2009. március 20. péntek

márc. 20
4:06
Aranycsata az NB I-ben (Blikk)
A DVSC sikerét várja a foci-NB I mai rangadóján a DVTK-s Köteles László, 2008 legjobbja a Blikk olvasóinál.
márc. 20
4:10
Büntetés a Haladásnál (Blikk)
Százezer forintot kell fizetni minden játékosnak a Ligakupa-kiesés miatt
márc. 20
4:14
Lézerfénnyel zavarták a focistát (Blikk)
Félbeszakadt az UEFA-kupa-mérkőzés az eset miatt
márc. 20
4:39
"Lázadás" a főigazgató ellen (Behaviour)
Berkes István helyett új vezetőt szeretnének a Sportkórház élére az intézmény orvosai, mivel szerintük lehetetlenné vált a további együttműködés a főigazgató főorvossal. A tíz orvos - köztük Tállay András adjunktus, a pekingi olimpiai orvoscsoport vezetője, Dobos József és Légrádi József főorvos - levélben fordult a felettes vezetőkhöz, és azt kérik "az Intézet vezetésével kapcsolatos anomáliákat…
márc. 20
6:12
Sir Alex Ferguson elmondja, mi volt a legnagyobb hibája, s hogy tanult Abraham Lincolntól (Infostart)
Sir Alex Ferguson olyan sikerre készül, amilyenre korábban egyetlen brit menedzser sem volt képes: öt trófeát szeretne nyerni, egyetlen idényben. Kettő, a klubvilágbajnoki cím és a Ligakupa-elsőség már megvan, a Man United pedig vezet a bajnokságban, s áll a Bajnokok Ligájában és az FA-kupában. Sir Alex, 67 évesen sikeresebb, mint valaha. A Times című brit lapban régi barátjának, a Tony Blair…
márc. 20
8:00
Kérdezz te is Gerától! (Blikk)
BUDAPEST – Gyerekek faggatták Gera Zoltánt (29)! A Málta elleni meccs előtt további 11 fiú és lány találkozhat a játékossal.
márc. 20
8:02
Nem múlik Kolonics szüleinek fájdalma (Blikk)
BUDAPEST – A feldolgozhatatlan tragédiához a barátok adnak erőt idősebb Kolonics Györgynek és feleségének, Erzsébetnek. A házaspárnak nyolc hónapja, 2008. július 15-én edzés közben hunyt el szeretett fia, a kétszeres olimpiai bajnok kenus Kolonics György (†36).
márc. 20
8:18
"King Kahn" kész visszatérni a Bundesligába (Infostart)
Oliver Kahn, aktív pályafutása során megismert becenevei szerint "King Kahn", vagy "Titan", alig tízhónapos kihagyás után kész visszatérni a futballba.
márc. 20
8:33
Talmácsi második motorja félmillió euróba kerülne (Metropol)
Egyelőre nem lesz tartalék motorja Talmácsi Gábornak, aki idén először indulhat a 250 köbcentisek között a gyorsaságimotoros-világbajnokságon.
márc. 20
10:06
FC Fehérvár: három fiatal profi szerződést kapott a klubtól (She)
Három, a Puskás-akadémián nevelkedő játékos kapott profi szerződést az FC Fehérvártól.
márc. 20
10:08
Ökölvívás: Barrera folytatja a Khan elleni „véres vereség” után (She)
Folytatja karrierjét a három súlycsoportban világbajnoki címig jutó Marco Antonio Barrera, aki a hétvégén vereséget szenvedett a brit Amir Khantól.
márc. 20
11:18
Benítez mindenképpen meg akarja tartani Fernando Torrest (Infostart)
Negyvenmillió fontból - csaknem 13 milliárd forintból - gazdálkodhat a Liverpool labdarúgócsapatának spanyol vezetőedzője. A szerződését a héten 2014-ig meghosszabbító Rafael Benítez célja, hogy megtartsa a legnagyobb tehetségeket, így bizonyos, hogy Fernando Torres fizetését is jócskán megemeli.
márc. 20
11:36
Magyar Kupa: a Győr az MTK-val, a Honvéd a Siófokkal találkozik (She)
Kisorsolták az elődöntő párosítását a labdarúgó Magyar Kupában: a Győr az MTK-val csap össze a döntőbe kerülésért, míg a Honvéd a Siófokkal találkozik az érintett klubok honlapja szerint.
