2009. november 9. hétfő

nov. 9
0:12
Jégkorong: Oroszország nyerte meg a Karjala-kupát (She)
Az orosz jégkorong-válogatott győzelmével zárult a 2009-es Karjala-kupa, miután a négyes torna utolsó fordulójában a szbornaja 0-2-ről fordítva 4-3-ra nyert Csehország ellen.
nov. 9
0:16
FA-kupa: kínos Charlton-vereség a hatodosztályú Nortwichtól (She)
Vasárnap három mérkőzést játszottak le az angol FA-kupa 1. fordulójában. A legnagyobb meglepetés Nortwichban született, ahol a hatodosztályú Victoria 1–0-ra legyőzte a sokkal szebb napokat látott Charltont!
nov. 9
0:20
Videó: így játszott döntetlent az Inter és a Roma (She)
Az olasz bajnokságban igazi rangadóval zárult a forduló. Az Inter és a Roma feszült egymásnak, a találkozó pedig igazságos döntetlent (1-1) hozott. Tekintse meg a mérkőzés góljait videón!
nov. 9
0:30
Férfi kézilabda BL: tekintsék át a vasárnapi eredményeket! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligájában tapasztalható vasárnapi nagyüzem mellett a férfiak kevésbé sűrű programot bonyolítottak le: a Szeged–Valladolid (23–30) összecsapás mellett még két találkozóra került sor.
nov. 9
1:06
Portugália: bukott a Porto, csak ikszelt a Sporting (She)
Két nagycsapatnak sem sikerült jól a portugál labdarúgó-élvonal 10. fordulója: a Porto 1-0-ra kikapott a Maritimótól, míg a gyengén szereplő, edzőváltáson átesett Sporting 2-0-s előnyről „dobott oda" egy pontot a Rio Avénak.
nov. 9
7:06
Szerény plusszal zárhat az MLSZ (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség számára az idei év sikereket hozott: a nagyválogatott teljesítményének megítélése ugyan megosztja a közvéleményt, ám az U-20-as világbajnokság bronzérme szép reményekre adhat okot, akár a küszöbönálló olimpiai selejtezőkön is.
nov. 9
7:24
Sunderland: hosszú kényszerpihenőn Fülöp Márton riválisa (She)
Hosszú pihenőre kényszerül Craig Gordon, az angol élvonalbeli Sunderland labdarúgócsapatának kapusa, aki a Tottenham elleni bajnokin törte el a kezét.
nov. 9
7:42
NHL: a Colorado elszenvedte szezonbeli első hazai vereségét (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 35. játéknapján a Colorado elszenvedte szezonbeli első hazai vereségét: az Edmonton Oilers 5–3-ra győzte le az Avalanche-t. Az Atlanta Thrashers hazai pályán, szétlövésben bizonyult jobbnak a St. Louis Bluesnál.
nov. 9
7:44
NBA: sorozatban ötödik mérkőzését nyerte meg a Los Angeles Lakers (She)
Sorozatban ötödik mérkőzését nyerte meg a bajnok Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA): a Kobe Bryant vezette együttes hazai pályán 104–88-ra győzte le a New Orleans Hornetset. Nagy verést kapott a tavalyi nagydöntős Orlando, a Magic az Oklahoma City Thunder otthonában kapott ki 102–74-re.
nov. 9
8:00
NFL: továbbra is hibátlan az Indianapolis és a New Orleans (She)
Továbbra is veretlenül áll az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints: a 9. fordulóban az Indy 20–17-re verte meg a Houston Texanst, a Szentek pedig 30–20-ra győztek a Carolina Panthers ellen. A Tampa Bay Buccaneers megszerezte első győzelmét (a Green Bay Packers ellen nyert 38–28-ra), így nincs már nyeretlen csapat a mezőnyben. A Dallas…
nov. 9
8:18
Skócia: ha László Csaba sokat beszél, kirúgják a Hearts-tól (She)
László Csaba többé nem kéri nyilvánosan a Hearts klubelnökét, Vladimir Romanovot a keret megerősítésére, ugyanis félti az állását.
