2009. november 2. hétfő

nov. 2
0:30
Brazília: Ronaldo duplája egy pontot ért a Corinthiansnak (She)
A brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Corinthians Ronaldo duplájával szerzett egy pontot a listavezető Palmeiras vendégeként. A világbajnok, aranylabdás csatár kétszer, a 39., majd a 64. percben juttatta előnyhöz övéit, de vendéglátóik mindkétszer egyenlítettek.
nov. 2
7:06
NHL: a hosszabbításban győzött a Columbus a Washington ellen (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 29. játéknapján a Columbus Blue Jackets a hosszabbításban győzött 5–4-re a Washington Capitals otthonában. A San Jose idegenben ütötte ki a Carolinát, a New York Rangers csak egy gólt ütött a Bostonnak, de ez is elég volt a győzelemhez.
nov. 2
7:08
NBA: Bryant 41 ponttal vezette sikerre a Lakerst az Atlanta ellen (She)
A Los Angeles Lakers elsősorban Kobe Bryant 41 pontjának köszönhetően 118–110-re legyőzte az Atlanta Hawkst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 5. játéknapján. A keleti favoritok közül a Boston és az Orlando is hibátlan maradt, előbbi csapat négy, utóbbi három győzelemmel áll.
nov. 2
7:24
NFL: Brett Favre győzelemre vezette a Minnesotát volt csapata ellen (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának egyik legjobban várt mérkőzésén Brett Favre idegenben vezette 38–26-os győzelemre a Minnesota Vikings alakulatát korábbi csapata, a Green Bay Packers ellen. Az Indianapolis Colts tovább őrzi hibátlan mérlegét, a Denver Broncos azonban elszenvedte szezonbeli első vereségét. A 8. fordulóban a Tennessee és a St. Louis is…
nov. 2
8:18
Bayern München: Hoeness szerint a csapat karácsony előtt az élre kerül (She)
Uli Hoeness szerint a Bayern München labdarúgócsapata nagyon megérzi Franck Ribéry és Arjen Robben hiányát. A klubmenedzser ugyanakkor ígéri, a két játékos visszatérése után karácsonyig az élre áll az alakulat a német bajnokságban.
nov. 2
8:20
Bulgária: a CSZKA Szófia eltiltotta italozó játékosait (She)
A bolgár labdarúgó-bajnokságban szereplő CSZKA Szófia együttese bizonytalan időre eltiltotta kilenc játékosát.
nov. 2
8:22
Bundesliga: elhunyt a Freiburg csapatának elnöke (She)
Vasárnap szívinfarktust kapott és elhunyt Armin Stocker, a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) élvonalában szereplő Freiburg elnöke.
nov. 2
8:36
MLB: már csak egy lépésre a végső sikertől a Yankees (She)
A New York Yankees győzött a Philadelphia Phillies otthonában, így már csak egy győzelemre áll a végső sikertől az észak-amerikai profi baseball-bajnokság (MLB) nagydöntőjében.
nov. 2
9:12
Labdarúgó NB II: lemondott a pécsi edző, Botos Antal (She)
Távozott posztjáról a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécs vezetőedzője, Botos Antal.
nov. 2
9:12
Továbbra is veretlen a Boston (Metropol)
A negyedik mérkőzését is megnyerte a Boston az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) 2009/10-es idényében. A vasárnapi játéknapon a Celtics tíz ponttal bizonyult jobbnak a New Orleansnél.
nov. 2
9:30
Mezey: A külföldi kapitány hozzáállását a profi szerződés határozza meg (Infostart)
Nem várható el, hogy egy külföldi edző is ugyanakkor lelkesedéssel vezesse a magyar labdarúgó-válogatottat, mint egy hazai szakember - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Videoton vezetőedzője. Mezey György hozzátette: bár Erwin Koemant jó érzékű szakembernek tartja, az ő vezetésével sem tudott előrébb lépni a nemzeti tizenegy.
