2009. november 20. péntek

nov. 20
0:09
Női kézilabda: Görbicz Anita decemberben visszatér a pályára (She)
Miközben társai a Pannon-kupán szerepelnek és készülnek a női kézilabdázók kínai világbajnokságára, Görbicz Anita sem tétlenkedik. A májusban keresztszalag-szakadást szenvedett irányító néhány hete már labdás edzéseket is végezhet, és már nemcsak egyénileg tréningezik, a csapatmunkába is bekapcsolódott.
nov. 20
1:21
Copa Sudamericana: a River Plate kiütésével döntős az LDU Quito (She)
Az ecuadori LDU Quito jutott be másodikként a Copa Sudamericana döntőjébe, miután az elődöntő visszavágóján a három gólt szerző argentin Claudio Bieler vezérletével 7–0-ra győzött az uruguayi River Plate ellen, így 8–2-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
nov. 20
7:03
NHL: megint megkapta a magáét a címvédő Pittsburgh Penguins (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján nyolc találkozót rendeztek, a Carolina és a Nashville is csak a szétlövésben tudott nyerni pályaválasztóként, a Boston viszont idegenben diadalmaskodott hasonlóképpen.
nov. 20
7:21
NFL: a Carolina Panthers vendégeként tudott nyerni a Miami Dolphins (She)
A tengerentúli amerikai futballbajnokság tizedik fordulójában a Miami Dolphins hét ponttal nyert a Carolina Panthers vendégeként. A győztes csapat 5/5-ös, a vesztes 4/6-os mutatóval áll a bajnokságban.
nov. 20
7:23
NBA: Pau Gasol vezérletével Bikákat gázolt a Lakers LA-ben (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 24. játéknapján a Los Angeles Lakers hazai pályán bizonyult jobbnak a Chicago Bullsnál. A győztes együttes legjobbja a spanyol légiós, Pau Gasol volt, aki egymaga 24 pontot és 13 lepattanót tett hozzá a sikerhez.
nov. 20
7:39
Afrikai Nemzetek Kupája: Marokkó pályázik a 2016-os rendezésre (She)
Marokkói lapértesülések szerint Moncef Belkajat, az észak-afrikai ország ifjúsági és sportminisztere a közeljövőben hivatalosan is bejelenti, hogy megpályázzák a 2016-os labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája rendezését.
nov. 20
7:42
Beckhamék nem jönnek Európába (Behaviour)
Lemondta tervezett európai túráját az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) döntőjében érdekelt Los Angeles Galaxy.
nov. 20
8:18
Beckhamék nem jönnek Európába (Metropol)
Lemondta tervezett európai túráját az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) döntőjében érdekelt Los Angeles Galaxy.
nov. 20
8:33
Milyen körülmények között készül a kajak-kenu válogatott? (Infostart)
Az olimpiai bajnok Vajda Attila trénere szerint nem megfelelő körülmények között készülnek a magyar kajak-kenu válogatott tagjai a dunavarsányi edzőtáborban. A szövetségi kapitány ugyanakkor kiáll a most bevezetett rendszer mellett.
nov. 20
8:51
Haladás: Carr teljes értékű munkát végez, de még kezelik (She)
Teljes értékű munkát végez, de még kezelésekre jár Victor P. Carr, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Haladás libériai válogatott támadója, aki a Zalaegerszeg elleni bajnokin (0–3) szenvedett combhajlítóizom-húzódást.
nov. 20
8:53
NB II: Szolnokon cáfolják, hogy Bogdanoviccsal tárgyalnak (She)
Cáfolta a másodosztályú Szolnoki MÁV labdarúgócsapatának elnöke azt a korábbi értesülést, miszerint a klub tárgyalna Igor Bogdanoviccsal.
nov. 20
9:09
Férfi vízilabda: az Újpest és a Fradi is kikapott az Interligában (She)
A férfi vízilabda Interligában csütörtök este az Újpest Kassán, a Ferencváros Belgrádban szenvedett vereséget.
nov. 20
9:27
Magyarország is érintett a bundabotrányban? (Infostart)
Pénteki német sajtójelentések alapján kilenc ország - köztük Magyarország is - érintett a legújabb futballbotrányban, amely szakértők szerint földrengést okozhat az európai labdarúgásban.