nov. 9
8:18
Sikeres évet zárnak focistáink (Behaviour)
Az idei évet szerény plusszal zárhatja a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Bordás György főtitkár szerint, akivel a hétfői Napi Gazdaságban jelent meg interjú.
nov. 9
8:20
Elképesztő! 200 millió fontot kérnek a liverpooli stadion nevéért! (Behaviour)
Az amerikai tulajdonosok 200 millió fontot kérnek az FC Liverpool új futballstadionjának nevéért.
nov. 9
8:22
A legenda visszatér? Senna ismét a Forma-1-ben! (Behaviour)
Bruno Senna, a tragikus körülmények között elhunyt Ayrton Senna unokaöccse elismerte, hogy a neve nagyon sokat segített abban, hogy jövőre indulhat a Forma-1-ben.
nov. 9
8:54
Tenisz: nem történt változás a férfi világranglista élmezőnyében (She)
Nem történt változás a legfrissebb férfi világranglistán: továbbra is a svájci Roger Federer áll az élen, megelőzve a spanyol Rafael Nadalt.
nov. 9
8:54
Csak a Suns nyert idegenben (Metropol)
Könnyed győzelmek születtek az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján. A hat mérkőzés közül csak a Phoenix Suns tudott vendégként diadalmaskodni.
nov. 9
8:54
BL-hőseink is mennek Belgiumba (Behaviour)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a 19 játékost, akire számít a Belgium elleni, szombati barátságos mérkőzésen Gentben.
nov. 9
8:56
Válogatott: Koeman keretet szűkített, Kabát is utazik Gentbe (She)
Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya szűkítette keretét a Belgium elleni felkészülési mérkőzésre, melyben helyet kapott az Újpest két játékosa, Kabát Péter és Sándor György.
nov. 9
9:12
Hat itthon játszó focista Koeman keretében (Metropol)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte azt a 19 játékost, akire számít a Belgium elleni, szombati barátságos mérkőzésen Gentben.
nov. 9
9:12
Beckhamék az amerikai elődöntőben (Behaviour)
A kaliforniaiak a 2-2-es "odavágó" után 1-0-ás győzelemmel búcsúztatták a városi riválist, a gólt a 120-szoros amerikai válogatott Landon Donovan szerezte büntetőből.
nov. 9
9:30
Beckhamék a bajnoki elődöntőben (Infostart)
A Chivas USA elleni sikerrel bejutott az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) elődöntőjébe David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy.
nov. 9
9:30
MLS: Donovan góljával Beckhamék bejutottak a bajnoki elődöntőbe (She)
A Los Angeles Galaxy Landon Donovan tizenegyesből szerzett góljával 1–0-ra legyőzte a Chivast az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) negyeddöntőjének visszavágóján, így bejutott az elődöntőbe.
nov. 9
9:30
Beckhamék a bajnoki elődöntőben (Metropol)
A Chivas USA elleni sikerrel bejutott az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságának (MLS) elődöntőjébe David Beckham csapata, a Los Angeles Galaxy.
nov. 9
9:32
Bulgária: a lemondott Penevet megtartaná a CSZKA vezetősége (She)
Nem fogadta el a vezetőedző Luboszlav Penev lemondását a bolgár CSZKA Szófia labdarúgócsapatának vezetősége.
nov. 9
9:32
Sator vegyes benyomásai, Hetényit nem tiltják el (Metropol)
Vegyes benyomásokkal gazdagodott Ted Sator, a magyar jégkorong-válogatott új szövetségi kapitánya a vasárnap zárult Pannon Kupán, a játékvezetőnek nekirontó Hetényi Zoltánra nem vár eltiltás.
