2009. április 12. vasárnap

ápr. 12
0:03
Jupiler League: a Standard nem hibázott hazai pályán (She)
A Standard Liege hazai pályán 1–0-ra győzött a Lokeren ellen a belga labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában, ezzel az élre állt, bár az Anderlecht csak vasárnap játssza le az FC Bruges elleni mérkőzését.
ápr. 12
0:07
Primera División: a Villarreal otthon szenvedett vereséget (She)
A Villarreal meglepetésre hazai pályán kapott ki 2–0-ra a Málagától a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
ápr. 12
0:11
Videó: nézze meg, hogyan verte meg a Genoa a Juventust! (She)
Nézze meg a Genoa–Juventus (3–2) mérkőzés öt gólját!
ápr. 12
0:21
Videó: nézze meg, hogyan verte meg a Barca a Recrét! (She)
Nézze meg a Barcelona–Recreativo (2–0) mérkőzés góljait!
ápr. 12
0:25
Portugália: kikapott a Benfica, nyert a Sporting és a Porto (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a nagycsapatok közül a Porto és a Sporting is hazai pályán győzött, míg a Benfica a középmezőnyhöz tartozó Academicától szenvedett minimális vereséget.
ápr. 12
0:39
MotoGP: Talmácsi a hatodik helyen végzett az időmérőn (She)
A gyorsasági motorosok világbajnokságának 2009-es első, katari nagydíján Talmácsi Gábor a hatodik helyről vághat neki a futamnak a 250 kcm-esek között. A magyar versenyző 2:01.693-as idejével kvalifikálta magát a második sorba. Az edzést a spanyol Alvaro Bautista nyerte meg Aojama Hirosi előtt 2:00.677-tel.
ápr. 12
0:57
Tenisz: Wozniak és Wozniacki csap össze a fináléban (She)
A második helyen kiemelt Caroline Wozniacki és az ötödikként rangsorolt Aleksandra Wozniak jutott be szombaton a floridai Ponte Vedra Beach-en zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztorna döntőjébe.
ápr. 12
1:33
Vívás: aranyérmes a junior férfi kard csapat a vb-n (She)
A csapatküzdelmek során a női tőrözőknek nem sikerült bekerülniük a legjobb nyolc közé a junior vívó-világbajnokságon. A Nudelman Bianca, Varga Zsófia, Bíró Fanni és Kreiss Fanni összeállítású csapat a 16 között 45–42 arányú vereséget szenvedett az egyiptomi csapattól, és így a 9. helyen végzett.
ápr. 12
1:51
Ausztria: Sáfárék ikszeltek, Pusztaiék vereséget szenvedtek (She)
Az osztrák Bundesliga 29. fordulójában Sáfár Szabolcs csapata, az Austria Wien gól nélküli döntetlent játszott a Ried otthonában. Pusztai Olivér együttese, az Austria Kärnten a LASK Linztől szenvedett 1–0-s vereséget. Mindkét magyar játékos végigjátszotta csapata mérkőzését. Bodnár László sérülése miatt nem játszhatott a Red Bull-Salzburgban, együttese 2–0-ra győzött a Kapfenberg ellen.
ápr. 12
5:09
Ilyen az én Milan focistám! (Blikk)
Pályázatot hirdettek, amelynek keretében egy piros-fekete-sztárt kell lerajzolni
ápr. 12
5:11
Talma fantasztikus kezdése (Blikk)
LOSAIL – Fantasztikusan sikerült Talmácsi Gábor (27) bemutatkozása a gyorsasági motoros-vb 250 köbcentis géposztályában. A magyar versenyző pénteken új kategóriájában megnyerte pályafutása első szabadedzését – Tóth Imre (23) a 18. lett.
ápr. 12
5:13
Lóerők csatája (Blikk)
DERECSKE – Hosszú egyenesek, tövig nyomott gázpedál, száguldás gyakran 160-180 kilométer/órás sebességgel. A 2009-es magyar tereprali-bajnokság első futamán az „erőgépek” vannak előnyben. A pénteki kettő és a szombati négy szelektív szakaszon is hiba nélkül vezető, 7000 köbcentis motor hajtotta Opellal versenyző Szalay Balázs (43) áll az élen.
