2009. november 4. szerda

nov. 4
0:12
Bajnokok Ligája: Ferrara már Bordeaux-ban továbbjutna a Juventussal (She)
Nagyon elégedett volt Ciro Ferrara, a Juventus vezetőedzője, miután csapata 1–0-ra verte a Maccabi Haifát a labdarúgó Bajnokok Ligája A-csoportjában.
nov. 4
0:16
Bajnokok Ligája: Kaká örül a kedves fogadtatásnak (She)
Döntetlennel zárult a Milan és a Real Madrid mérkőzése a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjában, és a vendégeknél pályára lépett Kaká, aki az előző szezonban még az olaszok játékosa volt.
nov. 4
0:30
Bajnokok Ligája: Leonardo szerint igazságos a döntetlen (She)
Elégedett volt csapata teljesítményével Leonardo, a Milan edzője a Real Madrid elleni 1–1-es döntetlen után a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjában.
nov. 4
0:34
Bajnokok Ligája: Ferguson a legrosszabb bírói döntést látta (She)
Vegyes érzésekkel fogadta a CSZKA Moszkva elleni 3–3-ra végződő mérkőzést Sir Alex Ferguson, a labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjában szereplő Manchester United vezetőedzője.
nov. 4
0:48
Bajnokok Ligája: Ancelotti számára a továbbjutás a legfontosabb (She)
Nem tört össze az utolsó pillanatban bekapott gól miatt Carlo Ancelotti, a labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában szereplő Chelsea vezetőedzője.
nov. 4
2:00
Videó: a Milan és a Real döntetlenje, az MU nagy hajrája - a keddi gólok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának négy csoportjában kedden lejátszották a 4. forduló mérkőzéseit. A nyolc találkozón összesen 25 találat született, melyeket az alábbi videókon megtekinthet!
nov. 4
5:00
Megkapta a sertésinfluenzát az első számú német teniszező (Behaviour)
Az első számú német teniszező, Tommy Haas a múlt héten elkapta a sertésinfluenzát, ezért nem szerepelt a stockholmi férfi versenyen, és lépett vissza az e heti bázeli viadaltól.
nov. 4
5:18
Hoppá, költözik a Roland Garros! (Behaviour)
A Francia Tenisz Szövetség (FFT) jövőre nem a Roland Garros arénában rendezi meg a nemzetközi nyílt bajnokságot, ha a létesítmény bővítését az elkövetkezendő egy évben nem tudják elkezdeni.
nov. 4
5:20
NB I: így áll a tabella a Fradi büntetése után (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a szombati Ferencváros-Diósgyőr mérkőzésen történt szurkolói rendbontás miatt arra kötelezte a zöld-fehér klubot, hogy soron következő három hazai bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött rendezze meg, emellett hárommillió forintos pénzbírsággal sújtotta az egyesületet.
nov. 4
5:54
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a botrányos szurkolók miatt súlyosan megbüntette az FTC-t (Behaviour)
A szombati Ferencváros–Diósgyőr bajnokin kirobbant szurkolói rendbontás miatt súlyos büntetést szabott ki a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága: a zöld-fehér klub a következő három hazai bajnokiját zárt kapuk mögött rendezi, és hárommillió forintos bírságot kénytelen fizetni.
nov. 4
6:12
Firenzében a Debrecen, gondban a Liverpool (Behaviour)
A nehéznél is nehezebb feladat vár ma este a Debrecenre a Bajnokok Ligája csoportfázisának 4. fordulójában, vendéglátója, a Fiorentina ugyanis győzelem esetén fél lábbal már a nyolcaddöntőben érezheti magát. A tegnapi slágermeccsen, a Milan–Real partin ikszeltek a felek.
nov. 4
6:30
"Sajnos ezt a társaságot már nem tudja kontrollálni senki. Ez a baj velük. A másik, hogy nincs céljuk sem, azért nehéz fogást találni rajtuk" (Behaviour)
Terjedelmes interjú jelent meg a Ferencváros hivatalos honlapján Berki Krisztiánnal, aki megerősítette: a Diósgyőr-meccsen kirobbant botrány miatt nyilatkozatstopot rendeltek el a klubban. Az FTC Zrt. vezérigazgatója elismerte, van egy nézőtéri csoport, amelyet nem tudnak kontroll alatt tartani, ráadásul az angol tulajdonos is szakmai hibákat követett el.
