2009. április 29. szerda

ápr. 29
0:03
Gól nélküli döntetlenre végződött a Barcelona-Chelsea BL-elődöntő (Infostart)
Gól nélküli döntetlenre végződött a Barcelona-Chelsea BL-elődöntő. A londoni Kékeké volt az első félidő legnagyobb helyzete, azt Didier Drogba kihagyta. A második félidőben a végig nagy mezőnyfölényben játszó Barcelona kaphatott volna egy büntetőt, majd a 90. perc után két ziccert is kihagyott.
ápr. 29
0:21
Bajnokok Ligája: Drogba szerint fantasztikus eredményt értek el (She)
Didier Drogba szerint csapata fantasztikus eredményt ért el a Camp Nouban, ahol a Chelsea gól nélküli döntetlent játszott a Barcelonával a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 29
3:03
Két edzőlegenda párbajozik (Blikk)
MANCHESTER – Két edzőlegenda párharca várható ma este a labdarúgó-Bajnokok Ligája elődöntőjében. A Manchester United–Arsenal összecsapáson, mint már annyiszor az elmúlt években, ismét szembenéz egymással Sir Alex Ferguson (67) és Arséne Wenger (59).
ápr. 29
3:07
Az MTK dönt az aranyról? (Blikk)
BUDAPEST – Az MTK vendége lesz az Újpest ma (Sport2, 18 óra) a labdarúgó-NB I 25. fordulójában. A bajnoki aranyéremért a Debrecennel nagy csatát vívó lila-fehér focisták győzni mennek a címvédő Hungária körúti otthonába, bár tudják, nehéz meccs vár rájuk.
ápr. 29
6:57
Atlétika: májusban egymás ellen futhat Gay és Powell New Yorkban (She)
Egymás ellen futhat a jamaicai Asafa Powell és az amerikai Tyson Gay május 30-án, ugyanis mindkét kiváló sprinter indul a New York-i Grand Prix-viadal 100 méteres számában.
ápr. 29
7:15
NBA: a San Antonio Spurs számára eddig tartott a rájátszás (She)
A Dallas Mavericks 106–93-ra legyőzte a Spurst a két együttes ötödik összecsapásán az NBA rájátszásában, ezzel 4–1-es összesítéssel bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe. A San Antonio 2000 óta először volt kénytelen ilyen gyorsan búcsúzni a playofftól.
ápr. 29
7:15
Remény... (Behaviour)
Noha végül kikaptunk Fehéroroszország ellen a jégkorong-vb csoportkörének záró fordulójában, és a kiesés elkerüléséért meccselő négyesben kapunk helyet a folytatásban, a magyar válogatott teljesítményében sokáig még a csodát jelentő győzelem is benne volt. Előzetesen a fehérorosz válogatottat láttuk a leginkább elkapható ellenfélnek a világbajnokság első csoportkörében, és ugyan a gyakorlat…
ápr. 29
7:17
NHL: a Capitals győzött a Rangers elleni, mindent eldöntő meccsen (She)
A Washington Capitals az NHL 21. csapataként volt képes 3–1-es hátrány után három mérkőzést megnyerve továbbjutni a rájátszásban. A fővárosiaknak ez a New York Rangers elleni hazai 2–1-es győzelem után sikerült magyar idő szerint szerda hajnalban. A Carolina Hurricanes 4–3-ra verte meg a Devilst New Jerseyben, ezzel bejutott az elődöntőbe.
ápr. 29
7:33
Aston Villa: román középhátvédet igazolna O’Neill csapata (She)
Román válogatott középhátvédet szerződtetne nyáron az Aston Villa labdarúgócsapata: a birminghamiek Dorin Goiannal, a Steaua védőjével erősítenének.
ápr. 29
8:09
Ciprus: Lienen lesz Nagy Zoltánék trénere az Anorthoszisznál (She)
Egyéves szerződést kötött a ciprusi Anorthoszisz csapatával a német Ewald Lienen, aki Temuri Kecbajától veszi át a csapat irányítását.
ápr. 29
8:11
Amerikaifutball: Michael Vick heti kétszáz dollárért játszhat (She)
Meglepő ajánlatot tett a börtönbüntetését töltő Michael Vicknek az Albany Firebirds amerikaifutball-csapata.
ápr. 29
8:27
Overdose később utazik (Infostart)
A korábbi tervekkel ellentétben Overdose csupán május 16-án utazik át Angliába, a 23-án esedékes, következő versenyének helyszínére.
