2009. április 27. hétfő

ápr. 27
0:57
Tenisz: Marosi Arn legyőzőjével játszik Stuttgartban (She)
Marosi Katalin 6:7, 6:4, 6:2-re nyert az olasz Karin Knapp ellen a stuttgarti WTA-torna selejtezőjének 2. fordulójában, így már csak egy győzelemre van a főtáblától. Hétfőn azzal a Cvetana Pironkovával játszik majd, aki vasárnap Arn Grétát verte meg 6:3, 7:6-ra.
ápr. 27
1:15
Brazília: Ronaldo két góllal szomorította el Pelét (She)
Ronaldo két góllal járult hozzá a Corinthians 3–1-es győzelméhez, melyet a fekete-fehérek a Santos otthonában arattak, a paulista bajnokság döntőjének első mérkőzésén.
ápr. 27
1:19
Jégkorong-vb: „Eddig csak a tv-ben láttak ilyet” (She)
Miközben a kanadai játékosok többsége rendkívül szimpatikusan nyilatkozott a mérkőzést követően a magyar csapatról, a szurkolókról, addig a tengerentúli média nem bánt kesztyűs kézzel a Pat Cortina által irányított legénységgel. A kanadai szövetség honlapja rögvest ezzel indítja összefoglaló cikkét: „Magyarország legalább most már tudja, milyen a csúcsszínvonal az A-csoportban.”
ápr. 27
1:33
NBA: a Cleveland söpréssel jutott túl a Detroiton (She)
A Cleveland 99–78-ra győzött a Detroit ellen, így 4–0-ra megnyerte az NBA rájátszásának első fordulós párharcát a Keleti főcsoportban.
ápr. 27
1:37
NHL: hetedik mérkőzés dönt a Washington és a Rangers között (She)
A Washington idegenben 5–3-ra győzött a New York Rangers ellen az NHL rájátszásának első fordulójában, ezzel 3–3-ra alakította a párharcot. A hetedik, mindent eldöntő mérkőzést kedden rendezik Washingtonban.
ápr. 27
1:51
Női kosárlabda NB I: a Vasas hazai pályán egyenlített (She)
A Vasas hazai pályán 74–51-re győzött a Szolnok ellen, ezzel 1–1-re alakította a női kosárlabda NB I 7. helyéért zajló párharcot.
ápr. 27
3:03
Bajzát álma a gólkirályi cím (Blikk)
GYŐR – Bajzát Péter (27) újra gólkirály lehet az NB I-ben. A Győr focistája legutóbb kétszer volt eredményes a Paksot 4-1-re legyőző zöld-fehér együttesben, és 16 találatával vezeti a góllövőlistát. A támadó nem titkolja, egyre sűrűbben böngészi a mesterlövészek rangsorát, de mint mondja, a csapat sikere fontosabb az egyéni elismerésnél.
ápr. 27
3:07
Erdei kiszurkolta a győzelmet (Blikk)
KREFELD – Madár a ring mellől tombolta végig Balzsay meccsét, aki kiütéssel nyert Masoe ellen első címvédő mérkőzésén Németországban.
ápr. 27
3:11
Szünetben támadt fel a Manchester (Blikk)
MANCHESTER – A pokolból támadtak fel a Vörös Ördögök az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában.
ápr. 27
3:15
Herczig nyerte a Miskolc-ralit (Blikk)
MISKOLC – Futamgyőzelem lett a hibátlan versenyzés jutalma: a Herczig Norbert (33), Baranyai László (40) páros nyerte az országos ralibajnokság második futamát, a hét végén rendezett, Miskolc központú viadalt.
ápr. 27
3:19
Ki állítja meg Buttont? (Blikk)
SZAHÍR – Jenson Button (29) ismét oktatta a Forma–1 mezőnyét. Az idei világbajnokság negyedik futamát, a Bahreini Nagydíjat a Brawn GP versenyzője nyerte meg, aki ezzel harmadik sikerét érte el 2009-ben.
