2009. december 6. vasárnap

dec. 6
0:09
Ökölvívás: Khan az első menetben kiütötte Salitát (She)
Kiütéses győzelmet aratott Amir Khan, így megvédte a WBA ökölvívó világszervezet kisváltósúlyú övét.
dec. 6
0:13
La Liga: a Barcelona két góllal nyert La Corunában (She)
Megerősítette vezető helyét a Barcelona, miután 3–1-es győzelmet aratott a Deportivo La Coruna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.
dec. 6
0:27
Videó: Messi duplázott, a Barca újabb győzelmet aratott (She)
A Barcelona ezúttal idegenben nyert bajnokit, mégpedig a Deportivo La Coruna otthonában. A 3-1-es diadalból Lionel Messi két góllal vette ki a részét, de Ibrahimovic is megtette a magáét a hajrában. Tekintse meg a találkozó góljait!
dec. 6
1:21
Tenisz: Justine Henin győzelemmel tért vissza (She)
Igaz, hogy csak bemutatómérkőzésen, de győztes találkozón tért vissza a pályára a korábbi világelső teniszező, Justine Henin.
dec. 6
4:57
Megtartották Fokvárosban a futball-vb sorsolását, a brazilok négyese a legerősebb (Behaviour)
Tegnap Fokvárosban elkészítették a XIX. labdarúgó-világbajnokság csoportbeosztását. A sorsolás – az új idők divatjának megfelelően – fölöttébb irányított volt, így igazi „halálcsoport” nem alakul(hatot)t ki. Mindazonáltal a G jelű négyes a brazilokkal, portugálokkal és a Drogba vezette elefántcsontpartiakkal igencsak keménynek tűnik…
dec. 6
7:03
NBA: minden bizonnyal vége a 2007-es draftelső szezonjának (She)
Úgy tűnik, a 2009–2010-es NBA-szezon hátralevő részét ki kell hagynia Greg Odennek, a Portland TrailBlazers kosárlabdázójának.
dec. 6
7:05
NHL: új edzővel nyolcat kapott a Philadelphia Flyers (She)
Megsemmisítő, 8–2-es vereséget szenvedett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján a Philadelphia Flyers a Washington Capitalstól.
dec. 6
7:21
Serie A: 15 millió dollárért 2012-ig Kína rendezi az olasz szuperkupát (She)
Kínában rendezik a következő három évben is az olasz labdarúgó szuperkupa-mérkőzést.
dec. 6
7:39
Ezúttal Bécsben randalíroztak a szurkolók (Behaviour)
Az utolsó előtti fordulót rendezték a labdarúgó Európa Liga csoportfázisában, és sajnos ezúttal is akadt botrány. Egyébként tizenhat csapat – azaz a mezőny felének – neve már ismert azok közül, akik tavasszal biztosan ott lehetnek a kieséses fázisában.
dec. 6
7:57
Xerez: Bernd Schuster vásárolhatja meg a csapatot (She)
Megvásárolná korábbi munkaadóját, a jerezi klubot Bernd Schuster német futballedző.
dec. 6
7:57
Szalay Balázs a gazdasági válság miatt kihagyja a 2010-es Dakart (Behaviour)
A 2010-es Dakar-rali nevezési listáját elsősorban a gazdasági válság írja. Szalay Balázs, aki 2001-ben hagyta ki utoljára a versenyt, nem indul a következő erőpróbán. Az ok a recesszió. A versenyzés helyett inkább tervez, valamint újabb versenyautót épít.
dec. 6
7:59
Ötezer induló lehet a budapesti triatlon vb-n (Behaviour)
A világ 80 országából 5000 indulóra számít a jövő szeptemberi, budapesti triatlon világbajnokság szervezőbizottsága - hangzott el a magyar szövetség (MTSZ) pénteki sajtótájékoztatóján.
dec. 6
8:15
Eredivisie: Advocaat a beugró Ronald Koeman helyére az AZ-nél (She)
Dick Advocaat veszi át beugróként a 2009–2010-es szezon végéig a holland bajnoki címvédő AZ irányítását a menesztett Ronald Koemantól.
dec. 6
8:51
A Juventus nyerte a rangadót (Metropol)
A házigazda Juventus legyőzte az Internazionalét az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombat esti rangadóján. A címvédő vendégek vereségük ellenére továbbra is vezetik a tabellát.
