2009. február 25. szerda

febr. 25
0:27
BL-nyolcaddöntő: a keddi játéknap összes eredménye (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi mérkőzésein a következő eredmények születtek:
febr. 25
0:45
BL-nyolcaddöntő: Lisandro López duplájával ikszelt a Porto (She)
Lisandro López duplájának köszönhetően értékes, 2–2-es döntetlent ért el az FC Porto labdarúgócsapata Madridban, az Atlético elleni BL-nyolcaddöntőn.
febr. 25
1:03
Tenisz: Szávay ellenfele a hatodik kiemeltet győzte le (She)
Roberta Vinci lesz Szávay Ágnes ellenfele az acapulcói női tenisztorna 2. fordulójában, aki a hatodik kiemelt cseh Lucie Safárovát verte meg 6:4, 6:4-re.
febr. 25
1:07
Tenisz: győztek a spanyol kiemeltek az acapulcói tornán (She)
A 4., illetve 7. helyen kiemelt Nicolás Almagro és Marcel Grannolers is győzelemmel kezdte szereplését az acapulcói férfi tenisztornán.
febr. 25
1:21
Tenisz: Lleyton Hewitt nem bírt tajvani ellenfelével (She)
A memphisi tornán elődöntőt játszó ausztrál Lleyton Hewitt már az első fordulóban elbúcsúzott a Delray Beach-i tornán, miután három játszmában vereséget szenvedett tajvani ellenfelétől.
febr. 25
1:25
Budapest Honvéd: felfüggesztett eltiltás és pénzbüntetés (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága Gács Pált, a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatóját egy hónap időtartamra minden jellegű mérkőzésre vonatkozóan eltiltotta a sportszakmai tevékenységtől, mert a klub az U19-es válogatott február 7-én kezdődő összetartására nem engedte el Farkas Gézát – ám a büntetés végrehajtását május 31-ig felfüggesztette a testület.
febr. 25
4:39
A nemzeti bajnokság helyett a BL lehet a prioritás a ma pályára lépő szupercsapatoknak (Behaviour)
Hogy ezúttal se unatkozzunk, két gigászi rangadó, egy meglepetésszagú, és csak egy simának tűnő mérkőzés jutott a Bajnokok Ligája mai játéknapjára. A szerdai párharcok ráadásul mozgalmasnak ígérkeznek, a pályára lépő csapatok zöme ugyanis már aligha nyeri meg hazája bajnokságát. A két szuperrangadó összesen négy alakulata - Real Madrid, Liverpool, Chelsea, Juventus - például már nem igazán…
febr. 25
6:09
Torres: Kiejtjük a Realt (Blikk)
MADRID – Átok ül Fernando Torresen (24), mégis mindenki tőle várja a csodát a Liverpool labdarúgócsapatánál a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőn.
febr. 25
6:11
Vereséggel jutott tovább Szávay Ági (Blikk)
ACAPULCO – Hiába vezetett 6:1, 4:0-ra, elbukta az Arn Gréta (29) elleni teniszmérkőzést Szávay Ágnes (20) a 220 ezer dollár (46,45 millió forint) összdíjazású torna selejtezőjének utolsó fordulójában. A világranglista 28. helyezettje mégsem tört össze teljesen a 6:1, 5:7, 2:6-ra elveszített összecsapás után: mivel az egyik főtáblás játékos megbetegedett, „szerencsés vesztesként” folytathatja az…
febr. 25
6:13
Nyugodj békében, Nota! (Blikk)
Sok százan kísérték utolsó útjára szülőfalujának temetőjében a múlt pénteken brutális módon meggyilkolt Julius Notát (†37), a Diósgyőr, a Vasas, a Zalaegerszeg és a Dunaújváros egykori labdarúgóját, a Rimaszombat kapusedzőjét.
febr. 25
6:15
Talma négy keréken (Blikk)
VESZPRÉM – Kipróbálta Talmácsi Gábor (27), milyen érzés négy keréken száguldani. A gyorsasági motoros világbajnokság 250 köbcentis kategóriájában induló versenyzőt meghívta magyarországi tesztelésére a rali-vb junior kategóriájában induló Michal Kosciuszko (23).
febr. 25
7:03
NBA: Bryant sérülten is sikerre vezette a Los Angeles Lakerst (She)
A Lakers 107–93-ra legyőzte az Oklahoma City Thundert az NBA 114. játéknapján, magyar idő szerint szerda hajnalban. A Los Angeles-iek legjobbja a sérült bokával játszó Kobe Bryant volt, aki 36 pontot szerzett a találkozón.
