2009. március 5. csütörtök

márc. 5
0:09
Skócia: Balogh és Rósa is végigjátszotta csapata győztes meccsét (She)
A Hearts hazai pályán győzte le 2–1-re a Motherwellt a skót labdarúgó-bajnokság élvonalának 28. fordulójában. László Csaba együttesének kapuját végig Balogh János védte.
márc. 5
0:13
Spanyol Kupa: a Barca döntetlennel vívta ki a továbbjutást (She)
A Barcelona idegenben 1–1-es döntetlent játszott Mallorcán a spanyol Király-kupa elődöntőjének visszavágóján, így 3–1-es összesítéssel bejutott a fináléba, ahol az Athletic Bilbao lesz az ellenfele.
márc. 5
0:27
Skócia: Balogh és Rósa is végigjátszotta csapata meccsét (She)
A Hearts hazai pályán győzte le 2–1-re a Motherwellt a skót labdarúgó-bajnokság élvonalának 28. fordulójában. László Csaba együttesének kapuját végig Balogh János védte.
márc. 5
0:31
Görög Kupa: hazai pályán búcsúzott a Panathinaikosz (She)
Nagy meglepetésre nem jutott a Görög Kupa elődöntőjébe a Panathinaikosz, miután az idegenben elért 0–0-s döntetlent követően hazai pályán 3–2-re kikapott a Panszerraikosztól.
márc. 5
0:45
Horvát Kupa: érik a Hajduk Split-Dinamo Zagreb finálé (She)
Jó esély van rá, hogy a Hajduk Split és a Dinamo Zagreb játssza majd a Horvát Kupa döntőjét, miután előbbi 4–1-re, utóbbi pedig 2–0-ra nyert az elődöntő első mérkőzésén.
márc. 5
0:45
Kiütötték az Intert Genovában (Metropol)
A Sampdoria hazai pályán 3-0-ra legyőzte a bajnokságban listavezető Internazionalét a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, szerdán.
márc. 5
0:49
Championship: a Birmingham tapad a Wolverhamptonra (She)
A Birmingham hazai pályán 1–0-ra győzött a Bristol City ellen a Championship 36. fordulójában, ezzel három pontra megközelítette az élen álló Wolverhamptont.
márc. 5
0:49
Baszk-katalán döntő a Spanyol Király Kupában (Metropol)
Az FC Barcelona lesz az Athletic Bilbao ellenfele a labdarúgó Spanyol Király Kupa fináléjában, miután szerdán az elődöntő idegenbeli visszavágóján megőrizte kétgólos előnyét a Real Mallorcával szemben.
márc. 5
1:03
Vége van der Sar sorozatának (Metropol)
A Manchester United ugyan hátrányból fordítva győzött a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szerdai játéknapján, de kapusa, Edwin van der Sar nem tudta megdönteni az európai góltalansági rekordot.
márc. 5
1:39
Férfi kosárlabda, Euroliga: a Barca és a CSZKA továbbjutott (She)
Újabb két csapat biztosította a helyét a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében. A szerdai játéknapon a CSZKA Moszkva a Fenerbahce, a Barcelona pedig a nagy rivális Real Madrid legyőzésével jutott tovább a csoportjából.
márc. 5
4:39
Aranyos tetkók (Blikk)
Pályafutása legnagyobb győzelmeit tetoválásokkal is megörökíti Biros Péter.
márc. 5
4:43
Puskás, a filmsztár (Blikk)
Pelé, Beckenbauer és Platini is áradozik Öcsi bácsiról a kétórás produkcióban.
márc. 5
4:47
Testvérharc az NBA-ben (Blikk)
LOS ANGELES — Két vereség után győzött ismét a ligaelső Los Angeles Lakers az északamerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
márc. 5
4:51
Ultimátumot adtak Liszteséknek (Blikk)
Edzőjükért és saját állásukért harcolnak a rostocki focisták
márc. 5
4:55
Vád az MLSZ ellen! (Blikk)
BUDAPEST — Összefogott három fővárosi focicsapat a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ellen.
márc. 5
6:45
NS-magazin: keresse mától az újságárusoknál az új kiadványt! (She)
Március 5-én megjelent a Nemzeti Sport új kiadványa és havi magazinja, a Nemzeti Sport Magazin!
márc. 5
7:03
Tenisz: búcsúztatta Czinket Monterreyben kínai ellenfele (She)
Két játszmában, 6:3, 6:4-re kapott ki Czink Melinda a 4. kiemelt kínai Cseng Csiétől a Monterreyben zajló WTA-tenisztornán.
márc. 5
7:05
NHL: gázolt a Buffalo, győzött a címvédő Detroit Red Wings (She)
Kiütéses, 5–1-es győzelmet aratott a Buffalo Sabres a Montreal Canadiens ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga alapszakaszának 141. játéknapján. A Detroit Red Wings idegenben verte meg a Coloradót.
márc. 5
7:07
NBA: pontözön Shaq miami visszatérésén, győzött a Heat (She)
Igen „kosárgazdag” mérkőzést hozott Shaquille O’Neal miami visszatérése, a center jelenlegi csapata, a Phoenix Suns viszont kikapott a Heattől. A Boston Celtics New Jersey Nets elleni győzelmével már matematikailag is a rájátszás résztvevője.
