2009. december 16. szerda

dec. 16
0:03
Videó: a Man. United hazai sikere Sir Alex 900. meccsén (She)
A Manchester United keddi, Wolverhampton elleni 3–0-s bajnoki győzelmével pontszámban befogta az egy meccsel kevesebbet játszó Chelsea-t a táblázaton. A gólokat Rooney, Vidics és Valencia szerezte, mi pedig most megmutatjuk a három találatot videón!
dec. 16
0:21
NSO Tv: Erdei Zsolt vakmerő volt, de az élet őt igazolta (She)
A Parlament Munkácsy-termében tartott ünnepségen az egyiptomi U20-as labdarúgó világbajnokságon bronzérmet szerző csapat tagjai és az ökölvívó Erdei Zsolt is rangos kitüntetést vehetett át. Tekintse meg a WBC cirkálósúlyú világbajnokával, Erdei Zsolttal és a Ferencváros fiatal középpályásával, Tóth Bencével készült interjúnkat!
dec. 16
0:57
Férfi kosárlabda: a Nyíregyháza nyert, az Albacomp kikapott a KEL-ben (She)
A Marso-Vagép Nyíregyházi KK hazai pályán 18 ponttal győzte le az Elba Timisoarát a férfi kosárlabda Közép-Európai Liga keddi játéknapján, így három mérkőzés után az élen áll a C-csoportban.
dec. 16
3:03
Kiderül, ki bundázott (Blikk)
BUDAPEST – A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) egy lépéssel közelebb kerülhet ahhoz, hogy kiderítse, mely honi csapatok érintettek a nemzetközi bundabotrányban. A bochumi államügyészség az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) segítségével hosszú évekig nyomozott, amelynek végén kirobbantotta minden idők egyik legnagyobb fogadási botrányát.
dec. 16
3:07
Középkereszt Erdei jutalma (Blikk)
BUDAPEST – A Parlamentben jártak az elmúlt hónapok magyar sporthősei. Bajnai Gordon (41) miniszterelnök és Varga Zoltán (57) sportért felelős önkormányzati miniszter külön ünnepségen köszöntötte és díjazta a világbajnoki bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatottat, valamint Erdei Zsolt (35) profi ökölvívót, aki a hivatásosok között a félnehézsúly után a Bokszvilágtanács (WBC) cirkálósúlyú övét is…
dec. 16
3:11
Francesco Totti, a kosarassztár (Blikk)
RÓMA – Közösen fogott jótékonysági akcióba az AS Roma labdarúgócsapata és a Virtus Roma kosárlabda-együttese.
dec. 16
3:15
Mercedes: 25 milliárdos átverés (Blikk)
DÜSSELDORF – Alaposan átverték a konstruktőri világbajnoki címet – és Jenson Button (29) révén az egyéni trófeát is – megszerző Brawn GP utódát, a Mercedes Forma–1-es csapatát.
dec. 16
3:19
Gyurta titka: lefogyott az aranyért (Blikk)
BUDAPEST – Pályafutása eddigi legeredményesebb évét hagyja a háta mögött Gyurta Dániel (20). A Jövő SC mellúszója fő számában, 200 méteren a nyáron világbajnoki címet szerzett a római nagy medencés viadalon, majd világcsúccsal győzött az isztambuli rövid pályás Európa-bajnokságon, s ráadásként egy EB-ezüsttel is gazdagodott 100 méteren.
dec. 16
6:03
Tiger Woods példátlan, szédületes népszerűségvesztése (Infostart)
A házasságtörő Tiger Woods amerikai golfozó példa nélküli, szédületes népszerűségvesztéséről írt a keddi USA Today.
dec. 16
6:27
Tomba sztrájkra szólítja fel a síelőket (Behaviour)
A veszélyes körülmények miatt sztrájkra szólította fel a jelenlegi versenyzőket Alberto Tomba, az olaszok legendás síelője.
dec. 16
7:03
Oliver Kahn: Egyszerűen nem tudom megérteni azokat a tetteit, amelyeket az utóbbi időben láttunk tőle (Behaviour)
Oliver Kahn, a német labdarúgó-válogatott korábbi kapusa szerint Jens Lehmann, a VfB Stuttgart 40 esztendős hálóőre jobban tenné, ha minél előbb visszavonulna.
