2009. december 4. péntek

dec. 4
0:09
Ökölvívás: Pacquiao tavasszal nem mérkőzik meg Mayweatherrel (She)
Sokáig úgy tűnt, tavasszal kerülhet sor a Mayweather-Pacquiao összecsapásra, ám most úgy tűnik, tavasszal biztosan nem mérkőzik meg a súlycsoportoktól függetlenül két legjobbnak tartott ökölvívó. A nehezebb diónak ígérkező amerikai Floyd Mayweather állítólag belement a feltételekbe, viszont úgy fest, Manny Pacquiaónak egyáltalán nem akaródzik a májusi fülöp-szigeteki kongresszusi választásokig…
dec. 4
2:15
Férfi kosárlabda Euroliga: 34 pontos sikert aratott a Barcelona (She)
A férfi kosárlabda Euroliga 6. fordulójának csütörtöki mérkőzései közül a Barcelona aratta a legnagyobb különbségű győzelmet: a katalánok 89-55-re nyertek a Fenerbahce ellen. Idegenben győzött a Maccabi és a Prokom.
dec. 4
5:51
Itt vannak az új Puskás-díj jelöltjei - szavazzon Ön is! (Infostart)
Ahogyan azt Joseph S. Blatter, a FIFA elnöke októberi, magyarországi látogatása során hivatalosan bejelentette, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség létrehozta a Puskás-díjat, amelyet minden esztendő végén az év legszebb góljának szerzője kap.
dec. 4
7:03
Profi ökölvívás: Roy Jones a visszavonulását fontolgatja (She)
Danny Green ellen profi karrierje harmadik kiütéses vereségét szenvedte el Roy Jones. A bokszvilág egyik legnagyobb alakja évek óta a kiégés jeleit mutatja és olyan bunyósok győzik le, akik korábban kis túlzással meg sem tudták ütni.
dec. 4
7:03
EL - Dzsudzsákék továbbjutottak, botrány Bécsben (Behaviour)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven a hajrában szerzett góllal legyőzte a Sparta Praha együttesét, és ezzel már biztos továbbjutó a K csoportban a labdarúgó Európa Liga utolsó előtti, azaz 5. fordulójának csütörtöki játéknapján.
dec. 4
7:21
Argentína: egyre jobban van a fejbe lőtt Fernando Cáceres (She)
Egyre jobban van Fernando Cáceres volt argentin válogatott futballista, akit egy hónapja több lövéssel terítettek le rablók, akik el akarták lopni a gépkocsiját.
dec. 4
7:21
Női Euroliga - Kikaptak Schióban a pécsiek (Behaviour)
A MiZo Pécs 2010 nagy csatában vereséget szenvedett az olasz Schio otthonában csütörtökön a női kosárlabda Euroliga hatodik fordulójában.
dec. 4
7:23
NFL: továbbra is harcban a rájátszásért a New York Jets (She)
A Buffalo Bills ellen aratott 19–13-as győzelmet a New York Jets az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának 13. fordulójában, Torontóban.
dec. 4
7:23
Puskás-díj: a FIFA közzétette a tíz jelöltet - az elismerést női futballista is kiérdemelheti (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) csütörtökön közzétette annak a tíz játékosnak a nevét, akik megkaphatják az idén első ízben kiírt Puskás Ferenc-díjat, melyet a legszebb gólt szerző futballista vehet át a szervezet éves, zürichi gáláján.
dec. 4
7:39
NHL: a harmadik harmadban verte meg a Pittsburgh a Coloradót (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins 4–1-re nyert a Colorado Avalanche ellen. Sidney Crosby két góllal és egy assziszttal vette ki a részét a sikerből.
dec. 4
7:41
NBA: sorozatban hatodik győzelmét aratta a San Antonióban nyerő Boston (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 38. játéknapján a Boston Celtics a San Antonio Spurs otthonában nyert 90-83-ra.
dec. 4
7:57
Rali: Kimi Räikkönent szerződtette a Citroën (She)
Hivatalosan is bejelentette a finn Kimi Räikkönen szerződtetését a Citroën ralicsapata.
dec. 4
8:33
Férfi kosárlabda: Zsebe Ferenc újra szerepet vállal Körmenden (She)
A klub korábbi legendás bedobója lett a MJUS-Fortress Körmend kosárlabda-csapatának ügyvezető igazgatója.