márc. 20
11:54
Kézilabda: újabb vesztegetési ügyre derült fény a női BL-ben (She)
Tovább gyűrűzik az európai kézilabdát az utóbbi hetekben megrengető vesztegetési botrány: pénteken arra derült fény, hogy egy 2006-os Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt 20 000 euróért próbálták megvásárolni a meccset fújó német játékvezető „jóindulatát”.
márc. 20
12:12
BL: Liverpool-Chelsea negyeddöntő lesz (Infostart)
Liverpool-Chelsea párharc lesz a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A sorsolás alapján Manchester United-Porto, Villarreal-Arsenal és Barcelona-Bayern München összecsapást rendeznek.
márc. 20
12:30
A római Farkasoknál vizitál a Juventus (Infostart)
A spanyol bajnokságban ezúttal otthon játszik a Barcelona és a Real Madrid is. Németországban a listavezető Hertha a VfB Stuttgart vendége lesz, Dárdai Pállal a soraiban. Olaszországban az Inter az utolsó helyen álló Regginát fogadja, míg a Milan a Napolinál, a Juve az AS Románál vizitál. Három bajnokság hétvégi mérkőzéseinek beharangozója.
márc. 20
12:45
Nőfaló kubai tör Vitalij Klicsko trónjára (Metropol)
Számos nemzetbeli kihívója akadt már Vitalij Klicsko nehézsúlyú világbajnok ökölvívónak, de kubai bokszolóval szombaton találkozik először profi pályafutása során: az ukrán bajnokot Juan Carlos Gómez próbálja meg letaszítani a WBC (Boksz Világtanács) trónjáról a stuttgarti Hanns Martin Schleyer csarnokban.
márc. 20
13:06
Liverpool: az ügyészség ejtette a Gerrarddal szembeni vádat (She)
Az ügyészség ejtette a vádat a Newcastle United ellen 5–1-re megnyert bajnoki után verekedésbe keveredő angol válogatott futballistával, Steven Gerrarddal szemben.
márc. 20
13:08
BL: a Bayern Münchennél örülnek, hogy a Barcelonát kapták (She)
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének egyik csúcspárosítása a Barcelona–Bayern München párharc. Bár papíron a katalánok az esélyesebbek, a müncheni vezetők elégedettek a sorsolással.
márc. 20
13:10
Kézilabda: egy ideig nem látható a Puljezevics-féle hálórázás (She)
Manapság már nem őrjöng, nem jön eksztázisba egy-egy védése után Puljezevics Nenad, a Pick-Szeged kapusa, amit a szurkolók nagyon hiányolnak. A delmagyar.hu internetes oldalnak adott nyilatkozatában a hálóőr elmondta, hogy visszafogottságában az is közre játszik, hogy hét év után már más lehetőségeket is keresne.
márc. 20
13:57
BL - Liverpool-Chelsea párharcot rendeznek (Metropol)
Egy angol párharcot rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a négy érintett szigetországi együttes közül a pénteki, nyoni sorsoláson az FC Liverpool és az FC Chelsea akadt össze egymással.
márc. 20
15:09
Íme a magyar válogatott kerete! (Behaviour)
Kijelölte 21 fős, szűkített keretét Erwin Koeman, az Albánia és Málta elleni világbajnoki selejtező mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott holland szakvezetője.
márc. 20
15:27
Vb-selejtező - Koeman kijelölte 21 fős keretét (Metropol)
Kijelölte 21 fős, szűkített keretét Erwin Koeman, az Albánia és Málta elleni világbajnoki selejtező mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott holland szakvezetője.
márc. 20
15:30
19 légiós Koeman keretében (Infostart)
Kijelölte 21 fős, szűkített keretét Erwin Koeman, az Albánia és Málta elleni világbajnoki selejtező mérkőzésekre készülő magyar labdarúgó-válogatott szakvezetője.
márc. 20
15:45
A Liverpool kapitánya mégsem vert meg senkit? (Behaviour)
Felmentették a testi sértés vádja alól Steven Gerrardot, az FC Liverpool irányító középpályását, akinek pénteken kellett megjelennie a városi bíróság előtt egy decemberi incidens miatt.