ápr. 12
5:15
Balhés Fradi-győzelem (Blikk)
SZOLNOK – Akár nagy ünneplést is csaphattak volna a labdarúgó NB II Keleti csoportjában éllovas Ferencváros szurkolói tegnap Szolnokon, de balhés meccs lett a vendégjátékból.
ápr. 12
6:39
Talmácsi a hatodik helyről rajtolhat (Infostart)
A hatodik helyről indulhat Talmácsi Gábor a 250 kcm-es géposztály ma este negyed kilenckor kezdődő futamán, a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyén, a katari Losailban. Tóth Imre a 18. helyről rajtolhat.
ápr. 12
6:57
NHL: a San Jose Sharks lett az alapszakasz legjobbja (She)
A klub történetében először a San Jose Sharks nyerte az Elnök-trófeát. A Cápák ugyan 4–3-ra kikaptak Los Angelesben, ám mivel a Boston is vereséget szenvedett a 183. játéknapon, az NHL alapszakaszának legjobbjának járó díj San Joséba került.
ápr. 12
7:15
NBA: az Orlando lemondhat a Keleti főcsoport 2. helyéről (She)
Az Orlando tíz ponttal kikapott a New Jersey otthonában az NBA alapszakaszának 163. játéknapján, ezzel alighanem elvesztette esélyét a Keleti főcsoport 2. helyének megszerzésére.
ápr. 12
7:15
Kikapott a Villarreal (Behaviour)
A negyedik Villarreal hazai pályán két góllal kikapott a Málaga együttesétől a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján.
ápr. 12
7:33
Tenisz: Federer Bázelben szűk családi körben megnősült (She)
Megnősült Roger Federer: a svájci teniszcsillag szombaton Bázelben fogadott örök hűséget régi barátnőjének, Mirka Vavrinecnek.
ápr. 12
7:33
Talmácsi a hatodik helyről indul a Kataron (Behaviour)
Talmácsi Gábor a hatodik helyről indulhat a 250 kcm-es géposztály vasárnapi futamán, a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyén, a katari Losailban.
ápr. 12
8:09
Bajnokok Ligája: Klinsmann nem álmodik továbbjutásról (She)
Noha szombaton jó játékkal 4–0-ra győzött a Bayern München a német labdarúgó-bajnokságban, Jürgen Klinsmann vezetőedző mégsem álmodozik arról, hogy csapata kedden ugyanekkora hátrányt ledolgozhat a Barcelona elleni visszavágón a Bajnokok Ligájában.
ápr. 12
8:27
Tenisz: az 500. győzelméhez közelítő Hewitt döntős Houstonban (She)
Lleyton Hewitt lesz Wayne Odesnik ellenfele a houstoni teniszorna döntőjében, miután az ausztrál játékos 7:6, 6:4-re legyőzte az orosz Jevgenyik Koroljovot az elődöntőben.
ápr. 12
8:29
Ökölvívás: Paul Williams könnyedén győzte le Winky Wrightot (She)
A várakozásokkal ellentétben simán nyerte meg Paul Williams a két leginkább elkerült bokszoló párharcát. A két súlycsoportban bajnoki címig jutó amerikai folyamatos támadásaival és hosszú kezeivel szinte szétszedte a védekezés mesterének tartott Winky Wrightot.
ápr. 12
8:45
Serie A: Felipe Melo és Diego López összeverekedett (She)
Kisebb (vagy nagyobb?) csetepaté alakult ki a Fiorentina–Cagliari mérkőzést (2–1) követően szombat délután, s ennek során az öltözőfolyosón a hazaiaknál játszó Felipe Melo és a vendégeknél szereplő Diego López egymásnak esett. Utóbbinak látható sérülések keletkeztek az arcán.
ápr. 12
8:47
Póker: az utolsó forduló következik a Tavaszi Ligában (She)
A Poker24.hu és partnerei által olvasóik számára indított versenysorozat a finiséhez ér, ám még mindig nem késő harcba szállni a garantált nyereményekért és a Pokerstars által felajánlott ajándéktárgyakért az utolsó fordulóban.
ápr. 12
9:39
Kerékpár: Contador megvédte címét a Baszk körversenyen (She)
Alberto Contador az utolsó szakaszon, amely egy 24 km-es időfutam volt, valamint összetettben is az élen végzett a Baszk körversenyen.
