2009. november 29. vasárnap

nov. 29
0:09
Primera División: a Valencia után a Sevilla is megbotlott szombaton (She)
Hiába volt az egész mérkőzésen mezőnyfölényben, a Sevilla nem tudta legyőzni a Málagát a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Manolo Jiménez csapata rengeteg helyzetet szórakozott el, így Luís Fabiano második félidei duplája már csak az egyenlítésre volt elég. A Málaga 2–2-es döntetlenjével elcsent egy pontot andalúz riválisa otthonából.
nov. 29
0:27
Tenisz: Del Potro vívja Davigyenkóval az ATP-vb fináléját (She)
Juan Martín del Potro vívja a Reger Federert legyőző Nyikolaj Davigyenkóval a londoni ATP-világbajnokság döntőjét, miután az argentin játékos nagy csatában, három játszmát követően 6:7, 6:3, 7:6-ra legyőzte a svéd Robin Söderlinget az elődöntőben.
nov. 29
1:03
Portugália: nem született gól a lisszaboni rangadón (She)
Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Sporting és a Benfica a portugál labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának rangadóján. A vendég Benfica a szerzett egy ponttal ugyan átvette a vezetést a tabellán, ám a Braga a hétfői Uniao Leiria elleni mérkőzés után ismét a pontvadászat élére ugorhat. A Sporting továbbra is csak a középmezőnyben, a 7. helyen szerénykedik a bajnokságban.
nov. 29
1:39
Vízilabda Euroliga: Steinmetz Ádám kettő, Kiss Gergely egy gólt dobott a Kotor győztes meccsén (She)
Nemcsak a magyar csapatok kezdték meg szereplésüket a vízilabda Euroligában, hanem további csapatok is medencébe csobbantak már szombaton. Az első játéknap eredményeit megtekintheti az alábbiakban.
nov. 29
7:03
Premier League: Fabregas szívesen lenne az „ágyúsok" Gerrardja (She)
Az Arsenal meghatározó játékosa, a spanyol Európa-bajnok Cesc Fabregas szívesen lenne az „ágyúsok" Steven Gerrardja.
nov. 29
7:05
Argentína: Ortega a hajrában talált be, ikszelt a River és az Estudiantes (She)
Bár az Estudiantes Leandro Desábato góljával már a 31. perctől vezetett, Ariel Ortega a találkozó utolsó pillanatában betalált, így 1–1-gyel zárult a River Plate–Estudiantes rangadó az argentin bajnokság 16. fordulójában.
nov. 29
7:21
NBA: bár Kobe Bryantnek nem ment jól, a Lakers simán győzött (She)
Bár Kobe Bryant ezúttal nem játszott kiemelkedően – „csak" 20 pontot szerzett –, a Los Angeles Lakers idegenben könnyedén megverte a Golden State Warriorst 130–97-re, ezzel sorozatban az ötödik győzelmét aratta.
nov. 29
7:39
NHL: Crosby triplával és két gólpasszal vezette sikerre a Penguinst (She)
Sidney Crosby remeklésével győzött 8–3-ra a Penguins a New York Rangers ellen: a pittsburghiek ásza három gólt szerzett és két gólpasszt adott a találkozón.
nov. 29
7:57
Ökölvívás: Bute négy menet alatt elintézte Andradét, így megvédte övét (She)
A román származású Lucian Bute esélyt sem adott a mexikói Librado Andradénak, és a negyedik menetben kiütötte kihívóját, így megvédte nagyközépsúlyú világbajnoki övét.
nov. 29
7:57
Ma este csúcsrangadó a spanyol bajnokságban! (Behaviour)
Ha rangsort kellene fölállítani a világ legjelentősebb labdarúgó-rangadóiról, bizonyosan a Barcelona–Real Madrid nyerne. Nyilván akadnak olyanok, akik megvétóznák az eredményt, ám ez az összecsapás vitathatatlanul náluk is dobogós volna. Így vagy úgy, vasárnap este 19 órától újfent több millió szempár szegeződik a barcelonai Camp Nou Stadionra, ahol a spanyol bajnokság 12. fordulójának keretében…
nov. 29
7:59
Németország: Oliver Kahn Ausztriában készül a jövőre (She)
Igazgatást, menedzselést tanul Ausztriában Oliver Kahn, a Bayern München és a német válogatott korábbi labdarúgója.