dec. 4
8:35
Rövid pályás paraúszó-vb: Sors Tamás Európa-csúcsokkal nyert ezüstöket (She)
Sors Tamás 100 m vegyesen és 50 m gyorson ezüstérmes lett Európa-csúccsal a Rio de Janeiróban zajló rövid pályás paraúszó-világbajnokságon.
dec. 4
9:09
Férfi vízilabda: Szivós jótékony célra ajánlotta „aranylabdás” pénzdíját (She)
Csütörtökön vehette át az előző magyar vízilabda-bajnokság alapszakaszának gólkirálya a három magánszemély által alapított pólós Aranylabdát, illetve az azért járó pénzjutalmat.
dec. 4
9:27
Egy évig ralizni fog Räikönnen (Infostart)
A 2007-ben Formula-1-es világbajnok finn Kimi Räiikkönen a rali vb-sorozatban érdekelt Citroen csapatához igazolt egy évre - jelentette be pénteken az istálló.
dec. 4
9:27
Sors Tamás csúcsai és ezüstjei (Metropol)
Sors Tamás 100 m vegyesen és 50 m gyorson ezüstérmes lett Európa-csúccsal a Rio de Janeiróban zajló rövidpályás paraúszó-világbajnokságon.
dec. 4
9:27
Hivatalos! Raikkönen ralira vált (Behaviour)
A 2007-ben Forma-1-es világbajnok finn Kimi Raikkönen a rali vb-sorozatban érdekelt Citroe:n csapatához igazolt egy évre - jelentette be pénteken az istálló.
dec. 4
9:45
Vb 2010: Vicente Del Bosque Elefántcsontpartot szeretné elkerülni (She)
Vicente Del Bosque, az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem szeretné, ha együttese Elefántcsontparttal kerülne egy csoportba a 2010-es világbajnokság mai sorsolásán.
dec. 4
9:47
Belgium: korábbi szövetségi kapitány lett Tőzsérék új edzője (She)
A korábbi belga szövetségi kapitány, Franky Vercauteren lett a belga élvonalban szereplő Racing Genk új vezetőedzője. Ezt csütörtök este jelentette be a három magyar légióst, Tőzsér Dánielt, Tóth Balázst és Köteles Lászlót foglalkoztató klub.
dec. 4
10:03
Vb 2010: Lampard szeretné, ha Anglia kimaradna a halálcsoportból (She)
Frank Lampard, az angol válogatott középpályása attól tart, hogy a „háromoroszlánosok” nehéz csoportba kerülnek a 2010-es labdarúgó-világbajnokság mai sorsolásán.
dec. 4
10:05
Sporttudomány: Frenkl Róbertet Tóth Miklós váltja az elnöki székben (She)
Tisztújító közgyűlést tartott csütörtökön a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT). A több mint félezer tagot számláló civil szervezetet ’96-os megalakulása óta Dr. Frenkl Róbert vezette, ma a TF korábbi tanszékvezetője leköszönt tisztségéről. A jelenlévők Dr. Tóth Miklóst választották elnöknek, aki nem csak a társaság élén követi a professzort, néhány esztendeje ő vezeti a Semmelweis Egyetem…
dec. 4
10:21
Férfi kosárlabda: Brane Savic érkezhet Anthony Farmar helyére (She)
A váratlanul távozó amerikai Anthony Farmar helyére Brane Savicot szerződtetheti a Debreceni KE kosárlabda-csapata.
dec. 4
10:39
Premier League: a Portsmouth nem tudja kifizetni a játékosok bérét (She)
Az angol élvonalban szereplő Portsmouth labdarúgóinak nagy része nem kapta meg november havi fizetését – ezt a klub vezetői is megerősítették.
dec. 4
10:41
Férfi kosárlabda: Fazekasra bokaműtét és 3 hónap kihagyás vár (She)
Sérülés miatt három hónapos kihagyás vár Nick Fazekasra, a francia kosárlabda-élvonalban szereplő JDA Dijon játékosára.
dec. 4
10:43
Chelsea: Salomon Kaloura két hétig nem számíthat Ancelotti (She)
Hozzávetőlegesen két hét kihagyás vár Salomon Kaloura, a Chelsea elefántcsontparti légiósára.