ápr. 29
8:27
Női kosárlabda: Donkó Orsolya visszavonul az edzősködéstől (She)
A hír ennyi, de mellbevágó: egészségügyi és családi okok miatt visszavonul vezetőedzői posztjáról Donkó Orsolya, a női bajnokság friss ezüstérmese, a Szeviép-Szeged trénere.
ápr. 29
8:45
Női kosárlabda: Rátgéberék kikaptak az orosz bajnoki döntőben (She)
Rátgéber László csapata, az Euroliga-győztes Szpartak Moszkva az orosz bajnoki döntő harmadik meccsén 70–68-ra kikapott a Jekatyarinburgtól, így Marija Sztyepanováék nyerték meg a finálét 2–1-es összesítéssel.
ápr. 29
8:45
Sztárok lettek a hokisok! (Blikk)
ZÜRICH – Az A csoportos vb mezőnyébe hetven év után visszatérő hokisaink kiváltották a világ csodálatát. Ugyan előbb a szlovákoktól (3-4), majd a kanadaiaktól (0-9) is kikaptak, de lelkesedésükért elismerésben részesülnek. A tornára elkísérő szurkolók úgy ünneplik őket, mintha a sportág legjobbjait is legyőzték volna.
ápr. 29
8:47
Uszodát takarítottak a szépségkirálynők – videóval (Blikk)
SZENTENDRE – Takarításban is kiválóak az olimpiai bajnok vízilabdázók és a magyar szépségkirálynők. Május elseje dupla ünnep lesz Szentendrén, a majálist a Vizes Nyolcas nevű uszoda megnyitása teszi még fényesebbé.
ápr. 29
9:03
Tenisz: a 12. helyen kiemelt González könnyedén győzött (She)
A 12. helyen kiemelt chilei Fernando González magabiztosan harcolta ki a továbbjutást a római ATP-tenisztorna első fordulójából: a francia Jeremy Chardyt verte meg két játszmában, 6:4, 6:1-re.
ápr. 29
9:21
Pat Cortina: nem véletlen kerültünk ide (Metropol)
"Mostantól új torna kezdődik a számunkra, ami eddig történt, az jól szolgálta a felkészülést a kiesés elleni harcra" - mondta az MTI-nek Pat Cortina, a svájci világbajnokságon eddig papírforma-vereségeket szenvedő magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya.
ápr. 29
9:39
Karbantartás: technikai okok miatt szünetel a cikkhozzászólás (She)
ápr. 29
9:39
2013-ra lesz kész az Alba Aréna (Metropol)
Nagy lökést adhat a 2014-es jégkorong-világbajnokság megrendezésére beadott magyar pályázatnak, hogy írásos garancia született arról: előreláthatólag 2013. szeptember 30-ig felépül Székesfehérváron az Alba Aréna.
ápr. 29
9:57
Anglia: Michel Platini ma este elnöki díjban részesíti Bobby Charltont (She)
A szerdai labdarúgó BL-elődöntő előtt Michel Platini, az európai szövetség első embere az UEFA elnöki különdíjában részesíti Sir Bobby Charltont.
ápr. 29
10:15
Furcsa szabály nehezítheti meg a magyarok dolgát a hoki vb-n (Infostart)
A magyar jégkorong-válogatott az alsóházban folytatja szereplését a svájci világbajnokságon, miután mindhárom csoportmeccsét elveszítette. Az alsó ágra kerültek a németek is, akik egy furcsa szabálynak köszönhetően nem eshetnek ki, vagyis megtörténhet az is, hogy a csoportmásodik is búcsúzik. Pat Cortina szövetségi kapitány azt mondta: eddig bebizonyították, hogy nem véletlenül kerültek fel a…
ápr. 29
10:33
Lósport: Overdose a tervezettnél később utazik Angliába (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben hétfő helyett csak május 16-án utazik el Angliába a veretlen magyar csodaló, Overdose.
ápr. 29
10:33
Overdose még nem megy Angliába (Metropol)
Az előzetes tervekkel ellentétben hétfő helyett csak május 16-án utazik el Angliába a veretlen magyar csodaló, Overdose. A négyéves telivér honlapját kedden arról tájékoztatta Mikóczy Zoltán tulajdonos, hogy az idomár határozott kérésére megváltoztatta az utazás időpontját.