nov. 2
9:48
Soproni Liga: a Nyíregyháza újabb játékosokat rúgott ki (She)
Újabb játékosoktól köszönt el a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza Spartacus együttese – erről a klub hivatalos honlapja adott hírt.
nov. 2
9:48
Magyar éremeső dzsúdóban (Behaviour)
Két arany- és egy bronzérem a magyarok mérlege a svéd nyílt cselgáncs-bajnokságon.
nov. 2
10:06
Tékvandó: hazai sikerek az országos bajnokságon (She)
Békéscsabán a Szent István Egyetem Sportcsarnokában rendezték meg a WTF tékvandó országos bajnokságot.
nov. 2
10:06
Munkacsoport a futballhuliganizmus ellen (Metropol)
Orbán Viktor nyitott arra, hogy ha szükséges, akkor új jogszabályokkal kell megakadályozni a szombati Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésen történtekhez hasonló szurkolói rendbontásokat. Szurkolóinak rendbontásai miatt a Ferencvárost eddig 5,2 millió forintra büntette az MLSZ. Draskovics munkacsoportot hozna létre a futballhuliganizmus ellen. Európában a szigorítás a megoldás.
nov. 2
10:06
Magyar siker jégtáncban (Behaviour)
Az olimpia kvótás Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin kettős nyerte a grazi nemzetközi műkorcsolya-viadal jégtáncversenyét.
nov. 2
10:08
Magyar siker a a grazi jégtáncversenyen (Metropol)
Az olimpia kvótás Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin kettős nyerte a grazi nemzetközi műkorcsolya-viadal jégtáncversenyét.
nov. 2
10:24
Formula-1: 2010 után elköszön a sorozattól a Bridgestone (She)
A Bridgestone hivatalosan bejelentette, hogy kiszáll a Formula–1-es sorozatból. A száguldó cirkusz autói a 2010-es szezonban még a japán cég gumijaival versenyeznek, a Bridgestone ezután köszön el a sorozattól.
nov. 2
10:42
Bajnokok Ligája: spanyol játékvezető a Debrecen meccsén (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) döntése értelmében spanyol játékvezetői négyes vezeti a Fiorentina–Debrecen Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést.
nov. 2
10:42
A Bridgestone kiszáll a Forma-1-ből (Metropol)
A 2010-es szezon után kiszáll a Forma-1-ből a Bridgestone, a világbajnoki sorozat jelenlegi egyetlen gumiszállítója.
nov. 2
10:42
Ötmilliót bukott drukkerein a Fradi (Behaviour)
Szurkolóinak rendbontásai miatt a Ferencvárost eddig 5,2 millió forintra büntette a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, mely a szombaton félbeszakadt FTC-DVTK összecsapás eseményeit kedden tárgyalja majd.
nov. 2
11:00
Orbán Viktor a Fradi-ügyről: "Ha hiányoznak jogszabályok, keressenek minket" (Infostart)
Orbán Viktor nyitott arra, hogy ha szükséges, akkor új jogszabályokkal kell megakadályozni a szombati Ferencváros-Diósgyőr labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésen történtekhez hasonló szurkolói rendbontásokat.
nov. 2
11:18
FTC: Varga Zoltán is csatlakozott a Fradi-legendák felhívásához (She)
Az egykori ferencvárosi játékos és vezetőedző, Varga Zoltán is jelezte, csatlakozik ahhoz a vasárnap esti felhíváshoz, amelyben a zöld-fehér klub legendái elítélik a „garázda, felelőtlen, magukat szurkolónak nevező személyek" cselekedetét a DVTK elleni Soproni Liga-mérkőzésen.
nov. 2
11:18
Firenzében még nem nyert magyar csapat (Metropol)
A Debrecen labdarúgócsapata hazai pályán nagy csatában kikapott a Fiorentinától, így szerdán, idegenben javíthat a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az olasz csapatnak ez lesz története hatodik tétmérkőzése magyar együttes ellen.