nov. 29
8:15
Brazília: Adriano a rejtélyes balesete miatt kihagyja a Cor elleni rangadót (She)
Adriano, a Flamengo csatára a lábfején keletkezett égési sérülés miatt kihagyja a Corinthians elleni vasárnapi bajnokit, és így nem csap össze Ronaldóval sem.
nov. 29
8:51
Atlétika: lezárult a jamaicai versenyzők nyári edzőtábor-ügye (She)
Asafa Powellnek, Shelly-Ann Frasernek és társaiknak a továbbiakban nem kell tartaniuk szankcióktól, miután a Jamaicai Atlétikai-szövetség lezárta a nyári edzőtábor ügyet.
nov. 29
9:09
Versenytánc: magyar arany Győrben, a vb-döntőben zárt a szentesi Szilver (She)
Magyar győzelemmel fejeződött be a 2009-es IDSF Győr Open. A latintáncok magyar bajnok párosa, Andrea Silvestri és Váradi Martina ugyanis a tavalyi évhez hasonlóan az idén sem talált legyőzőre Győrben. A világranglista 15. helyezett duója a hatos döntőben egy szlovén és egy orosz párost előzött meg. A Világjátékok-résztvevő Nagymihály Balázs és Szögi Szilvia szintén bejutott a fináléba, majd…
nov. 29
10:03
Primera División: Ronaldo mégsem lesz kezdő a Barcelona ellen? (She)
A madridi AS napilap értesülései szerint a Barcelona elleni rangadón az előzetes várakozásokkal ellentétben mégsem kap helyet a Real Madrid kezdőcsapatában Cristiano Ronaldo.
nov. 29
10:39
Oliver Kahn Ausztriában tanul (Infostart)
Igazgatást, menedzselést tanul Ausztriában Oliver Kahn, a Bayern München és a német válogatott korábbi labdarúgója.
nov. 29
10:39
PSG: megműtötték Coupet-t, szinte biztosan vége a szezonjának (She)
Minden bizonnyal vége Grégory Coupet (PSG) szezonjának, a kapus a tegnapi, Auxerre ellen 1–0-ra megnyert hazai bajnoki mérkőzésen sérült meg.
nov. 29
10:41
Del Potro is bejutott a döntőbe (Infostart)
Juan Martin Del Potro lesz a továbbjutását már korábban bebiztosító orosz Nyikolaj Davigyenko ellenfele a mai döntőben a férfi teniszezők 3,35 millió euró összdíjazású, londoni Mesterek Kupáján.
nov. 29
10:57
Súlyemelő-vb: lengyel és dél-koreai arannyal búcsúzott Gojang City (She)
A felső két férfikategória versenyeivel ért véget vasárnap a 2009-es súlyemelő-világbajnokság a dél-koreai Gojang Cityben.
nov. 29
11:51
Nyolc sérültje van a belgrádi futballderbinek (Infostart)
Nyolc ember megsérült, negyvenet pedig őrizetbe vettek a szombat esti, Crvena zvezda-Partizan Beograd szerb bajnoki labdarúgó-mérkőzés kapcsán kialakult rendbontásokban.
nov. 29
11:51
Sportvasárnap: egy kézilabda-, és 3 futballmeccs élőben az NSO-n (She)
A rangadók napja lesz vasárnap: több európai topligában is nagy presztízsű csata várható, valamint a magyar férfi kézilabda-bajnokságban is a két legerősebb együttes találkozik.
nov. 29
12:09
Nyolc sérült egy belgrádi futballderbin (Metropol)
Nyolc ember megsérült, negyvenet pedig őrizetbe vettek a szombat esti, Crvena Zvezda-Partizan Beograd szerb bajnoki labdarúgó-mérkőzés kapcsán kialakult rendbontásokban.
nov. 29
12:45
Férfi kézi NB I: Szeged-Veszprém rangadó élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda-bajnokság rangadóján a Pick-Szeged az eddig hibátlan MKB Veszprémet fogadja. Kövesse nyomon a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 29
12:45
Messié lehet az Aranylabda (Metropol)
Tízfősre szűkítette vasárnap az Aranylabda idei várományosait felsoroló, korábban még harminc nevet tartalmazó listáját a díjat alapító France Football magazin.
