2009. április 5. vasárnap

ápr. 5
0:21
Primera Divsión: egy gól döntött a Real Madrid javára (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának szombat késő esti mérkőzésén a Real Madrid idegenben győzte le 1–0-ra a Málagát. A mindent eldöntő találatot Gonzalo Higuaín szerezte a 49. percben. A királyiak hátránya így hat pont a listavezető FC Barcelonával szemben.
ápr. 5
0:39
Profi ökölvívás: Povetkin egyhangú pontozással győzött (She)
A Sauerland-istálló düsseldorfi gáláján a nehézsúlyban az orosz Alekszandr Povetkin és az amerikai Jason Estrada tízmenetes összecsapását előbbi nyerte meg. Az orosz csak annyit adott ki magából, amennyi a győzelemhez kellett.
ápr. 5
4:33
Sztárokkal jön a Milan (Blikk)
BUDAPEST ‒ David Beckhammel (33), Ronaldinhóval (29), Kakával (26), Patóval (19) érkezik Magyarországra az AC Milan.
ápr. 5
4:37
Folytassa, Button! (Blikk)
SEPANG ‒ Továbbra is gondban vannak az eddigi sztárpilóták a Forma–1-ben. Sem a McLaren-Mercedes, sem a Ferrari versenyzői nem tudnak mit kezdeni Jenson Buttonnal (29). A Brawn GP brit pilótája ott folytatta, ahol egy hete abbahagyta.
ápr. 5
6:57
NBA: Atlantában győzött az Orlando, nyert a Denver és Miami (She)
Az NBA 157. játéknapjának rangadóján a keleti negyedik Atlanta Hawks hazai pályán kikapott a harmadik Orlando Magictől. A Miami idegenben, a Denver otthon győzött.
ápr. 5
7:51
Női kosárlabda: az MKB a válságban is kiáll a Sopron mellett (She)
A gazdasági világválság ellenére nincs napirenden a vasárnap Euroliga-bronzéremért küzdő soproni kosárcsapat támogatásának csökkentése a névszponzor MKB Banknál.
ápr. 5
8:45
Atlétika: díszdoktori címet kap Edwin Moses olimpiai bajnok gátfutó (She)
Tudományos díszdoktori címet kap a Massachusetts-Boston egyetemtől Edwin Moses, az amerikaiak kétszeres olimpiai bajnok gátfutója.
ápr. 5
9:21
F1: a Ferrarinál elismerték, nem versenyezhetnek a Brawnnal (She)
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali a Malajziai Nagydíj időmérő edzése után a BBC-nek elmondta: tudomásul kell venni, hogy jelenleg nem tudják felvenni a versenyt a Brawn-istálló autóival.
ápr. 5
9:39
Újpest: az Olympiakosz megfigyelői feljegyezték Tisza nevét (She)
Több külföldi megfigyelő is ott ült a lelátón a Soorpni Liga 21. fordulójában a Kecskemét–Újpest mérkőzésen. A Hollandiából, Skandináviából és a görög Olympiakosztól érkező játékosmegfigyelők bőszen jegyzeteltek a kilencven perc alatt.
ápr. 5
9:57
Ökölvívás: Timothy Bradley a padlóról nyert Holt ellen (She)
A kisváltósúlyú Timothy Bradley a montreáli gálán a WBC (Bokszvilágtanács) öve mellé a WBO (Bokszvilágszervezet) koronáját is megszerezte, miután az amerikai belharcban egyhangú pontozással megverte Kendall Holtot.
ápr. 5
9:59
Ökölvívás: ismét győzött Edwin Valero, a K. O.-király (She)
Tartja ngyszerű mérlegét Edwin Valero, a venezuelaiak K. O.-királya, aki a huszonötödik meccsét is idő előtt fejezte be: ezúttal a kolumbiai Antonio Pitaluát (46–4, 40) söpörte el a második menetben, és szerezte meg a WBC (Bokszvilágtanács) könnyűsúlyú vb-övét.
ápr. 5
10:00
A csapatfőnök szerint Hamilton nem hagyja el a Forma-1-et (Metropol)
A Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke, Martin Whitmarsh cáfolta, hogy a világbajnoki címet védő pilótája, Lewis Hamilton az autós gyorsasági versengés csúcskategóriájának elhagyására készülne, s hogy ilyesféle bejelentéssel élt volna.