nov. 4
6:48
Formula-1: Kimi Räikkönen túl drága a vb-címvédő istállónak (She)
Még nincs munkaadója 2010-re Kimi Räikkönennek: Ross Brawn, a Brawn GP csapatfőnöke szerint a finn túlságosan sokba kerülne nekik.
nov. 4
6:48
BL - hárman máris továbbmentek (Behaviour)
Elsőként a Chelsea, a Manchester United, a Porto és a Girondins Bordeaux jutott a legjobb 16 közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
nov. 4
6:50
Grosics Gyula visszautasítja a Budapest díszpolgára címet (Behaviour)
Grosics Gyula visszautasítja a Budapest díszpolgára címet, amelyet a Fővárosi Önkormányzat adományozott volna az Aranycsapat egykori kapusának november 17-én, Budapest napján. Ezt maga Grosics Gyula mondta kedden az Echo Tv egyik esti műsorában.
nov. 4
7:06
NBA: továbbra is veretlen a Denver, a Phoenix és a Boston (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers LeBron James és Shaquille O’Neal hatékony játékának köszönhetően győzte le a Washington Wizardsot hazai pályán. A bajnok Los Angeles Lakers Oklahoma Cityben nyert hosszabbítás után, míg a Boston Celtics, a Denver Nuggets és a Phoenix Suns idegenben őrizte meg a veretlenségét.
nov. 4
7:24
NHL: a Detroit lenullázta a Bostont, a Pittsburgh Anaheimben nyert (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Detroit Red Wings hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Boston Bruinst. A Pittsburgh Penguins 4–3-ra nyert az Anaheim Ducks otthonában, a New York Rangers kikapott Vancouverben, míg az Atlanta Thrashers gólzáporos meccsen diadalmaskodott Montrealban.
nov. 4
7:42
BL: fókuszban az Inter és a Barca keleti kalandja (Infostart)
Miközben a Debrecen első BL-pontjáért küzd, vendéglátója, az olasz Fiorentina pedig a továbbjutási reményeit életben tartó győzelemért lép pályára az E csoportban, a négyes másik párjában a Liverpool élet-halál harcot fog vívni Lyonban, a labdarúgó Bajnokok Ligája főtáblájának ma esti programjában.
nov. 4
7:42
Vb 2010: a FIFA engedélyezi a stadion bővítését Új-Zélandnak (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) engedélyezte Új-Zélandnak, hogy a meglévőkön felül további ötszáz ülőhellyel bővítse a Bahrein elleni világbajnoki pótselejtezőnek otthont adó stadiont.
nov. 4
8:36
Edzősors: lapértesülések szerint Matthäus lehet Peru kapitánya (She)
Bár kiderült, hogy Lothar Matthäus nem lesz az argentin Racing Club vezetőedzője, a legújabb hírek szerint könnyen lehet, hogy mégis Dél-Amerikában vállal munkát.
nov. 4
8:54
Haladás: hetekre kidőlt a csapat libériai válogatott csatára (She)
Combhajlítóizom-húzódást szenvedett Victor P. Carr, a Szombathelyi Haladás libériai válogatott csatára.
nov. 4
8:56
Hegymászás: megerősítették a magyarok eltűnését, mentőcsopot indul (She)
Szerda reggel a kínai sajtóban megjelent, továbbá a helyi kormányzat illetékesei is megerősítették, hogy négy magyar hegymászó nem tért vissza Szecsuan tartományi expedíciójáról, ezért szecsuani és tibeti hegyimentők indultak a keresésükre.
nov. 4
8:58
Honvéd: túl van a műtéten Cséke György, az idén már nem játszhat (She)
Túl van a műtéten a múlt héten, edzés közben szárkapocscsonttörést szenvedő Cséke György.
nov. 4
9:12
A kijevi polgármester BL-bojkottra biztat (Infostart)
Leonyid Csernoveckij, Kijev polgármestere arra biztatja a helyi Dinamo szurkolóit, hogy ne menjenek ki az olasz Inter elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A főváros első embere szerint ugyanis nem elégségesek a Dinamo által tett előkészületek.
nov. 4
9:30
BL: kötelező maszkviseletet írtak elő a kijevi szurkolóknak az Inter ellen (She)
Minden szurkolónak maszkot kell viselnie a Dinamo Kijev–Internazionale Bajnokok Ligája-mérkőzésen, az ukrán egészségügyi hatóság így igyekszik elejét venni az új típusú influenza terjedésének.
nov. 4
9:48
Formula-1: a Toyota azonnali hatállyal kiszáll a száguldó cirkuszból (She)
A világ legnagyobb autógyáraként ismert Toyota azonnali hatállyal kiszáll a Formula–1-ből.