márc. 5
7:39
Czink Melinda kikapott (Metropol)
Czink Melinda két szettben kikapott kínai ellenfelétől a 220 ezer dollár összdíjazású mexikói keménypályás női tenisztornán.
márc. 5
7:41
Nadal a hétvégén játszik a Davis Kupában (Metropol)
Rafael Nadal a hétvégén visszatér a teniszpályára a szerbek elleni Davis Kupa-mérkőzésen. Albert Costa, a DK-ban címvédő spanyol férfi válogatott szövetségi kapitánya szerint a világelső játékos százszázalékos állapotban van, ahogy társai, Nicolas Almagro és a párosban érdekelt Feliciano Lopez, Tommy Robredo duó is.
márc. 5
7:57
NFL: balhézott Terrell Owens, elküldik a Dallas Cowboystól? (She)
Az ESPN információi szerint a Dallas Cowboys amerikaifutball-csapata felbontotta klasszisa, Terrell Owens szerződését.
márc. 5
7:59
Premier League: Arsavin meglepődött az angol focin (She)
Andrej Arsavin, az Arsenal téli szerzeménye szerint az angol labdarúgás jóval keményebb, mint amilyennek azt ő korábban gondolta.
márc. 5
8:15
Tenisz: Rafael Nadal a hétvégén játszik a Davis-kupában (She)
Rafael Nadal a hétvégén visszatér a teniszpályára a szerbek elleni Davis Kupa-mérkőzésen.
márc. 5
8:15
Szexis fotók a gyönyörű pilótanőről (Blikk)
Túl kockázatosnak tartja a váltást az amerikai pilótanő.
márc. 5
8:15
Össztűz alá vonták az MLSZ-t (Behaviour)
Miközben három nagy múltú fővárosi klub közös, szerda délelőtti sajtótájékoztatóján kritizálta a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságát, a testület álláspontja szerint szabályosan, megfelelő keretek között hozták meg a határozatokat.
márc. 5
8:51
Blog: Fülöp elismeri, hibázott a Liverpool ellen (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett a fanzone.hu-n olvasható blogjában Fülöp Márton, a Sunderland magyar válogatott kapusa, aki ezúttal a Liverpool elleni találkozón kapott gólokról fejti ki véleményét.
márc. 5
8:51
Két magyar ezüst a kadett vívó Eb első csapatversenyeiben (Metropol)
A magyar női tőr- és férfi párbajtőr-válogatott is ezüstérmet szerzett a kadett korú - 18 év alatti - vívók franciaországi Európa-bajnokságának harmadik napján.
márc. 5
9:09
Videó: nézze meg, hogyan nyomták ki majdnem Ronaldo szemét! (She)
Tekintse meg a Ronaldo 13 hónapot követő visszatéréséről készült videót, és azt, ahogy a meccs után az őt körülvevő riporterek egyike majdnem kinyomja a szemét egy mikrofonnal!
márc. 5
9:11
RG-vk: megérkezett az olimpiai bajnok Jevgenyija Kanajeva (She)
Szerda estig 10 ország versenyzői érkeztek meg Budapestre, a március 6. és 8. között megrendezendő első magyar felnőtt ritmikus gimnasztika világkupára és a Garantiqa junior nemzetközi versenyre, közöttük Peking olimpiai bajnoka, az orosz Jevgenyija Kanajeva is.
márc. 5
9:13
Evezés: olimpiai ezüstérmessel erősített az oxfordi evezősnyolcas (She)
A tavalyi pekingi olimpián ezüstérmes brit Colin Smith is tagja lesz az oxfordi nyolcasnak, amely március 29-én immár 155. alkalommal méri össze erejét a másik nagy múltú egyetem, a Cambridge evezőscsapatával.
márc. 5
9:15
NBA: kéthetes kényszerpihenőn a Detroit Pistons sztárja (She)
Kéthetes pihenőre kényszerül Allen Iverson, a Detroit Pistons klasszisa.
márc. 5
9:17
Vívás: két ezüstérem a Kadet Európa-bajnokság 3. napján (She)
A hétfő óta a franciaországi Bourgesban zajló Kadet Vívó Európa-bajnokság szerdai napján a női tőr- és a férfi párbajtőrcsapat egyaránt ezüstérmes lett.
márc. 5
9:27
Megszakadt van der Sar elképesztő rekordja (Infostart)
Az éllovas Manchester United hátrányból fordítva 2-1-re győzött a Newcastle otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában. A manchesteri együttes kapusa, Edwin van der Sar 1311 perc után kapott gólt bajnoki meccsen. Az Olasz Kupában az Inter súlyos vereséget szenvedett, a Német Kupából a Bayern München kiesett. Spanyolországban Barcelona-Bilbao kupadöntőt rendeznek majd.
márc. 5
9:45
Vívás: két ezüstérem a kadett Európa-bajnokság 3. napján (She)
A hétfő óta a franciaországi Bourges-ban zajló kadett vívó Európa-bajnokság szerdai napján a női tőr- és a férfi párbajtőrcsapat egyaránt ezüstérmes lett.