ápr. 27
6:39
A kanadai hokisok "elájultak" a magyar szurkolóktól (Infostart)
Most már a magyarok is elmondhatják: megismerték, milyen a világbajnokság csúcsszínvonala" - írta a kanadai hírügynökség jelentésére támaszkodva a Kanadai Jégkorong Szövetség a magyarok elleni 9-0-s vasárnapi győzelem után.
ápr. 27
6:57
Jégkorong-vb: hétfő hajnalban megműtötték Benk Andrást (She)
Hétfőn hajnalban megműtötték Benk Andrást, akinek a svájci jégkorong-világbajnokság vasárnap esti, Kanada elleni mérkőzésén törött el két helyen a kulcscsontja.
ápr. 27
6:57
Megműtötték Benk Andrást (Behaviour)
Hétfőn hajnalban megműtötték Benk Andrást, akinek a svájci jégkorong-világbajnokság vasárnap esti, Kanada elleni mérkőzésén törött el két helyen a kulcscsontja.
ápr. 27
7:15
NBA: otthon győzött a Houston, egyenlített az Orlando (She)
Az NBA rájátszásának első körében a Houston hazai pályán nyert egy ponttal a Portland Trail Blazers ellen, ezzel 3–1-re vezet, míg az Orlando idegenben verte meg a Philadelphiát, 2–2-re alakítva a párharcot.
ápr. 27
7:17
NHL: a Carolina sima győzelemmel egyenlített a Devils ellen (She)
A Carolina hazai pályán 4–0-ra nyert az NHL rájátszásának első fordulójában a New Jersey ellen, ezzel 3–3-ra alakította a két csapat párharcát. A hetedik, mindent eldöntő mérkőzésre kedden kerül sor New Jersey-ben.
ápr. 27
7:19
Tenisz: Thomas Muster egykori edzőjével készül Djokovics (She)
Thomas Muster egykori edzőjét alkalmazta fitnesztrénerként Novak Djokovics, a szerbek világranglista-harmadik teniszezője.
ápr. 27
7:33
Megműtötték Benk Andrást (Metropol)
Hétfőn hajnalban megműtötték Benk Andrást, akinek a svájci jégkorong-világbajnokság vasárnap esti, Kanada elleni mérkőzésén törött el két helyen a kulcscsontja.
ápr. 27
8:09
Indiai kézbe kerülhet a Liverpool (Infostart)
Egy indiai krikettcsapat milliárdos tulajdonosa veheti meg a Liverpool labdarúgóklubot.
ápr. 27
8:09
Bajnokok Ligája: Silvestre játékára 50 százalék az esély (She)
A hátfájdalmakra panaszkodó Mikael Silvestre pályára lépésének 50 százalék az esélye a Manchester United elleni BL-elődöntő első mérkőzésén – mondta Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere.
ápr. 27
8:11
Vízilabda: Dejan Udovicsics lemondott a Partizan éléről (She)
A horvát Jug Dubrovnik elleni Euroliga-búcsú után lemondott a Partizan Beograd vezetőedzői posztjáról a klubnál 2000 óta edzősködő Dejan Udovicsics.
ápr. 27
8:27
Autókrossz: Kárai ismét bronzérmet szerzett az Eb-sosozatban (She)
Kárai Tamás a nyitó versenyhez hasonlóan az Eb-sorozat második viadalán is bronzérmet szerzett.
ápr. 27
9:21
Fehérvár: a szurkolók szeretnék, ha Csizmadia visszatérne (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár szurkolói szeretnék, ha a nyáron visszatérne a csapathoz a válogatott védő, Csizmadia Csaba, aki tagja volt a 2006-ban Magyar Kupa-győztes székesfehérvári csapatnak.
ápr. 27
9:21
Szinkronban siklanak a jégen (Metropol)
A közelmúltban tértek haza a világbajnokságról. Egyelőre érem nélkül. Egy csapat gyönyörű lány, akik egy ritmusra siklanak, forognak a jégen. Fiatal sportág fiatal magyar képviselői, akik előtt még komoly nemzetközi sikerek állnak. A magyar szinkronkorcsolya-válogatott edzésén jártunk.
