2009. november 6. péntek

nov. 6
0:12
Férfi kosárlabda Euroliga: az előző kiírás mindkét döntőse kikapott (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 3. fordulójának csütörtöki játéknapján az előző idény döntőjének mindkét résztvevője vereséget szenvedett. A CSZKA Moszkva a Maccabi Electra otthonában szaladt bele nagy verésbe, míg a címvédő Panathinaikosz a Real Madrid vendégeként kapott ki tíz ponttal.
nov. 6
1:24
Real Madrid: Ronaldo további egy hónapig nem játszhat (She)
Nem javult Cristiano Ronaldo bokájának állapota, így a Real Madrid sztárja előreláthatóan további egy hónapig nem léphet pályára. A portugál klasszis így nem játszhat a bosnyákok elleni vb-pótselejtezőn, valamint valószínűleg a Barcelona elleni derbit is ki kell hagynia.
nov. 6
4:06
Czink és Szávay is búcsúzott Balin (Blikk)
DUSA NOA - Czink Melinda (27) vereséggel kezdte szereplését Balin, a 600 ezer dollár (111,3 millió Ft) összdíjazású, Bajnokok Tornája elnevezésű WTA-versenyen, és mivel ellenfele már a második meccsét nyerte meg, a magyar játékos kiesett.
nov. 6
4:10
Apja lánya (Blikk)
VESZPRÉM - Együtt a két Mocsai Veszprémben!
nov. 6
7:06
Női kézilabda: Görbicz szinte biztosan nem utazik a vb-re (She)
Tegnap beszámoltunk róla, hogy Mátéfi Eszter szövetségi kapitány bő vb-keretében annak ellenére szerepel Görbicz Anita neve, hogy az irányító sérült, és aligha játszhat a decemberi kínai tornán. Ezt a győri játékos is megerősítette a Nemzeti Sport kérdésére.
nov. 6
7:24
Női kosárlabda Euroliga: a Schio és a Gdynia is otthon nyert (She)
A női kosárlabda Euroligában csütörtökön három meccset rendeztek. A Pécs csoportjában az első fordulóban a baranyaiakat megverő Schio megszerezte második győzelmét, a D-csoportban a Szegedet egy hete legyőző Tarbes viszont kikapott a Gdyniától. Az A-csoportban idegenben nyert a Jekatyerinburg.
nov. 6
7:42
NHL: 5-2-es vereséget szenvedett a Pittsburgh Los Angelesben (She)
Kilenc mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 32. játéknapján. Az egyik legnagyobb arányú győzelmet a Los Angeles aratta: a Kings 5–2-re nyert a bajnoki címvédő, a Keleti főcsoportot vezető Pittsburgh Penguins ellen.
nov. 6
7:44
NBA: a Bulls győzött Clevelandben, nyert a Jazz a Spurs ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) az előzetesen bajnokesélyesnek tartott Cleveland már a harmadik vereségét is elszenvedte: a Cavs ezúttal a Chicago Bullstól kapott ki hazai pályán. A Jazz otthon nyert a Spurs ellen.
nov. 6
8:18
Vizeletminta az étteremben (Behaviour)
Egy étteremben szolgáltatott doppingmintát Oscar Pereiro Sio, a Tour de France kerékpáros körverseny 2006-os győztese.
nov. 6
8:54
Sportműsor: a hétvégi események programja (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a csütörtöki, pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
nov. 6
9:30
Rövid pályás gyorskorcsolya-vk: 500-on sem szerepeltek jól a mieink (She)
Az 1500 méter után 500-on sem szerepeltek jól a magyarok a montreali rövid pályás gyorskorcsolya-világkupafutam csütörtöki nyitó napján: csak Huszár Erika jutott a legjobb 28 közé.
nov. 6
9:32
MotoGP: három napon belül eldől, hol folytatja Talmácsi (She)
A valenciai versenyhétvégén, vagyis az elkövetkező három napban eldől, hol folytatja pályafutását Talmácsi Gábor. A magyar versenyző a bőség zavarával küzd, információink szerint a Moto2-es géposztályból hat ajánlata van, ugyanakkor szinte biztos, hogy a királykategóriának, a MotoGP-nek egy időre búcsút int.