nov. 20
9:27
Atlétika: Tyson Gay és Sanya Richards kapja a Jesse Owens-díjat (She)
Tyson Gay és Sanya Richards kapja idén a Jesse Owens-díjat, az év legjobb amerikai atlétájának járó elismerést. Mindketten másodszor vehetik át a rangos kitüntetést.
nov. 20
9:29
Bundabotrány: német sajtójelentések szerint Magyarország is érintett (She)
Pénteki német sajtójelentések szerint kilenc ország – köztük Magyarország is – érintett a legújabb futballbotrányban, amely szakértők szerint földrengést okozhat az európai labdarúgásban.
nov. 20
9:48
Magyarország is érintett az európai bundabotrányban (Metropol)
Mintegy 200 labdarúgó-mérkőzéssel - köztük Bajnokok Ligája- és Európa Liga-találkozókkal - kapcsolatban merült fel a gyanú Németországban. A nemzetközi banda tagjai állítólag játékosokat, edzőket, bírókat és klubvezetőket igyekeztek busás pénzek ellenében a mérkőzések kimenetelének manipulálására bírni.
nov. 20
10:03
Labdarúgás: Favzi Benzarti lesz a tunéziai szövetségi kapitány (She)
Favzi Benzarti váltja Humberto Coelhót a tunéziai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
nov. 20
10:06
Durva botrány lett Henry kezezéséből, már Sarkozy is bocsánatot kért (Behaviour)
Nicolas Sarkozy francia elnök bocsánatot kért az ír miniszterelnöktől, Brian Cowentől, miután hazája labdarúgó-válogatottja egy nyilvánvalóan szabálytalan góllal győzte le szigetországi riválisát szerdán, a világbajnoki részvételt eldöntő párizsi pótselejtezőn. Sarkozy ugyanakkor hangsúlyozta: nem támogatja a meccs újrajátszásának ötletét.
nov. 20
10:21
Pelé történelmi büntetője - az ezredik gól - videóval (Infostart)
Brazília ezekben a napokban is focilázban ég. Az ünnep oka azonban nem a válogatott legújabb diadala - hogy ismét kijutottak a világbajnokságra -, hanem egy negyven évvel ezelőtti csoda: Pelé pályafutásának ezredik gólja.
nov. 20
10:39
Vb 2010: a francia elnök, Nicolas Sarkozy sajnálja Írországot (She)
A francia köztársasági elnök, Nicolas Sarkozy is elmondta a véleményét a szerdai Franciaország–Írország vb-pótselejtezővel kapcsolatban, melyet egy szabálytalan góllal nyertek meg a házigazdák.
nov. 20
10:41
F1: Brawnék nem kapkodják el Button helyettesítését (She)
Ross Brawn angol újságíróknak elmondta, nem szeretnék elkapkodni a döntést Jenson Button pótlásával kapcsolatban, előbb kielemzik a lehetőségeket.
nov. 20
10:57
NB II: megműtötték Szabó Kálmánt, a Szigetszentmiklós kapusát (She)
Keresztszalagműtéten esett át Szabó Kálmán, a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő SZTK-Erima kapusa.
nov. 20
10:59
Real Madrid: Guti sem játszhat szombaton a Racing ellen (She)
Újabb játékos esett ki rövid időre a Real Madrid labdarúgócsapatából: Guti a csütörtöki edzésen egy Higuaínnal való összeütközés után szenvedett izomsérülést, ami egyben véget is vetett aznapi tréningjének.
nov. 20
11:15
NB II: Mátyus János kihirdette a Nyugati csoport válogatottját (She)
Mátyus János kihirdette az NB II válogatottjainak december 4-i összecsapására készülő nyugati csapat keretét.
nov. 20
11:17
Soproni Liga: Bugerra és Nacim aláírt Nyíregyházán (She)
Két légióssal erősítette meg keretét a Soproni Ligában szereplő Nyíregyháza csapata: Fuad Bugerra és Nacim Mustapha Abdelali mostantól 2011. június 30-ig a nyírségiek labdarúgója. Erről a klub internetes oldala, a szpari.hu számolt be pénteken.
