2009. március 23. hétfő

márc. 23
4:06
Pólóbravúr! 13 év után kupadöntős a Szeged (Blikk)
SZEGED – A diadal kapujába lépett a Szeged-Beton vízilabdacsapata! A Kásás Zoltán (62) edző által vezetett pólósok a 10-10-es első mérkőzés után a szombati visszavágón 8-5-re legyőzték az orosz Kazanyt, és bejutottak a LEN-kupa döntőjébe. Legutóbb 1996-ban jutottak be a sorozat fináléjába a csongrádiak.
márc. 23
4:10
Húszmillió a tét Görbiczéknek (Blikk)
GYŐR – Bankot robbantanának a Győr kézilabdázónői azzal, ha megnyernék a Bajnokok Ligáját. Az európai szövetség (EHF) a pontpénzekkel együtt minimum 42 millió forintnak megfelelő eurót utal át a sorozat nyertesének – a különböző költségek kifizetése után 20 millió Ft-ot kapnának a BL-elődöntős magyar bajnokcsapat tagjai.
márc. 23
4:14
Kanta az MTK nyerőembere (Blikk)
BUDAPEST – Szenzációs formában tért vissza a pályára Kanta József (24). Az MTK labdarúgója térdszalagszakadása miatt kihagyta az szalagszakadása miatt kihagyta az őszi szezont, tavasszal azonban megállíthatatlan.
márc. 23
4:18
Aczél Zoltán csalódott a focistáiban (Blikk)
Dühös a játékosaira, mert az utolsó percekben kapták a vereséget jelentő gólt
márc. 23
6:12
A Liverpool a Man United hátánál lohol, gálázott a Barcelona (Infostart)
A Liverpool megközelítette a Manchester Unitedet, a Real Madrid kiütötte az Almériát, miként a Barcelona a Málagát. A fordulóban az angol és a német listavezető is kikapott. A futball-meglepetések fordulójának összefoglalója.
márc. 23
8:54
Szávay Ágnes huszonötödik a világranglistán (Infostart)
Az Indian Wellsben nyolcaddöntős Szávay Ágnes két helyet javítva korábbi pozícióján a huszonötödik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 78.
márc. 23
10:24
Videó: öngólt ütött a Vancouver Canucks védője! (She)
Ritkán látott gól született az NHL vasárnapi játéknapján: Shane O’Brien, a Vancouver Canucks védője a saját kapujába talált be a Phoenix Coyotes elleni meccsen, amikor az üres kapuba lőtte a korongot. A védő egy késleltetett kiállításnál szerencsétlennek bátran nevezhető mozdulattal mentett... A találkozót végül meglehetősen simán a Phoenix nyerte meg 5–1-re. Ez volt O’Brien első „gólja” a…
márc. 23
10:26
Tenisz: növelte előnyét az éllovas Nadal a világranglistán (She)
Nem történt komolyabb változás az élmezőnyben a két héttel ezelőtti álláshoz képest a férfi teniszezők világranglistáján: a legfrissebb rangsort is a spanyol Rafael Nadal vezeti, megelőzve a svájci Roger Federert és a szerb Novak Djokovicsot.
márc. 23
10:36
Szávay huszonötödik (Metropol)
Az Indian Wellsben nyolcaddöntős Szávay Ágnes két helyet javítva korábbi pozícióján a huszonötödik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet.
márc. 23
10:38
Szamoránsky Podgoricába szerződik (Metropol)
Szamoránsky Piroska, az FTC válogatott kézilabdázója a montenegrói Buducnost Podgoricához szerződik.
márc. 23
11:00
Dél-Afrika: csapatának drukkerei támadtak a világhírű edzőre (She)
Rohamrendőri segédlettel kellett kimenekíteni az egykori francia szövetségi kapitány Henri Michelt, miután dél-afrikai labdarúgócsapata, a Mamelodi Sundowns kiesett a kupából.
márc. 23
11:30
Növelte előnyét Nadal (Metropol)
Nem történt komolyabb változás az élmezőnyben a két héttel ezelőtti álláshoz képest a férfi teniszezők világranglistáján: a legfrissebb rangsort is a spanyol Rafael Nadal vezeti, megelőzve a svájci Roger Federert és a szerb Novak Djokovicot.