dec. 16
7:33
NHL: 11 gól Nashville-ben, gázolt a Penguins és a Capitals (She)
Igen látványos, 11 gólos mérkőzést játszott egymással az NHL-ben a Nashville Predators és a Tampa Bay Lightning – a csatát a hazaiak nyerték meg 7–4-re. A Pittsburgh a Philadelphiára, a Washington a Coloradóra mért megsemmisítő csapást, nyert a Kings, így ismét vezet nyugaton.
dec. 16
7:35
Championship: László Csabára szemet vetett a Sheffield Wednesday (She)
A Scottish Sun értesülései szerint a Sheffield Wednesday vezetősége szívesen látná az angol másodosztályú csapat kispadján László Csabát, a Hearts menedzserét.
dec. 16
7:51
1860 München: hatalmas sláger a boltban Király mackónadrágja (She)
Az egyik legnagyobb slágercikknek bizonyul karácsony előtt Király Gábor szürke mackónadrágja az 1860 München szurkolói boltjában.
dec. 16
7:57
Kahn beszólt Lehmann-nak (Metropol)
Oliver Kahn, a német labdarúgó-válogatott korábbi kapusa szerint Jens Lehmann, a VfB Stuttgart 40 esztendős hálóőre jobban tenné, ha minél előbb visszavonulna. "Egyszerűen nem tudom megérteni azokat a tetteit, amelyeket az utóbbi időben láttunk tőle" - mondta.
dec. 16
7:57
A kilencedik helyért játszik válogatottunk a kézilabda-vb-n (Behaviour)
Összességében megfelelt a kívánalmaknak a női kézilabda-válogatott teljesítménye a kínai világbajnokság középdöntőjében, hiszen Mátéfi Eszter csapata egyszer sem kapott ki a sorozat ezen fázisában, ám a két döntetlen és a tegnap kivitelezett Kína elleni győzelem – a csoportból hozott nulla pont miatt – csak arra volt jó, hogy a középdöntő ötödik helyén zárjon. Ezután a kilencedik helyért Ausztria…
dec. 16
7:59
Ferrarit "vezet" Schumi fia - Bernie Ecclestone szerint több, mint pletyka a hétszeres világbajnok 2010-es visszatérése (Behaviour)
Noha az érintettek egyre lanyhultabban cáfolják, szinte biztosak lehetünk abban, hogy a Formula–1 valaha volt legjobbja, Michael Schumacher jövőre a Mercedes GP pilótájaként visszatér. A hétszeres világbajnok 7 millió eurót keres majd, és már a héten tesztelni fogja a Honda 2007-es változatát. A Ferrari bejelentette, nem áll a nagy visszatérés útjába.
dec. 16
8:01
Bundabotrány - Az UEFA gratulált a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (Behaviour)
Gratulált a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) a bundabotránnyal kapcsolatos gyors intézkedéseiért az európai szövetség (UEFA) főtitkára, Gianni Infantino.
dec. 16
8:15
Palik László minden idők legjobb magyar eredményét érte el - aztán mégsem (Behaviour)
Szemvillantás alatt elrepült az év, mégsem emlékszik, mi történt az idén a sportvilágban? Nem tudja, miért volt zaklatott Talmácsi szezonja? Vagy hogy ki volt a hőse az atlétikai és az úszó-vb-nek s mi történt idén a legjelesebb futballpályákon? Sebaj! Immár hagyományos, tizenkét részes évi visszaemlékezésünkből minden kiderül! A rend kedvéért: kezdjük a januárral!
dec. 16
8:33
F1 - Illegális lehet az új pontrendszer (Behaviour)
A tekintélyes Auto Motor und Sport értesülései szerint illegális lehet a Formula–1-ben jövőre bevezetésre kerülő új pontszámítási rendszer, mert a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) és a csapatok a javaslat meghozatalakor nem követték az új Concorde-egyezményben foglalt eljárási rendet.
dec. 16
8:35
Becsukják a Beckham-akadémiát (Behaviour)
Jövőre bezárják a londoni David Beckham Labdarúgó Akadémiát, mivel a területre kötött bérleti szerződés lejár.
