2009. március 30. hétfő

márc. 30
1:15
Vb 2010: Ecuador a 89. percben egyenlített Brazília ellen (She)
A vb-selejtező dél-amerikai zónájában harmadik helyen álló Brazília a hetedik Ecuadorhoz látogatott a 11. fordulóban. A találkozón a hazaiak alakítottak ki több helyzetet, Júlio Baptista révén mégis a brazilok szerezték meg a vezetést, de Noboa a 89. percben egyenlített, így Ecuador otthon tartott egy pontot.
márc. 30
2:09
Férfi kézi BL: 28-28-as döntetlent ért el a Kiel Zágrábban (She)
A Ciudad Real–MKB Veszprém mérkőzés mellett még egy találkozóra került sor vasárnap a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A CO Zagreb hazai pályán 28–28-as döntetlent játszott a THW Kiel ellen.
márc. 30
2:45
Tenisz: Zvonarjova kiesett, Venus Williams továbbjutott (She)
A Miamiban zajló tenisztorna 3. fordulójában a hölgyeknél meglepetésre kiesett a 6. helyen kiemelt Vera Zvonarjova, akit a kínai Na Li búcsúztatott.
márc. 30
4:33
Padlóra került a kapitány (Blikk)
Még nem tudja, hogyan rázza fel a hokiválogatottat.
márc. 30
4:37
Babáikkal pózoltak a focisták (Blikk)
BUENOS AIRES — Gyermekeikkel pózoltak a dél-amerikai labdarúgók a vb-selejtezőkön.
márc. 30
4:41
Verhetetlen a spanyol armada (Blikk)
MADRID — Győzelemmel tért vissza a madridi Santiago Bernabéu stadionba Vicente del Bosque (58), a Real Madrid egykori trénere, a spanyol labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya.
márc. 30
4:45
Torghelle mesterhármasa (Blikk)
A selejtezőkön eredményesebb a csatár, mint Ibrahimovic vagy Cristiano Ronaldo.
márc. 30
4:49
Button nyerte az első csatát (Blikk)
MELBOURNE — Nagyot fordult a világ Jenson Button (29) körül.
márc. 30
6:57
Vb 2010: chilei győzelem Peruban, Brazília csak negyedik (She)
Világbajnoki selejtezőn Peru labdarúgó-válogatottja Chile nemzeti együttesét fogadta a dél-amerikai zónában magyar idő szerint hétfő hajnalban. A mérkőzést a vendégcsapat nyerte meg 3–1-re.
márc. 30
7:15
NHL: sorozatban ötödször nyert, és playoffhelyen a St. Louis (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a St. Louis Blues a Columbus Blue Jackets otthonában győzött 5–2-re, ezzel sorozatban ötödik győzelmét aratva. A Blues egy ponttal megelőzi az Anaheim Duckst a playoffpozícióért vívott harcban.
márc. 30
7:17
NBA: szárnyalt a Cavs, kikapott a Spurs és a Lakers is (She)
Továbbra is megállíthatatlan a keleti éllovas Cleveland Cavaliers az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA). A Cavs ezúttal a Dallas Maverickset fogadta, és nyert 102–74-re. Két nyugati élcsapat, a Los Angeles és a San Antonio egyaránt kikapott, a Lakers Atlantában, a Spurs New Orleansban.
márc. 30
7:33
Tenisz: S. Williams és Djokovics is továbblépett Miamiban (She)
A kilencmillió dollár összdíjazású Miami tenisztorna női egyesének 3. fordulójában az első helyen kiemelt Serena Williams két játszmában nyert a kínai Peng Su-aj ellen. Az amerikai teniszező mellett továbbjutott Amélie Mauresmo, aki az olasz Flavia Pennettát múlta felül, Nadja Petrova ellenben nem lesz ott a negyedik körben.
márc. 30
8:45
Egyesült Államok: hat év után tért vissza a női profi foci (She)
Közel hatéves szünet után visszatért az Egyesült Államokba a profi női labdarúgás, vasárnap lejátszották a WPS (Women’s Professional Soccer) első mérkőzését, amelyen a Los Angeles Sol 2–0-ra győzte le a Washington Freedomot.
