2009. április 1. szerda

ápr. 1
0:03
Vb 2010: Marokkó két góllal győzte le Angolát Lisszabonban (She)
A marokkói labdarúgó-válogatott 2–0-ra győzött Angola ellen a Lisszabonban megrendezett felkészülési mérkőzésen a bordeaux-i Samah két góljával.
ápr. 1
0:21
Tenisz: Roddick és Del Potro is készülhet a negyeddöntőre (She)
Az amerikai Andy Roddick és az argentin Juan Martín del Potro is bejutott a legjobb nyolc közé a miami mesterversenyen. Előbbi a francia Gaël Monfilst, utóbbi a spanyol David Ferrert búcsúztatta két játszmában.
ápr. 1
1:51
Newcastle: Alan Shearer a menedzser a szezon végéig (She)
A klub egykori legendás játékosát, Alan Shearert bízták meg a Newcastle vezetésével az észak-angliai egyesület vezetői. A jelenleg a Premier League 18. helyén álló gárdát az idény végéig irányítja Shearer.
ápr. 1
2:27
Tenisz: Federer könnyen nyert, Roddick vár rá a negyeddöntőben (She)
Roger Federer nem igazán izzadt meg Taylor Dent ellen a Miamiban zajló tenisztorna nyolcaddöntőjében, ugyanis 6:3, 6:2-re tudott nyerni.
ápr. 1
6:03
Del Bosquénak most nem kell Villa (Infostart)
A magyar válogatott Málta ellen játszik a sorozatban negyedik győzelemért, az előző hárman még gólt sem kapott a csapat. A külföldi selejtezők közül három emelkedik ki: a spanyolok törökországi, az ukránok angliai és az írek olaszországi vendégjátéka.
ápr. 1
6:03
Erwin Koeman, a hadvezér (Blikk)
Mivel lepi meg a máltaiakat a szövetségi kapitány és csapata?
ápr. 1
6:05
Talma kész a rajtra (Blikk)
Bemutatkozott a Balatonring Team
ápr. 1
6:07
10 milliárdért focizik Beckham (Blikk)
Már csak Peter Shilton előzi meg az angol válogatottsági ranglistán.
ápr. 1
6:09
Virágvasárnap Fradi-meccsel (Blikk)
Egyházi rendezvények miatt kétszer is változott a Jászberény–FTC bajnoki időpontja.
ápr. 1
6:11
Garay vár Erdeire (Blikk)
Akár harmadszor is megmérkőzne Hugo Hernán Garay-jal Erdei Zsolt
ápr. 1
6:39
Dortmund: az idén is egymilliónál több néző a hazai meccseken (She)
Jövő szombaton lép be a dortmundi stadionba a német futballcsapat idénybeli egymilliomodik szurkolója. A klub keddi tájékoztatása szerint az eddigi 13 hazai bajnokit összesen 950 704 rajongó látta, így a Köln elleni derbi 49 296. nézője alakíthatja sorozatban tizenegyedszerre is hétjegyűvé az érdeklődők számát.
ápr. 1
6:57
Formula-1: félnek a malajziai sötétségtől a versenyzők (She)
Több Formula–1-es pilóta aggódik a vasárnapi Malajziai Nagydíj késő délutáni rajtja miatt, úgy vélik, hogy a helyi idő szerint 17 órás start következtében a verseny végén már nagyon rosszak lehetnek a látási viszonyok.
ápr. 1
7:15
NBA: egymás után 13. alkalommal győzött a Cleveland Cavs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) egymást követő 13. alkalommal győzött a Cleveland Cavaliers, amikor magyar idő szerint szerdára virradóra 79–73-ra legyőzte a Detroit Pistonst. A Los Angeles Lakers a Charlotte otthonában szenvedett vereséget, és november óta először fordult elő a csapattal, hogy két egymást követő mérkőzésen nem került száz pont fölé.
ápr. 1
7:33
NHL: Floridában kikapott az Ottawa, így lemarad a rájátszásról (She)
A Florida a második harmadban két emberelőnyös gólnak köszönhetően viszonylag simán, 5–2-re verte meg az Ottawa Senatorst, amely ezzel a vereséggel már matematikai esélyét is elvesztette arra, hogy bejusson a rájátszásba. A két évvel ezelőtt még a nagydöntőbe jutó kanadai csapat az 1995–96-os szezon óta első alkalommal marad le a rájátszásról.