márc. 23
11:54
Öttusa: mexikói versennyel startol az öttusázók vk-sorozata (She)
A hét második felében Mexikóvárosban sorra kerülő világkupaversenyen debütál először élesben az öttusázók nemzetközi élmezőnye számára a tavaly novemberben elfogadott új versenyforma.
márc. 23
12:42
Megtámadták a Milan ügyvezetőjét (Metropol)
Több mint ötven huligán támadta meg Adriano Gallianit, az AC Milan ügyvezetőjét vasárnap Nápolyban, a Napoli-Milan futballbajnoki után.
márc. 23
14:00
Kajak-kenu: jövőre már a nők is kenuzhatnak, Vaskuti nem lelkesedik (She)
A jövő évi kajak-kenu világbajnokságon hivatalos szám lesz a nők kenu egyes versenye – erről döntött a sportág nemzetközi szövetségének (ICF) igazgatótanácsa. Vaskuti István, az ICF első alelnöke, a hazai szövetség szakmai alelnöke nem lelkesedik ezért a módosításért.
márc. 23
16:06
Dopping: őrizetbe vették az elmúlt két téli olimpia botrányhősét (She)
Doppingkereskedelem gyanújával őrizetbe vették Walter Mayert, az osztrák sílövő-válogatott korábbi edzőjét, a 2002-es és 2006-os téli olimpia egyik botrányhősét.
márc. 23
16:08
Jégkorong: Hokki a 2014-es magyar pályázat kabalafigurája (She)
Így mutatkozik be Hokki Svájcban, az április 24-én kezdődő A-csoportos jégkorong-világbajnokságon, ahol a Nemzetközi Jégkorongszövetség május 8-án dönt a 2014-es világbajnokság helyszínéről. Magyarország mellett Fehéroroszország, Ukrajna és Lettország pályázik a rendezésért.
márc. 23
16:24
Inter: Mourinho azt ígéri, hogy Ibrahimovic marad, és BL-t nyer (She)
José Mourinho, az Inter vezetőedzője a Gazzetta dello Sportnak elmondta, Zlatan Ibrahimovic nem távozik a milánói csapattól, és jövőre Bajnokok Ligáját nyer az olasz együttessel.
márc. 23
17:00
NB II: változások az Ferencváros meccseivel kapcsolatban (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség határozata értelmében előrehozták, és megváltoztatták a helyszínét az NB II Keleti csoportjában eredetileg 2009. április 5-én 16.30-ra tervezett Jászberényi SE–Ferencváros mérkőzésnek. Az új időpont április 4. 15.30, az új helyszín pedig a váci Városi Stadion – tudatta a 100% Fradi.
márc. 23
17:18
Bukása után kórházba került Armstrong (Infostart)
Lance Armstrong bukott, és kórházba került az ötnapos Castilla-León országúti kerékpáros körverseny első szakaszán hétfőn. Az amerikai sportoló állapotáról egyelőre nincsenek pontos információk.
márc. 23
17:36
Argentin válogatott: Messi és Milito szomorú Riquelme döntése miatt (She)
Lionel Messi és Diego Milito nagyon sajnálja, hogy Juan Román Riquelme lemondta a szereplést az argentin válogatottban.
márc. 23
17:54
Ausztria: Hans Krankl lett a LASK Linz új vezetőedzője (She)
Az osztrák élvonalban szereplő LASK Linz vezetősége megtalálta a szombaton menesztett Klaus Lindenberger utódját, mégpedig az 56 éves Hans Krankl személyében. Krankl 2002-től három éven keresztül volt a válogatott szövetségi kapitánya, játékosként 69 alkalommal szerepelt a „sógorok” nemzeti csapatában.
márc. 23
17:56
Premier League: Anthony Gardner kidőlt az idény végéig (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Hull City védője, Anthony Gardner kénytelen lesz kihagyni csapata szezonbeli hátralévő mérkőzéseit, miután megsérült a gerince.
márc. 23
19:24
Labdarúgás: a megyei bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei bajnokságok hétvégi eredményeit, és a csoportok állásait a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 23
22:06
Videó: nézze meg Franck Ribéry ütését a Karlsruhe ellen! (She)
Franck Ribéry a Karlsruhe elleni bajnokin szándékosan megütötte az ellenfél védőjét, Andreas Görlitzet. Nézze meg ön is a francia játékos szabálytalanságát, amiért sárga lapot kapott! Ide kattintva elolvashatja, hogyan kommentálta az esetet Ribéry.

Keresés