dec. 6
9:09
Vb 2010: mégis maradhat a posztján a nigériai kapitány (She)
Úgy tűnik, a Nigériai Labdarúgó-szövetség (NFF) elnöksége meggondolta magát, és külföldi szakember keresése helyett mégis hagyja, hogy a szurkolók körében népszerűtlen Shuaibu Amodu vezesse a 2010-es világbajnokságon a „Szuper Sasokat".
dec. 6
9:09
Messi remeklése három pontot hozott a Barcelonának (Metropol)
A pazar formában játszó, friss aranylabdás Lionel Messi vezényletével vendégként is biztosan nyert két góllal a címvédő FC Barcelona a Deportivo La Coruna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 13.fordulójának szombat éjszakába hajló mérkőzésén.
dec. 6
9:45
Blog: Édes-savanyú mártás - Bálint Mátyás a női kézi vb-ről (She)
Újabb blogbejegyzést olvashatnak Bálint Mátyástól, a Nemzeti Sport helyszínre kiküldött munkatársától a női kézilabda-világbajnokságról: szmogról, köpködésről, no meg a kínai internetrendőrségről.
dec. 6
10:21
Japán: zsinórban harmadik J-League győzelmét ünnepli a Kasima Antlers (She)
Koroki Sinzo fejesének köszönhetően sorozatban harmadszor nyerte meg a japán labdarúgó-élvonalat (J-League) a Kasima Antlers.
dec. 6
10:23
Női kézilabda-vb: élőben az NSO-n a magyar-chilei mérkőzés (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Chile ellen vívja második mérkőzését a kínai világbajnokságon: a győzelem elvileg kötelező a csoport leggyengébb csapata ellen.
dec. 6
10:39
Messi remeklése három pontot hozott a Barcelonának (Infostart)
A pazar formában játszó, friss aranylabdás Lionel Messi vezényletével vendégként is biztosan nyert két góllal a címvédő FC Barcelona a Deportivo La Coruna ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombat éjszakába hajló mérkőzésén.
dec. 6
10:39
Női kézilabda-vb: biztos dél-koreai siker Elefántcsontpart ellen (She)
A Kínában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a Koreai Köztársaság kilencgólos győzelmet aratott Elefántcsontpart ellen.
dec. 6
10:41
Curling Eb: győzelmekkel nyitottak a magyarok a kontinensviadalon (She)
Kettős győzelmet ért el a magyar férfi curlingválogatott a Skóciában zajló Európa-bajnokság első játéknapján, s ugyancsak sikerrel mutatkozott be szombaton a női nemzeti együttes is.
dec. 6
10:43
Ökölvívás: Paul Williams a padlóról nyert, Arreola hengerelt (She)
Igazi bokszháborút vívott egymással Paul Williams és Sergio Martínez. A két klasszis már az összecsapás nyitó menetében megkóstolta egymást, miután előbb Martnez, majd később Williams is padlóra került.
dec. 6
11:33
Atlétika: az olimpiai bronzérmes nyerte a Fukuoka Maratont (She)
A tavalyi, pekingi nyári olimpián bronzérmes, világbajnoki harmadik helyezett etióp Tsegaye Kebede nyerte, méghozzá 2:05:18 órás pályarekorddal a vasárnapi Fukuoka Maratont, a japánok hagyományos nemzetközi viadalát.
dec. 6
11:33
Overdose megharapta Mikóczyt (Metropol)
Mikóczy Zoltán szerint Overdose a legjobb úton halad a százszázalékos gyógyulás felé, de most még felelőtlenség lenne azt mondani róla, hogy ugyanolyan egészséges, mint amikor sorra nyerte a versenyeket.
dec. 6
11:35
Liverpool: Aquilani minden jót kíván volt csapatának a római derbi előtt (She)
Alberto Aquilani, a Liverpool olasz középpályása Roma-szurkolók körében nézi a ma esti derbit, és minden jót kíván volt csapatának.
dec. 6
11:51
Női kézilabda vb: gólzáporos magyar siker Chile ellen (She)
A Kínában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének második fordulójában a magyar válogatott második győzelmét is megszerezte, ezúttal a chilei együttes legyőzése nem jelentett gondot Mátéfi Eszter csapatának.