nov. 6
9:48
Úszás: vírusfertőzés nehezítette Cseh felkészülését az ob-ra (She)
Vírusos betegséggel küzdött Cseh László a jövő heti, százhalombattai rövid pályás úszó országos bajnokság előtt. A tünetek hasonlóak az őt a római vb előtt legyengítő betegséghez.
nov. 6
9:50
Newcastle United: a szurkolók tiltakoznak a stadion új neve ellen (She)
Heves tiltakozást váltott ki a szurkolók körében a Newcastle stadionjának idény végéig szóló névváltoztatása.
nov. 6
10:06
Balatonring: a nyár elejére készülhet el a magyarországi versenypálya (She)
Jelenleg a Balatonring-pálya előkészítését szolgáló befejező földmunkák zajlanak Sávoly mellett, hogy a terep készen álljon, mielőtt az időjárás elkezdené nehezíteni a munkálatokat – mondta az MTI-nek a beruházó spanyol konzorcium vezetője, a Sedesa elnöke, aki hangsúlyozta, a nyár elejére szeretnék elkészíteni a pályát.
nov. 6
10:06
Nyárra elkészülhet a balatoni versenypálya (Behaviour)
Jelenleg közvetlenül a Balatonring-pálya előkészítését szolgáló befejező földmunkák zajlanak Sávoly mellett, hogy a terep készen álljon mielőtt az időjárás elkezdené nehezíteni a munkálatokat - mondta a beruházó spanyol konzorcium vezetője, a Sedesa elnöke.
nov. 6
10:08
MLS: meglepetésre kiesett a címvédő Columbus Crew (She)
Nagy meglepetésre a Real Salt Lake csapata idegenbeli győzelmével elbúcsúztatta a rájátszás további küzdelmeitől az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) bajnokát, a Columbus Crew-t.
nov. 6
10:10
NBA: ittas vezetés miatt letartóztatták a Kings argentin klasszisát (She)
Ittas vezetés miatt a sacramentói rendőrség letartóztatta a Kings kosárlabdacsapatának argentin klasszisát, Andrés Nocionit.
nov. 6
10:24
Norvégia: Kovács Péter még gólkirály is lehet (She)
Bár hivatalosan a 17 gólos Rade Prica (Rosenborg BK) lett a 2009-es norvég labdarúgó-élvonal gólkirálya, elképzelhető, hogy a svéd csatárnak egy találatát elveszik – ebben az esetben hármas holtverseny lesz az élen Prica, Kovács Péter és Mame Biram Diouf között.
nov. 6
10:42
Edzősors: hazatér a Maldív-szigetekről Kiss László (She)
Hazatér Magyarországra Kiss László, a maldív-szigeteki VB labdarúgócsapatának vezetőedzője, és az egyik helyi sportoldal szerint nem is tér vissza az országba. A klubcsapat igazgatója ezt cáfolja.
nov. 6
10:44
Póker: az Alpokban is kártyáznak a legjobb zsugások (She)
A legrangosabb európai pókersorozat, az European Poker Tour a tavasszal hat állomással folytatódik.
nov. 6
11:00
Soproni Liga: az Újpest-Vidi meccsre a biztonságiak nagy erőkkel készülnek (She)
Nemcsak a csapatok, hanem a biztonsági szolgálat és a rendőrség is nagy erőkkel készül a ma esti Újpest–Videoton bajnokira.
nov. 6
11:18
Gyász: elhunyt a Kazincbarcika legendás edzője (She)
Hosszas betegség után 75 éves korában péntek reggel elhunyt Pete András, a Kazincbarcika labdarúgója és edzője, a helyi stadion névadója – jelentette a borsodi együttes hivatalos honlapja.
nov. 6
11:20
Liverpool: Fernando Torres három hétig harcképtelen, nem jön Budapestre (She)
Fernando Torres, a Liverpool spanyol támadója a legfrissebb vizsgálatok szerint három hetet kénytelen kihagyni sérülése miatt, így a Debreceni VSC elleni BL-mérkőzésen sem játszik.
