2009. november 24. kedd

nov. 24
1:03
Tenisz, ATP-vb: Djokovics gyatra kezdés után győzött Davigyenko ellen (She)
A Londonban zajló ATP-világbajnokságon a harmadik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics elveszette ugyan az első játszmát a hatodikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko ellen, de utána felkelt a padlóról: egyenlített, majd fordított, így győzelemmel mutatkozott be a tornán.
nov. 24
7:03
Premjer-liga: három hónapja nem kaptak fizetést a bajnokcsapat játékosai (She)
Súlyos anyagi nehézségekkel küszködik az orosz bajnok Rubin Kazany labdarúgócsapata.
nov. 24
7:05
NHL: hosszabbításban győzött a bajnok a Florida otthonában (She)
Hosszabbításban győzött 3–2-re a címvédő Pittsburgh Penguins az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 51. játéknapján. A bajnokon kívül az Ottawa Senators és a New York Islanders is a túlórában döntötte a maga javára mérkőzését, míg a New York Rangers tizenegy gólt hozó találkozón ütötte ki a Columbust.
nov. 24
7:21
NBA: a San Antonio és a Portland is magabiztosan győzött otthonában (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 28. játéknapján nem termett babér a vendégcsapatoknak: mind a négy párosításból a hazai pályán játszó együttes került ki győztesen. Magabiztosan győzött a San Antonio Spurs, a Memphis Grizzlies és a Portland Trail Blazers is, a leginkább a Los Angeles Clippersnek kellett megizzadnia a sikerért.
nov. 24
7:24
Kéttucatnyi dollármilliót keres Sarapova (Behaviour)
Az elmúlt esztendőhöz hasonlóan idén is a teniszező Marija Sarapova a legjobban fizetett orosz sportoló.
nov. 24
7:26
Sárga lap macskamentésért (Behaviour)
Sárga lapos figyelmeztetést kapott a horvát labdarúgó-bajnokságban szereplő Medjimurje Cakovec kapusa, mert csapata hétvégi mérkőzésén levitt egy macskát a pályáról.
nov. 24
8:15
Horvátország: sárga lapot kapott a kapus macskamentésért (She)
Sárga lapos figyelmeztetést kapott a horvát labdarúgó-bajnokságban szereplő Medjimurje Cakovec kapusa, mert csapata hétvégi mérkőzésén levitt egy macskát a pályáról.
nov. 24
8:33
Tragédia: meccse után két nappal hunyt el egy mexikói ökölvívó (She)
Két nappal mérkőzése után elhunyt Francisco Rodríguez mexikói harmatsúlyú ökölvívó.
nov. 24
8:35
Fiorentina: Prandelli kárpótolná a szurkolókat a hétvégi zakó miatt (She)
A Fiorentina vezetőedzője, Cesare Prandelli a Lyon elleni jó eredmény elérésével kárpótolná a szurkolókat az együttes hétvégi Parma elleni hazai pályán elszenvedett 3–2-es vereségért.
nov. 24
8:36
Halálta vertek egy mexikói boxolót (Behaviour)
Mérkőzése után két nappal életét vesztette egy mexikói profi ökölvívó.
nov. 24
8:54
Egy mexikói ökölvívó halála (Metropol)
Mérkőzése után két nappal életét vesztette egy mexikói profi ökölvívó. Francisco Rodriguez pénteken lépett a kötelek közé az amerikai Teon Kennedy ellen az észak-amerikai szövetség kispehelysúlyú címéért Philadelphiában, s a tízmenetes csata végén, a sarokban ülve elvesztette eszméletét.
nov. 24
9:09
Törökország: korábbi kapitány váltja a szezon elején hozott belga edzőt (She)
A török első osztályú labdarúgó-bajnokságban kilencedik helyen álló Trabzonspor vezetősége a csapat gyenge eredményei miatt megköszönte a szezon elején szerződtetett belga vezetőedző, Hugo Broos munkáját.
nov. 24
9:27
MTK: az alapozást már a csapattal kezdheti a megműtött Vadnai (She)
Vadnai Dániel, az MTK fiatal középpályása klubja hivatalos honlapjának nyilatkozva elmondta, bízik benne, hogy az alapozást már a csapattal tudja elkezdeni. A játékos a DVTK elleni bajnokin szenvedett kézsérülést, ezt követően meg kellett műteni.