nov. 9
10:06
Olimpiát rendezne 2020-ban Tokió (Behaviour)
A 2016-os versengésben Rio de Janeiróval szemben alulmaradt Tokió megpályázza a 2020-as nyári olimpia rendezési jogát.
nov. 9
10:24
Női európai kézilabdakupák: az utóbbi tíz év legrosszabb szereplése (Infostart)
Már csak a Győr és a Debrecen áll a női európai kézilabdakupákban, miután vasárnap három magyar csapat is kiesett.
nov. 9
10:24
AS Roma: Totti nem bánta meg, hogy maradt a fővárosi csapatnál (She)
Francesco Totti, az AS Roma jelenleg sérült csapatkapitánya úgy véli, helyes döntést hozott, amikor 2014-ig meghosszabbította szerződését a „farkasokkal”.
nov. 9
10:24
Nem megy a női kéziseknek (Metropol)
Már csak a Győr és a Debrecen áll a női európai kézilabdakupákban, miután vasárnap három magyar csapat is kiesett.
nov. 9
10:26
Férfi röplabda: az olasz Trentino nyerte a klubvilágbajnokságot (She)
Az olasz Itas Diatec Trentino együttese nyerte a katari Dohában rendezett férfi röplabda klubvilágbajnokságot, miután a fináléban 3:0-ra legyőzte a lengyel Belchatówot.
nov. 9
10:28
Videó: íme, Dzsudzsák gólpassza az ADO Den Haag ellen! (She)
Továbbra is jó formában van Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar játékosa. A válogatott középpályás ezúttal Ola Toivonennek adott gólpasszával hívta fel magára a figyelmet csapata hétvégi bajnokiján, amelyen a PSV 5–1-re mosta le idegenben az ADO Den Haagot. Tekintse meg a szélső remek előkészítését!
nov. 9
10:42
Olimpia: Tokió nem adja fel, a 2016-os után a 2020-as rendezésre is pályázik (She)
Tokió kormányzója, Isihara Sintaro bejelentette, hogy miután a japán város lemaradt a 2016-os olimpia rendezéséről, a 2020-as ötkarikás játékokra is benyújtja pályázatát.
nov. 9
11:00
Atlético Madrid: bezárhatják a stadiont Pellegrini fejbedobása miatt (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottság bezárhatja a Vicente Calderón Stadiont, mert a szurkolók az Atlético Madrid–Real Madrid bajnokin fejbe dobták Manuel Pellegrinit, a „királyi gárda" vezetőedzőjét.
nov. 9
11:02
Póker: a WSOP címvédője a fiatalos lendületre voksol (She)
Peter Eastgate szerint Joe Cada képes lehet megnyerni a WSOP főversenyének heads-upját, ezzel elhódítva Eastgate-től minden idők legfiatalabb bajnoka címet.
nov. 9
11:04
AS Roma: eltört De Rossi arccsontja, műteni kell a középpályást (She)
Meg kell műteni Daniele De Rossit, az AS Roma játékosát, aki az Inter elleni vasárnapi meccsen szenvedett fejsérülést – adta hírül a római klub hivatalos honlapja.
nov. 9
11:18
Angol válogatott: Beckham a Galaxy sikere miatt nem játszik Brazília ellen (She)
David Beckham nem játszik az angol válogatott Brazília elleni felkészülési mérkőzésén pénteken, mivel klubcsapata, a Los Angeles Galaxy továbbjutott az MLS elődöntőjébe.
nov. 9
11:54
Tenisz: Czink Melinda a 38., Szávay Ágnes a 40. helyen zárta az évet (She)
Nem történt változás a női teniszezők világranglistájának közvetlen élmezőnyében, így az amerikai Serena Williams kezdi az élről a 2010-es idényt. A magyar versenyzők közül Czink Melinda a 38., míg Szávay Ágnes a 40. helyen zárta az évet.