nov. 29
12:47
Aranylabda: a Barca négy játékossal a tíz között, szűkítették a jelöltek listáját (She)
A France Football magazin tízre szűkítette a 2009-es Aranylabda jelöltjeinek listáját, amelyen négyen is szerepelnek a Barcelonából.
nov. 29
12:49
Sífutás: Saarinen hazai pályán megnyerte a 10 km-es női vk-versenyt (She)
A hazai színekben versenyző Aino-Kaisa Saarinen győzelmével zárult a finnországi Kuusamóban rendezett női 10 kilométeres sífutó világkupa-verseny.
nov. 29
13:03
Belgium: a vezetőség menesztette Tőzsér Dánielék edzőjét (She)
A Mouscron elleni vereség után a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Genk együttese menesztette Hein van Haezebrouck vezetőedzőt.
nov. 29
13:39
Szerbia: nyolc sérültje van a belgrádi futballderbinek (She)
Nyolc ember megsérült, negyvenet pedig őrizetbe vettek a szombat esti, Crvena zvezda–Partizan Beograd szerb bajnoki labdarúgó-mérkőzés kapcsán kialakult rendbontásokban.
nov. 29
13:41
Gokart: Schumacher nyert, Massa visszatért a versenypályára (She)
A Formula–1-től 2006-ban hétszeres világbajnokként visszavonult német Michael Schumacher nyerte meg azt a szombati, brazíliai gokartviadalt, amelyen júliusi, magyarországi balesete óta először ült versenyszerűen a volán mögé Felipe Massa, a Ferrari F1-es pilótája.
nov. 29
13:57
Férfi kézilabda NB I: a Veszprém nyerte a rangadót Szegeden (She)
A férfi kézilabda NB I 13. fordulójának rangadóján a Pick-Szeged az eddig veretlen MKB Veszprémet fogadta. A várt forró hangulatú mérkőzést hozta a találkozó, az első félidőben többnyire a végig motiváltan játszó Szeged vezetett, de a Veszprém a 30. perc végére beérte riválisát (16–16). A második félidő elején váratlan rövidzárlat következett be a hazaiak játékában, nyolc góllal is elment az MKB,…
nov. 29
14:15
A második félidőben ellenállhatatlan volt az MKB Veszprém (Infostart)
Fantasztikus második félidei játékával nyert a címvédő MKB Veszprém a Pick Szeged otthonában vasárnap, és így továbbra is százszázalékos a férfi kézilabda NB I-ben.
nov. 29
14:15
Premjer-liga: Husztit kiállították, de BL-induló helyen zárt a Zenit (She)
A Zenit 2-1-re legyőzte a már az orosz bajnokság utolsó fordulója előtt is biztos második helyezett Szpartak Moszkvát, így a harmadik helyen zárta a Premjer-ligát, és indulhat a Bajnokok Ligája 2010–2011-es idényében. Huszti Szabolcsot kiállították a találkozón.
nov. 29
14:17
Vízilabda: az FTC-é az első meccs a Szeged ellen a LEN-kupában (She)
A hazai medencében szereplő FTC nyerte meg a férfi vízilabda LEN-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzését a Szeged-Beton ellen.
nov. 29
14:33
NFL: Ben Roethlisberger kihagyja a Baltimore Ravens elleni találkozót (She)
Kihagyja a Baltimore Ravens elleni rangadót a Pittsburgh Steelers kétszeres Super Bowl-győztes irányítója, Ben Roethlisberger az észak amerikai profi futball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában.
nov. 29
14:33
Simán nyert a Veszprém Szegeden (Metropol)
Fantasztikus második félidei játékával nyert a címvédő MKB Veszprém a Pick Szeged otthonában vasárnap, és így továbbra is százszázalékos a férfi kézilabda NB I-ben.
nov. 29
14:35
Hollandia: kiütéses Ajax-siker idegenben, győzött a Feyenoord is (She)
Kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott a Vitesse otthonában az Ajax labdarúgócsapata a holland első osztályú bajnokság 15. fordulójában.
nov. 29
14:51
Újpest: Korcsmár Zsoltot a Feyenoord és a Celtic is meghívta (She)
Mozgalmas napok elé néz Korcsmár Zsolt, az Újpest utánpótlás-válogatott játékosa, ugyanis meghívta magához a holland Feyenoord és skót Celtic is.