ápr. 12
9:57
Vitorlázás: Pomuczék győztek a tavaszi tengeri bajnokságon (She)
Az utolsó versenynapra kiírt túrafutamon már rajthoz sem kellett állnia a Fekete Seregnek, hiszen a korábbi eredményei alapján már biztos volt, hogy megnyerte az Adriatic Challenge tavaszi regattát Horvátországban. Érdekesség, hogy a Pomucz Tamás által kormányzott hajón ott volt a tapasztalt vitorlázó fia, Máté is, aki a mezőny legfiatalabb tagja, s most először versenyzett tengeren. Hogy rengeteg…
ápr. 12
10:15
Elveszítheti egyik serlegét a Milan (Infostart)
Kivizsgáltatná a 36 évvel ezelőtti Milan-Leeds KEK-döntő játékvezetőjének ténykedését egy brit európai parlamenti képviselő. Richard Corbett petíciót nyújtott be annak érdekében, hogy a sokak szerint bírói csalásoktól sújtott angol együttes kapja meg utólag a trófeát.
ápr. 12
10:33
NHL: a Detroit 11 évre szóló szerződést kötött Franzennel (She)
Tizenegy évre szóló szerződést kötött svéd támadójával, Johan Franzennel az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) címvédő Detroit Red Wings.
ápr. 12
10:36
Talmácsi a hatodik helyről indul (Metropol)
Talmácsi Gábor a hatodik helyről indulhat a 250 kcm-es géposztály vasárnap esti Katari Nagydíján, a 17 futamos gyorsaságimotoros-világbajnokság első versenyén, Losailban.
ápr. 12
10:51
Premier League: Amr Zaki bocsánatot kért a Wigantől (She)
Belátta hibáját és elnézést kért klubjától Amr Zaki, a Wigan egyiptomi támadója, aki hazája válogatottjának Zambia elleni, március 29-i találkozója után személyes okokra hivatkozva késve tért vissza Angliába.
ápr. 12
11:09
Bajnokok Ligája: Marcos Senna nem játszhat az Arsenal ellen (She)
Rosszabbul nem nagyon járhatott volna a Villarreal a szombati, Málaga elleni bajnokin, ugyanis egyrészt hazai pályán 2–0-ra elbukta a mérkőzést, ráadásul több játékosa is megsérült.
ápr. 12
11:11
Asztalitenisz: Tóth Krisztináék elveszítették a BL-döntőt (She)
Tóth Krisztina együttese, az FSV Kroppach hazai pályán 3:1-re kikapott a visszavágón a Linztől, így elveszítette a női asztalitenisz Bajnokok Ligája döntőjét.
ápr. 12
11:27
Nyíregyháza: vasárnap leváltották Révész Attilát (She)
A Kaposvár elleni 1–0-s vereséggel véget érő szombati hazai mérkőzés után főtulajdonosi döntés alapján vasárnaptól a Nyíregyháza napi edzésmunkájában Révész Attila klubmenedzser és Brekk János edző nem vesz részt – olvasható a Nyíregyháza honlapján.
ápr. 12
12:03
Edzőváltás Nyíregyházán (Infostart)
Menesztették a Nyíregyháza labdarúgó-csapatától Révész Attila klubmenedzsert, valamint Brekk János edzőt.
ápr. 12
12:21
Serie A: Carlo Ancelotti továbbra is a Milannal tervez (She)
Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint megállapodott a Chelsea-vel, hogy a következő idénytől átveszi a londoni együttes irányítását.
ápr. 12
12:39
Atlético Madrid: a fővárosiak Alexet akarják a Chelsea-ből (She)
A hírek szerint az Atlético Madrid a nyáron szeretné megszerezni Alexet, a Chelsea 27-szeres brazil válogatott középhátvédjét, akiért 10 millió eurót sem sajnálna a fővárosi klub.
ápr. 12
12:41
Kézilabda: férfi U21-es válogatottunk győzelemmel kezdett (She)
Férfi U21-es kézilabda-válogatottunk Nagy-Britannia legyőzésével (38–21) kezdte meg szereplését Hollandiában, a korosztályos vb-selejtezőn.
ápr. 12
13:15
Tenisz: Arn Gréta kiesett a barcelonai selejtezőben (She)
Arn Gréta 6:1, 7:5-re kikapott az ukrán Jevgenija Szavranszkától a barcelonai tenisztorna selejtezőjének 2. fordulójában.
