2009. november 12. csütörtök

nov. 12
5:00
Drogok, bunda, paróka - Nagy siker az Agassi-könyv (Behaviour)
Már most biztosak lehetünk abban, hogy az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb teniszlegendájának, Andre Agassinak a hétfőn megjelent Open című önéletrajzi könyve egyrészt bestseller lesz rövidesen, másrészt óriási botrányt kavar. Részletes vallomásaiban nem hallgat Agassi a kábítószerezéséről, direkt elveszített meccséről, valamint arról sem, hogy élete első Grand Slam-fináléjában, 1990-ben…
nov. 12
6:48
NHL: nagy zakót szabott a kékkabátosokra a Detroit (She)
A Detroit Red Wings megsemmisítő, 9–1-es vereséget mért a Columbus Blue Jacketsre az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszában.
nov. 12
7:24
Rubin: Barcelonának keresztelték Szemak kislányát (She)
Csapata egyik Bajnokok Ligája-mérkőzése alatt született a kislánya Szergej Szemaknak, az orosz Rubin Kazany labdarúgójának, aki - kapcsolódva az alkalomhoz - az ellenfélről nevezte el a kis jövevényt Barcelonának.
nov. 12
7:26
Egyesült Államok: Mike Tyson LA-ben a reptéren balhézott (She)
Őrizetbe vették, majd szabadon engedték a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtéren Mike Tysont.
nov. 12
7:28
NBA: rangadót nyert az Orlando otthonában a Cavs (She)
Nagyüzem volt az észak-amerikai profi kosárlabdaligában, az NBA alapszakaszának 16. játéknapján ráadásul két rangadót is rendeztek.
nov. 12
8:18
Hannover: 35 ezren búcsúztatták Robert Enkét (She)
Mintegy 35 ezer gyászoló szurkoló búcsúztatta szerda éjjel Hannoverben Robert Enkét, a helyi labdarúgócsapat 32 évesen öngyilkosságot elkövetett válogatott kapusát.
nov. 12
8:54
Serie A: fél szezonra érvényes bérleteket árul az AC Milan (She)
Az AC Milan a szezon második felére szóló bérletek árusítását kezdi majd meg a labdarúgó-bajnokság szünetében, mert a gyenge szereplés miatt visszaesett a nézőszám, Kaká távozásával pedig kevesebb bérlet talált gazdára.
nov. 12
9:12
Formula-1: eladó a Toyota 2010-es autóterve (She)
A Le Parisien francia lap értesülései szerint a Formula–1-ből kiszálló Toyota-istálló eladásra kínálja a TF110-es, 2010-re optimalizált autótervét.
nov. 12
9:12
Női Euroliga - Bourges-ban vesztette el veretlenségét a Sopron (Behaviour)
Elszenvedte első idénybeli vereségét az MKB-Euroleasing Sopron, miután szerdán 26 ponttal kikapott a francia Bourges vendégeként a női kosárlabda Euroliga harmadik fordulójában.
nov. 12
9:14
Vasas: sokallja a kapott gólok számát Mészöly Géza (She)
Tizennégy forduló alatt harmincnégy gólt kapott a Vasas labdarúgócsapata a Soproni Liga 2009–2010-es szezonjában - nem véletlen, hogy Mészöly Géza vezetőedző elégedetlen a védekezéssel.
nov. 12
9:14
Párizsi tenisztorna - bombameglepetés! (Behaviour)
Julien Benneteau nagy meglepetésre legyőzte a világelső Roger Federert a 2,75 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztornán, ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe.
nov. 12
9:16
"Nagyon dühít, hogy idén 16 ezerrel kevesebb bérletet adtunk el" (Behaviour)
Az AC Milan a szezon második felére szóló bérletek árusítását kezdi majd meg a labdarúgó-bajnokság szünetében, mert a gyenge szereplés miatt visszaesett a nézőszám, Kaká távozásával pedig kevesebb bérlet talált gazdára.
