2009. november 23. hétfő

nov. 23
0:09
Ligue 1: Victor Hugo Montano írta le a Lille-t a vasárnapi zárómeccsen (She)
Feljött az 5. helyre a francia labdarúgó-élvonalban a Montpellier, mely kolumbiai légiósa, Victor Hugo Montano két góljával 2–0-ra legyőzte a gyengélkedő Lille-t.
nov. 23
0:13
Férfi kézilabda BL: Sterbik-parádé, 16 között van a Ciudad Real (She)
Továbbra is őrzi hibátlan mérlegét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Ciudad Real: a spanyol sztárcsapat 30–28-ra legyőzte a Hamburgot, ezzel már tovább is jutott.
nov. 23
0:17
Tenisz ATP-vb: Verdasco ráijesztett Federerre, de megbánta (She)
A papírformának megfelelően a világelső Roger Federer győzelmével ért véget a londoni tenisz ATP-világbajnokság második meccse. A svájci klasszis Fernando Verdascót győzte le három játszmában, így továbbra is hibátlan a spanyol teniszezővel szemben.
nov. 23
0:27
Barcelona: Márquez nem újinfluenzás, játszhat az Inter ellen (She)
A katalán klub tájékoztatása szerint pályára léphet az Inter elleni keddi, hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Barcelona mexikói labdarúgója, Rafael Márquez.
nov. 23
1:21
Brazília: Sao Paulo-vereség, még négy csapat harcol az aranyért (She)
Nem a bajnoki aranyéremre esélyes csapatok napja volt a brazil országos labdarúgóligában: a Sao Paulo egy négy kiállítást hozó meccsen 90. percben kapott góllal maradt alul 3–2-re a Botafogo otthonában.
nov. 23
1:39
Tenisz: Kapros kikapott a torontói döntőben Giorgitól (She)
Az olasz Camila Giorgi győzött a torontói 50 ezer dollár összdíjazású női tenisz challengertornán, miután 4:6, 6:4, 6:0-ra legyőzte Kapros Anikót.
nov. 23
1:43
Belgium: Tőzsérrel, Tóth Balázs nélkül kapott ki a Genk (She)
A Tőzsér Dániellel felálló Genk csapata hiába szerzett már a 7. percben vezetést a Kortrijk otthonában, 2-1-es vereséget szenvedett a belga labdarúgó-élvonal vasárnapi záró meccsén.
nov. 23
2:51
Bundameccsen játszott Torghelle (Blikk)
Augsburg - Torghelle Sándor (27) hiába játszott fantasztikus formában tavasszal az Osnabrück elleni találkozón, ma már mégsem a magyar futballista és csapata remek teljesítményéről emlékezetes a mérkőzés.
nov. 23
2:55
Botrány! Drukkerei szállták meg a DVTK buszát (Blikk)
HATVAN - Az MTK-tól szombat délután elszenvedett vereség után hazafelé tartó DVTK buszára Hatvannál saját szurkolóik szálltak fel.
nov. 23
4:24
Történelmi győzelmével bizonyította Madár, hogy a világ egyik legjobb bunyósa (Behaviour)
Ha valaki eddig talán kételkedett volna Erdei Zsolt (31-0, 17 K. O.) fantasztikus tudásában, az joggal kérhet bocsánatot a WBC cirkálósúlyú világbajnokától. Amit a magyar fiú véghezvitt az olasz címvédő Giacobbe Fragomeni (26-2-1, 10 K. O.) ellen a kieli szorítóban, arra szinte szavakat sem lehet találni. Legfeljebb annyit, amit Dariusz Michalczewski mondott a meccs után: meghajolok Zsolt tudása…
nov. 23
7:06
Mesterhármassal tért vissza Totti (Metropol)
A Juventus hazai pályán egy góllal nyert az Udinese ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az AS Roma térdsérülésből visszatérő csatára három gólt rúgott a Vladimir Komant foglalkoztató Barinak.