nov. 29
15:09
Diósgyőr: Oláh, Bori, Bajzát, Dudu és Vinicius is a klub kívánságlistáján (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK elnöke, Nagy Béla a klub hivatalos honlapján feltett kérdésekre válaszolt, amelyből kiderült, hogy többek között Oláh Lóránt, Bori Gábor, Bajzát Péter, Dudu és Vinicius neve is szerepel a csapat kívánságlistáján.
nov. 29
15:11
Premier League: parádés villámgóllal verte a Birmingham a Wolverhamptont (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Birmingham Lee Bowyer 3. percben szerzett találatának köszönhetően idegenben 1–0-ra legyőzte a Wolverhampton Wandererst.
nov. 29
15:13
Sakk: Polgár Judit a rájátszásban kapott ki, elbúcsúzott a világkupától (She)
Polgár Judit elveszítette a rájátszást Borisz Gelfand ellen a hanti-manszijszki világkupán, így kiesett a további küzdelmekből.
nov. 29
15:27
Serie A: Koman a szezonban először kezdő a Bariban (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában a kezdőcsapat tagjaként kapott szerepet a Bariban a Siena elleni hazai meccsen Koman Vladimir.
nov. 29
15:29
Sífutás: meglepetésre Northug nyerte meg a klasszikus stílusú versenyt (She)
Némi meglepetésre a szabadstílusú specialista norvég Petter Northug nyerte meg a férfi sífutók finnországi Kuusamóban rendezett 15 kilométeres, klasszikus stílusú versenyszámát a világkupában.
nov. 29
15:31
Labdarúgás: 27 éves korában hunyt el a Csanytelek kapusa (She)
Tragikus körülmények között, 27 éves korában meghalt a Csanytelek labdarúgócsapatának kapusa, Mészáros Zoltán – írja a delmagyar.hu .
nov. 29
15:45
Bundesliga 2: kétgólos előnyt adtak le Királyék a Düsseldorf ellen (She)
A német labdarúgó másodosztályban Király Gábor csapata, az 1860 München már két góllal vezetett a Düsseldorf ellen, a vége mégis döntetlen lett. Király végigjátszotta a mérkőzést.
nov. 29
16:03
Valencia: David Silva hetekre kidőlt, a Real ellen sem játszhat (She)
A tegnapi Valencia–Mallorca (1–1) spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen térdsérülést szenvedett a hazaiak válogatott középpályása, David Silva, aki több hétre harcképtelenné vált, lehet, hogy ebben az évben már nem is léphet pályára.
nov. 29
16:05
Kézilabda: „valaki mindig továbblendítette a csapatot” - Mocsai (She)
Az MKB Veszprém 36–30-ra győzött a férfi kézilabda NB I mai rangadóján a Pick-Szeged otthonában.
nov. 29
16:07
Ferencváros: Ceglédre kerülhet a klub tehetséges csatára (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Ferencváros fiatal csatára, Kovács István Cegléden edz, és pályára is lép a klub szerdai edzőmérkőzésén – adta hírül a 100% Fradi.
nov. 29
16:21
FIFA: Blatter szerint Henrynak nem kellett szólnia, hogy kezezett (She)
Thierry Henrynak nem volt kötelessége, hogy szóljon a bírónak, hogy kezezett az írek elleni világbajnoki pótselejtezőn – nyilatkozta Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke a L’Équipe című lap vasárnapi számának.
nov. 29
16:21
A FIFA elnöke megvédte Henryt (Metropol)
Thierry Henrynak nem volt kötelessége, hogy szóljon a bírónak, hogy kezezett az írek elleni világbajnoki pótselejtezőn - nyilatkozta Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a L'Equipe című lap vasárnapi számának.
nov. 29
16:23
Északi összetett: Manninen győzedelmes visszatérése a vk-ban (She)
A hazai pályán versenyző, a tavalyi évet teljes egészében kihagyó Hannu Manninen győzelmével ért véget a finnországi Kuusamóban az északi összetett versenyzők idénybeli második világkupa-futama. A szombati verseny második helyezettje két németet, Tino Edelmannt és Eric Frenzelt utasította maga mögé.

Keresés