dec. 6
12:09
Lombard Pápa: jól sikerült Szűcs Lajos bokaműtétje (She)
A Lombard Pápa kapusa, Szűcs Lajos bokaműtéten esett át a héten Tatán. A műtétre azért volt szükség, mert még három évvel ezelőtt bokatörést szenvedett, és azóta sem sikerült eltávolítani a csavarokat a sérült testrészéből, de most dr. Berkes István professzor segítségével ez a probléma megoldódott.
dec. 6
12:11
Sporting: felbontották Miguel Angel Angulo szerződését (She)
A Sporting az átigazolási szezon utolsó napján szerződtette a spanyol Valenciánál szabadlistára tett sokoldalú, rutinos középpályást, Miguel Angel Angulót. Most pedig alig néhány hónap eltelte után felbontották a kontraktusát.
dec. 6
12:13
Lósport: Overdose megharapta tulajdonosát, Mikóczy Zoltánt (She)
A téli időjárástól és a német galoppszabályoktól is függ, meddig marad Overdose Alagon, esetleg Hoppegartenben folytatja felkészülését a jövő évi versenyekre. Mindezt Alagon mondta el tulajdonosa a PannoniaOverdose.hu-nak. Mikóczy Zoltán, aki hat hét után először láthatta lovát, csak egyet tudott biztosan állítani, hogy mindenképpen magyar idomításban marad.
dec. 6
12:27
Tottenham: a Sociedad kapusával erősítheti meg keretét a Spurs (She)
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapata egy hétig teszteli Asier Riesgót, a Real Sociedad kapusát.
dec. 6
12:29
Arsenal: Rosicky akár hosszabb pihenőre kényszerülhet (She)
Még mindig nem tudni a pontos diagnózist Tomás Rosicky sérüléséről, de úgy tűnik, hogy az Arsenal cseh labdarúgója ismét hosszabb időt hagyhat ki.
dec. 6
12:31
Női kézilabda vb: Felszabadultan játszottunk - NSO-szakértő (She)
A magyar női kézilabda-válogatott Tunézia után Chile ellen is könnyed (48–14) győzelmet aratott a Kínában zajló világbajnokságon. A Nemzeti Sport Online szakértője, Kirsner Erika szerint a magyar csapat felszabadultan játszott, és ez meg is hozta az eredményt.
dec. 6
12:45
Zácsik és Juhász remekelt a félszáz közelébe jutott magyar kézilabda-válogatottban (Infostart)
A magyar női kézilabda-válogatott kötelező győzelmet aratott a chilei csapat ellen a kínai világbajnokság második, vasárnapi fordulójában, Szocsouban.
dec. 6
12:45
Sílövészet: a franciák bravúros győzelme a férfi váltóban (She)
A váltóversenyekkel zárult a sílövő-világkupa svédországi állomása. Előbb huszonhat férfi csapat – közte a magyar – vágott neki a 4x7.5 km-es távnak. A győzelmet a legkevesebbet hibázó franciák szerezték meg a három büntetőkört is futó norvégok és Ausztria előtt. A mieink sajnos az utolsó helyen zárták a versenyt.
dec. 6
12:45
Kötelező győzelem Chile ellen (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott kötelező győzelmet aratott a chilei csapat ellen a kínai világbajnokság második, vasárnapi fordulójában, Szocsouban.
dec. 6
12:47
Overdose harapott (Infostart)
Mikóczy Zoltán szerint Overdose a legjobb úton halad a százszázalékos gyógyulás felé, de most még felelőtlenség lenne azt mondani róla, hogy ugyanolyan egészséges, mint amikor sorra nyerte a versenyeket.
dec. 6
12:47
Női kézilabda-vb: „Az ilyen meccseket is le kell játszani” - Mátéfi (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar női kézilabda válogatott 48–14-re legyőzte Chilét a Kínában zajló világbajnokság csoportmérkőzéseinek második fordulójában. Mátéfi Eszter szövetségi kapitány a találkozó után elmondta, az ilyen meccseket is le kell játszani.