nov. 6
11:22
Tenisz: Czink háromszettes vereséggel búcsúzott Balitól (She)
A német Sabine Lisicki 6:2, 6:7, 6:4-re legyőzte Czink Melindát a Baliban zajló Bajnokok Tornáján, így a magyar versenyző csoportjában a harmadik helyen végzett.
nov. 6
11:54
Tenisz: négy játszma és négy pont Babos mérlege Sunderlandben (She)
Folytatja menetelését a 10 ezer dollár összdíjazású sunderlandi tornán Babos Tímea. A Felix Promotion büszkesége a felnőtt-világranglistán pontokat „javadalmazó” torna nyolcaddöntőjében a vártnál sokkal simábban, 6:2, 6:2-re verte meg az előző körben a harmadik kiemeltet búcsúztató svájci Lara Michelt.
nov. 6
12:12
EBEL: NHL-mintára szabadtéri derbi Ausztriában is (She)
Az NHL Winter Classic mérkőzésének mintájára az osztrák jégkorongligában (EBEL) is lesz szabadtéri összecsapás: a Klagenfurt–Villach derbit a helyi labdarúgó-stadionban rendezhetik.
nov. 6
12:14
Felkészülés: Müller és Hunt is meghívót kapott a német válogatottba (She)
A német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw kijelölte keretét a Chile és Elefántcsontpart elleni felkészülési mérkőzésekre. A kapitány két újoncnak postázott meghívót: Thomas Müller, a Bayern München és Aaron Hunt, a Werder Bremen középpályása sem lépett még pályára a válogatottban.
nov. 6
12:30
Kaposvári Rákóczi: szerződést bontottak Farkas Krisztiánnal (She)
Azonnali hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott Farkas Krisztiánnal a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kaposvári Rákóczi.
nov. 6
12:32
Nyíregyháza: izomsérülést szenvedett az algériai próbajátékos (She)
Nem keltett rossz benyomást, csakhogy a mérkőzéshiány miatt izomsérülést szenvedett Musztafa Nacim, a Spartacus próbajátékosa.
nov. 6
12:34
Videoton: Polonkai Attila 2012-ig hosszabbított Fehérváron (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Videoton vezetősége két évvel meghosszabbította Polonkai Attila szerződését – adta hírül a székesfehérvári klub hivatalos honlapja.
nov. 6
12:36
Leverkusen: műtét vár a Bayer brazil középpályására (She)
Műtét vár Renato Augustóra, a Bayer Leverkusen brazil középpályására: a 21 éves játékos bal lábát hazájában operálják meg.
nov. 6
13:06
Chelsea: felfüggesztették a klub ellen hozott átigazolási tilalmat (She)
A Sportdöntőbíróság (CAS) mai döntése értelmében helyt adott az angol élvonalbeli Chelsea fellebbezésének, és felfüggesztette a klub ellen hozott átigazolási tilalmat.
nov. 6
13:24
Szerződtethet új játékosokat a Chelsea (Infostart)
Felfüggesztette a Chelsea labdarúgó-csapatának átigazolási tilalmát a Nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS), így az angol klub januárban szerződtethet játékosokat.
nov. 6
13:24
NB II: válogatottat alkotnak a másodosztályú labdarúgókból (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége elfogadta a Kutasi Róbert vezette NB II-es bizottság tervét, a Keleti és a Nyugati csoport válogatottja a telki edzőközpontban tartja kiválasztó táborát.
nov. 6
13:24
Cipruson büntetnék a kapucnis szurkolókat (Metropol)
A ciprusi rendőrség megpróbálja elérni, hogy a jövőben ne lehessen kapucniban vagy más módon az arcot eltakarva szurkolni sporteseményeken.
nov. 6
13:26
Sporting: lemondott Paulo Bento, a lisszaboniak vezetőedzője (She)
Paulo Bento, a Sporting CP labdarúgócsapatának vezetőedzője pénteken lemondott, miután együttese előző este hazai pályán csak 1–1-es döntetlent játszott a lett Ventspils ellen.