ápr. 5
10:51
Kyokushin karate Eb: tizenöt magyar érem született Ukrajnában (She)
A pénteki kilenchez szombat este újabb hat érmet tettek hozzá a magyarok a kyokushin karatésok ukrajnai Európa-bajnokságán, igazolva, hogy változatlanul ott vannak a kontinens sportági élvonalában.
ápr. 5
10:51
Tiniszáguldás (Blikk)
Két és fél hónapja van jogosítványa, de már tagja a juniorválogatottnak.
ápr. 5
10:54
Fodor nyert, Kiss kikapott a birkózó Eb-n (Metropol)
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán győzelemmel kezdett, ugyanakkor Kiss Balázs a nyitómérkőzésén kikapott a vilniusi birkózó Európa-bajnokság utolsó napján, a kötöttfogásúak küzdelmeiben.
ápr. 5
11:09
Birkózás: Fodor győzelemmel kezdett az Eb utolsó napján (She)
Az olimpiai ezüstérmes Fodor Zoltán győzelemmel kezdett, ugyanakkor Kiss Balázs a nyitó mérkőzésén kikapott a vilniusi birkózó Európa-bajnokság utolsó napján, a kötöttfogásúak küzdelmeiben.
ápr. 5
11:11
Formula-1: kövesse élőben az NSO-n a Malajziai Nagydíjat! (She)
Megkezdődött a Formula–1-es Malajziai Nagydíj, kövesse nyomon a történéseket élő, szöveges közvetítésünkben!
ápr. 5
11:27
Formula-1: Hamilton kiszállásáról cikkezik az angol sajtó (She)
Angol lapinformációk szerint felvetődött, hogy Lewis Hamilton az Ausztrál Nagydíj botránya után kiszáll a Formula–1-ből. Ennek lehetőségét már máskor is megszellőztette a versenyző édesapja, Anthony Hamilton, és abból sem lett semmi, így nem valószínű, hogy ennek most reális esélye van.
ápr. 5
11:45
Úszás: Verrasztó Evelyn újra javított a 100 gyors csúcsán (She)
Verrasztó Evelyn tovább javította szombat délelőtt úszott, 54.21 másodperces magyar rekordját 100 m gyorson: a délutáni elődöntőben 53.99 alatt ért célba Málagában, a spanyolok nemzetközi bajnokságán.
ápr. 5
11:47
Birkózás: Fodor és Deák Bárdos is kikapott a vilniusi Eb-n (She)
Kiss Balázs után Fodor Zoltán és Deák Bárdos Mihály is kikapott a vilniusi birkózó Európa-bajnokság utolsó napján a kötöttfogásúak között.
ápr. 5
11:48
Verrasztó Evelyn tovább faragott országos csúcsából (Metropol)
Verrasztó Evelyn tovább javította szombat délelőtt úszott, 54.21 másodperces magyar rekordját 100 m gyorson: a délutáni elődöntőben 53. 99 alatt ért célba Málagában, a spanyolok nyílt nemzetközi bajnokságán.
ápr. 5
12:21
Ökölvívás: Povetkin menedzsere a jövő világbajnokát látta (She)
Az orosz Alekszandr Povetkin szombaton Düsseldorfban egyhangú pontozással győzte le az amerikai Jason Estradát. A meccs után a győztes stábja elégedett volt.
ápr. 5
12:23
Torna: Berki Krisztián aranyérmes lólengésben a milánói Eb-n (She)
A magyar tornász 15.600 pontot kapott gyakorlatára a lólengésben, ezzel aranyérmet szerzett a milánói Eb-n.
ápr. 5
12:39
Női vízilabda: a Honvéd a negyedik helyen végzett a BEK-ben (She)
Negyedik lett a magyar bajnok Honvéd női vízilabdacsapata a BEK-ben, miután egy góllal alulmaradt a házigazda Kirisivel szemben az oroszországi négyes döntő, az úgynevezett final four vasárnapi helyosztóján.
ápr. 5
12:57
Berki Krisztián Európa-bajnok (Infostart)
Berki Krisztián megvédte Európa-bajnoki címét lólengésben a tornászok milánói kontinensviadalán.
