
A Sportfolió Kht. jelenleg is árulja a még 2001-ben beszerzett stadion-beléptetőrendszer eszközeinek nagy részét, melyek valószínűleg külföldön találhatnak vevőre - derült ki Orbán Sándor ügyvezető nyilatkozatából.

Keresés