ápr. 29
10:35
Jégkorong-vb: bocsánatot kértek Benktől a kanadai szurkolók (She)
A kanadai hokiszurkolók elnézést kértek a magyaroktól, és elsősorban Benk Andrástól Scottie Upshall sérülést okozó cselekedetéért.
ápr. 29
10:37
Jégkorong: 2013 őszére elkészül a 7500 fős fehérvári Alba Aréna (She)
Nagy lökést adhat a 2014-es jégkorong-világbajnokság megrendezésére beadott magyar pályázatnak, hogy írásos garancia született arról: előreláthatólag 2013. szeptember 30-ig felépül Székesfehérváron az Alba Aréna.
ápr. 29
10:51
Videó: nézze meg Peterdi fehéroroszoknak lőtt gólját! (She)
A magyar jégkorong-válogatott kedd este 3–1-es vereséget szenvedett a fehéroroszoktól az A-csoportos jégkorong-világbajnokságon. Pat Cortina csapata 0–1 után Peterdi Imre góljával egyenlített, és végig pariban volt ellenfelével, végül 3–1-re kikapott. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját, benne Peterdi Imre találatát.
ápr. 29
10:53
Videó: gól, a hanyag kapus kezéből rúgta ki a labdát a szemfüles csatár (She)
A csatár szemfülességének és a kapus figyelmetlenségének köszönhetően nem mindennapi gólt láthatott a közönség a Leixoes–Guimaraes portugál első osztályú labdarúgó-mérkőzésen.
ápr. 29
10:55
Peking 2008: Rebellin az egyik lebukott sportoló, de ő tagad (She)
A férfiak országúti mezőnyversenyében ezüstérmet szerző kerékpáros, Davide Rebellin az egyik versenyző a hat közül, akinek pozitív lett a doppingtesztje a tavalyi, pekingi játékokon adott minták újraelemzésekor – jelentette be szerdán az Olasz Olimpiai Bizottság.
ápr. 29
11:09
F1: egy hónap múlva mutatják be az Ayrton Senna-filmet (She)
A jövő hónapban mutatják be a háromszoros brazil Formula–1-es világbajnokról, Ayrton Sennáról szóló dokumentumfilmet – jelentették be az alkotás brit készítői.
ápr. 29
11:11
Profi ökölvívás: egyre biztosabb a budapesti Universum-gála (She)
A ZDF televízió illetékesei szerint egyre biztosabb, hogy augusztus 22-én Budapesten rendez bokszgálát az Universum Box Promotion.
ápr. 29
11:27
Soproni Liga: a következő szezontól újra ad meccseket az RTL (She)
A Nemzeti Sport információja szerint eldőlt, hogy a 2009–2010-es NB I-es mérkőzéseket az RTL Klub (illetve a kereskedelmi adóhoz tartozó Sport Klub és a Cool Tv), valamint a Duna Tv sugározza.
ápr. 29
11:45
Tenisz: visszavonult a világranglista korábbi 3. helyezettje (She)
Bejelentette visszavonulását Guillermo Coria, aki korábban a világranglista harmadik helyén is állt. A még mindig csak 27 éves argentin teniszező azzal indokolta döntését, hogy elvesztette motivációját.
ápr. 29
11:47
BL: augusztustól három éven át a TV2 sugározza a meccseket (She)
Labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzéseket sugároz augusztustól három éven át a TV2 – jelentette be Várdy Zoltán, a tévécsatorna vezérigazgatója szerdán, sajtótájékoztatón.
ápr. 29
11:49
Libertadores-kupa: sikerével az Universidad továbbjutott (She)
A chilei Universidad 2–1-re megverte idegenben a bolíviai Aurorát a Libertadores-kupa 7. csoportjának utolsó fordulójában, így – mivel eközben a Boyacá Chicó kikapott a Gremiótól – bejutott a legjobb 16 közé.
ápr. 29
12:03
Videó: nézze meg a ZTE-Győr találkozó kilenc gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Győr 7–2-re győzte le a Zalaegerszeget a Soproni Liga 25. fordulójában. Most megmutatjuk a találkozó összefoglalóját!
ápr. 29
12:21
Brazília: Adriano egy hónapon belül a Flamengóban térhet vissza (She)
A brazil Adriano ügynöke, Gilmar Rinaldi újságíróknak elmondta, hogy a csatár egy hónapon belül a Flamengo színeiben térhet vissza a pályára.