ápr. 5
12:57
Női kosárlabda Euroliga: negyedik helyen végzett a Sopron (She)
Az MKB-Euroleasing Sopron az Euroliga négyes döntőjének bronzmeccsén 80–56-os vereséget szenvedett a Jekatyerinburgtól, így a negyedik helyen végzett Salamancában.
ápr. 5
13:00
Az eső miatt áll a Malajziai Nagydíj (Metropol)
A szakadó eső miatt félbeszakították a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjat. Az 56 körös versenyből még 24 kör volt hátra, amikor a versenybíróság az esőszünet mellett döntött.
ápr. 5
13:15
Button nyert Sepangban, de csak öt pontot kap (Infostart)
A Brawn-Mercedes angol pilótája, Jenson Button nyerte a Forma-1-es Malajziai Nagydíjat az egyaránt német Nick Heidfeld (BMW Sauber) és Timo Glock (Toyota) előtt. A sepangi futamot 23 körrel a vége előtt a heves esőzés miatt félbeszakították, és mivel a versenytáv több mint egynegyede maradt hátra, a pontszerzők a szokásos pontmennyiség felét kapják csak meg.
ápr. 5
13:15
Formula-1: Jenson Button nyerte meg a Malajziai Nagydíjat! (She)
A 2009-es Formula–1-es versenysorozat második nagydíját, a Malajziai GP-t is a brit Jenson Button nyerte meg, ám mivel a 32. körben piros zászlóval leintették a nagydíjat, nem teljesítették a táv 75%-át, így a pontszámokat elfelezték, és a győztes csak öt ponttal gazdagodott. Az 1991-es Ausztrál Nagydíj óta először került sor pontfelezésre.
ápr. 5
13:33
Oroszország: Huszti nem játszott, de csapata nyert Némethék ellen (She)
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit 3–0-ra nyert Németh Norbert gárdája, a Tom Tomszk ellen az orosz bajnokság 3. fordulójában.
ápr. 5
13:35
Műugrás: Hajnal András nem jutott döntőbe a torinói Eb-n (She)
Nem folytathatja férfi 10 méteren a vasárnap délutáni, 12 tagú döntőben Hajnal András a torinói mű- és toronyugró Európa-bajnokságon.
ápr. 5
13:51
Rali: a Spitzmüller, Kozár kettős nyert az évadnyitón Egerben (She)
A 2008-as bajnok Spitzmüller Csaba, Kozár Miklós kettős nyerte meg a magyar ralibajnokság évadnyitó versenyét Egerben.
ápr. 5
13:54
Felezett pontok az esőmosta Malajziai Nagydíjon (Metropol)
A brit Jenson Button (Brawn GP) nyerte a vasárnapi Forma-1-es Malajziai Nagydíjat. A második helyen a német Nick Heidfeld (BMW-Sauber) végzett, míg a harmadik a szintén német Timo Glock (Toyota) lett. A vb-címvédő brit Lewis Hamilton ((McLaren-Mercedes) a hetedik lett.
ápr. 5
13:56
Berki Krisztián aranyérmes lólengésben (Metropol)
Berki Krisztián megvédte Európa-bajnoki címét lólengésben a tornászok milánói kontinensviadalán. Berki a negyedik Eb-címét nyerte ebben a számban, és ezzel minden idők legeredményesebb magyar tornásza lett a kontinensbajnoki aranyak tekintetében.
ápr. 5
14:09
Női vízilabda: a görög Vuliagmeni megnyerte a BEK-döntőt (She)
A görög Vuliagmeni lett a BEK-győztes, miután a döntőben legyőzte a Cataniát. Az oroszországi Kirisiben zajló négyes döntőben, ahogyan arról már beszámoltunk, a negyedik helyen végzett a magyar bajnok Honvéd.
ápr. 5
14:11
Formula-1: nézze meg a malajziai futam rajtját videón! (She)
Magyar idő szerint délelőtt 11-kor kezdődött a Formula–1-es Malajziai Nagydíj, amely Jenson Button győzelmével ért véget. A futamot jelentősen lerövidítették, a tervezett 56 körből mindössze 31-et tettek meg a pilóták, mert hatalmas eső zúdult a pályára. Mivel a teljes táv 75 százalékát nem tudták teljesíteni a versenyzők, ezért – 1991 után első alkalommal – elfelezték a pontokat. Az alábbi videón…
ápr. 5
14:45
Női kézilabda MK: a Kiskunhalasé a bronzérem (She)
A Kiskunhalas lett a bronzérmes a kézilabda Magyar Kupában, miután a négyes döntő vasárnapi helyosztóján két góllal verte meg az Újbudát.