dec. 4
10:45
Vb 2010: Cristiano Ronaldo a spanyolok ellen játszaná a döntőt (She)
A Real Madrid és a portugál válogatott középpályása az Európa-bajnok spanyol válogatottal szeretne találkozni a jövő évi dél-afrikai világbajnokságon – igaz, nem a csoportkörben, hanem a fináléban.
dec. 4
10:47
Profi ökölvívás: Bedák Zsolt ellenfele elsőre nem tudott bemérni (She)
Tegnap került sor a ma este megrendezésre kerülő Eduard Gutknecht–Balzsay Károly WBO nagyközépsúlyú interkontinentális címmérkőzéssel fémjelzett söldeni gála hivatalos mérlegelésére, melyen Bedák Zsolt ellenfele elsőre túllépte a súlyhatárt.
dec. 4
10:57
Profi ökölvívás: még két meccs és vége Miguel Cotto pályafutásának? (She)
A korábban két súlycsoportban is világbajnoki címet szerző, számos óriási csatában résztvevő, legutóbb Manny Pacquiao ellen vereséget szenvedő Miguel Cotto a jövőjét firtató kérdésekre elmondta, hogy 30 éves koráig kíván bokszolni, amit 2010. októberében tölt be, vagyis, tervei szerint még összesen két találkozót fog vívni.
dec. 4
11:33
Vb 2010: a korábbi Eb-győztes kapitány szerint Németország a favorit (She)
A korábbi német szövetségi kapitány, Berti Vogts úgy véli, hogy a Nationalelf a jövő évi dél-afrikai világbajnokság egyik fő esélyese – függetlenül attól, hogy milyen csoportellenfeleket kap a mai sorsoláson.
dec. 4
11:51
Futsal Eb: Líbia helyett Horvátországot fogadjuk december közepén (She)
A januári, hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő futsal válogatottunk még két ellenféllel mérkőzik meg a kontinenstorna előtt, december közepére Líbia, januárra pedig Finnország együttese kapott meghívást két-két előkészületi meccsre. A líbiaiak azonban a napokban az új típusú influenzára hivatkozva lemondták a látogatást, így a szervezőknek új ellenfelet kellett keresniük: együttesünk…
dec. 4
11:53
DVSC: Rudolf Gergelynek nagy fájdalmai vannak (She)
Gyógyszereket kap és kezelésekre jár a DVSC-TEVA válogatott támadója. Rudolf ugyanakkor bízik benne, hogy minél hamarabb felépül.
dec. 4
12:09
Real Madrid: C. Ronaldo 3000 felülést csinál meg naponta (She)
A spanyol As napilap beszámolója szerint a Real Madrid portugál sztárja, Cristiano Ronaldo napi 3000 felüléssel tartja karban testét.
dec. 4
12:09
Minden idők legdrágább válása? - Sokba kerülhet Tiger Woodsnak, hogy megcsalta feleségét (Behaviour)
Sokba kerülhet Tiger Woodsnak, hogy megcsalta feleségét: Elin Nordegren akár 300 millió dollárt is kaphat a világ legjobban kereső sportolójának vagyonából, ha ügy dönt, beadja válókeresetet.
dec. 4
12:11
Sportműsor: tekintse meg a hétvégi események programját! (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
dec. 4
12:11
Női kézilabda-vb - csontig hatoló hidegben, hat fokban kézilabdáztak lányaink (Behaviour)
Kisebb káosz uralkodik Szocsuban, ahol szombaton három mérkőzéssel - közte a közép-európai idő szerint 14:15-kor kezdődő Magyarország-Tunézia találkozóval - kezdetét veszi a 19. női kézilabda-világbajnokság több mint kéthetes küzdelemsorozata.
dec. 4
12:13
ZTE: Nagy Ferenc elégedett a csapat őszi szereplésével (She)
Nagy Ferenc, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Zalaegerszeg első embere a Zalasportnak nyilatkozva kifejtette, hogy elégedett a csapat őszi szereplésével.
dec. 4
12:27
Golf: Tiger Woods válás esetén akár 300 millió dollárt veszíthet (She)
Sokba kerülhet Tiger Woodsnak, hogy megcsalta feleségét: Elin Nordegren akár 300 millió dollárt is kaphat a világ legjobban kereső sportolójának vagyonából, ha ügy dönt, beadja válókeresetet.