ápr. 1
7:51
Olimpiakosz: Predrag Djordjevics a szezon végén visszavonul (She)
A szezon végén befejezi pályafutását Predrag Djordjevics, az Olimpiakosz szerb labdarúgója.
ápr. 1
9:03
Vb 2010: tekintse meg az európai vb-selejtezők programját! (She)
Szerdán folytatódik a világbajnoki selejtezősorozat, Európában 23 mérkőzést rendeznek. Tekintse meg a részletes programot, tv-műsorral! A csoportelsők automatikusan kijutnak a 2010-es dél-afrikai vb-re, a nyolc legjobb csoportmásodik pótselejtezőt játszik a fennmaradó négy kvótáért.
ápr. 1
9:03
Félnek a pilóták a sötéttől (Behaviour)
Több Forma-1-es pilóta aggódik a vasárnapi Malajziai Nagydíj késő délutáni rajtja miatt, úgy vélik, hogy a helyi idő szerint 17 órás start következtében a verseny végén már nagyon rosszak lehetnek a látási viszonyok.
ápr. 1
9:05
Tenisz: a Szávayt búcsúztató Azarenka tovább menetel Miamiban (She)
A nyolcaddöntőben Szávay Ágnest búcsúztató fehérorosz Viktorija Azarenka bejutott a legjobb négy közé a 4.5 millió dollár összdíjazású, miami kemény pályás tenisztorna női versenyében, miután kedden két nagyon sima játszmában legyőzte az ausztrál Samantha Stosurt. Azarenka a negyeddöntőből három játszmában továbblépő orosz Szvetlana Kuznyecovával játszik majd a fináléba kerülésért.
ápr. 1
9:21
Tenisz: Rafael Nadal Miamiban bejutott a legjobb nyolc közé (She)
Rafael Nadal két, egyaránt 7:6-ra megnyert szettben búcsúztatta a svájci Stanislas Wawrinkát a 4.5 millió dollár összdíjazású, Miamiban zajló férfi tenisztornán. A spanyol világelső mindkét szettben rövidítésben bizonyult jobbnak a pekingi olimpián párosban diadalmaskodó ellenfelénél.
ápr. 1
9:23
Olaszország: nem kell műteni Di Natalét, de vége az idényének (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott Montenegró elleni mérkőzésén megsérült Antonio Di Natale a specialistákkal konzultálva úgy döntött, nem műtteti meg térdét. A csatár a 2008–2009-es idényben már nem térhet vissza a pályára.
ápr. 1
9:39
Vb 2010: Morten Olsen szerint a magyarok a dánok nagy ellenfelei (She)
A magyar labdarúgó-válogatottat tartja a dánok legnagyobb ellenfelének Morten Olsen, az északi ország szövetségi kapitánya.
ápr. 1
9:41
Vb 2010: magyar származású csatár segítette győzelemhez Venezuelát (She)
Venezuela hazai pályán 2–0-ra legyőzte Kolumbiát a 2010-es labdarúgó-vb dél-amerikai zónájának selejtező mérkőzésén. A vendégek Abel Aguilar kiállítása miatt a 27. perctől tíz emberrel játszottak.
ápr. 1
9:57
Sztriptízbárban fojtogatott a sztár! (Behaviour)
A francia válogatott sztárját Djibril Cissé-t egy Newcastle-i sztriptízbár előtt vették őrizetbe
ápr. 1
10:15
Ismét Shearertől várják a csodát Newcastle-ben (Infostart)
Alan Shearer lesz a Newcastle United labdarúgó-csapatának edzője egybehangzó brit sajtóértesülések szerint. A legendás csatártól azt várják, hogy tartsa bent az élvonalban az együttest.
ápr. 1
10:15
Birkózó Eb: Hatos nyert, Ligeti kikapott első meccsén (She)
A 74 kilós Hatos Gábor megnyerte első mérkőzését, míg a 96 kilós Ligeti Dániel kikapott bemutatkozásán a vilniusi birkózó Európa-bajnokság szerdai napján.