ápr. 27
9:23
AC Milan: Ancelotti nagyon dicséri a Palermo védőjét (She)
Carlo Ancelotti elismerően beszélt a Palermo dán védőjéről, Simon Kjaerról.
ápr. 27
9:39
Jégkorong-vb - Cortina: Magyarország hokiország akar lenni (She)
„Magyarország hokiország akar lenni, az ehhez vezető útnak pedig része, hogy a válogatott nála sokkal erősebb csapatokkal találkozik” - jelentette ki Pat Cortina, a svájci jégkorong-világbajnokságon a kanadaiaktól vasárnap este 9–0-s vereséget szenvedett magyar együttes szövetségi kapitánya.
ápr. 27
9:41
Kosárlabda: a bolognaiak megmutatták, milyen az olasz Virtus (She)
Olasz együttes győzelmével zárult a harmadik számú európai férfi kupasorozat, az Eurochallenge.
ápr. 27
9:43
Férfi kézilabda: a Kiel és Fazekas csapata is 14 góllal nyert (She)
A férfi Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésén a Kiel hazai pályán 37–23-ra verte meg az RN Löwent, így érik a tavalyi döntő visszavágója, mivel szombaton a Ciudad Real idegenben tudott győzni a Hamburg ellen.
ápr. 27
9:45
Videó: nézze meg Szalai legújabb gólját a Castilla színeiben! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Real Madrid Castilla idegenben 3–1-re győzött a Lanzarote ellen a spanyol harmadosztályú bajnokság kettes csoportjának 36. fordulójában. A Castilla második találatát Szalai Ádám szerezte, melyet az alábbi videóban megtekinthet. (A magyar csatár gólja 0:36-nál látható.)
ápr. 27
9:57
Videó: nézze meg a Ferencváros ESMTK-nak lőtt góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Ferencváros James Ashmore duplájával, valamint Marosfalvi László öngóljával győzött 3–0-ra az ESMTK ellen Csepelen az NB II. 23. fordulójában. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
ápr. 27
10:15
Ryan Giggs az Év játékosa Angliában (Infostart)
A Manchester United veterán középpályása, Ryan Giggs érdemelte ki Angliában az Év játékosa címet a hivatásos játékosok szavazásán. A 35 éves legenda hosszú pályafutása során először kapta meg e díjat.
ápr. 27
10:15
Videó: a kanadai hokisok kilenc gólja Magyarországnak (She)
A magyar jégkorong-válogatott 9–0-s vereséget szenvedett Kanadától a Svájcban zajló jégkorong-világbajnokság A-csoportjának második fordulójában. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 27
10:33
Tenisz: Ferrer egy helyet visszacsúszott a világranglistán (She)
A spanyol David Ferrer ugyan vasárnap döntőt játszott Barcelonában, mégis visszacsúszott egy helyet a múlt heti álláshoz képest a férfi teniszezők világranglistáján.
ápr. 27
10:33
Cortina: Magyarország hokiország akar lenni! (Metropol)
– Magyarország hokiország akar lenni, az ehhez vezető útnak pedig része, hogy a válogatott nála sokkal erősebb csapatokkal találkozik – jelentette ki Pat Cortina, a svájci világbajnokságon a kanadaiaktól vasárnap este 9-0-s vereséget szenvedett magyar együttes szövetségi kapitánya.
ápr. 27
10:35
Premier League: Giggst választották az év labdarúgójának Angliában (She)
A Manchester United 35 éves középpályása, Ryan Giggs lett az év labdarúgója Angliában a profi futballisták szavazása alapján.
ápr. 27
10:51
Videó: nézze meg Ronaldo Santosnak lőtt fantasztikus góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Ronaldo két góllal járult hozzá a Corinthians 3–1-es győzelméhez, melyet a fekete-fehérek a Santos otthonában arattak a paulista bajnokság döntőjének első mérkőzésén. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
ápr. 27
11:09
Ferencváros: kedden szedik ki a varratokat Dragóner arcából (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata védőjének, az NB II 22. fordulójában a Vác elleni bajnokin arccsonttörést szenvedő Dragóner Attilának az arcából a múlt heti műtéte után kedden veszik ki a varratokat – adta hírül a 100% Fradi.