nov. 6
13:28
Grúzia: Temuri Kecbaja lesz a szövetségi kapitány (She)
A Newcastle United egykori játékosát, Temuri Kecbaját nevezték ki a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányává.
nov. 6
13:42
Anglia: Halmosi visszatérhet kölcsönbe volt csapatához (She)
A Daily Mail információi szerint Halmosi Péter, a Hull City labdarúgócsapatának magyar légiósa kölcsönbe visszakerülhet volt klubjához, a Plymouth-hoz.
nov. 6
13:42
Ismét igazolhat a Chelsea (Metropol)
Felfüggesztette a Chelsea labdarúgócsapatának átigazolási tilalmát a Nemzetközi Sportdöntőbíróság, így az angol klub januárban szerződtethet játékosokat.
nov. 6
14:00
Ciprus: a rendőrség büntetné a kapucnis szurkolókat (She)
A ciprusi rendőrség megpróbálja elérni, hogy a jövőben ne lehessen kapucniban vagy más módon az arcot eltakarva szurkolni sporteseményeken.
nov. 6
14:02
Kecskemét: Uros Veselic újabb esélyt kapott a bizonyításra (She)
Nem biztos, hogy távozik a KTE-Ereco csapatától Uros Veselic. Ugyan a 22 esztendős szlovén támadó neve is szerepelt a múlt héten eltanácsolt labdarúgók listáján, a lilák vezetői úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a fiatal játékosnak.
nov. 6
14:18
Megfelelő rendőri erőkkel biztosítják a Fradi pápai meccsét (Infostart)
Megfelelő rendőri erőkkel biztosítják szombaton Pápán a hazai csapat és a Ferencváros bajnoki mérkőzését, a meccsre ugyanis sok Fradi-drukker érkezése várható - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
nov. 6
14:18
Moto GP: Simón volt a leggyorsabb a nyolcadliteresek szabadedzésén (She)
A világbajnok Julián Simón végzett az első helyen a gyorsaságimotoros-világbajnokság Valenciai Nagydíjának első szabadedzésén a 250 köbcentisek futamán. A második helyezett Nicolás Terol lett, a harmadik pedig Marcel Schrötter.
nov. 6
14:18
Készül a rendőrség a Pápa-Fradira (Behaviour)
Megfelelő rendőri erőkkel biztosítják szombaton Pápán a hazai csapat és a Ferencváros bajnoki mérkőzését; a meccsre ugyanis sok Fradi-drukker érkezése várható - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
nov. 6
14:36
Győri ETO: a diákok ingyen tekinthetik meg a Debrecen elleni bajnokit (She)
A Győri ETO Debrecen elleni hazai bajnoki mérkőzését a tanulók diákigazolványuk felmutatásával ingyen nézhetik meg – adta hírül a zöld-fehér gárda hivatalos honlapja.
nov. 6
14:38
MU: Ferguson szerint Kuszczak tréfálkozott, amikor kritizálta riválisát (She)
Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere szerint kapusa, Tomasz Kuszczak csak tréfálkozott, amikor panaszkodott a vele azonos poszton szereplő Edwin van der Sar magatartására a klub tévécsatornáján.
nov. 6
14:54
Női kézilabda: német vb-keret, Jurack és Krause nélkül (She)
Két talán legismertebb játékosa, az állapotos Grit Jurack és a sérült Nadine Krause nélkül készül a német női kézilabdaválogatott bő kerete a december 5-én kezdődő kínai világbajnokság előtt.
nov. 6
14:56
Hertha BSC: megműtötték Dárdai Pált, aki több hétig nem léphet pályára (She)
Pénteken megműtötték Dárdai Pált, a magyar válogatott és a Hertha BSC középpályását. A 33 éves labdarúgó előreláthatólag három-öt hétig nem léphet pályára.
nov. 6
14:58
Felkészülés: megvan az olaszok elleni holland keret (She)
Bert van Marwijk szövetségi kapitány kihirdette keretét az Olaszország, illetve a Paraguay elleni november 14-én, illetve 18-án rendezendő felkészülési mérkőzésre.

Keresés