febr. 25
7:21
Tenisz: Szávay Ágnes párosban búcsúzott Acapulcótól (She)
Szávay Ágnes párosban befejezte a küzdelmeket az acapulcói tenisztornán, miután három játszmában kikapott az első fordulóban a cseh Vladimirá Uhlirová oldalán a mexikói Erika Clarke, Daniela Munoz Gallegos párostól.
febr. 25
7:23
NHL: drámai meccsen nyert a Flyers a Capitals ellen (She)
A Flyers a harmadik harmadban nyújtott remek játékának köszönhetően legyőzte a Capitalst Washingtonban. Sokáig a hazaiak vezettek, ám az utolsó játékrész közepének egy három és fél perces szakaszában a vendégek három gólt szerezve fordítottak, és győztek 4–2-re.
febr. 25
7:39
Győr: Kovács II Zoltán fél évre a REAC-hoz igazolt (She)
Kovács II Zoltán fél évre kölcsönbe a REAC-hoz igazolt.
febr. 25
8:15
Volt, amikor Rafa is a mostani ellenfélnek szurkolt - egy futballklasszikus videójával! (Infostart)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében ma az 1955-ben kezdődött sorozat történetének három legeredményesebb csatából kettő játszik egymás ellen. A kilencszeres győztes Real Madrid az ötszörös győztes Liverpoolt fogadja. A spanyolok számára rossz hír: Steven Gerrard is ott lesz a pályán.
febr. 25
8:33
Videó: nézze meg a keddi Bajnokok Ligája-játéknap összes gólját! (She)
Kapushibákban nem volt hiány a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésein. Lyonban Víctor Valdés nézte el Juninho szabadrúgását, Madridban pedig a Porto kapusa, Helton védte be az Atlético uruguayi csatára, Diego Forlán lövését. Végül mindkét együttes korrigálta a kapushibákat, a Barcelona 1–1-et játszott a Lyon vendégeként, a Porto pedig – szintén idegenben – 2–2-es döntetlent ért el az…
febr. 25
8:33
Nem volt jó napja a Szávay párosnak (Behaviour)
Szávay Ágnes Vladimira Uhlirova oldalán vereséget szenvedett egy mexikói kettőstől a páros küzdelmek első fordulójában az acapulciói salakpályás tenisztorna 220 ezer dollár összdíjazású női versenyében.
febr. 25
8:35
Kézilabda: Temes Vácon, Vincze Székesfehérváron folytatja (She)
Az anyagi gondokkal küzdő Dunaferr NK-ból a hét elején távozott négy játékos közül újabb kettő talált magának klubot. Balogh Barbara már hétfőn bejelentette, hogy a Ferencvárosnál folytatja, és most Temes Bernadett és Vincze Melinda is rátalált következő csapatára.
febr. 25
8:37
Atlétika: váratlanul elhunyt a korábbi magasugró, Rudolf Erika (She)
Ötvenöt éves korában váratlanul elhunyt Rudolf Erika, a hetvenes évek egyik legjobb hazai magasugrója, aki a magyar nők közül elsőként jutott át a 190 centiméteren.
febr. 25
8:51
NBA: megszabadult a Knicks a sokba kerülő Stephon Marburytól (She)
Hosszú huzavona után az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New York Knicks csapata megszabadult egyik legmagasabb fizetésű játékosától, Stephon Marburytól. A 31 éves bedobó az idén egyetlen mérkőzésen sem játszott a csapatban, miután még tavaly összeveszett Isiah Thomas vezetőedzővel, majd utódjával, Mike D’Antonival is.
febr. 25
10:03
Tenisz: nagy meglepetésre kiesett Nalbandian Acapulcóban (She)
Nagy meglepetésre az első helyen kiemelt David Nalbandian az első fordulóban búcsúzott az acapulcói salakpályás tenisztornától. Az argentin játékost az osztrák Daniel Köllerer győzte le három szettben.
febr. 25
10:21
Tenisz: Szávay Ágnes párosban kiesett Acapulcóban (She)
Szávay Ágnes párosban befejezte a küzdelmeket az acapulcói tenisztornán, miután három játszmában kikapott az első fordulóban a cseh Vladimíra Uhlírová oldalán a mexikói Erika Clarke, Daniela Munoz Gallegos párostól.
febr. 25
10:23
Tenisz: az első helyen kiemelt Fish könnyedén továbbjutott (She)
Magabiztos győzelemmel jutott be a legjobb 16 közé az első helyen kiemelt amerikai Mardy Fish a floridai Delray Beach-ben zajló, 500 ezer dollár összdíjazású férfi kemény pályás tenisztornán.