nov. 20
11:33
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
nov. 20
11:35
Vb 2010: a FIFA elutasította az írek kérelmét, nem lesz újrajátszás (She)
A FIFA döntése értelmében nem játsszák újra a Franciaország–Írország vb-pótselejtező-visszavágót, amelyen a hazaiak egy szabálytalan góllal egyenlítettek és kvalifikálták ezzel magukat a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságra.
nov. 20
11:51
FIFA-világranglista: Spanyolország az új éllovas, Magyarország 55. (Infostart)
A magyar válogatott öt helyet rontott legutóbbi, októberi pozícióján, és jelenleg az 55. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken kiadott világranglistáján.
nov. 20
11:54
Spanyolország a FIFA-világranglista élén (Metropol)
A magyar válogatott öt helyet rontott legutóbbi, októberi pozícióján, és jelenleg az 55. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken kiadott világranglistáján.
nov. 20
12:09
Labdarúgás: világranglistavezető spanyolok, mi öt helyet rontottunk (She)
A magyar válogatott öt helyet rontott legutóbbi, októberi pozícióján, és 55. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken kiadott világranglistáján.
nov. 20
12:27
Férfi kosárlabda: 203 centis amerikai próbajátékos a Falcónál (She)
Kéthetes próbajátékon Szombathelyen szerepel az amerikai Marcel Jones.
nov. 20
12:30
A FIFA kizárja a francia-ír meccs újrajátszását (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kizárja annak a lehetőségét, hogy újrajátsszák a szerdai, Franciaország-Írország világbajnoki pótselejtezőt.
nov. 20
12:45
Soproni Liga: ingyen nézhetik meg a győriek a Vidi elleni bajnokit (She)
A Győri ETO FC ingyenbelépőket ajándékoz azoknak a szurkolóknak, akik elutaznak a csapat idei utolsó bajnokijára Székesfehérvárra, ahol szombaton a Videotonnal mérkőzik Pintér Attila együttese.
nov. 20
12:48
Dühbe gurultak az elagyalt Pingvinek (Metropol)
A címvédő Pittsburgh Penguins négygólos vereséget szenvedett az Ottawa otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) csütörtöki játéknapján.
nov. 20
14:15
Férfi kosárlabda: Jugoszlav Dasicstól elköszöntek Nyíregyházán (She)
Szerződést bontott a nyíregyházi férfi kosárcsapat vezetősége a szerb Jugoszlav Dasiccsal: a bedobó elsősorban ponterő tekintetében nem felelt meg a kívánalmaknak.
nov. 20
14:17
Férfi kézilabda: Császár Gábor a kezét törte, veszélyben az Eb (She)
A pénteki orvosi vizsgálatokat követően kiderült: Császár Gábor a kezét törte csapata, a francia Chambéry csütörtöki, Kielce elleni BL-mérkőzésén. Egyelőre még nem tudni, hogy szükséges-e műtéti beavatkozás vagy sem.
nov. 20
14:19
Atlétika: egyelőre mégsem született döntés Semenya-ügyben (She)
A dél-afrikai sportminisztérium csütörtökön nyilvánosságra hozta, hogy az augusztusi atlétikai világbajnokságon női 800 méteren első helyen végző Caster Semenya megtarthatja az aranyérmét és a pénzdíját, ezt azonban pénteken a várakozásokkal ellentétben nem erősítette meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), amely további vizsgálatokat helyezett kilátásba.
nov. 20
14:33
Súlyemelés: az olimpiai bajnok Lung Csing-csüan az első győztes (She)
A dél-koreai Gojangban zajló világbajnokság első aranyérmese – mondani sem kell – kínai versenyző lett: a férfi 56 kilósok között Lung Csing-csüan 292 kilóval diadalmaskodott.
nov. 20
14:35
Sakk: Anand Portischsal együtt mutatkozik be az Aquaprofit NTSK-ban (She)
Régóta várt esemény következik a hét végén: Viswanathan Anand, a sakkozás világbajnoka vasárnap bemutatkozik magyar csapatában!
nov. 20
14:36
Erdei: kirándulás lesz a szombati csata (Metropol)
Erdei Zsolt azt mondta: szombati, cirkálósúlyú csatája csak kivétel, és a későbbiekben szeretne visszatérni kedvenc súlycsoportjába, a félnehézsúlyba.