nov. 23
7:06
Zidane: Henry nem csaló! (Behaviour)
Zinedine Zidane, a franciák aranylabdás világ- és Európa-bajnoka védelmébe vette Thierry Henry-t, aki kézzel tette maga elé a labdát csapata vb-részvételt érő, írek elleni gólja előtt.
nov. 23
7:21
NHL: kapusának köszönhetően hetedszer nyert sorozatban a Chicago (She)
A Chicago Blackhawks Antti Niemi remek védéseinek köszönhetően - a finn kapus az ellenfél mind a 30 próbálkozását hárította - 1-0-ra verte meg a Vancouver Canuckst idegenben.
nov. 23
7:39
NFL: az Indianapolis Colts 10. meccsét nyerte meg sorozatban (She)
Az eddig száz százalékos Indianapolis Colts továbbra sem talált legyőzőre: sorozatban 10. meccsét nyerte meg, miután 17-15-re megverte a Baltimore Ravenst.
nov. 23
7:42
Decemberben eldől a F1-es Brit Nagydíj sorsa (Metropol)
December 9-ig eldől, hogy Nagy-Britannia házigazdája lesz-e jövőre Forma-1-es futamnak. Ezt az autós gyorsasági világbajnokságot irányító Bernie Ecclestone mondta vasárnap a BBC rádiónak.
nov. 23
7:57
Női kézilabda: tornagyőzelemmel hangoltak a vb-re a franciák (She)
Tornagyőzelemmel hangolt a december 5-én kezdődő kínai világbajnokságra a francia női kézilabda-válogatott, Olivier Krumbholz együttese veretlenül nyerte meg a négycsapatos Tournoi de Parist.
nov. 23
8:00
Forma-1: mi lesz a Brit Nagydíjjal? (Behaviour)
December 9-ig eldől, hogy Nagy-Britannia házigazdája lesz-e jövőre Forma-1-es futamnak.
nov. 23
8:15
BL: Toulalan, Clerc és Réveillere nélkül megy a Lyon Firenzébe (She)
Meglehetősen sok a sérültje a keddi Fiorentina elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-meccsre készülő Olympique Lyonnak.
nov. 23
8:33
Gyeplabda: teljes a férfi vb mezőnye, Argentína is ott lesz Indiában (She)
Teljessé vált a mezőnye a 2010. február 28. és március 13. között Indiában sorra kerülő férfi gyeplabda-világbajnokságnak.
nov. 23
8:51
Varga Dénes aranyat ér (Blikk)
Varga Dénes hosszabbításban szerzett találatával győzött a Vasas az Eger ellen.
nov. 23
8:54
Garnett az utolsó pillanatban döntött (Metropol)
A Boston a lefújás pillanatában szerzett Kevin Garnett-találattal nyert hosszabbítás után New Yorkban az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
nov. 23
8:54
Beckhamék elbukták a nagydöntőt (Behaviour)
A Real Salt Lake büntetőkkel nyert a David Beckhammel felálló Los Angeles Galaxy ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vasárnapi, Seattle-ben megrendezett nagydöntőjében.
nov. 23
8:56
Holnap jön a Liverpool! (Behaviour)
Kedden nyolc mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája-sorozat; a csoportkör 5. fordulójában a Debrecen az angol Liverpoolt fogadja a budapesti Puskás Ferenc Stadionban.
nov. 23
9:09
MLSZ: a versenykiírásban fogják megtiltani a játékosoknak a fogadásokat (She)
A Németországban kirobbanó, de a hírek szerint magyar mérkőzéseket is érintő bundabotránnyal kapcsolatban kifejtette a véleményét a Nemzeti Sportnak Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke. A sportvezető elmondta: a Soproni Liga következő versenykiírásában feketén-fehéren szerepel majd: a labdarúgók nem fogadhatnak mérkőzésekre.
