2009. április 21. kedd

ápr. 21
4:33
"Hangolt" a Magyar Ligaválogatott elleni meccsére az AC Milan (Behaviour)
Vasárnap este némi ízelítőt adott az AC Milan, mire lehet számítani holnap 19 órától a Puskás Ferenc Stadionban a Magyar Ligaválogatott elleni gálaföllépésén: Carlo Ancelotti alakulata 5-1-re verte a San Siróban a Torinót, s már második a Serie A-ban. Néhány héttel ezelőtt kilátásba helyeztük, hogy Carlo Ancelotti vezetőedzőnek alighanem ez lesz az utolsó idénye a Milan élén, s fölvetésünket…
ápr. 21
6:03
Grosicsnak pihennie kell! (Blikk)
Az Aranycsapat legendás futballkapusa ma már elhagyhatja a Kútvölgyi kórházat.
ápr. 21
6:05
Rudolf, a Loki ásza (Blikk)
Parádésan tért vissza Rudolf Gergely a Debrecen focicsapatába
ápr. 21
6:07
Vettel az új Schumi? (Blikk)
Az F1-es legendák szerint hamarosan vb-győztes lesz a Kínában nyerő versenyző.
ápr. 21
6:09
Találkozom Kakával! (Blikk)
Az érdi lány köszöntheti fel holnap a Milan brazil focistáját születésnapján
ápr. 21
6:21
Mennyibe kerül a svájci jégkorong világbajnokság? (Behaviour)
Számok, érdekességek a pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságról:19 - a legolcsóbb jegy svájci frankban75 - tv-csatorna közvevíti a mérkőzéseket több mint száz ország számára96 - járművet használnak a szervezők329 - a legdrágább jegy svácji frankban1100 - önkéntes vesz részt a munkában.
ápr. 21
6:57
Blackburn: Santa Cruz már közölte a vezetőkkel, hogy távozik (She)
A műtét után Paraguayban lábadozó Roque Santa Cruz egy helyi rádióállomásnak elmondta: nem a Blackburn Roversnél képzeli el jövőjét, és ezt közölte is a klub vezetőivel.
ápr. 21
7:15
NBA: egyenlített a Boston Celtics és a San Antonio Spurs (She)
A Boston Celtics és a San Antonio Spurs is meg tudta nyerni második mérkőzését az NBA rájátszásában magyar idő szerint kedd hajnalban, így előbbi a Chicago Bulls, utóbbi a Dallas Mavericks elleni párharcban egyenlített.
ápr. 21
7:17
NHL: csak otthon nem megy a Capitalsnak a Rangers ellen (She)
A Washington Capitals két hazai vereség után New Yorkban legyőzte a Rangerst az NHL rájátszásában. A fővárosiaknál nagyszerű teljesítményt nyújtott a 33 alkalommal védő, 20 éves Szimeon Varlamov kapus a 4–0-ra megnyert mérkőzésen.
ápr. 21
7:33
Vb 2010: mobilon is lehet majd nézni a mérkőzéseket (She)
A labdarúgó-világbajnokságok történetében először mobiltelefonon is figyelemmel lehet követni a mérkőzéseket a jövő évi, dél-afrikai tornán.
ápr. 21
8:09
Úszás: Bernard 47 másodperc alá vágyik 100 méter gyorson (She)
Alain Bernard, a 100 méteres férfi gyorsúszás olimpiai bajnoka arra készül, hogy megdöntse a szám világrekordját, s azt 47 másodperc alá vigye le.
ápr. 21
8:45
Pick-Szeged: felfüggesztették Petar Nenadics játékjogát (She)
A Pick-Szeged férfi kézilabdacsapatánál nem maradt következmények nélkül a Magyar Kupa döntőjében a Veszprém ellen elszenvedett 32–23-as vereség. A klubvezetőség felfüggesztette Petar Nenadics játékjogát, a szerb játékos az edzéseket sem látogathatja – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 21
8:47
Portugália: Reyes szeretne továbbra is a Benficánál maradni (She)
José Antonio Reyes azt nyilatkozta a Setúbal elleni 4–0-ra megnyert meccs után, hogy szívesen maradna a Benficában.
ápr. 21
9:57
Premier League: az UEFA engedné a Celtic és a Rangers csatlakozását (She)
Az európai szövetség nem vétózná meg a Celtic és a Rangers csatlakozását a Premier League-hez, hanem az angol és a skót szövetségre, a ligákra és a klubokra bízza a döntést.
ápr. 21
10:15
Közzéteszik a Hillsborough-tragédia aktáit (Infostart)
Az eredetileg tervezettnél tíz évvel korábban nyithatják meg a Hillsborough-tragédiáról szóló titkos rendőrségi dokumentumokat. Az iratok nyilvánosságra hozatalát Jacqui Smith kezdeményezte.
ápr. 21
10:15
Chelsea: Cole örülne, ha a „nem ijesztő” Hiddink maradna (She)
Ashley Cole, a Chelsea védője elmondta, az egész csapat nagyon szeretné, ha Guus Hiddink az idény vége után is a londoni együttes menedzsere maradna.