nov. 12
9:30
MiZo Pécs: nem számít a szakmai stáb Somogyi Andreára (She)
A MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának szakmai stábja nem számít nagy tehetségnek tartott bedobójára, Somogyi Andreára.
nov. 12
9:30
A kritika is benne van a jegyárban (Metropol)
Orbán Viktor sajnálja, hogy a labdarúgó-válogatottal kapcsolatban korábban megfogalmazott véleményét politikainak minősítette Erwin Koeman szövetségi kapitány.
nov. 12
9:30
Barcelona-meccs alatt született a kis Barcelona (Behaviour)
Csapata egyik Bajnokok Ligája-mérkőzése alatt született a kislánya Szergej Szemaknak, az orosz Rubin Kazany labdarúgójának, aki - kapcsolódva az alkalomhoz - az ellenfélről nevezte el a kis jövevényt Barcelonának.
nov. 12
9:32
Ausztria: Stranzl visszavonul a válogatott szerepléstől (She)
Lemondta az osztrák válogatottságot Martin Stranzl, a Szpartak Moszkva 29 éves középhátvédje.
nov. 12
9:32
Korbácsolásra ítélték az ittasan vezető futballsztárt (Behaviour)
Negyven korbácsütésre ítélték Szudánban ittas vezetés miatt Stephen Worgu nigériai labdarúgót.
nov. 12
9:34
Barcelona: Xavi azt szeretné, hogy Fabregas legyen az utóda a csapatnál (She)
Xavi, a Barcelona középpályása elmondta, nagyon örülne, ha egy csapatban játszhatna Cesc Fabregasszal, és azt szeretné, ha az Arsenal játékosa lenne az utóda a katalán együttesnél.
nov. 12
9:34
Újra kellett éleszteni egy focistát Zsámbékon (Behaviour)
Újra kellett éleszteni egy focistát, miután rosszul lett és összeesett Zsámbékon szerdán este - erősítette meg Németh Cecília, az Országos Mentő Szolgálat (OMSZ) sajtóügyeletese az MTI-nek.
nov. 12
9:48
Aukció: jótékonysági célra árvereznek el 50 BL-jegyet (She)
Jótékonysági célú licitálásra bocsátott 50 darab jegyet a DVSC–Liverpool Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre a vatera.hu és a sportingbet.hu.
nov. 12
9:48
Megette a bíró a hatalmas műesést - videó (Blikk)
Óriási műeséssel mentette döntetlenre vasárnap esti meccsét a Liverpool csatára. N'Gog bal szélről tört a kapura, majd egy hatalmasat ugrott, mire a bíró megadta a büntetőt.
nov. 12
10:06
Dél-afrikai Köztársaság: nem hagyják el szállásukat sötétedés után a japánok (She)
Szombaton a 2010-es vb házigazdája, a dél-afrikai labdarúgó-válogatott hazai pályán játszik felkészülési mérkőzést Japán ellen. Az ázsiai együttes játékosai már a találkozó helyszínén készülnek az összecsapásra, viszont felhívták a figyelmüket, hogy sötétedés után semmiképpen se hagyják el a szállásukat.
nov. 12
10:06
Tisztogatás a Fradinál (Blikk)
A gyenge ősz miatt alaposan átalakul a Fradi kerete. A légiósok többségét elküldheti az NB I-es focicsapatból az angol tulajdonos Kevin McCabe.
nov. 12
10:06
"Nagyon izgulok, de egyben büszke vagyok, hogy Maradona és Di Stefano mellett állhatok, és hogy tőlük vehetem át a trófeát" (Behaviour)
Lionel Messit jutalmazta a Marca című napilap a Di Stefano-trófeával, amely évente a legjobb Spanyolországban játszó labdarúgónak jár.
nov. 12
10:08
Vb 2010: a bahreini küldöttség kibérelte Wellington összes limuzinját (She)
Valószínűleg a világ leggazdagabb szurkolótábora érkezik Új-Zélandra, a házigazdák Bahrein elleni interkontinentális világbajnoki pótselejtezőjére. Legalábbis erre utal, hogy a bahreini labdarúgó-válogatott küldöttsége és szurkolói az összes limuzint kibérelték Wellingtonban!