ápr. 1
10:51
Formula-1: a Toyota visszavonta fellebbezését Trulli ügyében (She)
A Toyota istálló röviddel ezelőtt bejelentette, hogy visszavonja fellebbezését, amelyet pilótája, Jarno Trulli büntetése miatt indított. A hétvégi Ausztrál Nagydíj utolsó köreiben Vettel és Kubica ütközése miatt pályára hajtott a biztonsági autó. Még mielőtt beérkezett volna a biztonsági autó, a Toyota olasz pilótája kicsúszott, így elvesztette harmadik helyét a brit Lewis Hamiltonnal szemben.
ápr. 1
11:09
Vb 2010: két kulcsjátékosát is kitette a skót kapitány (She)
Angol és skót sajtóértesülések szerint két kulcsjátékosát, Barry Fergusont és Allan McGregort is kihagyja az Izland elleni keretből a skótok kapitánya, George Burley.
ápr. 1
11:27
Anglia: bosnyák válogatott csatárra hajt a Sunderland (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Sunderland labdarúgócsapata szerződtetné a bosnyák válogatott Edin Dzekót, a Wolfsburg labdarúgóját.
ápr. 1
11:45
Anglia: a Southampton lehet a válság első áldozata (She)
Elképzelhető, hogy a Lipták Zoltánt is foglalkoztató Southampton labdarúgócsapata lesz a gazdasági válság első áldozata az angol klubok közül.
ápr. 1
12:03
MTK: Gosztonyi András lábát törte az edzésen - négy hét pihenő (She)
A csapat keddi edzésén súlyos sérülést szenvedett Gosztonyi András, az MTK futballistája. A támadó egy rossz mozdulat következtében eltörte a lábát. Erről a kék-fehérek hivatalos honlapja, az mtkhungaria.hu számolt be.
ápr. 1
12:05
NB II, Keleti csoport: elfogadták a Szolnok óvását (She)
Elfogadta a Szolnok óvását, így a március 20-án a Baktalórántházán lejátszott NB II-es bajnoki mérkőzés három pontját a vendégeknek ítélte a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága.
ápr. 1
12:07
Labdarúgás: csütörtökön koszorúzás a Puskás-emléktáblánál (She)
Ünnepélyes koszorúzást tart április 2-án, csütörtökön a Puskás-emléktáblánál Gajda Péter, Kispest polgármestere és a Bp. Honvéd FC vezetősége Puskás Ferenc, az Aranycsapat kapitánya és a Nemzet Sportolója születésének 82. évfordulója alkalmából. Az ünnepi rendezvényen részt vesz Puskás Ferencné, Grosics Gyula, Sándor Károly, Faragó Lajos, Rákóczi László, Cserjés István és Szepesi György, valamint…
ápr. 1
12:09
Tottenham: új stadiont (bevásárlóközpontot) épít a Spurs (She)
Új stadion építését tervezi az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur. A komplexum 58 ezer néző befogadására lesz alkalmas.
ápr. 1
12:21
Brazília: Ronaldo megszerezte ötödik gólját a szezonban (She)
A Sao Pauló-i állami bajnokság legutóbbi játéknapján ismét eredményes volt a kétszeres aranylabdás brazil Ronaldo. A Corinthians ezúttal könnyedén, 3–0-ra verte meg az Ituanót.
ápr. 1
12:23
Birkózó Eb: Hatos kiesett, Ligeti a vigaszágon folytatja (She)
Hatos Gábor a nyolcaddöntős akadályt még sikerrel vette a szlovák Kakhaber Khubezhty ellen, azonban a legjobb nyolc között kikapott a grúz Gela Szagirasvilitől a vilniusi birkózó Európa-bajnokság szerdai napján.
ápr. 1
12:39
Atlétika: 2010-ben összecsap Jamaica és az Egyesült Államok (She)
Két alkalommal is összecsap 2010-ben a jamaicai és az amerikai atlétikai válogatott sprinterkontingense.
ápr. 1
12:41
Kézilabda: francia bírókat akartak megvesztegetni az oroszok (She)
Megpróbálták megvesztegetni a Laurent Reveret, Nordine Lazaar francia játékvezető-párost a női kézilabda BL 2008-as kiírásában a Zvezda Zvenyigorod–Hypo NÖ mérkőzésen.