márc. 30
8:47
Öttusa: Tóth Adrienn hatodik lett a mexikóvárosi vk-n (She)
Tóth Adrienn a hatodik helyen végzett az öttusázók idei első világkupaversenyén, Mexikóvárosban. Győzött az egyiptomi Aja Medani, míg az ezüstérem a litván Laura Asadauskaitének, a bronz pedig a francia világbajnok Amélie Cazénak jutott. A mezőny másik magyarja, Kovács Sarolta 26. lett.
márc. 30
9:21
Videó: Csak döntetlent játszottak a brazilok Ecuadorral (She)
A hajrában kiénekelték a sajtot a brazilok szájából: hiába vezetett sokáig a brazil válogatott Ecuadorban Julió Baptista góljával, Noboa a 89. percben egyenlített, így végül meg kellett elégednie a döntetlennel. Nézze meg a gólokat!
márc. 30
9:39
Tenisz: megvan Szávay meccsének tervezett kezdési időpontja (She)
Szávay Ágnes tegnap örömteli győzelmet aratott a nála jóval előrébb rangsorolt Ana Ivanovics ellen a miami tenisztorna 3. fordulójában. Szávay a 4. fordulóban ma a fehérorosz Viktorija Azarenkával találkozik, ha nincs csúszás, 18:15-ös kezdési időponttal.
márc. 30
9:39
Szávay legyőzte a volt világelsőt! (Blikk)
Szávay Ágnes három játszmában nyert a szerb Ana Ivanovics ellen a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna harmadik fordulójában, vasárnap, és bejutott a legjobb 16 közé.
márc. 30
9:48
Brazil döntetlen Ecuadorral (Metropol)
Az ötszörös világbajnok brazil labdarúgó-válogatott döntetlent játszott Ecuador nemzeti gárdájával Quitóban a világbajnoki selejtezősorozat legutóbbi játéknapján. A másik vasárnapi dél-amerikai találkozón Chile alakulata Limában magabiztosan nyert a perui együttes ellen.
márc. 30
10:33
Tenisz: Kellner Ádám ITF-future tornát nyert Indiában (She)
A második kiemelt Kellner Ádám megnyerte a Kalkuttában megrendezett ITF-future férfi tenisztornát, miután a döntőben két sima szettben diadalmaskodott a monacói Benjamin Balleret ellen. Ez volt Kellner második ITF-future tornagyőzelme karriere során.
márc. 30
10:33
A magyarok ellenállhatatlanok... (Behaviour)
Az utóbbi bő évtizedben mindössze három játékos akadt, aki legalább 10 találatot szerzett a magyar labdarúgó-válogatottban: Gera Zoltán, a Fulham szélsője, aki 17-nél tart, míg Horváth Ferenc és a szombati, albániai vb-selejtezőn három pontot érő gólt szerző Torghelle Sándor egyaránt 11-ig jutott.
márc. 30
10:35
Sportlövészet: Szucsák László távozik az indiai szövetségtől (She)
Távozott az indiai válogatott szövetségi kapitányi posztjáról Szucsák László. A szakembernek az indiai szövetség nem adta meg az ígért kétéves szerződést.
márc. 30
10:42
Hazai győzelmek az NBA-ben (Metropol)
Mind a kilenc hazai csapat nyert az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján. A 60/13-as mutatóval listavezető Cleveland immár 12 mérkőzés óta veretlen, amely új klubcsúcs.
márc. 30
10:51
Labdarúgás: elhunyt az egykori kiváló támadó, Vlagyimir Fedotov (She)
Elhunyt Vlagyimir Fedotov, a szovjet válogatott és a CSZKA Moszkva korábbi csatára.
márc. 30
10:53
Hearts: a nyáron hazánkba jöhetnek edzőtáborozni László Csabáék (She)
A skót labdarúgó-bajnokságban jelenleg harmadik helyen álló Hearts a tervek szerint Németország és Szlovákia mellett Magyarországra is ellátogat a nyáron az új idény előtti edzőtábor keretében.