ápr. 12
13:15
Szalay nyerte az első futamot (Behaviour)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros győzött a tereprali országos bajnokság idei első versenyén.
ápr. 12
13:17
Tereprali: Szalay Balázsék nyerték meg az első futamot az ob-n (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros győzött a tereprali országos bajnokság idei első versenyén.
ápr. 12
13:36
Szalay nyerte az első futamot (Metropol)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros győzött a tereprali országos bajnokság idei első versenyén. A Bomba Energy Drink Kupa harmadik versenynapján összesen három - egy 76 és két 12 kilométeres - szelektív szakaszt bonyolítottak le Derecske térségében.
ápr. 12
13:51
Bundesliga: Magath szerint nem kellene dicsőíteni az angolokat (She)
Felix Magath, a Wolfsburg vezetőedzője szerint indokolatlan az angol klubfutball dicsőítése; ő úgy látja, a Hamburg például sokkal jobb és gyorsabb futballt játszott a Manchester Citynél a hétközi, 3–1-re megnyert UEFA-kupa-mérkőzésen.
ápr. 12
14:27
Súlyemelés: 5. helyen végzett Nagy Péter az Eb utolsó napján (She)
Megvalósult Nagy Péter álma: a magyar versenyző életében először elérte a négy mázsát (408 kg), ráadásul hatalmas bravúrral az ötödik helyen végzett az ólomsúlyúak között a súlyemelők Európa-bajnokságán. A győztes az ukrán Ihor Simecsko lett 433 kilóval.
ápr. 12
15:39
Atlétika: Usain Bolt elárulta, fiatalon kipróbálta a marihuanát (She)
A 100 és a 200 méteres síkfutás világcsúcstartója, Usain Bolt a német Bild napilapnak adott interjújában elárulta, fiatalkorában kipróbálta a marihuanát.
ápr. 12
15:39
Senna nem játszhat az Arsenal ellen (Behaviour)
Nem léphet pályára az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntős párharc szerdai visszavágóján, Marcos Senna, a Villarreal szombaton megsérült labdarúgója.
ápr. 12
15:41
Premjer-liga: a CSZKA könnyedén megnyerte a moszkvai rangadót (She)
A CSZKA Moszkva simán győzött a Lokomotiv Moszkva ellen: 4–1-re nyert a Premjer-liga 4. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.
ápr. 12
16:15
Bundesliga 2.: Stieberék nyertek, Torghelléék kikaptak (She)
A német labdarúgó-másodosztály 27. fordulójában két magyar játékos lépett pályára. A Stieber Zoltánt foglalkoztató Koblenz az 1860 Münchent hazai pályán 2–1-re legyőzte, s a magyar utánpótlás-válogatott szélső végig a pályán volt. Torghelle Sándor kezdőként szerepelt az Augsburg színeiben az FSV Frankfurt otthonában, és a 2–1-re elvesztett mérkőzésen a 71. percig futballozott – Szabics Imre közben…
ápr. 12
16:17
Anglia: Paul Ince lehet Buzsáky Ákosék menedzsere a nyártól (She)
Angol lapértesülések szerint Paul Ince veheti át a QPR-től menesztett Paulo Sousa helyét a Championshipben szereplő csapat kispadján.
ápr. 12
16:33
Manchester City: ezúttal Andrés Iniesta a legújabb kiszemelt (She)
A Barcelona középpályása, Andrés Iniesta a Manchester City dúsgazdag arab tulajdonosainak legfrissebb célpontja – adta hírül a News of the World. A spanyol középpályást két éve már hírbe hozták a Real Madriddal is, de nem sokkal utána 2014-ig hosszabbított a katalánokkal, a kivásárlási árát pedig 150 millió euróban határozták meg. Ha komolyak a City szándékai, akkor kénytelen lesz megdönteni a…
ápr. 12
16:35
Tenisz: Jankovics nyerte meg a marbellai torna döntőjét (She)
A második helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics nyerte meg a spanyolországi Marbellán rendezett, ötszázezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát, miután a döntőben három játszmában legyőzte az ötödikként rangsorolt hazai Carla Suárez Navarrót.

Keresés