ápr. 1
12:57
Vb 2010: Mutu nem játszik, meg kell műteni a térdét (She)
Rosszabbodott Adrian Mutu szombaton megsérült térdének állapota, így a román labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem léphet pályára Ausztria ellen.
ápr. 1
12:59
NBA: visszavonultatta Divac mezét a Sacramento Kings (She)
Visszavonultatta a szerb Vlade Divac 21-es számú mezét a Sacramento Kings kosárlabdacsapata.
ápr. 1
13:15
Sakk: Lékó Péter a kilencedik az áprilisi FIDE-listán (She)
Legjobb magyarként Lékó Péter a kilencedik helyen áll a Nemzetközi Sakkszövetség áprilisi világranglistáján. A szegedi nagymester Élő-pontja 2751 maradt, mivel márciusban nem játszott értékszámszerző tornán.
ápr. 1
13:17
Vb 2010: „csodacsere” juttatta közelebb a vb-hez az auszikat (She)
Bár sokáig csak küszködött Ausztrália labdarúgó-válogatottja Üzbegisztán ellen a Sydney-ben megrendezett vb-selejtezőn, végül 2–0-s győzelemmel sikerült hoznia a három pontot.
ápr. 1
13:33
Ligakupa: változott a PMFC-Bp. Honvéd kezdési időpontja (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága megváltoztatta az április 8-án (szerda) 18 órára kiírt PMFC–Bp. Honvéd Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját. Erről az mlsz.hu számolt be.
ápr. 1
13:51
Tragédia: ifjabb Ocskay Gábor nevét viseli a fehérvári csarnok (She)
Szerda déltől az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok nevet viseli az Alba Volán 19 jégkorongcsapatának arénája Székesfehérváron.
ápr. 1
14:09
AC Milan: Ancelotti szerint a Liverpool ellen a legnehezebb (She)
Az AC Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti szerint nem az angol bajnokságot jelenleg vezető Manchester United, hanem a Liverpool ellen a legnehezebb játszani.
ápr. 1
14:11
Súlyemelés: Aján Tamás lett a sportág első számú vezetője (She)
A következő négy évben is Aján Tamás vezeti elnökként a Nemzetközi Súlyemelő-szövetséget (IWF). A magyar sportdiplomatát az IWF Madridban zajló tisztújító kongresszusának második napján választották újra, akárcsak négy esztendeje, ezúttal is közfelkiáltással - tudatta az IWF az MTI-vel.
ápr. 1
14:13
Németország: a nagyokat kritizálja a szupertehetségét elvesztő Stuttgart (She)
A nagy labdarúgóklubok átigazolási politikáját bírálta a VfB Stuttgart ifjúsági koordinátora, Thomas Allbeck. A svábok szupertehetséges kapusa, Loris Karius a közelmúltban írt alá a Manchester Cityhez. A német U16-os válogatott kapusáért a Premier League csapatainak 70 százaléka bejelentkezett.
ápr. 1
14:45
NBA: Kevin Garnett további négy meccset hagy ki (She)
A Boston Celtics kosarasa, Kevin Garnett nem állhat csapata rendelkezésére a következő négy találkozón.
ápr. 1
15:03
Real Madrid: Heinze nem akar távozni a királyiaktól (She)
Gabriel Heinze kijelentette, hogy nem kívánja elhagyni jelenlegi klubját, a Real Madridot.
ápr. 1
15:05
Fulham: Marco Di Vaiót szeretné szerződtetni Gera csapata (She)
A Bologna korábbi olasz válogatott csatára, Marco Di Vaio lehet a Fulham egyik nagy nyári fogása, feltéve, hogy nemet mond az Arab Emírségekből őt csillagászati fizetéssel és hároméves szerződéssel csábító, ám közelebbről meg nem nevezett csapatnak.
ápr. 1
15:07
Belgium: a Kortrijk edzője lesz Tóthék trénere a nyártól (She)
Hároméves szerződést ír alá júniusban Hein Vanhaezebrouck a KRC Genk labdarúgócsapatával.

Keresés