nov. 12
10:08
Nem csak a Real égett (Behaviour)
Az élvonalbeli csapatok közül az Espanyol és a legutóbb döntős Athletic Bilbao búcsúzott szerdán a labdarúgó Király Kupától.
nov. 12
10:10
Liverpool: újabb sérültek, Riera is Benajun is kidőlt (She)
Tovább sokasodnak Rafa Benítez gondjai: hetekre kidőlt a Liverpool labdarúgócsapatából Albert Riera és Josszi Benajun is.
nov. 12
10:24
Liverpool: újabb sérültek, Riera és Benajun is kidőlt (She)
Tovább sokasodnak Rafa Benítez gondjai: hetekre kidőlt a Liverpool labdarúgócsapatából Albert Riera és Josszi Benajun is.
nov. 12
10:24
Orbán: "Azt a kioktató hangot, amelyen újabban megszólal, mi, magyar szurkolók aligha fogjuk elfogadni" (Behaviour)
Orbán Viktor sajnálja, hogy a labdarúgó-válogatottal kapcsolatban korábban megfogalmazott véleményét politikainak minősítette Erwin Koeman szövetségi kapitány, egyúttal fenntartja álláspontját, miszerint a szakvezetőnek több időt kellene Magyarországon töltenie.
nov. 12
10:26
DVTK: az adósságok 80 százalékát visszafizette a klub (She)
Visszafizette adósságainak 80 százalékát a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata - mondta el Nagy Béla ügyvezető.
nov. 12
10:42
NHL: továbbra is a Maple Leafs a legértékesebb (She)
A mértékadó amerikai Forbes gazdasági magazin szerint továbbra is a Toronto Maple Leafs a legértékesebb klub a 30 csapatos észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL).
nov. 12
10:42
Fotóriportert vert a botrányhős (Behaviour)
Megvert egy fotóriportert a Los Angeles-i repülőtéren Mike Tyson korábbi profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok.
nov. 12
11:00
Osasuna: Vadócz után a csapat újabb játékosa kapta el a H1N1 vírust (She)
Vadócz Krisztián nyári megbetegedése után az Osasuna újabb játékosa kapta el a H1N1 vírust: Oier Sanjurjónál mutatták ki az új típusú influenzát.
nov. 12
11:00
"Elképzelhető, hogy a Real a mostani idényben nem nyer egyetlen trófeát sem, de nem is ez a fő cél" - Akkor mi? (Behaviour)
A harmadosztályú Alcorcontól összesítésben elszenvedett 4-1-es kudarc és az ezzel járó kupabúcsú ellenére továbbra is élvezi a klubvezetés bizalmát Manuel Pellegrini, a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.
nov. 12
11:02
Szafin végleg elbúcsúzott (Behaviour)
A 2,75 millió euró összdíjazású párizsi fedettpályás férfi tenisztorna második fordulójában elszenvedett vereséggel fejezte be pályafutását az orosz, kétszeres Grand Slam-győztes Marat Szafin.
nov. 12
11:04
"A végcél a londoni olimpia" (Behaviour)
Székely Norbertet, a bajnok MKB Sopron edzőjét majd egy hónappal ezelőtt kérték fel a női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára. Székely programot készített, amelyet az elnökség (az előző héten) egyetlen tartózkodás mellett elfogadott. Így a londoni olimpiáig, vagyis 2012-ig a 36 éves edző felel a legjobb női kosarasokért.
nov. 12
11:18
Hat éve kezelték a betegséggel a játékost, aki kedd este követett el öngyilkosságot (Behaviour)
Megdöbbentette a sportvilágot Robert Enke, a Hannover 32 éves labdarúgókapusának keddi öngyilkossága. A német válogatott lemondta a chileiek elleni, szombatra tervezett barátságos mérkőzést. A kapus özvegye elárulta, férje 2003 óta depresszióban szenvedett, s búcsúlevelet hagyott hátra.