dec. 16
8:51
Sir Alex Ferguson - kilencszázadszor! (Behaviour)
A címvédő Manchester United labdarúgócsapata sima, háromgólos győzelemmel köszöntötte mesterét, Sir Alex Fergusont, akinek a Wolverhampton elleni keddi, hazai mérkőzés volt a 900. angol bajnoki találkozója a Vörös Ördögök kispadján.
dec. 16
9:21
Manchester United: tovább nőnek Ferguson gondjai, Vidics is megsérült (She)
A kedd este lejátszott Wolverhampton elleni bajnoki mérkőzésen megsérült Nemanja Vidics, a Manchester United szerb védője.
dec. 16
9:39
Asztalitenisz junior-vb: döntős a magyar vegyes páros (She)
A Kosiba Dániel, Madarász Dóra vegyes páros szenzációs produkcióval a döntőbe jutott a Certagna des Indiasban zajló asztalitenisz junior-világbajnokságon.
dec. 16
9:39
Kínlódtunk Kínával (Blikk)
Keserves győzelem a női kézivébén, csapatunk ötödik lett a csoportjában, így Ausztriával játszik a kilencedik helyért
dec. 16
9:41
Németország: a magyarok helyett a bosnyákokkal játszhat a Nationalelf (She)
A Bild információi szerint a német labdarúgó-válogatott nem Magyarország, hanem Bosznia-Hercegovina ellen játssza utolsó felkészülési mérkőzését a 2010-es világbajnokság előtt június 3-án.
dec. 16
9:57
MiZo Pécs: szerződést bontott a klubbal Somogyi Andrea (She)
Szerződésszegés miatt egyoldalúan felmondta még másfél évig szóló szerződését Somogyi Andrea, akit nemrégiben kitettek a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának felnőttkeretéből.
dec. 16
9:59
Hollandia: Louis van Gaalt választották meg az év edzőjének (She)
Louis van Gaalt, az AZ Alkmaar volt, a Bayern München jelenlegi trénerét választották meg az év edzőjének Hollandiában.
dec. 16
10:03
Női pólós torna a Honvéd megmentéséért (Metropol)
Négy korosztályban is megmérkőzik egymással a Budapest Honvéd és a szlovák Slavia UK Bratislava női vízilabdacsapata szombaton, a Kőér utcai uszodában.
dec. 16
10:33
Athletic Bilbao: bemutatkozhat a klub első színes bőrű játékosa (She)
Bemutatkozhat az Athletic Bilbao labdarúgócsapatában a mindössze 16 éves Jonás Ramalho a baszkok Werder Bremen elleni Európa-liga-mérkőzésén.
dec. 16
10:35
Formula-1: csak januárban nevezi meg új pilótáját a Mercedes (She)
Minden valószínűség szerint csak 2010 elején jelenti be a Mercedes, hogy ki lesz a Formula–1-es istálló másik pilótája Nico Rosberg mellett – erről Dieter Zetsche, a Daimler konszern vezérigazgatója beszélt.
dec. 16
10:37
Észak-Korea: Európába szerződhet a válogatott legjobbja (She)
Európai szerződést kaphat az észak-koreai labdarúgó-válogatott legjobb játékosa, An Jong Hak.
dec. 16
10:51
Finnország: Heikki Kovalainen Räikkönen ellen a Lapp-ralin? (She)
A Lotus Formula-1-es istálló finn versenyzője, Heikki Kovalainen elindulhat egy Proton Satria Neo S2000 volánjánál a Lapp-ralin (Arctic Rally).
dec. 16
10:53
Bundesliga: három meccsre eltiltották a taposásba belesérülő Lehmannt (She)
A Német Labdarúgó-szövetség három mérkőzésre eltiltotta a Mainz–VfB Stuttgart élvonalbeli bajnokin kiállított Jens Lehmannt.
dec. 16
11:09
FIFA: Spanyolország a világranglista év végi listavezetője (She)
Az Eb-címvédő spanyol labdarúgó-válogatottat találjuk a legfrissebb FIFA-világranglista első helyén. A spanyolok megőrizték vezető pozíciójukat – az első tízben egyébként sem történt változás –, öt pontot még gyűjtöttek is korábbi pontszámukhoz.