nov. 24
9:29
DVTK: a Diósgyőr sportigazgatója lesz a Bőcs edzője, Tóth László (She)
A Bőcs vezetőedzője, Tóth László lesz a Diósgyőri VTK sportigazgatója – adta hírül a miskolci klub hivatalos honlapja.
nov. 24
10:03
Bajnokok Ligája: tekintse meg a keddi játéknap programját! (She)
Kedden nyolc mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.
nov. 24
10:21
Sevilla: az Atalantának adják kölcsön a keveset játszó Chevantónt (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla kölcsönadta uruguayi csatárát, Ernesto Chavantónt.
nov. 24
10:57
NB II, Nyugati csoport: Pécsett munkába állt az új edző, Várhidi Péter (She)
Bemutatkozott Várhidi Péter a pécsi sajtó munkatársainak. Az NB II Nyugati csoportjában szereplő PMFC napokban kinevezett vezetőedzője másfél éves szerződést írt alá, hétfőn munkába is állt, és december 11-ig edzéseket tart.
nov. 24
10:59
Liverpool: Babel elhagyja a klubot, ha Benítez továbbra is mellőzi (She)
A DVSC-TEVA keddi Bajnokok Ligája-ellenfele, az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool holland válogatott támadója, Ryan Babel eligazol a Mersey-parti együttestől, ha Rafa Benítez menedzser nem ad számára elég játéklehetőséget.
nov. 24
11:15
Labdarúgás: visszautasítja a DFB az ellenőrzéssel kapcsolatos vádakat (She)
Németországban különös bűnbakkeresés kezdődött annak kapcsán, hogy a 2005-ös vesztegetési ügy óta miért nem észlelték a mostani bundabotrány előzményeit. A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) ugyanakkor ismételten visszautasította azt a vádat, hogy az akkor kiépített ellenőrzési mechanizmus csődöt mondott volna.
nov. 24
11:33
Bayern München: Toninak elege van Van Gaalból, és hazatérne (She)
A Bayern München olasz válogatott csatára, Luca Toni elmondta, szíve szerint hazatérne Olaszországba, ugyanis elege van Louis van Gaalból, a bajorok holland vezetőedzőjéből.
nov. 24
11:35
Póker: felesége megölésével vádolják a brit pókerest (She)
Marcus Bebb-Jones feleségét 1997-ben találták holtan, a brit pókeres ellen elég bizonyíték gyűlt össze a letartóztatáshoz.
nov. 24
11:51
Paksi FC: ingyenes belépés a ZTE ellen, Urbán Gábor megsérült (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Paksi FC Zalaegerszeg elleni Ligakupa-találkozójára ingyenes a belépés – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 24
12:09
Bundabotrány: német források szerint áprilisban és májusban játszották a gyanús magyar meccseket (She)
Újabb részletek láttak napvilágot az egész európai futballt behálózó bundabotránnyal kapcsolatban: a tekintélyes német Süddeutsche Zeitung információi szerint 2009 áprilisában és májusában rendezték azokat a magyar bajnoki mérkőzéseket, amelyeket manipuláltak.
nov. 24
12:11
Póker: befejezi pályafutását a legjobb versenyjátékos (She)
Shaun Deeb blogbejegyzésében jelezte, hogy egy időre felhagy a többasztalos tornákkal, mert megunta azokat.
nov. 24
12:27
Barcelona: Ibrahimovic játékára nagy esély van, Messiére kevesebb (She)
Zlatan Ibrahimovic valószínűleg pályára léphet az Internazionale elleni létfontosságú keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen, a Barcelona másik sztárjának, Lionel Messinek kevesebb esélye van erre.
nov. 24
12:48
Kieshet a Bayern a BL-ből (Behaviour)
A Bayern München esetleges búcsúja lehet a legnagyobb visszhangot kiváltó eseménye a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának.
nov. 24
13:03
BL-retro: kövesse figyelemmel az FTC-Grasshoppers meccset! (She)
Tizennégy évet kellett várni rá, de a Debreceni VSC második magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára, és ma este az angol Liverpool ellen lejátssza harmadik, egyben utolsó hazai mérkőzését is.