ápr. 21
10:15
Megműtötték Torghellét (Metropol)
A műtét az orvosok szerint sikeres volt, a támadó néhány napos pihenés után elkezdheti a rehabilitációs munkát.
ápr. 21
10:15
Torghelle a műtőasztalon (Behaviour)
Hétfőn megműtötték Torghelle Sándort, a német másodosztályú FC Augsburg és a magyar labdarúgó-válogatott csatárát, aki csapata pénteki bajnoki mérkőzésén szenvedett súlyos térdsérülést.
ápr. 21
10:17
Németország: megműtötték a térdsérülést szenvedő Torghellét (She)
A német másodosztályban szereplő Augsburg hivatalos honlapja szerint hétfőn megműtötték a hét végén súlyos térdsérülést szenvedő Torghelle Sándort Németországban.
ápr. 21
10:33
Portugália: a Sporting hosszabbított Joao Moutinhóval (She)
A lisszaboni Sporting meghosszabbította fiatal sztárjának, Joao Moutinhónak a szerződését, aki 2014-ig szóló megállapodást írt alá.
ápr. 21
10:33
"Tizedelés" a szegedi kézilabda csapatnál (Behaviour)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetői felfüggesztették Petar Nenadic játékjogát, a klub szerb légiósa még az edzéseken sem vehet részt a vasárnapi Magyar Kupa-döntőben mutatott játéka miatt.
ápr. 21
10:35
Futsal: vereséget szenvedett a Csömör - eredmények (She)
A Csömör 2–1-re kikapott a Colorspectrum-Aramistól a futsal NB I 1–4. helyéért folytatott küzdelmének első fordulójában a rájátszásban.
ápr. 21
10:51
Fed-kupa: a világelső nélkül az oroszok az olaszok ellen (She)
Az újdonsült világelső, Dinara Szafina nem lép pályára az orosz válogatottban a női teniszezők Fed-kupájának elődöntőjében, Olaszország ellen.
ápr. 21
10:51
Gyengített orosz csapat (Behaviour)
Az újdonsült világelső, Dinara Szafina nem lép pályára az orosz válogatottban a női teniszezők Fed Kupájának elődöntőjében, Olaszország ellen.
ápr. 21
11:09
Kerékpár: Támer Kolos duplázott a 32. Decathlon KSI-kupán (She)
Az idei KSI-kupára a hétvégén lezajlott majd fél tucat kerékpáros-esemény ellenére is – hazai szinten – rangosnak számító országúti mezőny gyűlt össze, a rajtlistán mindkét versenynap alkalmával több mint 90 kerekes szerepelt. A 32. Decathlon KSI-kupa első szakaszát egy Zsámbék környéki országúti viadalra a Naturhome-Jakosa-kupáért, a másodikat a Dunakeszi Nagydíj időfutamra írta ki a KSI-Schwinn-…
ápr. 21
11:27
Grosics Gyula elhagyhatja a kórházat (Infostart)
Várhatóan a napokban hazaengedik Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás labdarúgóját a Kútvölgyi kórházból - közölte Pénzes István professzor, kezelőorvos.
ápr. 21
11:27
Nyíregyháza: ingyenes lesz a belépés szombaton az MTK ellen (She)
A labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójában a szombaton 19 órakor kezdődő Nyíregyháza–MTK mérkőzésre ingyenes lesz a belépés a hazai drukkerek számára – közölte a klub hivatalos honlapja, a szpari.hu.
ápr. 21
11:29
Aranycsapat: Grosicsot hamarosan hazaengedik a kórházból (She)
Várhatóan a napokban hazaengedik Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás labdarúgóját a Kútvölgyi kórházból – tájékoztatta az MTI-t Pénzes István professzor, kezelőorvos.
ápr. 21
11:45
Veszprémbe költöznek a BL-döntőre Görbiczék (Infostart)
A Győr női kézilabdacsapatának saját csarnoka helyett Veszprémben kell fogadnia a visszavágón a dán Viborgot a Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 21
11:45
Kerékpár: emlékművet avattak Armstrong törött kulcscsontjának (She)
Emlékművet állítottak az amerikai sztárkerékpáros, Lance Armstrong törött kulcscsontjának a spanyol Antigüedad falucskában.
ápr. 21
11:45
Egyenlített a Boston és a San Antonio (Metropol)
A címvédő Boston Celtics hétfőn óriási csatában nyert, s ezzel egyenlített a Chicago Bulls ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében.
ápr. 21
11:45
Veszprémben játszik BL-döntőt a Győr (Behaviour)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának saját csarnoka helyett Veszprémben kell fogadnia a visszavágón a dán Viborgot a Bajnokok Ligája döntőjében - tájékoztatta a klub az MTI-t.
ápr. 21
11:47
Curling: győzelem Spanyolország ellen a vegyespáros-vb-n (She)
Az Olaszországban zajló 3. vegyes páros curling-világbajnokságon kedden reggel a magyar páros győzött Spanyolország ellen.