dec. 6
12:49
Női kézilabda-vb: „Nehéz volt felpörögni és végig koncentrálni” - Juhász (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar női kézilabda válogatott 48–14-re legyőzte Chilét a Kínában zajló világbajnokság csoportmérkőzéseinek második fordulójában. A nyolc gólt szerző Juhász Gabriella szerint nehéz volt felpörögni a találkozóra.
dec. 6
13:03
Női röplabda Extraliga: játszmát sem vesztett a BSE az UTE ellen (She)
Az élvonalbeli női röplabda-bajnokságban a BSE három játszmában nyert az Újpest ellen.
dec. 6
13:21
Északi összetett: Edelmann remek hajrájával első versenyét nyerte (She)
A második versenyt rendezték meg vasárnap Lillehammerben az északi összetett síelők világkupa-sorozatában. A győzelmet az utolsó kilométeren remekül robbantó, és ezzel első világkupa-sikerét szerző német Tino Edelmann szerezte meg az összetett világkupa tavalyi győztese, a finn Anssi Koivuranta és az idei éllovas, a francia Jason Lamy-Chappuis előtt.
dec. 6
13:23
Serie A: Argentínából igazolna középhátvédet a Fiorentina (She)
A Boca Juniors argentin középhátvédjével, Ezequiel Munozzal erősítené meg a keretét az olasz Fiorentina labdarúgócsapata. A 19 éves dél-amerikai játékos szerint közel a megállapodás, de januárban még aligha csatlakozik a firenzeiekhez.
dec. 6
13:39
Manchester Utd.: Fergusonnak fogalma sincs, honnan kerít védőnégyest (She)
Sok mindent elárul a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson összeállítási gondjairól, hogy a West Ham United elleni, 4–0-ra megnyert bajnoki végén Ryan Giggs játszott balhátvédet, Patrice Evra pedig középhátvédet...
dec. 6
13:41
Manchester City: Wayne Bridge térdsérülést szenvedett a Chelsea ellen (She)
A Premier League szombati rangadóján a Manchester City labdarúgócsapata 2–1-es győzelmet aratott a Chelsea ellen. Üröm az örömben, hogy Wayne Bridge térdsérülést szenvedett.
dec. 6
13:57
Női kézilabda vb: a brazilok kikaptak a svédektől, norvég győzelem (She)
A Kínában zajló női kézilabda-világbajnokság csoportkörének második fordulójában Svédország háromgólos győzelmet aratott Brazília ellen. A C-csoportban Norvégia tizenegy góllal verte Tunéziát, a B-csoportban Angola legyőzte Ukrajnát.
dec. 6
14:15
VfB Stuttgart: azonnali hatállyal menesztették Babbelt - lapértesülés (She)
Német lapértesülések szerint a VfB Stuttgart labdarúgócsapatának vezetősége azonnali hatállyal menesztette Markus Babbelt, az együttes szakvezetőjét.
dec. 6
14:17
Labdarúgás: az európai topligák programja (She)
Tekintse meg az európai labdarúgó-topligák vasárnapi programját! A találkozókat livescore formában kísérheti figyelemmel a Nemzeti Sport Online-on.
dec. 6
14:51
Eredivisie: pont nélkül távozott Utrechtből az Ajax (She)
Hazai győzelemmel indult a holland élvonalbeli labdarúgó bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapja: az Utrecht 2–0-ra legyőzte a mérkőzést Vurnon Anita kiállítása miatt tíz játékossal befejező Ajaxot.
dec. 6
14:53
Davis-kupa: Nadal újabb sikerével már 4:0 a spanyoloknak (She)
A házigazda spanyol teniszválogatott a vasárnapi, első egyes mérkőzés megnyerésével 4:0-ra alakította az állást a csehek elleni, barcelonai Davis Kupa-döntőben, ahol már a szombati párosgyőzelemmel megvédte címét. A befejező napi nyitómeccsen a volt világelső Rafael Nadal erőlködés nélkül, két játszmában, 79 perc alatt verte Jan Hajeket.
dec. 6
14:55
Bajnokok Ligája: Kaká nincs benne a Real Madrid marseille-i keretében (She)
Mivel továbbra sem egészséges, Kaká kimaradt a Real Madrid labdarúgócsapatának Marseille-be utazó keretéből. A királyiak kedden este a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában lépnek pályára a francia gárda vendégeként.

Keresés