nov. 20
14:54
Bundabotrány - Több száz gyanús focimeccs (Behaviour)
A bochumi ügyészség és a rendőrség pénteki bejelentése szerint mintegy 200 labdarúgó-mérkőzéssel - köztük Bajnokok Ligája- és Európa Liga-találkozókkal - kapcsolatban merült fel a bundázás gyanúja a legújabb futballbotrányban.
nov. 20
15:09
FIFPro-kongresszus: kilenc Barca-játékos a World XI jelöltjei között (She)
A játékosok szavazatai alapján alakult ki az az 55 fős lista, amelyből összeáll majd az év csapata, a World XI – derült ki a FIFPro, a profi labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet háromnapos budapesti konferenciáját záró pénteki sajtótájékoztatón.
nov. 20
15:12
"Franciaországnak el kell fogadnia az írek ajánlatát és újra kell játszania a mérkőzést. Kezezés nélkül" (Behaviour)
A francia sajtó pénteken is címlapon foglalkozott a diplomáciai és államüggyé vált Franciaország-Írország labdarúgó világbajnoki pótselejtező országimázsra gyakorolt hatásaival. A lapok egy része a mérkőzés újrajátszása mellett foglalt állást, a L,Équipe sportlap pedig Raymond Domenech szövetségi kapitány távozását követelte.
nov. 20
15:14
Már csak egy jó kis bundabotrány hiányzott a magyar focinak... (Behaviour)
Hivatalos közlés szerint 13 magyarországi, első osztályú találkozó is szerepel azon több mint 200 mérkőzés között, amelyek érintettek az európai labdarúgás történetének eddigi legnagyobb bundabotrányában - derült ki pénteken délután az ügyet korábban kitálaló bochumi államügyészség bejelentéséből.
nov. 20
15:30
Vb-pótselejtezők, Henry: játsszuk le újra! (Behaviour)
A Franciaország-Írország labdarúgó világbajnoki pótselejtező újrajátszását tartaná "a legigazságosabb megoldásnak" Thierry Henry - derült ki a francia csapatkapitánynak a Sky Sports News brit tv-csatornához eljuttatott közleményéből.
nov. 20
15:45
Bundabotrány: tizenhárom magyar bajnoki is érintett lehet (She)
Németországban a bochumi ügyészség ma délután tartott újabb sajtótájékoztatót a legfrissebb bundabotránnyal kapcsolatban, melyben az első hírek szerint tizenhárom 2009-es magyar első osztályú bajnoki meccs lehet érintett.
nov. 20
15:47
Vb 2010: Domenech 862 ezer eurót kapott a franciák kijuttatásáért (She)
Bár az utolsó pillanatig kérdéses volt, hogy a francia labdarúgó-válogatott kijut-e a 2010-es világbajnokságra, végül sikerrel járt az 1998-as aranyérmes. A franciákat irányító Raymond Domenech a France Football értesülései szerint összesen 862 ezer eurót kap azért, hogy kivezette övéit a dél-afrikai tornára.
nov. 20
15:48
Futball bundabotrány - Az MLSZ várja a fejleményeket (Behaviour)
A Magyar labdarúgó Szövetség (MLSZ) egyelőre semmilyen hivatalos értesítést nem kapott a futballmérkőzésekkel kapcsolatos nemzetközi fogadási botrány kapcsán.
nov. 20
15:50
Futball bundabotrány - Magyarországon 13 mérkőzés szerepel a gyanús meccsek között (részletek) (Behaviour)
Hivatalos közlés szerint 13 magyarországi, első osztályú találkozó is szerepel a több mint 200 mérkőzés között, amelyek érintettek az európai labdarúgás történetének eddigi legnagyobb bundabotrányában - erősítette meg pénteken délután az ügyet korábban kitálaló bochumi államügyészség. Hivatalos közlés szerint a szóban forgó és gyanúsnak minősített mérkőzések között 13 magyarországi, első osztályú…
nov. 20
16:03
Tenisz: Balázs Attila Kretschmer legyőzésével tornát nyert Iránban (She)
Hatalmas küzdelemben végül a második versenyt is megnyerte Balázs Attila, az elmúlt két hétben Iránban túrázó honi élteniszező.

Keresés