nov. 2
11:20
Férfi tenisz-világranglista: nincs változás az első öt helyen (She)
Nincs változás a férfi tenisz-világranglista élcsoportjában, továbbra is a svájci Roger Federer vezet.
nov. 2
11:36
Női kézilabda NB I: távozott a Hódmezővásárhely edzője (She)
Az ASA-Consolis Hódmezővásárhelyi NKC SE NB I-es női kézilabdásai meglepő vereséget szenvedtek a Dunaújvárostól. A találkozó „áldozata" Farkas József vezetőedző lett, akivel vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a klub.
nov. 2
11:38
Jégtánc: Hoffmann Nóráék nyerték a grazi nemzetközi versenyt (She)
Az olimpiai kvótás Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin kettős nyerte a grazi nemzetközi műkorcsolya-viadal jégtáncversenyét.
nov. 2
11:40
Póker: „durrrr” kétszázmilliót bukott egy este folyamán (She)
Az online póker fenegyereke egy este alatt annyit bukott, mint amennyit a hónapban előtte összesen nyert.
nov. 2
11:42
Labdarúgó MK: már a negyeddöntőben megismétlődik a legutóbbbi finálé (She)
Elkészült a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítása. Már a legjobb nyolc között megismétlődik az előző kiírás döntője: a Budapest Honvéd és a Győri ETO FC egymás ellen küzd meg a továbbjutásért.
nov. 2
11:44
Formula-1: a Williams két új pilótája Barrichello és Hülkenberg lesz (She)
A Formula–1-es Williams istálló hétfőn bejelentette, hogy 2010-től Rubens Barrichello és a száguldó cirkuszban eddig nem szereplő Nicolas Hülkenberg lesz a két pilótája.
nov. 2
11:54
Újpest-Videoton a Magyar Kupában (Infostart)
A bajnokság első és második helyezettje, a Videoton és az Újpest egymással került szembe a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, az MLSZ székházában tartott hétfői sorsolás szerint.
nov. 2
11:54
Blog: Szabados Gábor írása a futballhuliganizmus elleni harcról (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki arra keresi a választ, hogy követhető-e Magyarországon is az angol példa a futballhuliganizmus elleni harcban?
nov. 2
11:56
Tenisz: Szávay a B-, Czink pedig a D-csoportba került Balin (She)
Elkészült a női tenisz Bajnokok Tornája sorsolása. Szávay Ágnes a B-, Czink Melinda pedig a D-csoportba került a Bali szigetén rendezendő versenyen.
nov. 2
12:12
Bayern: 200 millió eurós együttműködés az Audi és a klub között? (She)
A Bayern München menedzsere, Uli Hoeness megerősítette, hogy a bajor klub tárgyalásokat folytat az Audival az esetleges együttműködésről. Az egyezség értelmében az ingolstadti székhelyű automobil-gyártó vállalat részesedést és reklámjogokat vásárolna a Bayernben, és cserébe csaknem 200 millió euróval gyarapítaná a német rekordbajnok kasszáját.
nov. 2
12:12
Újpest-Videoton a Magyar Kupa negyeddöntőben (Metropol)
A bajnokság első és második helyezettje, a Videoton és az Újpest egymással került szembe a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, a nemzeti szövetség (MLSZ) székházában tartott hétfői sorsolás szerint.
nov. 2
12:30
Belgium: Juhász Roland edzője szerződést hosszabbított (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését Juhász Roland csapata, a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Anderlecht vezetőedzője, Ariel Jacobs.
nov. 2
12:48
Tenisz: Serena Williams az élen, Czink egy helyet javított a világranglistán (She)
A legfrissebb női világranglistán a WTA-vb-t megnyerő Serena Williams visszavette az első helyet az orosz Dinara Szafinától. Czink Melinda egy helyet javítva a 38., míg Szávay Ágnes továbbra is a 42. helyen áll.