nov. 23
9:09
Így vesztettem Anand ellen (Blikk)
nov. 23
9:11
Videó: nézze meg, hogy bukták el Beckhamék az MLS nagydöntőjét! (She)
A Los Angeles Galaxy tizenegyesekkel kapott ki az MLS nagydöntőjében a Real Salt Lake-től. Tekintse meg a finálé összefoglalóját!
nov. 23
9:13
Videó: nézze meg Kobe Bryant hihetetlen, palánk mögüli kosarát! (She)
Mint beszámoltunk róla, Kobe Bryant nagyszerű kosarat dobott a palánk mögül, a plexin átívelve a Los Angeles Lakers győztes meccsén. Tekintse meg az esetet videón!
nov. 23
9:27
Kisteleki tudott az illegális fogadások létezéséről (Infostart)
Tudott az illegális fogadások létezéséről Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke. A sportvezető a Nemzeti Sportnak azt mondta: mivel a Bild által megnevezett Újpest ügyében nincs konkrétum, így nem szabad a lila-fehér csapatot elítélni.
nov. 23
9:30
Beckhamék elbukták a nagydöntőt (Metropol)
A Real Salt Lake büntetőkkel nyert a David Beckhammel felálló Los Angeles Galaxy ellen az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) vasárnapi, Seattle-ben megrendezett nagydöntőjében.
nov. 23
9:30
A Liverpool még nem győzött Magyarországon (Behaviour)
A Debrecen keddi Bajnokok Ligája ellenfele, az FC Liverpool tizedik alkalommal találkozik magyar csapattal, s eddig háromszor tudott győzni, négyszer döntetlen ért el, kétszer kikapott, Magyarországon azonban még nem sikerült nyernie. A Debrecen labdarúgócsapata tíz mérkőzéséből ötöt megnyert, ötször kikapott a Bajnokok Ligája 2009/10-es kiírásában.
nov. 23
9:32
Még nem nyert Magyarországon a Liverpool (Metropol)
A Debrecen keddi Bajnokok Ligája ellenfele, az FC Liverpool tizedik alkalommal találkozik magyar csapattal, s eddig háromszor tudott győzni, négyszer döntetlen ért el, kétszer kikapott, Magyarországon azonban még nem sikerült nyernie.
nov. 23
9:45
NASCAR: Johnson történelmet írt, negyedszer nyerte meg a Sprint-kupát (She)
Jimmie Johnson történelmet írt a NASCAR-ban: sorozatban negyedszer nyerte meg a Sprint-kupát, erre idáig egyetlen versenyző sem volt képes.
nov. 23
9:47
Oroszország: „ha nem iszol és eltalálod a kaput, jelentkezz a válogatottba” (She)
A sikertelen világbajnoki pótselejtező után az interneten állítanák össze az új orosz válogatottat a helyi futballszurkolók.
nov. 23
9:48
Federer sikere a Mesterek Kupáján (Metropol)
A világelső Roger Federer három játszmában nyert vasárnap késő este a spanyol Fernando Verdasco ellen a 3,35 millió euró összdíjazású férfi tenisz Mesterek Kupáján, Londonban.
nov. 23
9:48
Újra lesz hazai hokikupa (Behaviour)
Egy év kihagyás után a Magyar Jégkorong Szövetség ismét megrendezi a Magyar Kupát.
nov. 23
9:49
Jégkorong: egy év kihagyás után újra lesz Magyar Kupa (She)
Egy év kihagyás után a Magyar Jégkorongszövetség ismét megrendezi a Magyar Kupát.
nov. 23
10:03
Bundabotrány: újabb letartóztatás és megvesztegetési kísérlet (She)
A német Bild napilap internetes kiadása ma reggel arról számolt be, hogy a Németországban kirobbant bundabotránnyal kapcsolatban újabb gyanúsítottat vettek őrizetbe, illetve a Regionalligában a hétvégén történt megvesztegetési kísérletről is ír.
nov. 23
10:06
Újra lesz jégkorong Magyar Kupa (Metropol)
Egy év kihagyás után a Magyar Jégkorong Szövetség ismét megrendezi a Magyar Kupát. Az MJSZ hétfői tájékoztatása szerint a négyes döntőnek december 29-én és 30-án Dunaújváros ad otthont.