nov. 4
9:48
Kilép a Forma-1-ből a Toyota (Behaviour)
A világ legnagyobb autógyáraként ismert Toyota azonnali hatállyal kiszáll a Forma-1-ből.
nov. 4
10:06
A Toyota kiszáll a Formula-1-ből (Infostart)
A világ legnagyobb autógyáraként ismert Toyota azonnali hatállyal kiszáll a Formula-1-ből.
nov. 4
10:06
Kiszáll a Toyota a Forma-1-ből (Metropol)
A világ legnagyobb autógyáraként ismert Toyota azonnali hatállyal kiszáll a Forma-1-ből. A 2002-ben érkezett - ám egyetlen futamgyőzelmet sem arató - istálló szerdán azzal indokolta bejelentését, hogy fennállásának legveszteségesebb évét zárta az idén, és jövőre sem várható jelentős javulás.
nov. 4
10:42
Vb 2010: Eto’o a kameruni, Kanu és Martins a nigériai keretben (She)
Paul Le Guen, a kameruni és Shaibu Amodu, a nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is kihirdette keretét a világbajnoki selejtezők utolsó fordulójára. Egyik nemzeti csapat keretében sincs nagy meglepetés.
nov. 4
10:44
Póker: Hellmuth tanítványa sokkolni fogja a világot (She)
A WSOP-rekorder szerint Jeff Shulman nyeri majd a főverseny szombaton kezdődő döntőjét.
nov. 4
10:46
Bajnokok Ligája: tekintse meg a szerdai játéknap programját! (She)
Szerdán újabb nyolc mérkőzést rendeznek a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.
nov. 4
11:00
Tenisz: Roger Federer Abu-Dzabiban kezdi a 2010-es évet (She)
Nyilvánosságra hozta 2010-es programtervezetét Roger Federer, a férfi teniszezők világranglistájának vezetője. A tizenötszörös Grand Slam-győztes svájci versenyző a honlapján tizennyolc viadalt jelölt meg, amelyeken indulni szeretne a következő esztendőben. Az év első GS-tornája, az Australian Open előtt Abu-Dzabiban és Dohában lép pályára.
nov. 4
11:02
Bajnokok Ligája: hol nézzük a Fiorentina-Loki meccset? (She)
Aki otthon nem tudja fogni a Digi Sportot, az a DVSC újabb BL-mérkőzéséről marad le, ezúttal a Fiorentina elleni idegenbeli találkozóról. Viszont azok a szórakozóhelyek, amelyek időben kapcsoltak, most learathatják a babérokat: sok-sok Loki-drukker keresi majd megint, hol láthatja a meccset. Nekik próbál segíteni a www.cityweekend.hu programajánló portál.
nov. 4
11:04
Formula-1: Sebastian Vettel a DHL-trófeával vigasztalódhat (She)
A világbajnoki ezüstérmes Sebastian Vettel nyerte el a DHL-trófeát, mellyel azt a pilótát jutalmazzák, aki a legtöbb leggyorsabb kört teljesíti a Formula–1-es szezon során.
nov. 4
11:18
Spanyolország: a futball-liga tiltakozik a külföldiek adójának emelése ellen (She)
A spanyol parlament elfogadta azt a törvénymódosítást, mely szerint az állam nem ad többé adókedvezményt a külföldi munkavállalóknak, és így 24 százalékról 43 százalékra emeli az adójukat. A döntés ellen tiltakozik a spanyol labdarúgóliga, és a bajnokság beszüntetésével fenyegetőzik.
nov. 4
11:36
Triatlon: jövőre dupla ultratriatlon-vb Bonyhádon és Dombóváron (She)
Jövő júniusban dupla távú ultratriatlon-világbajnokságot rendeznek Bonyhádon és Dombóváron.
nov. 4
11:54
Kaká érzelmes estéje, Drogba és Agüero gólpárbaja - videókkal (Infostart)
Négy együttes már a negyedik forduló után bebiztosította továbbjutását a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az 1-1-re végződött Milan-Real csúcsmeccs után Kaká az olasz drukkerek szívélyes köszöntését emelte ki. A Manchester United trénere, Sir Alex Ferguson szabálymódosítási ötlettel állt elő.
nov. 4
11:54
Ferencváros: Balog Zoltán felépült, játszhat ma a Győr elleni bajnokin (She)
A 100% Fradi beszámolója szerint a Diósgyőr elleni mérkőzést sérülés miatt kihagyó Balog Zoltán felépült, és ma pályára léphet a Győr elleni bajnokin.