ápr. 29
12:21
Visszavonul a kiváló teniszező! (Behaviour)
Huszonhét évesen felhagy a teniszezéssel Guillermo Coria, az argentinok volt világranglista-harmadik játékosa.
ápr. 29
12:23
Blog: miért jó az óriáscégeknek a sportba fektetni? (She)
Újabb írással jelentkezett a fanzone.hu-n olvasható blogjában Szabados Gábor sportközgazdász, aki ezúttal arról ír, miért éri meg nagy cégeknek klubokat marketingeszközként működtetni.
ápr. 29
12:39
Lebukott az ezüstérmes kerékpáros (Metropol)
A férfiak országúti mezőnyversenyében ezüstérmet szerzett kerékpáros, Davide Rebellin az egyik versenyző a hat közül, akinek pozitív lett a doppingtesztje a tavalyi, pekingi játékokon adott minták újraelemzésekor - jelentette be szerdán az Olasz Olimpiai Bizottság.
ápr. 29
12:57
Guardiola: Nehéz, ha csak egy csapat akar játszani (Infostart)
A Chelsea-nek sikerült az, ami ebben a szezonban más együttesnek még nem: nem kapott gólt a Nou Campban, a Barcelona vendégeként. A gól nélküli labdarúgó BL-elődöntő után a katalán oldalon azt emelik ki, csak az egyik csapat akart futballozni, míg a Chelsea-nél nem titkolják, hogy elégedettek a döntetlennel.
ápr. 29
13:15
ZTE FC: az elnök a játékvezetőt bírálja a tegnapi vereség után (She)
A labdarúgó Soproni Ligában a Zalaegerszeg tegnap hazai pályán 7–2-re kikapott a Győrtől. A vereség után a zalaiak elnöke, Nagy Ferenc Szabó Sándor játékvezetőt bírálta.
ápr. 29
13:17
Románia: Razvan Lucescu lett a szövetségi kapitány (She)
A Román Labdarúgó-szövetség megtalálta Victor Piturca utódját: a 40 éves Razvan Lucescu lett a nemzeti csapat szövetségi kapitánya.
ápr. 29
13:19
Asztalitenisz-vb: győzelemmel kezdett a Jakab, Tóth páros (She)
Győzelemmel kezdte szereplését a jokohamai egyéni asztalitenisz-világbajnokságon a Jakab János, Tóth Krisztina duó, amely a vegyes párosok 128-as főtáblájának első fordulójában négy sima játszmában vert meg egy selejtezőből induló kolumbiai kettőst.
ápr. 29
13:33
F1: a McLaren három futamra szóló eltiltást kapott, egy évre felfüggesztve (She)
Martin Whitmarsh, a McLaren-istálló főnöke ma Párizsban az FIA motorsport világtanácsa előtt felelt az Ausztrál Nagydíjat követő hazugságokért. A megbánást tanúsító és a vádakat elfogadó istálló három versenyre szóló eltiltást kapott, de a büntetést egy évre felfüggesztették.
ápr. 29
13:51
Felfüggesztett eltiltást kapott a McLaren (Infostart)
Három futamra szóló, de felfüggesztett eltiltást kapott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Világtanácsától a Formula-1-es McLaren-Mercedes.
ápr. 29
14:09
ZTE: Varga Róbert homloka megrepedt, miután Bajzáttal ütközött (She)
A Zalaegerszeg hivatalos honlapja szerint Varga Róbert súlyosan megsérült a ZTE tegnapi, Győr elleni bajnokiján.
ápr. 29
14:09
Az 1500-as Ramzi a lebukott aranyérmes (Metropol)
Az 1500 méteren aranyérmes futó, Rasid Ramzi az egyik versenyző a hat közül, akinek pozitív lett a doppingtesztje a tavalyi, pekingi játékokon adott minták újraelemzésekor - jelentette be szerdán a Bahreini Olimpiai Bizottság.
ápr. 29
14:09
A "hazudozási ügy" (Behaviour)
Három futamra szóló, de felfüggesztett eltiltást kapott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Világtanácsától a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapat a "hazudozási ügy" miatt.
ápr. 29
14:11
Peking 2008: az 1500-as bahreini futó a lebukott aranyérmes (She)
Az 1500 méteren aranyérmes futó, Rasid Ramzi az egyik versenyző a hat közül, akinek pozitív lett a doppingtesztje a tavalyi, pekingi játékokon adott minták újraelemzésekor – jelentette be szerdán a Bahreini Olimpiai Bizottság.

Keresés