ápr. 27
11:27
Megtöri-e az angol uralmat a Barcelona? (Behaviour)
A legjobb négy mezőnyének egyetlen nem angol csapataként az FC Barcelona a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének kedd esti első mérkőzésén.
ápr. 27
11:45
Bayern: vége a Klinsmann-érának, Heynckes az új edző (She)
Német lapértesülések szerint Jürgen Klinsmann vezetőedzőt azonnali hatállyal menesztette a Bayern München labdarúgócsapata. A volt német szövetségi kapitány mindössze tíz hónapot bírt ki a bajor sztáregyüttes kispadján.
ápr. 27
11:47
Ökölvívás: Vladimir Klicsko edzője szerint Haye géniusz (She)
A Vladimir Klicsko edzéseit irányító Emanuel Steward szerint David Haye géniusz.
ápr. 27
11:49
Tenisz, Fed-kupa: amerikai-olasz döntőre kerül sor (She)
Az Egyesült Államok csapata játssza a finálét a női teniszezők Fed-kupájában az olaszokkal, miután a mindent eldöntő párosmeccset megnyerte a csehek ellen.
ápr. 27
12:03
Klinsmannt elküldték, Heynckes a Bayern új edzője (Infostart)
A Kicker című német sportmagazin értesülése szerint a Bayern München szerződést bontott Jürgen Klinsmann vezetőedzővel.
ápr. 27
12:03
Labdarúgás: Magyarország nyerte meg az interparlamentáris kupát (She)
A magyar csapat nyerte meg Törökországban a most először megrendezett interparlamentáris futballkupát. Erről a csapatkapitány, Gedei József szocialista országgyűlési képviselő tájékoztatta az MTI-t.
ápr. 27
12:05
RM Castilla: Szalai bízik a rájátszást érő hely elérésében (She)
Szalai Ádám, a Real Madrid Castilla támadója gólt lőtt (videónkon) csapata Lanzarote ellen 3–1-re megnyert tegnapi bajnokiján a Segunda División B II-es csoportjában.
ápr. 27
12:21
Labdarúgás: az NB III hétvégi eredményei (She)
A hétvégén a nyolcadik fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében: mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
ápr. 27
12:21
Dzsudzsák visszatér Debrecenbe (Blikk)
EINDHOVEN – Az olasz AC Milan múlt szerdai budapesti fellépése után az európai futballélet újabb nagy csapata látogat Magyarországra: a jövő hónap közepén a holland PSV Eindhoven szerepel Debrecenben a DVSC-TEVA vendégeként.
ápr. 27
12:21
Megtöri-e az angol uralmat a Barcelona? (Metropol)
A legjobb négy mezőnyének egyetlen nem angol csapataként az FC Barcelona a Chelsea-t fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének kedd esti első mérkőzésén.
ápr. 27
12:23
Heynckes követi Klinsmannt a Bayernnél (Metropol)
A német klub honlapja megerősítette a Bild című lap információját, mely szerint a Bayern München labdarúgócsapatának irányítói menesztették Jürgen Klinsmann vezetőedzőt, és az idény végéig Jupp Heynckest bízták meg a Bundesligában címvédő együttes vezetésével.
ápr. 27
12:39
Kerékpár: utánpótlássikerek Szlovákiában, két aranyérem (She)
Szlovákiában versenyzett a KSI-Schwinn-Csepel SE kerékpáros utánpótláscsapata. A Nagyszombat melletti országúti viadalról Támer Kolos és Bedike Marcell révén két aranyéremmel tértek haza a fiatalok.
ápr. 27
12:41
Jégkorong-vb: a megműtött Benket kedden senki sem pótolja (She)
A kulcscsonttöréssel megműtött Benk András helyén senki sem játszhat a fehéroroszok elleni, keddi világbajnoki mérkőzésen a magyar jégkorong-válogatottban.

Keresés