nov. 24
13:24
Éjfélig fokozott ellenőrzés a Loki meccse miatt (Metropol)
Fokozott ellenőrzést rendelt el a budapesti rendőrfőkapitány kedd éjfélig a főváros V., VI., VII., VIII., X. és XIV. kerületére a Bajnokok Ligája (BL) Debrecen-Liverpool labdarúgó-mérkőzése miatt - közölte a rendőrség.
nov. 24
13:39
A Loki lehet a Liverpool végzete (Infostart)
A Debrecen kedd este az utolsó hazai Bajnokok Ligája-mérkőzését játssza a Liverpool labdarúgócsapatával, amely Magyarországon még nem tudott nyerni. Mindkét együttesből kulcsjátékosok hiányoznak majd. Ha a Debrecen pontot szerez, kiejti angol riválisát.
nov. 24
13:57
Labdarúgás: lemondott az orosz szövetség elnöke, Abramovics válthatja (She)
Lemondott Vitalij Mutko az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFSZ) elnöki posztjáról, és a továbbiakban kizárólag sport, idegenforgalmi és ifjúságpolitikai miniszterként dolgozik tovább.
nov. 24
13:59
BL: meglepetés a Debrecen Liverpool elleni kezdőcsapatában (She)
A Debrecen hivatalos honlapja nyilvánosságra hozta a Liverpool elleni kezdőcsapatot: érdekesség, hogy ezúttal kimaradt a kezdő tizenegyből az utóbbi időben stabil csapattagnak számító Varga József.
nov. 24
14:15
Ökölvívás: 80 ezer néző előtt csaphat össze Holyfield és a Fehér Bölény (She)
Az érintett promóterek hétfőn bejelentették, hogy január 16-án Ugandában összecsap egymással a WBF nehézsúlyú bajnoki címéért Francois Botha és Evander Holyfield. A kampalai Nelson Mandela Stadionban – várhatóan 80 ezer helyi néző előtt – megrendezendő találkozót világszerte PPV, azaz külön előfizetéses csomagban fogják közvetíteni a különféle televíziós csatornák.
nov. 24
14:17
Real Madrid: C. Ronaldo két hónap után újra játszhat szerdán (She)
Cristiano Ronaldo 55 nap után visszatérhet a Real Madrid labdarúgócsapatába az FC Zürich elleni szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
nov. 24
14:19
BL: zászlót bontottak a „vörösök” a Szent István-bazilikánál (She)
Az esti Debrecen–Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre utazó angol szurkolók már kora délután megérkeztek Budapestre. A főváros utcáin, terein több helyen is találkozni a „vörösök” drukkereivel, Liverpoolból és környékéről érkező kisebb-nagyobb csoportokkal.
nov. 24
14:33
A magyar válogatott focista nem tudott a bundázásról (Infostart)
Magyar labdarúgója is van az illegális fogadási botrányban érintett belga csapatnak, a Namurnak. Bukrán Gábor nem tudott semmiről, ami gyanúra adhatna okot.
nov. 24
14:35
A továbbjutást várják el a női kézilabda-válogatottól (Infostart)
A Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége jóváhagyta Mátéfi Eszter szövetségi kapitány 16 fős utazó keretét a december 5-én kezdődő kínai női világbajnokságra.
nov. 24
14:36
Visszavonulhat az Henry kezezését elnéző bíró (Behaviour)
Visszavonulásán gondolkodik az a svéd játékvezető, aki múlt szerdán nem vette észre Thierry Henry kezezését, melynek nyomán a francia labdarúgó-válogatott az írekkel szemben kiharcolta a világbajnoki szerepelés jogát.
nov. 24
14:51
Hátország: a hétvége kézilabda-, vízilabda-, jégkorong- és tekeeredményei (She)
Tekintsék meg a kézilabda NB I B és NB II, a vízilabda ob I B, a jégkorong ob I B, valamint a teke Klubcsapatok Európa-kupája hétvégi eredményeit!
nov. 24
15:09
Sakk: Polgár Judit remivel kezdett Hanti-Manszijszkban (She)
A világossal játszó Polgár Judit remizett Liviu-Dieter Nisipeanuval a hanti-manszijszki világkupa második körének első játszmájában a legjobb 64 között. A női világelső és a románok korábbi Európa-bajnoka a 23. lépésben kötött békét. A visszavágóra szerdán kerül sor.