márc. 30
10:55
Atlétika: Rózsavölgyi István nevét veszi fel a tatai pálya (She)
Nyolcvanadik születésnapja alkalmából a többszörös világcsúcstartó középtávfutóról, Rózsavölgyi Istvánról nevezik el hétfőn a tatai edzőtábor atlétikai pályáját, ahol a ceremónia 14 órakor kezdődik.
márc. 30
10:57
Kosárlabda: kerekes székes torna hetedik alkalommal az épeknek (She)
Szombaton hetedik alkalommal kerül sor a HBLF kerekes székes kosárlabda-bajnokságra, amelyen cégek csapatai mérik össze tudásukat.
márc. 30
11:09
Profi ökölvívás: Vitalij Klicsko most Arreolát akarja (She)
Juan Carlos Gómez felett aratott győzelme után a WBC döntésének értelmében az orosz Oleg Maszkajev ellen kell majd kockára tennie címét Vitalij Klicskónak, az ukrán azonban mindenáron megpróbálja elkerülni a számára teljesen felesleges összecsapást, többek között a nemzetközi Sportbíróságot is hajlandó bevetni a WBC ellen.
márc. 30
11:27
Atlétika: megdőlt Gebrselassie 10 km-es világcsúcsa (She)
Világcsúcsot ért el vasárnap 10 km-en a kenyai Micah Kogo a hollandiai Brunssumban rendezett utcai futóversenyen.
márc. 30
11:36
Tiger Woods kezd belejönni (Metropol)
Visszatérése után első győzelmét aratta vasárnap a világelső Tiger Woods, aki a profi golfozók legrangosabb sorozatának, a US PGA Tournak a legutóbbi állomásán, a 6 millió dollár összdíjazású Bay Hill Invitationalen bizonyult a legjobbnak.
márc. 30
12:03
HLSZ: Kanta József és Végh Zoltán a legjobb labdarúgó (She)
A mezőnyjátékosok közül Kanta József, a kapusoknál Végh Zoltán lett a 2007–2008-as szezon legjobbja a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán.
márc. 30
12:03
Tragédia a stadionban! 22-en haltak meg a mérkőzés előtt (Blikk)
Tülekedés alakult ki, miután a kinnrekedt szurkolók megostromolták az egyik bejáratot
márc. 30
12:05
Borussia Dortmund: a Liverpool is érdeklődik Szubotics iránt (She)
Az angol élvonalban szereplő Liverpool és a Tottenham is szeretné megszerezni a Borussia Dortmund szerb futballistáját, Neven Szuboticsot.
márc. 30
12:21
NBA: ismét fegyelmezik a dallasi főnököt, Mark Cubant (She)
Újabb pénzbüntetést kapott Mark Cuban, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Dallas Mavericks heves vérmérsékletéről ismert tulajdonosa.
márc. 30
12:30
Akár fél évet is kihagyhat Di Natale (Metropol)
Elképzelhető, hogy hat hónapot ki kell hagynia Antonio Di Natalénak, aki részleges térdszalag-szakadást szenvedett az olasz labdarúgó-válogatott szombati, montenegrói világbajnoki selejtezőjén.
márc. 30
12:39
Valencia: Arturo Vidal érkezhet a csapathoz a nyáron (She)
A Bayer Leverkusen szélsőjével, a chilei Arturo Vidallal erősítené meg keretét a spanyol bajnokságban szereplő Valencia.
márc. 30
12:57
Kanta és Végh volt az előző szezon legjobbja (Infostart)
A mezőnyjátékosok között Kanta József, a kapusoknál Végh Zoltán lett a 2007-2008-as szezon legjobbja a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) szavazásán
márc. 30
12:57
Schalke 04: a horvát válogatott szövetségi kapitányát akarja a klub (She)
A horvát válogatott szövetségi kapitányát, Slaven Bilicet szeretné vezetőedzőjének a Schalke 04 a nyáron távozó Fred Rutten helyére.
márc. 30
12:57
37 millió eurós tartozása van Maradonának (Behaviour)
Még 37 millió euróval tartozik az olasz államkincstárnak Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, az SSC Napoli korábbi sztárja.