febr. 25
10:39
NHL: izgalmas meccsen nyert a Flyers a Capitals ellen (She)
A Flyers a harmadik harmadban nyújtott remek játékának köszönhetően legyőzte a Capitalst Washingtonban. Sokáig a hazaiak vezettek, ám az utolsó játékrész közepének egy három és fél perces szakaszában a vendégek három gólt szerezve fordítottak, és győztek 4–2-re.
febr. 25
10:41
Győri ETO: mégsem tesz feljelentést a klub az újságírók ellen (She)
Amint arról az NSO korábban beszámolt, a Győri ETO ügyvezetője, Klement Tibor az elmúlt hétvégén elmaradt Haladás elleni hazai találkozót követően nyílt levélben fordult a csapat szurkolóihoz, amelyben – többek között – arról adott tájékoztatást, hogy a rendőrséghez fordul és büntetőfeljelentést tesz a Haladás hivatalos honlapjának két munkatársa ellen.
febr. 25
10:43
Ökölvívás: Pacquiao feladta könnyűsúlyú vb-címét (She)
Manny Pacquiao hivatalosan is lemondott a WBC könnyűsúlyú világbajnoki címéről, és a jövőben nem kíván visszatérni ebbe a súlycsoportba.
febr. 25
10:45
BL: Saviola a Real Liverpool elleni keretében, Szalai nem ülhet a padra (She)
Juande Ramos kijelölte a Real Madrid Liverpool elleni, szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő keretét.
febr. 25
10:47
NB II: Jászberényben Lipcsei lehet a csapat új vezéregyénisége (She)
Vígh Tibor személyében új szakvezetővel és részben kicserélődött játékoskerettel folytatja a szezont a Jászberény. Az ősszel anyagi gondokkal küzdő klub nehezen tudott új labdarúgókat szerződtetni, de a hétvégére kialakult a csapat kerete.
febr. 25
10:57
Vasas: Mészöly Géza csapata a Vecsés ellen játszik szombaton (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kedden bejelentette az élvonal teljes hétvégi fordulójának elhalasztását. A Vasas labdarúgói azonban nem maradnak munka nélkül, hiszen a klub vezetői megállapodtak az NB II-es Vecséssel, és szombaton 11.00 órai kezdettel felkészülési mérkőzésen méri össze tudását a két egyesület.
febr. 25
11:15
Átigazolás: Németh Oroszországban folytatja! (She)
Orosz lapértesülések szerint minden akadály elhárult az elől, hogy Németh Norbert az élvonalban szereplő Tom Tomszkba szerződjön a Vasasból.
febr. 25
11:33
Anglia: Simon gólja segítette sima győzelemhez a Pool tartalékjait (She)
Nagyon sima, 3–0-s győzelmet aratott a Liverpool tartalékcsapata a Liverpool Senior Cup negyeddöntőjében a Formby ellen, a „vörösök” első gólját Simon András szerezte.
febr. 25
11:33
Női pilótát is szerződtetne a Forma-1-es sorozatra az új amerikai csapat (Metropol)
Hivatalosan is elkezdte tevékenységét a Forma-1-es szereplést megcélzó USF1 nevű amerikai csapat, a tulajdonosok kedden bejelentették, hogy versenyautóik készen állnak majd a jövő évi világbajnokságra.
febr. 25
11:51
Átigazolás: az oroszok szerint Németh Tomszkban folytatja (She)
Orosz lapértesülések szerint minden akadály elhárult az elől, hogy Németh Norbert az élvonalban szereplő Tom Tomszkba szerződjön a Vasasból. A magyar csapat vezetői egyelőre óvatosabbak, hiszen a két klub még nem egyezett meg egymással.
febr. 25
11:53
Honvéd: Sisa Tibort nevezték ki a csapat vezetőedzőjének (She)
A Budapest Honvéd vezetősége ma délelőtt megegyezett Sisa Tiborral, akit kineveztek Pölöskei Gábor megüresedett vezetőedzői posztjára.
febr. 25
12:45
Sisa Tibor lett a Honvéd edzője (Infostart)
Sisa Tibort nevezték ki a Honvéd labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
febr. 25
12:45
Bajnokok Ligája: megtámadtak három MU-drukkert Milánóban (She)
Három Manchester United-drukkert kórházba kellett szállítani az Internazionale elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt követően – jelentette az olasz ANSA hírügynökség.