dec. 16
11:11
Formula-1: Massa a 2007-es Ferrarival tesztelt Mugellóban (She)
Ismét Formula–1-es autóval tesztelhetett Felipe Massa: a brazil pilóta 30 kört tett meg kedden Mugellóban egy 2007-es Ferrari volánjánál.
dec. 16
11:13
Győri ETO: Arséne Copa utazik az Afrikai Nemzetek Kupájára (She)
A Győri ETO gaboni idegenlégiósa, Arséne Copa meghívót kapott hazája nemzeti csapatába, így részt vehet az Afrikai Nemzetek Kupáján – írja a klub hivatalos honlapja.
dec. 16
11:15
Magyar U20-as vb-hős a Sky Sports tehetségkutató-rovatában (Behaviour)
Nagy ígéretként jellemzi Koman Vladimirt, a Bari labdarúgócsapatának 20 éves magyar középpályását a brit Sky Sports internetes oldalának tehetségkutató-rovata.
dec. 16
11:27
Diósgyőr: Tornyi Barnabás a klub vezetőedzője (She)
Szerda délelőtt Nagy Béla ügyvezető igazgató a DVTK internetes honlapján hivatalosan is megerősítette, hogy Tornyi Barnabás veszi át a Diósgyőr labdarúgócsapatának szakmai irányítását. A vezetőedző fél plusz egy éves szerződést kötött a klubbal.
dec. 16
11:33
Visszatért a Ferrari ásza (Behaviour)
A júliusi Magyar Nagydíjon elszenvedett, életveszélyes koponyasérülése után első alkalommal tesztelt Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótája.
dec. 16
11:35
Három mérkőzéses eltiltással büntették Lehmannt (Behaviour)
Három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette szerdán a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) Jens Lehmannt, a VfB Stuttgart kapusát, aki a vasárnapi, Mainz elleni összecsapás utolsó perceiben megtaposta és fellökte a rivális egyik játékosát.
dec. 16
11:45
Koman Vladimir 15 millió fontot is érhet (Infostart)
Nagy ígéretként jellemzi Koman Vladimirt, a Bari labdarúgó-csapatának 20 éves magyar középpályását a brit Sky Sports internetes oldalának tehetségkutató-rovata.
dec. 16
11:51
Három meccsre eltiltották Lehmannt (Metropol)
Három bajnoki mérkőzésre szóló eltiltással büntette szerdán a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) Jens Lehmannt, a VfB Stuttgart kapusát, aki a vasárnapi, Mainz elleni összecsapás utolsó perceiben megtaposta és fellökte a rivális egyik játékosát.
dec. 16
11:51
Mandulaműtéten esett át a Real Madrid sztárja (Behaviour)
Mandulaműtéten esett át Ruud van Nistelrooy, a Real Madrid labdarúgócsapatának holland válogatott csatára.
dec. 16
11:53
FIFA-világranglista - előrébb egy hellyel (Behaviour)
A magyar válogatott egy helyet javított legutóbbi, novemberi pozícióján, és így az 54. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján.
dec. 16
12:03
Bajnokok Ligája: Beckham az MU ellen játszana a legszívesebben (She)
Korábbi klubja, a Manchester United ellen játszana legszívesebben Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt az AC Milannál januártól kölcsönben szereplő David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott középpályása.
dec. 16
12:09
Beckham a MU ellen játszana a legszívesebben (Metropol)
Korábbi klubja, a Manchester United ellen játszana legszívesebben Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt az AC Milannál januártól kölcsönben szereplő David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott középpályása.
dec. 16
12:09
Januártól Tornyi Barnabás a Diósgyőr vezetőedzője (Behaviour)
Januártól Tornyi Barnabás irányítja a Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szakmai munkáját.
dec. 16
12:11
Tornyi Barnabás lesz a Diósgyőr vezetőedzője (Metropol)
Januártól Tornyi Barnabás irányítja a Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szakmai munkáját. Erről Nagy Béla, a futballklubot működtető kft. ügyvezetője tájékoztatott szerdán.
dec. 16
12:21
Tornyi hazatér Diósgyőrbe (Infostart)
Januártól Tornyi Barnabás irányítja a Soproni Ligában szereplő Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának szakmai munkáját.

Keresés