ápr. 21
11:47
Grosics Gyula elhagyhatja a kórházat (Metropol)
Várhatóan a napokban hazaengedik Grosics Gyulát, az Aranycsapat legendás labdarúgóját a Kútvölgyi kórházból.
ápr. 21
11:47
Még van jegy az AC Milan budapesti meccsére (Behaviour)
Továbbra is lehet még jegyeket kapni az AC Milan szerdai, budapesti bemutató mérkőzésére a magyar ligaválogatott ellen.
ápr. 21
11:49
Jégkorong: Hasek visszatér, a Pardubicében fog védeni (She)
Visszatér a jégre Dominik Hasek, minden idők egyik legjobb jégkorongkapusa. Ezt a 44 éves legenda prágai sajtótájékoztatóján jelentette be.
ápr. 21
12:03
Még kaphatók jegyek a Milan meccsre (Metropol)
Továbbra is lehet még jegyeket kapni az AC Milan szerdai, budapesti bemutató mérkőzésére a magyar ligaválogatott ellen.
ápr. 21
12:21
Mit vesztett el Overdose a Kincsem Parkban - fotók (Infostart)
Overdose a Kincsem Parkban fölényesen megnyert verseny során elvesztette bal első patkóját, a futam második felében tehát részben "mezítláb" produkált döbbenetes vágtát. Patyus Ferenc fotói megörökítették a pillanatot, amint a csodaló éppen elhagyja patkóját.
ápr. 21
12:21
Női kézilabda: megvan az európai kupadöntők menetrendje (She)
A spanyol Itxako, a francia Cercle Nimes és a norvég Larvik kezdi hazai pályán a női európai kézilabda kupák döntőit – derült ki a keddi, bécsi sorsoláson, amely a pályaválasztói jogokról döntött.
ápr. 21
12:21
Talmácsi javítani szeretne kedvenc pályáján (Metropol)
Az idénynyitón elért tizedik helyéhez képest javítana a hétvégi, Japán Nagydíjon Talmácsi Gábor, aki idén a 250 kcm-esek között szerepel a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
ápr. 21
12:23
Győr: Jarmo Ahjupera egy hónapig Észtországban gyógyul (She)
Több mint három hete, Székesfehérváron szenvedett súlyos sérülést a Győri ETO FC észt légiósa, Jarmo Ahjupera, akit sípcsont- és szárkapocscsonttörése miatt meg kellett operálni. A támadó már elhagyhatta a kórházat, a következő egy hónapban pedig hazájában, Észtországban gyógyul.
ápr. 21
12:25
Manchester City: Craig Bellamy az egész szezonra kidőlt (She)
Az egész szezonra kidőlt Craig Bellamy, a Manchester City labdarúgócsapatának kitűnő walesi csatára.
ápr. 21
12:27
Női kézilabda: Veszprémben játssza a Győr a BL-döntőt (She)
Ma délelőtt eldőlt, hogy május 16-án vagy 17-én a Veszprém Arénában fogadja a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata a dán Viborgot, a Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóján – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
ápr. 21
12:39
Női kézilabda: megvannak a magyarországi junior Eb csoportjai (She)
Kisorsolták a Magyarországon rendezendő U19-es kézilabda Európa-bajnokság csoportjait, mely után kiderült, hogy a mieink Franciaországgal, Montenegróval és Szlovákiával csapnak össze a B-csoportban.
ápr. 21
12:39
Veszprémben játssza a BL-döntőt a Győr (Metropol)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának saját csarnoka helyett Veszprémben kell fogadnia a visszavágón a dán Viborgot a Bajnokok Ligája döntőjében.
ápr. 21
12:57
MotoGP: Talmácsi a hét végén javítani szeretne Japánban (She)
Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 250 kcm-s kategóriájában szereplő magyar versenyző csapata hivatalos sajtóközleményében elmondta: elégedett az eddig elvégzett munkával, és reméli, Motegiben javítani tud a Katarban elért 10. helyén.
ápr. 21
12:58
Bellamy befejezte (Behaviour)
Térdsérülése miatt ebben az idényben valószínűleg már nem léphet pályára Craig Bellamy, a Manchester City labdarúgója - jelentette be az élvonalbeli angol klub kedden.
ápr. 21
12:59
Videó: nézze meg Stieber Zoltán Duisburgnak fejelt gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, ismét eredményes volt a TuS Koblenz labdarúgócsapatában Stieber Zoltán. A fiatal magyar játékos ezúttal a Duisburg ellen fejelt gólt, melyet megtekinthet az alábbi videóban.
ápr. 21
13:15
Bundesliga: Juan Mata iránt érdeklődik a Bayern München (She)
Sajtóhírek szerint a német Bayern Münchennél felvetődött, hogy szerződtetik a Valencia 20 éves spanyol játékosát, Juan Matát. A hírek szerint a középpályás abban az esetben érkezhet Münchenbe, ha Franck Ribéry a nyáron távozik.
ápr. 21
13:17
Videó: a rendőrök sem tudták megfékezni az indulatokat az argentin futballmeccsen (She)
Argentínában hatalmas botrány tört ki egy regionális bajnokin a Crucero del Norte és a Guaraní összecsapásán.

Keresés