nov. 24
15:11
Győri ETO: Ahjupera súlyos sérülése után újra az első csapattal edzett (She)
A klub hivatalos honlapja szerint a Győri ETO észt játékosa, Jarmo Ahjupera márciusi sípcsont- és szárkapocscsonttörése után ismét együtt edzhetett az első csapattal.
nov. 24
15:13
Bosznia: öt év börtönbüntetést kaptak a labdarúgó-szövetség adócsalói (She)
Adócsalás és a Boszniai Labdarúgó-szövetség (NSBiH) félrevezetése miatt Bosznia-Hercegovina állami bírósága öt év börtönbüntetésre ítélte Munib Musanovic főtitkárt és Miodrag Kures pénzügyi és marketing titkárt.
nov. 24
15:27
Bajnokok Ligája: balesete után Pernía visszatér az Atlético Madridba (She)
A honosított Mariano Pernía is ott van az Atlético Madrid labdarúgócsapatának Ciprusra utazó keretében, a balhátvéd július hetedikén egy autóbaleset szenvedő alanya volt, teljes felépülése több mint négy hónapot vett igénybe.
nov. 24
15:29
Kecskemét: Csukics játékengedélye megérkezett, játszhat az MTK ellen (She)
A klub hivatalos honlapja szerint Vladan Csukics, a Kecskemét középpályása pályára léphet az MTK elleni szerdai Ligakupa-mérkőzésen.
nov. 24
15:31
Moto2: bizonytalanná vált Talmácsi Gábor csapatának helyzete (She)
Bizonytalanná vált Talmácsi Gábor csapatának helyzete a jövő évi Moto2-sorozatban, az Aprilia ugyanis bejelentette: megszünteti Moto2-es programját. Az olasz cég így nem készít vázakat a 250 köbcentis kategóriát jövőre felváltó sorozatba, amelyben Talmácsi Luca Boscoscuro gyári csapatában, a Speed Up-istállóban vett volna részt.
nov. 24
15:33
Sakk: Polgár Judit remivel kezdett Hanti-Manszijszkban (She)
A világossal játszó Polgár Judit remizett Liviu-Dieter Nisipeanuval a hanti-manszijszki világkupa második körének első játszmájában a legjobb 64 között. A női világelső és a románok korábbi Európa-bajnoka a 23. lépésben kötött békét. A visszavágóra szerdán kerül sor.
nov. 24
15:45
Varga nélkül és új taktikával kezd a Loki a Liverpool ellen (Infostart)
Kijelölte kezdőcsapatát Herczeg András, a Debrecen labdarúgó-csapatának klubmenedzsere a Liverpool elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt.
nov. 24
15:45
Bajnokok Ligája: Franck Ribéryt karanténban tartják (She)
A társaktól hermetikusan elzárva utaztatják a Bayern München francia légiósát, Franck Ribéryt, akinek feleségénél kimutatták a H1N1 influenzavírust. A középpályásra a szakmai stáb egyik külön tagja felügyel.
nov. 24
16:03
Haladás: döntés született a jelenlegi és az érkező játékosokról (She)
A Soproni Ligában szereplő Szombathelyi Haladás taggyűlése kedd délelőtt meghallgatta és elfogadta a csapat vezetőedzőjének, Róth Antalnak a beszámolóját, valamint határozatok születtek a csapat aktuális és jövőbeli játékosairól – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
nov. 24
16:06
Varga nélkül kezd a Debrecen (Metropol)
Herczeg András, a Debreceni VSC vezetőedzője kijelölte kezdőcsapatát a 20:45 órakor kezdődő, Liverpool elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre: Varga József ezúttal csak a kispadon kapott helyet, Mirsad Mijadinoski pedig először lép pályára a BL-ben.
nov. 24
16:21
Súlyemelés: két nagyszerű világcsúcs született ma a vb-n (She)
A kínai Lu Hsziao-csün szakításban 174, összetettben 378 kilóval világrekordot állított fel a dél-koreai súlyemelő-világbajnokság ötödik napján.

Keresés