nov. 4
12:12
Thaiföld: hamburgerrel is szponzorálja az óriáscég a futballszövetséget (She)
A Thaiföldi Labdarúgó-szövetség szerződést kötött a McDonald's-cal, és ennek keretében 900 ezer dollárnak megfelelő támogatást kap.
nov. 4
12:14
Ligakupa: a Fradi ismét összecsap a Diósgyőrrel - a mai program (She)
A Ferencváros első csapata a Győri ETO-val játszik bajnoki mérkőzést, a Ligakupában érdekelt, biztos csoportelső „kicsik" pedig a Diósgyőr otthonában lépnek pályára a múlt szombati események miatt is különös jellegű presztízscsatán. Tekintse meg a Ligakupa csoportselejtezőinek szerdai programját!
nov. 4
12:16
Soproni Liga: fokozott rendőri ellenőrzés a Fradi-meccs miatt (She)
Fokozott rendőri ellenőrzést rendelt el a budapesti rendőrfőkapitány a főváros négy kerületében szerda déltől éjfélig terjedően az esti Ferencváros-meccsel összefüggésben – közölte Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-vel. A rendőrök hajnalban elfogtak két rendbontót, akik részt vettek a hétvégi labdarúgó-mérkőzés után történtekben.
nov. 4
12:18
Liverpool: Gulácsinak büntetőből sem lehetett gólt lőni a „kisderbin" (She)
A Liverpool tartalékcsapata 1–0-s győzelmet aratott az Everton elleni presztízsmeccsen, soraiban Gulácsi Péterrel és Pölöskei Zsolttal.
nov. 4
12:20
Sampdoria: a szurkolók levélben kérik Cassanót, hogy maradjon (She)
A Sampdoria szurkolói nyílt levelet írtak Antonio Cassanónak, melyben kérik a csatárt, hogy ne távozzon a klubtól.
nov. 4
12:30
Egervári 13 vb-bronzérmest hívott be az olaszok ellen (Infostart)
Egervári Sándor, az U20-as és U21-es, egyben olimpiai labdarúgó-válogatott szövetségi edzője kijelölte bő, 23 tagú keretét a jövő pénteki, Olaszország elleni Eb-selejtezőre. A névsorban 13 olyan játékos szerepel, aki helyet kapott az egyiptomi U20-as világbajnokságon bronzérmes csapatban.
nov. 4
12:30
Sportrepülés: Veres Zoltán ezüstérmes a repülősportok kínai fiesztáján (She)
Veres Zoltán ezüstérmes lett Kínában. A magyar műrepülő Európa-bajnok a Laivuban megrendezett Repülősportok Nemzetközi Fiesztáján a freestyle kategóriában állhatott fel a dobogó második fokára. A Nemzeti Sportszövetség sajtószolgálatának információi szerint az aranyérmet az orosz Mihail Mamisztov szerezte meg, míg a harmadik helyen a spanyol Castor Fantoba végzett.
nov. 4
12:30
Ronaldinho beváltotta ígéretét (Blikk)
MILÁNÓ – Az aranylabdás Ronaldinho (29) beváltotta ígéretét, s góllal segítette futballcsapatát, az AC Milant tegnap este a San Siro stadionban a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen. A találat azonban csak az 1-1-es döntetlenhez volt elegendő. Ezzel megszakadt az olasz együttes nagy sorozata, ugyanis korábbi öt hazai BL-fellépését megnyerte a spanyol királyi gárda ellen.
nov. 4
12:30
Három veretlen csapat az NBA-ben (Metropol)
Idegenben őrizte meg veretlenségét a Boston Celtics, a Denver Nuggets és a Phoenix Suns az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keddi játéknapján.
nov. 4
12:48
Labdarúgás: randalírozás miatt pályabezárás Bulgáriában is (She)
Két mérkőzést zárt kapuk mögött kell rendeznie a Lokomotiv Plovdiv labdarúgócsapatának a Botev Plovdiv elleni bolgár bajnokin tapasztalt szurkolói rendbontások miatt.
nov. 4
12:48
200 milliós támogatás a gyermekfocinak (Metropol)
Az Országgyűlés kedden, a 2010-es költségvetés szavazása során elfogadta azt az egyéni képviselői indítványt, amely szerint a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség (MGYLSZ) jövőre 200 millió forintos állami támogatásban részesül.

Keresés