ápr. 5
15:03
Serie A: Gilardino gólja döntött a Fiorentina javára (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában 2–1-es győzelmet aratott a Fiorentina az Atalanta otthonában.
ápr. 5
15:21
Női kosárlabda: Rátgéber Euroligát nyert a Moszkvával (She)
Rátgéber László csapata, a Szpartak Moszkva Region legyőzte a döntőben a spanyol Halcón Avenidát, és megnyerte a női kosárlabda Euroliga 2008–2009-es kiírását.
ápr. 5
15:39
A férfiaknál is a Pécs nyerte meg a Magyar Kupát (Infostart)
A Pécs nyerte a férfi kosárlabda Magyar Kupa 2008-2009-es kiírását, miután a vasárnapi fináléban 98-87-re legyőzte a rendező Szombathely csapatát, a Falcót.
ápr. 5
15:39
RM Castilla: Szalaiék kétgólos hátrányból nyertek két góllal (She)
A Szalai Ádámot is foglalkoztató Real Madrid Castilla 4–2-re legyőzte a Las Palmast a spanyol harmadosztályú bajnokság 2-es csoportjának 33. fordulójában.
ápr. 5
15:41
NB II, Keleti csoport: elkezdődött a Jászberény-FTC - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó másodosztály Keleti csoportjának 20. fordulójában a listavezető Ferencvárost a Jászberény fogadja Vácon. A mérkőzést honlapunkon szöveges formában, élőben közvetítjük.
ápr. 5
16:15
Birkózás: Fodor Zoltán kikapott a vigaszágon, és búcsúzott (She)
Deák Bárdos Mihály megnyerte vigaszági mérkőzését, így a bronzéremért léphet szőnyegre a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a vilniusi birkózó Európa-bajnokság záró napján.
ápr. 5
16:17
Birkózás: Deák Bárdos bronzérmes lett a vilniusi Eb-n (She)
Deák Bárdos Mihály bronzérmes lett a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában a vilniusi birkózó Európa-bajnokság záró napján.
ápr. 5
16:19
Bundesliga 2: Lisztes csereként segítette győzelemhez a Rostockot (She)
A német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 26. fordulójában a Hansa Rostock hazai környezetben verte meg 2–0-ra az FSV Frankfurt együttesét.
ápr. 5
16:21
Eredivisie: Bodor Boldizsárral kapott ki a Roda az Ajaxtól (She)
A holland labdarúgó-bajnokság élvonalának 29. fordulójában az Ajax a Roda otthonában aratott 2–1-es győzelmet.
ápr. 5
16:33
Deák Bárdos bronzérmes (Infostart)
Deák Bárdos Mihály bronzérmet szerzett a kötöttfogásúak 120 kg-os kategóriájában, a vilniusi birkózó Európa-bajnokság zárónapján.
ápr. 5
16:35
Rátgéber László Európa tróján (Infostart)
A Rátgéber László vezette Szpartak Moszkva sorozatban harmadszor nyerte meg a női kosárlabda Euroligát, miután a négyes döntő fináléjában 15 ponttal, 85-70-re legyőzte a házigazda Salamancát.
ápr. 5
16:51
A Győr megnyerte a kézilabda Magyar Kupát (Infostart)
A házigazda és címvédő Győri ETO KC nyerte a Duna Takarék női kézilabda Magyar Kupát, miután a győri négyes döntő vasárnapi fináléjában 32-27-re legyőzte a DVSC csapatát.
ápr. 5
16:51
Női kézilabda MK: sorozatban ötödször kupagyőztes a Győr (She)
A Győri Audi ETO KC nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát, miután a négyes döntő vasárnapi fináléjában 32–27-re legyőzte a DVSC-Aquaticum csapatát. A házigazda és címvédő együttes sorozatban ötödször hódította el a honi kupát.

Keresés