dec. 4
12:29
Lombard Pápa: Véber és Árki tizenegy napot töltenek el az Independienténél (She)
A téli pihenőt sem tölti pihenéssel a Lombard Pápa szakmai stábja: Véber György vezetőedző és Árki Gábor klubmenedzser ugyanis ma Kolumbiába utaznak, ahol tizenegy napot töltenek el az Independiente vendégeként. Elmondásuk szerint olyan játékosokat keresnek, akik hosszú távon a Pápa erősségei lehetnek – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
dec. 4
12:31
Labdarúgás: Dimitar Berbatov az év embere Bulgáriában (She)
Dimitar Berbatovot, a Manchester United válogatott labdarúgóját választották az év emberévé Bulgáriában a Darik rádió által szervezett hagyományos voksoláson.
dec. 4
12:45
Lombard Pápa: Árki bízik abban, hogy hasznos lesz a kolumbiai túra (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a téli pihenőt sem tölti pihenéssel a Lombard Pápa szakmai stábja: Véber György vezetőedző és Árki Gábor klubmenedzser ugyanis ma Kolumbiába utaznak, ahol tizenegy napot töltenek el az Independiente vendégeként. Elmondásuk szerint olyan játékosokat keresnek, akik hosszú távon a Pápa erősségei lehetnek – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
dec. 4
13:03
Kerékpár: a már visszavonult Bettini adóbevallásait vizsgálják (She)
Paolo Bettini, aki szeptemberben jelentette be, hogy az idény végén visszavonul, könnyen bajba kerülhet, ugyanis az olasz hatóságok a korábbi adóbevallásait vizsgálják.
dec. 4
13:05
Úszás: Kis Gergő influenzás, nem lesz ott a rövid pályás Eb-n (She)
Nem lesz ott az isztambuli, rövid pályás úszó Európa-bajnokságon Kis Gergő.
dec. 4
13:39
Vb 2010: bombariadó volt Fokvárosban, a sorsolás helyszínén (She)
Néhány órával a 2010-es világbajnokság csoportjainak kisorsolása előtt bombariadó volt az eseménynek otthont adó fokvárosi Nemzetközi Konferenciacentrumban.
dec. 4
13:41
Labdarúgás: Japán 2018 helyett a 2022-es vb-re koncentrál (She)
Japán mérlegeli, hogy visszavonja a 2018-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére beadott pályázatát, és inkább a 2022-es torna jogának megszerzésére koncentráljon.
dec. 4
13:57
Vb 2010: Mancini szívesen vezetné Nigéria válogatottját a tornán (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, olasz lapértesülések szerint Roberto Mancini neve is felvetődött a 2010-es világbajnoki döntőre készülő nigériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként. Az olasz szakember legfrissebb nyilatkozatában elmondta, szívesen irányítaná az afrikai csapatot a tornán.
dec. 4
13:57
Vb-2010 - Robbantással fenyegetőzött egy újságíró (Behaviour)
Elfogtak egy külföldi újságírót, aki egy bomba felrobbantásával fenyegetőzött órákkal a péntek esti, labdarúgó-világbajnoki csoportsorsolás előtt, a fokvárosi helyszínen.
dec. 4
13:59
Vb 2010: a dánok nem bánnák, ha elkerülnék a világ legjobb együttesét (She)
Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem volt túl bőbeszédű a jövő évi világbajnokság csoportjainak mai sorsolása előtt, de annyit elárult, szeretné, ha együttese elkerülné Spanyolországot.
dec. 4
14:15
Női kézilabda: az új szponzorral jó úton indult el a Fradi (She)
Hamarosan enyhülhetnek, sőt meg is oldódhatnak a női NB I-ben ezüstérmes FTC-Rightphone súlyos gondjai, csökkenhetnek, sőt el is tűnhetnek a patinás csapat adósságai.
dec. 4
14:15
Doppingolt a ló, oda a bronzérem (Behaviour)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) pénteki bejelentése szerint Tony Andre Hansen norvég díjugrató nem tarthatja meg a pekingi olimpián szerzett bronzérmét, mert lova szervezetében tiltott anyag nyomaira bukkantak.

Keresés