nov. 2
12:48
Czink négy hellyel Szávay előtt (Metropol)
Az ezen a héten Balin szereplő Czink Melinda a 38., míg Szávay Ágnes a 42. helyen áll a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
nov. 2
12:50
Barcelona: Dani Alves máris felépült, játszhat a Rubin ellen a BL-ben (She)
A Rubin Kazany elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen combsérülést szenvedő Daniel Alves felépült, és Josep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője nevezte az orosz csapat elleni, szerdai „visszavágóra".
nov. 2
13:06
Eddig közel ötmilliós kárt okoztak a Fradinak a szurkolók (Infostart)
A Ferencváros ebben a szezonban eddig közel 5 millió forint büntetést volt kénytelen kifizetni szurkolói rendbontások miatt. A szombati bajnoki mérkőzést az MLSZ versenybizottsága 0-3-as végeredménnyel írta jóvá a Diósgyőrnek, de a pályabezárás és a pontlevonás sem elképzelhetetlen.
nov. 2
13:06
Svédország: a negyedik jelölt sem lesz szövetségi kapitány (She)
A svéd szövetség továbbra sem tudja megnevezni Lars Lagerbäck utódját a labdarúgó-válogatottnál.
nov. 2
13:24
FTC: a felvételek alapján nyomozzon nagy erőkkel a rendőrség - Draskovics (She)
Az igazságügyi és rendészeti miniszter azt kérte a rendőrségtől, hogy a videófelvételek alapján nagy erőkkel indítson nyomozást azok ellen, akik megzavarták a múlt szombati Ferencváros–DVTK labdarúgó-mérkőzést. Az MSZP munkacsoportot hozna létre a futball-huliganizmus ellen.
nov. 2
13:24
Barrichello és Hülkenberg a Williamsnél (Metropol)
A brazil Rubens Barrichello és az újonc német Nico Hülkenberg lesz jövőre a Williams Forma-1-es csapat két pilótája.
nov. 2
13:26
Ligakupa: fél órával korábban kezdődik a Ferencváros meccse (She)
A 2009. november 4-én 18 órára kisorsolt Diósgyőri VTK–Ferencváros labdarúgó Ligakupa-mérkőzés fél órával korábban kezdődik.
nov. 2
13:42
Forma-1: újonc a Williamsnél (Behaviour)
A brazil Rubens Barrichello és az újonc német Nico Hülkenberg lesz jövőre a Williams Forma-1-es csapat két pilótája.
nov. 2
14:18
NBA: Rajon Rondo most már 55 millió dollárért pattogtat (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Boston Celtics játékosa, Rajon Rondo új szerződést kötött csapatával.
nov. 2
14:18
Barrichello a Williamsnél folytatja (Infostart)
Elhagyja a konstruktőri világbajnokságot bemutatkozásának évében megnyerő BrawnGP-t, és a Williams Formula-1-es csapatához csatlakozik a következő szezonban Rubens Barrichello. A brazil csapattársa az újonc német Nicolas Hülkenberg lesz.
nov. 2
14:18
Szurkolói rendbontások az FTC mérkőzésein 1990-től napjainkig (Metropol)
Szurkolói rendbontások a Ferencváros labdarúgócsapatának mérkőzésein 1990-től. 1990. szeptember 15. - A Siófoki Bányász-FTC labdarúgó-mérkőzés után a távozó FTC-szurkolók közül néhányan kiszakították a kijárati kaput és kővel megdobálták a televízió közvetítő kocsiját.
nov. 2
14:20
Stuttgart: öt kulcsjátékosa nélkül lép pályára a VfB a Sevilla ellen (She)
A német Bundesligában szereplő VfB Stuttgart öt kulcsjátékosát lesz kénytelen nélkülözni a Sevilla elleni szerdai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.
nov. 2
14:20
A MU minden idők legjobb focicsapata (Metropol)
Továbbra is az angol bajnok Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS aktuális klubvilágranglistáját, amelyen a Debrecen 12 helyet rontott előző pozíciójához képest, így jelenleg a 98.

Keresés