nov. 9
11:54
Czink a 38., Szávay a 40. helyen zárt (Metropol)
Czink Melinda a 38., míg Szávay Ágnes a 40. helyen zárta az évet a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
nov. 9
12:12
Ferencváros: Rósa Dénes az utolsó meccset is győzelemmel zárná (She)
Rósa Dénes, a Ferencváros futballistája az utolsó őszi bajnokin is győzelmet ünnepelne csapatával. A Pápa ellen fejsérülést szenvedő középpályás jól van, bár ahogy állítja: nem túl szép látvány.
nov. 9
12:14
Real Madrid: a klub nem engedi el Ronaldót a portugál válogatotthoz (She)
A spanyol Marca napilap információi szerint a Real Madrid hallani sem akar arról, hogy a sérült Cristiano Ronaldo elutazzon nemzeti csapatához a portugál válogatott világbajnoki pótselejtezőjére.
nov. 9
12:30
Agassi a robot-Samprasről és parókájáról (Metropol)
További pikáns részletek kerültek napvilágra Andre Agassi titkaiból, aki önéletrajzi könyve szerint egyebek között kábítószerrel élt, és hazugságokkal tussolta el pozitív doppingtesztjét.
nov. 9
12:30
Agassi a robot-Samprasről, parókáról, szándékos vereségről (Behaviour)
További pikáns részletek kerültek napvilágra Andre Agassi titkaiból, aki önéletrajzi könyve szerint egyebek között kábítószerrel élt, és hazugságokkal tussolta el pozitív doppingtesztjét.
nov. 9
12:48
Premier League: 200 millió fontért eladó a liverpooli stadion neve (She)
Az amerikai tulajdonosok 200 millió fontot kérnek az FC Liverpool új futballstadionjának nevéért.
nov. 9
12:48
A sánta Ronaldo is játszhat Bosznia ellen (Behaviour)
Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya behívta a Bosznia-Hercegovina elleni világbajnoki pótselejtezőkre készülő keretébe a bokasérüléssel bajlódó Cristiano Ronaldót. Az aranylabdás támadó spanyol klubja, a Real Madrid azonban felszólította a játékost, hogy ne tegyen eleget a behívásnak.
nov. 9
12:50
Hegymászás: nem találják a magyar hegymászókat Szecsuánban (She)
Az eltűnt magyar hegymászókat kereső csapat 5000 méteres magassági jutott, de a környéken nem találtak nyomokat és visszatértek – közölte az MTI-vel Sárközy Péter pekingi főkonzul a Szecsuán tartományi hegymászók szövetségének legfrissebb jelentése alapján.
nov. 9
12:52
Rövidpályás gyorskorcsolya vk: a női váltó hetedik, a férfi 11. lett (She)
A hetedik helyen végzett a magyar női váltó a montreali rövidpályás gyorskorcsolya világkupa-futam vasárnapi zárónapján. A férfi váltó 11. lett.
nov. 9
13:06
Tenisz: Agassi a robot-Samprasről, parókáról, szándékos vereségről (She)
További pikáns részletek kerültek napvilágra Andre Agassi titkaiból, aki önéletrajzi könyve szerint egyebek között kábítószerrel élt, és hazugságokkal tussolta el pozitív doppingtesztjét.
nov. 9
13:08
Blog: Fülöp ismét bizonyítana klubjában és a válogatottban is (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa. Fülöp ezúttal Craig Gordon sérüléséről, valamint a nemzeti csapat Belgium elleni mérkőzéséről ír naplójában.
nov. 9
13:10
Lazio: Zeman tagadja, hogy megkeresték a római klub vezetői (She)
Zdenek Zeman tagadja azokat a híreket, amely arról szólnak, hogy ő válthatja a Lazio kispadján Davide Ballardinit.
nov. 9
13:12
Real Madrid: nem békült ki Guti és Pellegrini, a játékos nincs a keretben (She)
Úgy tűnik, továbbra sem békült ki Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője és Guti, legalábbis a középpályást nem nevezték az Alcorcón elleni spanyol Király-kupa-visszavágóra.

Keresés