2009. december 24. csütörtök

dec. 24
5:51
Michael Schumacher visszatér! (Behaviour)
Erre várt az egész világ (de legalábbis az autosportot rajnogó része)! A száguldó cirkusz vélhetően a legszebb ajándékot tette le a szurkolók képzeletbeli karácsonyfája alá: Michael Schumacher három év kihagyást követően most már biztosan visszatér! A hétszeres világbajnok aláírta hároméves szerződését a Mercedes GP csapatához. Ezzel létrejött a gyári istálló álma: színtiszta német csapattal áll…
dec. 24
6:09
Idén kisfiával, Viktorral sütötte a mézeskalácsot és a dióskiflit veretlen világbajnokunk (Behaviour)
Ha a ringben harcol, nem ismer kegyelmet, ám a civil életben talán nincs nála érzőbb szívű ember. Az egykor csibész kisfiúból mára felelősségteljes családfő vált, aki akkor a legboldogabb, ha szeretteinek örömet szerezhet. Már átvette imádott nagyapja szerepét Karácsony napján, ő fogadja az ünnepelni érkező kántálókat. Nincs olyan kérése feleségének vagy kisfiának, amit ne próbálna meg…
dec. 24
6:45
Abelből Fejszál lett (Behaviour)
Iszlám hitre tért Abel Xavier korábbi hússzoros válogatott futballista. A portugál játékos a jövőben a Fejszál nevet viseli majd. "Ez a vallás a békét, az egyenlőséget, a szabadságot és a reményt hirdeti" - fogalmazott a 37 éves hátvéd aki a 2002-es világbajnokság után távozott a nemzeti csapattól.
dec. 24
7:48
NHL: a Chicago lenullázta a Red Wingset Detroitban (She)
Immár 141 perce gólképtelen a Detroit Red Wings, amely hazai pályán szenvedett vereséget az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának 77. játéknapján.
dec. 24
8:33
Schumacher majd megmutatja a fiataloknak! - ebben bízik a Forma1 egykori királya (Behaviour)
Kitörő örömmel fogadta a hétszeres világbajnok Michael Schumacher Forma-1-es visszatérésének hírét a korábbi háromszoros vb-győztes Niki Lauda. "Michael olyan szinten versenyzett, amilyenre manapság szinte senki sem képes, éppen ezért biztos vagyok abban, hogy már az első versenyektől kezdve a legjobbak között lesz - nyilatkozta a hatvanesztendős osztrák ex-pilóta. - A Vettelek, Hamiltonok meg az…
dec. 24
9:00
Jordan és Lauda nyomdokain a visszatérő Schumacher (Infostart)
A három év kihagyás után jövőre ismét a Formula-1-ben versenyző Michael Schumacher előtt is akadtak olyan visszavonult sztársportolók, akik meggondolták magukat.
dec. 24
9:09
Lauda eufórikus hangulatban (Metropol)
Kitörő örömmel fogadta a hétszeres világbajnok Michael Schumacher Forma-1-es visszatérésének hírét a korábbi háromszoros vb-győztes Niki Lauda.
dec. 24
9:36
Championship: korábbi szövetségi kapitány lehet a Reading edzője (She)
A Daily Mirror angol napilap szerint Glenn Hoddle lehet a Reading labdarúgócsapatának szakvezetője.
dec. 24
9:45
Mégsem a Miskolc esett ki a Jégkorong MK-n (Metropol)
A Magyar Jégkorong Szövetség pontosította a Magyar Kupa szerdán véget ért selejtezősorozatának végeredményét, így a Vasas helyett a Miskolc jutott be a jövő heti négyes döntőbe.
dec. 24
10:30
Serie A: Milan Jovanovics nyártól a Milané - sajtóértesülés (She)
Belga sajtóértesülések szerint a nyártól a Milan futballistája lesz Milan Jovanovics.
dec. 24
10:32
Primera División: Juan Manuel Lillo lett az Almería új vezetőedzője (She)
Juan Manuel Lillo lett a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Almería új vezetőedzője.
dec. 24
10:34
Primera División: José Aurelio Gay marad a Zaragoza edzője (She)
Bár több név is felvetődött az esetleges edzőváltással kapcsolatban, mégis José Aurelio Gay irányítja a szezon végéig a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Zaragozát.
dec. 24
11:51
A vérvita miatt elmarad a várvavárt összecsapás (Behaviour)
Bob Arum szerint elmarad a március 13-ára tervezett összecsapás Manny Pacquiao és Floyd Mayweather Jr. között, amelyet a Las Vegas-i MGM Grand kaszinóban vívott volna meg egymással a súlycsoportoktól független világranglista két legjobbjának tartott profi bokszoló.
dec. 24
12:09
A Mercedes számol: Schumacher jó lesz autóreklámnak is (Behaviour)
Norbert Haug, a Mercedes motorsport alelnöke úgy véli, Michael Schumacher visszatérése a Forma-1-be befektetés a cég számára. A német sportvezető szerint a hétszeres világbajnok ismételt szerepvállalása ráirányítja a figyelmet a Mercedes minőségére, s ekképpen hozzájárul az autók értékesítéséhez.
dec. 24
13:30
Jövedelmező Schumacher visszatérése (Infostart)
Norbert Haug, a Mercedes motorsport alelnöke úgy véli, Michael Schumacher visszatérése a Formula-1-be befektetés a cég számára.
dec. 24
13:48
RM Castilla: Szalait nyáron elengedték volna, de nem érkezett konkrét ajánlat (She)
A Real Madrid labdarúgóklubjának utánpótlás-igazgatója, Ramón Martínez az As napilapnak adott interjújában elmondta, a nyáron nem álltak volna a Castilla magyar légiósa, Szalai Ádám távozásának útjába, de nem kaptak konkrét ajánlatot érte.
dec. 24
14:24
Karácsony: kellemes ünnepeket kívánunk az NSO minden olvasójának! (She)
Az amerikai profi ligákban, az angol, a skót és a belga futballbajnokságban tervezett december 25-i és 26-i bajnoki mérkőzések ellenére a sport nem a legmozgalmasabb napjait éli a karácsonyi ünnepek alatt.
dec. 24
15:00
Messi első veresége (Infostart)
Argentínában Juan Martín del Potrót választották meg az év legjobb sportolójának.
dec. 24
16:03
Schumacherné tudta mikor kell igent mondani (Behaviour)
Felesége, Corinna támogatta Michael Schumachert abban, hogy versenyzőként visszatérjen a Forma-1-be. A pilóta honlapján az asszony úgy fogalmazott, hogy a döntés ugyan "a feje tetejére állítja a család életét", de hozzátette: "Michaelnek egyszerűen szüksége van kihívásra, ő ilyen". "Igazán meg tudom érteni a vállalását, azt hiszem, nagyszerű, amit elhatározott" - tette hozzá.

Keresés