márc. 20
16:06
Megint Liverpool–Chelsea párharc lesz a BL-ben (Blikk)
Egy angol párharcot rendeznek a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, miután a négy érintett szigetországi együttes közül a pénteki, nyoni sorsoláson az FC Liverpool és az FC Chelsea akadt össze egymással.
márc. 20
16:24
Asztalitenisz Pro Tour, Bréma: Tóth a 32 között (She)
Tóth Krisztina bejutott a 32 közé az asztaliteniszezők brémai Pro Tour-versenyén pénteken, ugyanakkor Lovas Petra és Póta Georgina kiesett.
márc. 20
17:00
Összefogtak a rajongók Talmácsi Gáborért (Infostart)
Napokon belül médiakampányt indíthat Talmácsi Gábor menedzsmentje, hogy mielőbb megvehessék az Aprilia-gyártól a magyar versenyzőnek készített, félmillió euróba kerülő tartalék motort. Stefano Favaro az InfoRádiónak elmondta: a szponzorhiányra és a közelgő szezonkezdetre tekintettel fogadják el a szurkolók segítségét, pedig korábban abban bíztak, hogy erre nem lesz szükség.
márc. 20
17:51
Újra sérült az Arsenal sztárja (Behaviour)
Térdsérülést szenvedett a pénteki edzés során Theo Walcott, az Arsenal és az angol válogatott labdarúgója, aki két héttel ezelőtt épült fel korábbi vállsérüléséből.
márc. 20
18:30
Csak jövőre léphet életbe a győzelmi szabály a Formula-1-ben (Infostart)
A Formula-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) nyomására nem most, hanem 2010-től vezetné be az új győzelmi szabályt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).
márc. 20
18:45
Az új szabály eltörlését kérik a Forma-1-es csapatok (Metropol)
Nem tetszik a csapatoknak az a három napja élő szabály, amely szerint az a pilóta nyerné a világbajnoki címet, aki a legtöbb futamgyőzelemmel rendelkezik, és nem feltétlenül az, aki a legtöbb pontot gyűjti az idényben. A legfrissebb információk szerint az új szabály csak 2010-től lépne életbe.
márc. 20
18:45
A Forma-1-es csapatok tiltakoznak az új győzelmi szabály ellen (Behaviour)
A kedden kihirdetett új győzelmi szabály hatályon kívül helyezését kéri a Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) a Nemzetközi Automobil Szövetségtől (FIA).
márc. 20
19:21
Bunda volt a BL döntő? (Behaviour)
Független bizottság felállítását kezdeményezte a közelmúltban nyilvánosságra került állítólagos bundabotrányok kivizsgálására pénteken Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) elnöke.
márc. 20
20:00
Serie A: megbírságolták a nagyszájú Mourinhót és De Rossit (She)
Túlzottan éles megjegyzései miatt mind José Mourinho, az Internazionale vezetőedzője, mind Daniele De Rossi, az AS Roma középpályása 25 ezer eurós bírságot fizet a ligának.
márc. 20
20:36
Női kosárlabda NB I: sima győri siker az Atomerőmű ellen (She)
Az első negyed után még hátrányban volt, aztán jó játékkal fordított és nyert a Győr női kosárlabdacsapata az Atomerőmű KSC Szekszárd ellen az UNIQA NB I. alapszakaszának 22. fordulójában.
márc. 20
20:36
Győzött a tartalékos kézilabda-válogatott (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-29-re nyert Tunézia ellen a bécsi Samsung Kupa pénteki nyitómérkőzésén.
márc. 20
20:51
Csak 2010-től lenne győzelmi szabály a Forma-1-ben (Behaviour)
Idén nem változik a Forma-1-es pontszámítás, és az új győzelmi szabályt nem most, hanem jövőre léptetné érvénybe a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA), de csak abban az esetben, ha azt minden csapat támogatja.
márc. 20
21:30
Az Újpest nyerte az NB I tavaszi csúcsrangadóját (Infostart)
Az Újpest hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Debrecent a labdarúgó NB I 20. fordulójának nyitómérkőzésén, a "tavasz csúcsrangadóján".
márc. 20
22:03
Doppingkereskedő osztrák kerekes őrizetben (Behaviour)
Őrizetbe vettek egy profi osztrák kerékpárost doppingszerek kereskedésének gyanújával.

Keresés