2009. december 14. hétfő

dec. 14
3:03
Klicsko simán verte Johnsont (Blikk)
BERN – Csak a szája volt nagy Kevin Johnsonnak (30), a ringben szinte semmit sem tudott tenni Vitalij Klicsko (38) ellen. Így a világbajnok ukrán bokszoló könnyedén védte meg a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú övét.
dec. 14
3:07
Kiütötte az őszi bajnokot a Vasas (Blikk)
BUDAPEST – A címvédő Vasas kiütötte az őszi első Ferencvárost a vízilabda-bajnokság 10. fordulójának rangadóján.
dec. 14
3:11
Dzsudzsákék bajnokot vertek (Blikk)
dec. 14
3:15
A király visszatér a Forma–1-be (Blikk)
KERPEN – A Forma–1 királya visszatérhet a száguldó cirkuszba. A hétszeres világbajnok Michael Schumacher (40) mindenben megegyezett a Mercedes-istállóval, már csak a szerződését kell aláírnia ahhoz, hogy jövőre újra F1-es autóba ülhessen.
dec. 14
6:03
Kin és min múlik, mekkora szorzóval lehet fogadni egy futballmeccsre? (Infostart)
Az egész Európát lázban tartó fogadási botrány Magyarországra is begyűrűzött. Sőt, az InfoRádióba is. Szerencsére hozzánk egyelőre csak a kíváncsiság jutott: az InfoRádió nyomozásba kezdett, megpróbáltuk feltérképezni, kiken, illetve miken múlik, hogy egy-egy mérkőzésre kötött fogadásokkal mennyit lehet keresni.
dec. 14
6:57
Formula-1: Button szerint jót tenne a sportágnak Schumacher visszatérése (She)
Az idén világbajnok Jenson Button szerint nagyon jót tenne a Formula-1-nek, ha a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ismét a volán mögé ülne, és versenyezne.
dec. 14
6:59
NBA: LeBron James idénycsúccsal vezette sikerre a Cavalierst (She)
LeBron James idénybeli legjobbját produkálva 44 ponttal vezette 102-89-es győzelemre a Cleveland Cavalierst az Oklahoma City Thunder elleni idegenbeli mérkőzésen az NBA 48. játéknapján.
dec. 14
7:03
Kártérítést kér van Persie-ért az Arsenal (Metropol)
Kártérítést kér a holland szövetségtől Robin van Persie hosszú kényszerpihenője miatt a londoni Arsenal labdarúgócsapata.
dec. 14
7:15
Argentína: a River Plate a sereghajtó elleni sikerrel zárta az Aperturát (She)
A River Plate győzelemmel zárta az argentin labdarúgó-bajnokság őszi szezonját (Apertura), miután 2-0-ra megverte idegenben a liga utolsó helyén záró Tigrét. A River azonban így sem biztos, hogy meg tudja őrizni 13. helyét, mivel a tőle két pontra lévő Atlético Tucumán ma este lép pályára az utolsó fordulóban.
dec. 14
7:17
NFL: Peyton Manning három TD-passzt adott, tovább menetel a Colts (She)
Az Indianapolis Colts továbbra is megállíthatatlan: kiváló védekezésének és a három TD-passzt adó Peyton Manningnek köszönhetően 28-16-ra verte meg a Denver Broncost, és már sorozatban 22 alapszakaszbeli meccsen veretlen.
dec. 14
7:21
Visszasírja Schumit Button (Behaviour)
Az idén világbajnok Jenson Button szerint nagyon jót tenne a Forma-1-nek, ha a hétszeres világbajnok Michael Schumacher ismét a volán mögé ülne, és versenyezne.
dec. 14
7:23
Bajban a Real (Behaviour)
Jorge Valdano, a Real Madrid általános igazgatója szerint sürgősen meg kell találni Pepe helyettesét: a portugál labdarúgó a szombati, Valencia elleni idegenbeli bajnoki rangadón szenvedett súlyos térdsérülést.
dec. 14
7:51
Paraguay: a Nacional 63 év után nyerte meg újra a bajnokságot (She)
A Nacionalnak egy döntetlen is elég volt a paraguayi bajnokság őszi idényének (Torneo Clausura) megnyeréséhez, miután a nagy rivális Libertad 1-0-ra kikapott idegenben a Tacuarytól vasárnap éjjel.
dec. 14
8:09
AC Milan: Berlusconi brutális támadás áldozata lett, kórházba vitték (She)
Fejbe dobták egy tárggyal, és kórházba kellett szállítani tegnap este Silvio Berlusconit, az AC Milan tulajdonosát, Olaszország miniszterelnökét egy milánói konferencia után.
dec. 14
8:27
Formula-1: Trulli és Kovalainen lesz a Lotus-istálló két pilótája (She)
Jarno Trulli és Heikki Kovalainen lesz a Lotus-istálló két pilótája a 2010-es Formula–1-es szezonban.