márc. 5
10:03
Oroszország: a Szpartak a legnépszerűbb focicsapat, a Zenit 2. (She)
Egy orosz közvélemény-kutatás alapján a Szpartak Moszkva labdarúgócsapata az országban, megelőzve Huszti Szabolcs klubját, a Zenitet és a szintén fővárosi CSZKA-t. Érdekes, hogy az első öt helyből négyet a hagyományos moszkvai nagycsapatok foglalnak el.
márc. 5
10:03
Beszóltak Ronaldonak: "te meg csúnya vagy"! (Behaviour)
Cristiano Ronaldo a Manchester United játékosa, a Newcastle elleni bajnoki mérkőzés szünetében balhézott össze az ellenfél játékosával, Steven Taylorral
márc. 5
10:05
Felkészülési mérkőzés: Svájc az olaszokat fogadja a nyáron (She)
Augusztus 12-én a svájci labdarúgó-válogatott Olaszország ellen vív felkészülési mérkőzést.
márc. 5
10:07
Olaszország: labdarúgással foglalkozó könyvtárat hoznak létre (She)
Labdarúgással foglalkozó könyvtárat hoznak létre Olaszországban, melyet a korábbi Como-, Pisa-, Genoa- és Juventus-játékosról, Andrea Fortunatóról neveznek el. Az egyszeres olasz válogatott Fortunato, akit az ország egyik nagy tehetségének tartottak, mindössze 24 éves korában, leukémiában hunyt el.
márc. 5
10:21
Oroszország: a Szpartak a legnépszerűbb csapat, a Zenit 2. (She)
Egy orosz közvélemény-kutatás alapján a Szpartak Moszkva labdarúgócsapata a legnépszerűbb az országban, megelőzve Huszti Szabolcs klubját, a Zenitet és a szintén fővárosi CSZKA-t. Érdekes, hogy az első öt helyből négyet a hagyományos moszkvai nagycsapatok foglalnak el.
márc. 5
10:23
Rögbi: otthagyja csapatát, és egymillió fontot is a kokainozó klasszis (She)
Saját elhatározásából otthagyja a Bath csapatát és kezelteti magát Matt Stevens, az angolok világbajnoki ezüstérmes rögbise. A játékos múlt csütörtökön kokainhasználat miatt kétéves eltiltást kapott, és elismerte drogfüggőségét.
márc. 5
10:39
Premier League: Arsavin meglepődött az angol futballon (She)
Andrej Arsavin, az Arsenal téli szerzeménye szerint az angol labdarúgás jóval keményebb, mint amilyennek korábban gondolta.
márc. 5
10:39
Ronaldo tizenhárom hónap után futballozott ismét (Metropol)
Tizenhárom hónappal súlyos térdsérülése után ismét futballozott Ronaldo: a kiváló támadó a Brazil Kupa első körében, magyar idő szerint csütörtök hajnalban lépett pályára csapatában, a Corinthiansban.
márc. 5
10:41
Tenisz: Rafael Nadal a hét végén játszik a Davis-kupában (She)
Rafael Nadal a hét végén visszatér a teniszpályára a szerbek elleni Davis Kupa-mérkőzésen.
márc. 5
10:43
Labdarúgás: Hugo Chávezről stadiont neveznek el Líbiában (She)
Hugo Chávez nevét veszi fel a líbiai Bengházi legújabb futballstadionja – adta hírül a caracasi El Nacional venezuelai napilap.
márc. 5
10:57
Videó: nézze meg, hogyan szerezte be Ronaldo a monokliját! (She)
Tekintse meg a Ronaldo 13 hónapot követő visszatéréséről készült videót, és azt, ahogyan a meccs után az őt körülvevő riporterek egyike majdnem kinyomja a szemét egy mikrofonnal!
márc. 5
10:59
Ferencváros: 2-3 hét múlva térhet vissza Lipcsei Péter (She)
Edzője, Bobby Davison elmondása szerint legkorábban 2-3 hét múlva térhet vissza Lipcsei Péter a pályára a Ferencváros labdarúgócsapatában.
márc. 5
11:15
Kínos incidens a Fenomén visszatérésén - nézze meg! (Infostart)
Tizenhárom hónappal súlyos térdsérülése után ismét pályára lépett Ronaldo. A 32 éves csatár a Brazil Kupa első körében a Corinthians-Itumbiara meccsen játszott csereként beállva szűk félórát.
márc. 5
11:15
Vívás: két ezüst a kadett Európa-bajnokság harmadik napján (She)
A hétfő óta a franciaországi Bourges-ban zajló kadett vívó Európa-bajnokság szerdai napján a női tőr- és a férfi párbajtőrcsapat egyaránt ezüstérmes lett.
márc. 5
11:17
Skócia: László összeszólalkozott a Motherwell edzőjével (She)
Igen feszült mérkőzést és némi szópárbajt hozott a skót labdarúgó-élvonalban a Hearts–Motherwell (2–1) mérkőzés: a meccs alatt és után László Csaba összeszólalkozott a vendégek menedzserével, Mark McGhee-vel.

Keresés