márc. 30
12:59
Labdarúgás: Rajczi Péter a leggyorsabb magyar támadó (She)
Az újpesti Rajczi Péter nyerte meg azt a hétfői versenyt, amelyet a Nike sportszergyártó cég szervezett két nappal a máltaiak elleni világbajnoki selejtező előtt, s amelyen korábbi és jelenlegi válogatott labdarúgók döntötték el egymás között, hogy jelenleg ki a leggyorsabb magyar támadó.
márc. 30
13:15
Heveny szívelégtelenség okozta Ocskay Gábor halálát (Infostart)
Heveny szívelégtelenség okozta ifjabb Ocskay Gábor múlt keddi halálát - jelentette be hétfőn az elhunyt jégkorongozó édesapja, idősebb Ocskay Gábor.
márc. 30
13:15
Real Madrid: Cannavaro Manchesterbe igazolhat a nyáron (She)
Angol lapinformációk szerint Fabio Cannavaro a nyáron a Manchester Cityhez igazolhat. A Daily Mirror szerint a City élénken érdeklődik a világbajnok olasz válogatott középhátvédje, a 2006-ban aranylabdás játékos iránt, és Cannavaro sem zárkózott el a lehetőségtől.
márc. 30
13:17
AS Roma: Totti szerint odaérhetnek a negyedik helyre (She)
Francesco Totti, az AS Roma játékosa szerint csapata képes arra, hogy megszerezze a negyedik helyet az olasz bajnokságban.
márc. 30
13:19
Tragédia: heveny szívelégtelenség okozta Ocskay Gábor halálát (She)
Heveny szívelégtelenség okozta ifjabb Ocskay Gábor múlt keddi halálát – jelentette be hétfőn az elhunyt jégkorongozó édesapja, idősebb Ocskay Gábor.
márc. 30
13:24
Maradona még 37 millió euróval tartozik (Metropol)
Még 37 millió euróval tartozik az olasz államkincstárnak Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, az SSC Napoli korábbi sztárja.
márc. 30
13:33
Öttusa vk: tesztelés magyar sikerrel Mexikóvárosban (She)
Dicséretesnek és reményt keltőnek nevezte Marosi Ádám szereplését, a mexikóvárosi világkupaversenyen a hétvégén elért harmadik helyezését Pálvölgyi Miklós, a magyar öttusa-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 30
13:35
Vb 2010: Johnny Evans bízik az északírek erejében (She)
Johnny Evans, az északír labdarúgó-válogatott Lengyelország ellen gólt szerző játékosa hisz benne, hogy hazája számára nem lehetetlen a kijutás a dél-afrikai világeseményre. „Eddig remekül teljesítettünk, és remélhetőleg szerdán tovább javítjuk a mérleget” – mondta a lengyelek elleni meccs után a játékos.
márc. 30
13:42
Kanta és Végh a legjobb labdarúgó (Metropol)
A mezőnyjátékosok között Kanta József, a kapusoknál Végh Zoltán lett a 2007/2008-as szezon legjobbja a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének szavazásán.
márc. 30
13:51
Bejelentették, mi okozta Ocskay Gábor halálát (Blikk)
Heveny szívelégtelenség okozta ifj. Ocskay Gábor múlt keddi halálát - jelentette be hétfőn az elhunyt jégkorongozó édesapja. Id. Ocskay Gábor, aki egyben az Alba Volán szakosztály-igazgatója, a boncolást végző szakembertől ezt az egy mondatot kapta írásban annak magyarázataként, miért halt meg a fia.
márc. 30
14:09
Arsenal: amerikai befektető lett a második legnagyobb részvényes (She)
Az amerikai befektető, Stan Kroenke növelte részesedését az Arsenalban, miután megvett 5000 részvényt Danny Fiszmantől.
márc. 30
14:11
Kecskemét: a bosnyák válogatott edzésén sérült meg Mitrovic (She)
Válogatott edzésen sérült meg a Kecskemét első számú kapusa, Mitrovic Romeo, így már biztos, hogy az Újpest elleni rangadón nem ő fogja őrizni csapata hálóját.

Keresés