nov. 12
11:20
Holland csalás az 1972-es téli olimpián (Behaviour)
Beismerte, hogy csalt az 1972-es, szapporói téli játékokon Ard Schenk, a hollandok háromszoros olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója.
nov. 12
11:36
Girondins Bordeaux: Yoann Gourcuff az FC Barcelonáról álmodik (She)
A Barcelona labdarúgócsapatában szeretne játszani Yoann Gourcuff, a francia bajnok Bordeaux fiatal klasszisa. Ezzel azért vannak így egy néhányan, ő azonban tesz is azért, hogy álmai megvalósuljanak, bár tisztában van vele: még nem felkészült a feladatra.
nov. 12
11:36
NBA - Washingtonban folytatja a veterán "törpe" (Behaviour)
Egyéves európai kitérő után a Washington Wizardsnál folytatja pályafutását Earl Boykins, az észak-amerikai profiliga (NBA) történetének második legalacsonyabb kosarasa.
nov. 12
11:38
Gyorskorcsolya: holland csalás az 1972-es téli olimpián (She)
Beismerte, hogy csalt az 1972-es, szapporói téli játékokon Ard Schenk, a hollandok háromszoros olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója. A 65 éves sportember csütörtökön bemutatott önéletrajzi könyvében árulta el, hogy 37 esztendeje hogyan manipulálták edzőjével, Leen Pfrommerrel a 10 ezer méteres verseny menetét.
nov. 12
11:54
Kína: a FIFA szerződést kötött az ázsiai ország állami televíziójával (She)
A FIFA bejelentette, hogy szerződést kötött a Kínai Központi Televízióval (CCTV), amelynek keretében az állami tv sugározhatja a nemzetközi szövetség eseményeit.
nov. 12
11:54
37 éve csalt az olimpiai bajnok (Metropol)
Beismerte, hogy csalt az 1972-es, szapporói téli játékokon Ard Schenk, a hollandok háromszoros olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója.
nov. 12
11:54
Orbán: ez kérem benne van a jegyárban (Behaviour)
Orbán Viktor sajnálja, hogy a labdarúgó-válogatottal kapcsolatban korábban megfogalmazott véleményét politikainak minősítette Erwin Koeman szövetségi kapitány, egyúttal fenntartja álláspontját, miszerint a szakvezetőnek több időt kellene Magyarországon töltenie.
nov. 12
11:56
Póker: szállodájában rabolták ki a brit profi pókerest (She)
Neil Channing egy dublini pókerversenyen szerepelt, miközben hotelszobáját teljesen kiürítették.
nov. 12
11:58
Borussia Dortmund: Dede ebben az évben már nem játszhat (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund brazil védője, Dede január előtt már nem léphet pályára, miután térdműtéten esett át.
nov. 12
12:12
Kosárlabda: lejátszott meccs nélkül távozott Németh Ferrarából (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Németh István a Ferrara férfi kosárlabdacsapatával - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.
nov. 12
12:14
AC Milan: megtalálták Albániában Gattuso három éve ellopott terepjáróját (She)
Az albán rendőrség megtalálta Gennaro Gattuso 2006 októberében ellopott Range Roverét, amelynek sofőrjét letartóztatták egy Tiranához közeli faluban.
nov. 12
12:48
Kajak-kenu: Kovács Kataliné, Vajdáé és Kökényé a Prémium-díj (She)
A kajakos Kovács Katalin és Kökény Roland, valamint a kenus Vajda Attila kapta az MKB Prémium-díjat, amelyet idén első alkalommal vehettek át a sportág legeredményesebb hazai képviselői.
nov. 12
12:48
NFL - Négymeccses eltiltás doppingolásért (Behaviour)
Doppingvétség miatt négy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Joselio Hanson, az észak-amerikai profiligában (NFL) szereplő Philadelphia Eagles amerikaifutballistája.

Keresés