dec. 14
8:45
Peru: a visszavágón is nyert, így 25-ödször bajnok az Universitario (She)
Az Universitario de Deportes a perui bajnokság döntőjének visszavágóján is 1–0-ra megverte az Alianza Limát, így története 25. bajnoki címét szerezte meg, miután 2000 után ismét az élen végzett.
dec. 14
9:03
Bundesliga 2.: menesztették Stieber csapatának edzőjét (She)
A TuS Koblenz labdarúgócsapatának vezetősége bejelentette: azonnali hatállyal felbontja Uwe Rapolder vezetőedző szerződését.
dec. 14
9:21
Trulli és Kovalainen lesz a Lotus két pilótája (Infostart)
A következő idényben az olasz Jarno Trulli és a finn Heikki Kovalainen lesz a Forma-1-es Lotus két pilótája.
dec. 14
9:23
Megnevezték az év legjobbjait a sportszövetségek (Infostart)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai.
dec. 14
9:27
Trulli és Kovalainen a Lotus két pilótája (Metropol)
A következő idényben az olasz Jarno Trulli és a finn Heikki Kovalainen lesz a Forma-1-es Lotus két pilótája. Ezt a jövő évi világbajnokságon újonc malajziai istálló jelentette be hétfőn.
dec. 14
9:27
Trulli és Kovalainen lesz a Lotus két pilótája (Behaviour)
A következő idényben az olasz Jarno Trulli és a finn Heikki Kovalainen lesz a Forma-1-es Lotus két pilótája.
dec. 14
9:39
Giggs az év sportolója a BBC-nél (Infostart)
Ryan Giggs, a Manchester United veterán labdarúgója lett az év brit sportszemélyisége a BBC televíziós csatorna nézőinek szavazatai alapján.
dec. 14
9:39
Vízilabda: Ibolya visszavonult, konzulként tevékenykedik a jövőben (She)
Szombaton, a Domino-Honvéd ellen játszotta a búcsúmeccsét Ibolya Tamás, az OSC centere, aki januártól Magyarország dániai nagykövetségén konzulként tevékenykedik majd.
dec. 14
9:45
Hétfő délig lehet szavazni a Puskás-díjra (Metropol)
Hétfőn 12 óráig lehet még szavazni az év legszebb góljára a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) honlapján. A győztes a Puskás Ferenc-díjat veheti át a december 21-i FIFA-gálán.
dec. 14
9:45
Délig szavazhatunk a legszebb gólra! (Behaviour)
Hétfőn 12 óráig lehet még szavazni az év legszebb góljára a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) honlapján. A győztes a Puskás Ferenc-díjat veheti át a december 21-i FIFA-gálán.
dec. 14
10:15
Puskás-díj: ma 12 óráig lehet még szavazni az év legszebb góljára (She)
Hétfőn 12 óráig lehet még szavazni az év legszebb góljára a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) honlapján. A győztes a Puskás Ferenc-díjat veheti át a december 21-i FIFA-gálán.
dec. 14
10:21
LeBron James 44 pontot szórt (Metropol)
LeBron James 44 ponttal segítette győzelemre csapatát, a Cleveland Cavalierst az Oklahoma City Thunder otthonában az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
dec. 14
10:33
Fiorentina: a Catania japán csatárára hajtanak a firenzeiek (She)
A japán Sports Nippon értesülései szerint a Fiorentina a januári átigazolási időszakban ajánlatot tesz Morimoto Takajukira, a Catania támadójára.
dec. 14
11:09
Venezuela: a Táchira nagy izgalmak közepette nyerte meg az Aperturát (She)
A Deportivo Táchira 1-0-ra megverte a Centro Italót a venezuelai bajnokság őszi idényének (Apertura) utolsó fordulójában, miközben a nagy rivális Deportivo Italia és a Caracas vereséget szenvedett, így bajnok lett.
dec. 14
11:11
Jégrali: Romain Grosjean is indul az Andros Trophyn (She)
A 2009-es idényben a Renault Formula-1-es csapatában versenyző Romain Grosjean elindul a francia jégralisorozat, az Andros Trophy két versenyén.
dec. 14
11:27
Portugália: a Benfica figyeli a brazil U20-as válogatott csatárát (She)
A portugál Benfica labdarúgócsapata figyeli a brazil U20-as válogatott és a Vasco da Gama csatárát, Alan Kardecet.
dec. 14
11:29
QPR: Hasselbaink válthatja a Buzsákyt lefejelő Jim Magiltont (She)
Az angol Daily Mail információi szerint Jimmy Floyd Hasselbaink, a Chelsea korábbi támadója lehet a Buzsáky Ákost is foglalkoztató Queens Park Rangers új menedzsere.
dec. 14
11:31
Nyíregyháza: szerb játékost igazol Újvidékről a Szpari (She)
A Nyíregyháza labdarúgócsapatának hivatalos honlapja bejelentette: a klub megegyezett Predrag Bosnjakkal, a szerb másodosztályú FK Novi Sad játékosával.