febr. 25
12:47
Szalai: Madridban a Liverpoolnak is nehéz dolga lesz (Infostart)
Nem került be a Real Madrid Liverpool elleni szerda esti labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő keretébe Szalai Ádám. A királyi gárda tartalékcsapatában, a Castillában szereplő támadó az InfoRádiónak azt mondta: a Santiago Bernabeu stadionban a Liverpool nem számíthat könnyű mérkőzésre.
febr. 25
12:47
Újpest: a Siófok felbontotta Habi Ronald kölcsönszerződését (She)
Az élvonal 15. helyén álló Siófok labdarúgócsapata felbontotta az Újpestről kölcsönkért Habi Ronald kölcsönszerződését, így a középpályás minden bizonnyal visszatér a lila-fehérekhez.
febr. 25
12:49
Tereprali: nem rendezik meg a Közép-Európa-rali utódját (She)
A 2008-as Közép-Európa-rali (CER) idei folytatása lett volna a European Cross Country Rally elnevezésű, világkupára kandidáló terepraliverseny, de a rendező lemondta a 2009. október 10-17.-re bejelentett futamot, mivel nem sikerült megszereznie az engedélyt a várpalotai lőtérre.
febr. 25
13:21
AS Roma: Cicinhót térdfájdalmak gyötrik, műtét várhat rá (She)
Valószínűleg kés alá kell feküdnie Cicinhónak, az AS Roma brazil labdarúgójának: a specialisták véleménye szerint a jobbhátvédnek a jobb térdét kellene megműteni – az még kérdéses, mikor.
febr. 25
13:39
Skócia: a Celtic szerződtetné a Salzburg Aranycipő-várományosát (She)
A Celtic labdarúgócsapata 2009 nyarán szerződtetné a Red Bull Salzburg gólgyárosát, az osztrák Marc Jankót, illetve a Zamalek egyiptomi támadóját, Shikabalát.
febr. 25
13:41
Győri ETO: az NB III újoncával találkozik szombaton a csapat (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága kedden bejelentette az élvonal teljes hétvégi fordulójának elhalasztását. A Vasashoz hasonlóan a győriek sem maradnak mérkőzés nélkül, a zöld-fehérek vezetősége ugyanis NB III-as újonccsapattal vív felkészülési mérkőzést.
febr. 25
13:57
Horvátország: italozása miatt menesztették Zlatko Kranjcart (She)
Horvát lapinformációk szerint a Croatia Sesvete labdarúgócsapatának vezetősége rendszeres italozás miatt menesztette február végén a Bp. Honvédnál is bejelentkezett edzőjét, Zlatko Kranjcart.
febr. 25
13:57
Az Inter szurkolók a páylán kívül akarták eldönteni a meccset (Behaviour)
Négy Internazionale-szurkoló megtámadott három Manchester United-drukkert kedd éjszaka, a két csapat olaszországi Bajnokok Ligája-mérkőzését követően.
febr. 25
13:59
Női kosárlabda: Rátgéberék ma bejuthatnak a final fourba (She)
Az egykori pécsi edző trenírozta orosz Szpartak Moszkva ma a spanyol Ros Casares Valencia ellen kivívhatja a női Euroliga négyes döntőjében való szereplést. Ha a címvédő Szpartak sikerrel jár, zsinórban harmadszor jut be a final fourba.
febr. 25
14:01
Északisí-vb: a finnek nyerték a női csapatsprintet (She)
Finn győzelemmel zárult a női csapatsprint a libereci északisí-világbajnokságon. Kaisa Saarinen és Virpi Kultunen 20 másodperccel előzte meg a svéd egységet, és 23.8 másodperccel az olaszokat.
febr. 25
14:03
Spanyolország: leállt a Valencia új futballstadionjának építése (She)
Sajtóértesülések szerint leállt az építkezés a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Valencia új stadionjánál.
febr. 25
14:15
Északisí-vb: a finnek nyerték meg a női csapatsprintet (She)
Finn győzelemmel ért véget a női csapatsprint a libereci északisí-világbajnokságon. Kaisa Saarinen és Virpi Kuitunen húsz másodperccel előzte meg a svéd egységet, és 23.8 másodperccel az olaszokat.
febr. 25
14:17
NBA: Mikki Moore-ral erősített a címvédő Boston Celtics (She)
Kiegészítette centerállományát az NBA-címvédő Boston Celtics, amely a Sacramento Kings által néhány napja szabadlistára tett Mikki Moore-t szerződtette az idény hátralevő részére.

Keresés