nov. 23
10:21
DVTK: Aczélnak lejár a szerződése, úgy érzi, nem hosszabbítanak vele (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Diósgyőr vezetőedzőjének, Aczél Zoltánnak december 31-én lejár a szerződése, a szakvezető a klub honlapjának adott nyilatkozatában elmondta: nem számít arra, hogy folytathatja a munkát.
nov. 23
10:24
Nem akarják a foci-vb-t a franciák (Behaviour)
A franciák többsége szerint a labdarúgó-válogatott nem érdemli meg a világbajnoki szereplést, miután Thierry Henry kézzel tette maga elé a labdát szerdán a vb-részvételt érő, írek elleni gól előtt.
nov. 23
10:57
Beckham amerikai álma: klubtulajdonos lenne a sztár (Infostart)
David Beckham együttese, a Los Angeles Galaxy tizenegyespárbajban veszítette el az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság nagydöntőjét a Real Salt Lake ellen. Az angol sztár a vereség után megígérte, visszatér a következő idényre, karrierje befejezése után pedig szívesen vásárolna egy klubot az MLS-ben.
nov. 23
10:57
BL: a Bordeaux Gourcuff nélkül fogadja szerdán a Juventust (She)
A francia bajnok Bordeaux egyik legjobbja, Yoann Gourcuff nélkül fogadja a Juventust a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen az A-csoportban.
nov. 23
11:18
Brawn: Schumacher nem tér vissza (Metropol)
Ross Brawn csapatfőnök cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Forma-1-től 2006-ban hétszeres világbajnokként elbúcsúzott Michael Schumacher a nemrég megalakult Mercedes GP-nél térne vissza.
nov. 23
11:20
Tizenhat női kézis maradt Telkiben (Metropol)
Tizenhat játékos készül hétfőtől a december 5-én kezdődő kínai női kézilabda-világbajnokságra Telkiben.
nov. 23
11:33
Schumacher nem megy a Mercedeshez (Infostart)
Ross Brawn csapatfőnök cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a Formula-1-től 2006-ban hétszeres világbajnokként elbúcsúzott Michael Schumacher a nemrég megalakult Mercedes GP-nél térne vissza.
nov. 23
11:33
Bundabotrány: kilenc személyt vettek őrizetbe Olaszországban (She)
A múlt héten kirobbant bundabotrány nyomán kilenc személyt vettek őrizetbe hétfőn Olaszországban.
nov. 23
11:35
Női kézi-vb: Bogdanovics és Balogh a kimaradó, megvan a szűkített keret (She)
Tizenhat játékos készül hétfőtől a december 5-én kezdődő kínai női kézilabda-világbajnokságra Telkiben. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a múlt heti Pannon-kupa után a ferencvárosi Balogh Barbarának és a debreceni Bogdanovics Annamáriának köszönte meg a munkát azzal a feltétellel, hogy mindketten tovább dolgoznak klubjaikban.
nov. 23
11:36
Futball bundabotrány - Kilenc őrizetbe vétel Olaszországban (Behaviour)
A múlt héten kirobbant bundabotrány nyomán kilenc személyt vettek őrizetbe hétfőn Olaszországban.
nov. 23
12:09
Torres és Riera nélkül jön a Liverpool (Infostart)
Hétfő délután érkezik Budapestre a Liverpool labdarúgó-csapata, amely kedd este játszik Bajnokok Ligája mérkőzést a Debrecennel. Nem tart az angol együttessel sérülése miatt Fernando Torres, Albert Riera és Ryan Babel.
nov. 23
12:27
Serie A: a Palermo menesztette vezetőedzőjét, Walter Zengát (She)
A Palermo labdarúgócsapata menesztette vezetőedzőjét, Walter Zengát, miután a csapat a hétvégén hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a szicíliai rangadón a Catania ellen.

Keresés