dec. 14
11:33
A Csikók újabb csúcsai (Metropol)
Az Indianapolis Colts vasárnap sorozatban 22. alapszakasz-mérkőzését nyerte meg, s ezzel új rekordot állított fel a profi amerikaifutball-ligában (NFL).
dec. 14
11:33
Újabb szponzor hagyta cserben Tiger Woods-ot (Behaviour)
Házasságtörési botránya miatt újabb szponzor hátrált ki Tiger Woods amerikai golfsztár, a világ legjobban kereső sportolója mögül.
dec. 14
11:45
QPR: Buzsáky megsérült, nem utazik a West Brom elleni meccsre (She)
A Queens Park Rangers labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette: sérülése miatt nem utazik el a West Bromwich Albion elleni bajnokira Buzsáky Ákos.
dec. 14
12:03
Olaszország: a juventusos Felipe Melóé az Arany Szemetes-díj (She)
Felipe Melo, a Juventus brazil középpályása hódította el a Serie A legrosszabb teljesítményt nyújtó játékosának járó Arany Szemetes-díjat a RAI szavazásán.
dec. 14
12:05
Sunderland: Fülöp iránt Németországból érdeklődtek, ajánlat nem érkezett (She)
A The Mirror brit lap arról számolt be, hogy a Premier League-ben szereplő Sunderland labdarúgója, Fülöp Márton Németországba szerződhet. A játékos édesapja, Fülöp Ferenc (aki a menedzsere is) a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, nyáron valóban érdeklődött a kapus iránt egy klub a Bundesligából, de azóta nem tud konkrét megkeresésről.
dec. 14
12:21
Golden Boy: Pato az év legjobb fiatalja, a szurkolóknál Koman volt a jobb (She)
Alexandre Pato, a Milan brazil támadója nyerte meg az olasz Tuttosport napilap Golden Boy-díját, amelyet az év legjobb 21 éven aluli játékosának ítélnek oda a szavazásra felkért sportújságírók voksai alapján.
dec. 14
12:23
Videó: parádés, ollózós gól az olasz harmadosztályból (She)
Az olasz harmadosztályban rendezett Rimini-Giulianova (2-1) találkozón ollózós találattal egyenlítettek a hazaiak, miután a szünet előtt Raffaele Nole mellre vett, majd a kapuba „húzott” egy előreívelést. Tekintse meg a különlegesen szép gólt!
dec. 14
12:39
Formula-1: hat csapat már megnevezte a pilótáit (Infostart)
Hat istálló már megnevezte a pilótáit a jövő évi Forma-1-es világbajnokságra. Eddig a McLaren, a Ferrari, a Red Bull, a Williams, a Force India és az újonc Lotus hozta nyilvánosságra, kiket indít a 2010-es vb-n.
dec. 14
12:39
Golf: újabb szponzor hátrált ki a házasságtörő Tiger Woods mögül (She)
Házasságtörési botránya miatt újabb szponzor hátrált ki Tiger Woods amerikai golfsztár, a világ legjobban kereső sportolója mögül.
dec. 14
12:41
Elégedett a magyar úszókkal a szövetségi kapitány (Infostart)
Három arany-, négy ezüst- és egy bronzéremmel zárta a magyar úszóválogatott az isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságot. Kiss László szövetségi kapitány a sikerek mellett azzal is elégedett volt, hogy a fiatalabb versenyzők jól beépültek a csapatba.
dec. 14
12:57
Szavazás: a szakszövetségek megválasztották az év legjobbjait (She)
A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai.
dec. 14
13:15
Skócia: Glasgow-ba költözik az év ázsiai tehetsége (She)
A Celtic Glasgow-ban folytatja pályafutását Szung Jong Ki, az idei év ázsiai tehetségévé választott labdarúgó.
dec. 14
13:17
Salakmotor: Tabaka József az Edinburgh Monarchshoz szerződött (She)
Az Edinburgh Monarchs salakmotorcsapata bejelentette, hogy szerződtette a 2010-es szezonra Tabaka Józsefet.
dec. 14
13:33
Bundesliga: Gekasszal oldaná meg csatárgondjait a Hertha (She)
A Sport Bild értesülései szerint a Bayer Leverkusen görög csatárával, Theofanisz Gekasszal erősítené meg keretét a német labdarúgó-élvonal sereghajtója, a Hertha BSC.
dec. 14
13:51
Póker: Tóth Richárd révén újabb magyar siker Európa pókerasztalainál (She)
Ezúttal Tóth Richárd lett ötödik egy rangos bécsi pókertornán, nyereménye 8.5 millió forint volt.
dec. 14
13:53
Werder Bremen: műteni kell Boenischt, csak 2010-ben játszik újra (She)
Térdsérülése miatt meg kell operálni Sebastian Boenischt, a Werder Bremen labdarúgóját.
dec. 14
14:27
Olaszország: három év börtönt kapott a Juve korábbi ügyvezetője (She)
Három év börtönbüntetést kapott Antonio Giraudo, a Juventus labdarúgócsapatának egykori ügyvezetője.

Keresés