2009. február 6. péntek

febr. 6
5:51
Se nem csoda, se nem katasztrófa: a négyólos vereség dacára nincs miért letargiába esni (Behaviour)
A 2010-es vancouveri olimpiára kvalifikáló rigai tornán első nekirugaszkodásra rögvest a legnehezebb feladat várt a magyar jégkorong-válogatottra. Ez akár előnyt is jelenthetett volna, amennyiben a lett házigazdák lesajnálva lépnek jégre. A számítás majdhogynem bejött, Pat Cortina csapata két harmadon át kifejezetten jól tartotta magát a világranglista 11. helyezettjével szemben.
febr. 6
6:09
Ikrek a jégen (Blikk)
RIGA – Elválaszthatatlanok egymástól, akár az ikertestvérek. Több mint negyedszázados közös múlt van a hátuk mögött, no meg számos siker. A magyar jégkorong-válogatott manapság szinte elképzelhetetlen két székesfehérvári csatára, Ocskay Gábor (33) és Palkovics Krisztián (33) nélkül. Nem hiányozhatnak a nemzeti csapat mostani fellépéséről, a rigai olimpiai selejtezőről sem, amelyen a házigazda…
febr. 6
6:11
Szupertrió (Blikk)
BUDAPEST – Köteles, Kuttor és Bajzát a legnagyobb esélyes az év játékosa címre lapunk szavazásán.
febr. 6
6:13
Már egymillió összegyűlt Kristonéknak (Blikk)
BUDAPEST – Átlépték az egymillió forintos határt azok, akik Kriston Attila (33) feleségének gyógyítását támogatják az FTC egyik szurkolói honlapján, az www.ulloi129.wordpress.com oldalon.
febr. 6
6:27
Három hónapra felfüggesztették Phelps versenyzési jogát (Infostart)
Az amerikai úszószövetség csütörtökön három hónapra felfüggesztette Michael Phelps versenyjogát, amiatt a sajtófotó miatt, amelyen a pekingi olimpia nyolcszoros bajnoka egy marihuána fogyasztására alkalmas vízipipát tart a szájához.
febr. 6
6:45
Úszás: Phelps versenyjogát három hónapra felfüggesztették (She)
Az amerikai úszószövetség csütörtökön három hónapra felfüggesztette Michael Phelps versenyjogát, amiatt a sajtófotó miatt, amelyen a pekingi olimpia nyolcszoros bajnoka egy marihuána fogyasztására alkalmas vízipipát tart a szájához.
febr. 6
6:45
Felfüggesztették Phelpset (Behaviour)
Az amerikai úszószövetség csütörtökön három hónapra felfüggesztette Michael Phelps versenyjogát, amiatt a sajtófotó miatt, amelyen a pekingi olimpia nyolcszoros bajnoka egy marihuána fogyasztására alkalmas vízipipát tart a szájához.
febr. 6
6:47
NBA: a Lakers hosszabbításban tudott győzni Bostonban (She)
A Los Angeles Lakers hosszabbítás után 110–109-re győzött a Boston Celtics otthonában az NBA alapszakaszának 98. játéknapjának rangadóján.
febr. 6
6:49
NHL: szétlövéssel nyert a Boston és az Edmonton is (She)
Az NHL alapszakaszának 114. játéknapján három mérkőzés is csak szétlövéssel dőlt el. A Boston az Ottawa otthonában, a Carolina San Joséban, míg az Edmonton St. Louisban tudott győzni ily módon.
febr. 6
7:03
Dzsudzsák Balázs mesterhármast szerzett - videó (Infostart)
A PSV Eindhoven 6-0-ra nyert az ADO Den Haag ellen a holland labdarúgó-bajnokságban, és az együttes magyar játékosa, Dzsudzsák Balázs lőtte a gólok felét!
febr. 6
7:21
Labdarúgás: kártérítést követel a legnépszerűbb német focista (She)
Ötvenezer eurós kártérítést követel engedély nélküli reklám miatt Jens Lehmann, a németek korábbi válogatott futballkapusa.
febr. 6
7:21
Phelps: három hónapra eltiltva (Metropol)
Az amerikai úszószövetség a döntés indoklásában leszögezte: nem doppingvétség esetéről van szó, de hangsúlyozottan fel akarja hívni az úszó figyelmét arra, hogy a pipázással különösen azokra a fiatalokra volt kedvezőtlen hatással, akik példaképként tekintenek rá.
febr. 6
7:39
NBA: Ray Allen helyettesíti Nelsont az All-Star-meccsen (She)
A bostoni Ray Allen helyettesíti az Orlando Magic sérült kisemberét, Jameer Nelsont az NBA All-Star-meccsen.
febr. 6
7:39
Dzsudzsákot éltette az eindhoveni közönség (Metropol)
„Szinte a szememet se hunytam le az éjszaka, még mindig ízlelgetem a tegnapi sikert, alig hiszem el, hogy ez igaz”, mondta a magyar válogatott csatára.
febr. 6
8:15
Aubéli ájultra vert egy birkózót (Blikk)
BUDAPEST – Összeverte korábbi válogatottbeli csapattársát Aubéli Ottó (33). A világ- és Európa-bajnokságon is bronzéremig jutó szabadfogású birkózó a nála 65 kilóval könnyebb Szabó-Czibolya Gáborral (20) bánt el úgy, hogy a Szeged fiatal sportolója csak a kórházban tért magához.
febr. 6
8:17
Egymást lőtték a fradisták (Blikk)
KALKARA – Egymást lőtték a Ferencváros labdarúgói. A zöld-fehérek a máltai edzőtáborban paintballpárbajjal próbálták feledtetni a Málta válogatottja elleni fiaskót: Bobby Davison (49) vezetőedző csapata a visitmalta.com jóvoltából edzőtáborozik a szigetországban, s szerda este 3-1-es vereséget szenvedett a magyar válogatott világbajnoki selejtezős ellenfelétől. A játékosok csütörtök délután…
febr. 6
8:33
Libertadores-kupa: két korábbi győztes is sikerrel járt (She)
Egy-egy argentin, brazil, kolumbiai, chilei, ecuadori és paraguayi csapat harcolta ki, hogy vigaszágon csatlakozzon a Libertadores-kupa idei csoportkörének mezőnyéhez.
febr. 6
8:35
Németország: Özil és Beck is meghívót kapott a válogatottba (She)
Pályafutása során először kapott meghívót a német labdarúgó-válogatottba Mesut Özil (Werder Bremen) és Andreas Beck (Hoffenheim), így ők is pályára léphetnek jövő szerdán a Norvégia elleni felkészülési mérkőzésen.
febr. 6
9:09
Ligakupa: módosított helyszínek és kezdési időpontok (She)
Az MLSZ Versenybizottsága hozzájárult több, a hétvégén, vagy a jövő héten esedékes Ligakupa-mérkőzés helyszínének és időpontjának megváltoztatásához – olvasható a szövetség honlapján.
febr. 6
9:11
Baseball: a válság ellenére van pénz a támogatásra (She)
Hiába volt szüksége 45 milliárd dolláros állami támogatásra a fennmaradáshoz, hiába bocsátott el világszerte 53 ezer embert, a Citigroup bankcsoport nem tesz le arról a tervéről, hogy a New York Mets új csarnokának névadó szponzora lesz – 400 millió dollárért.
febr. 6
9:13
MotoGP: Loris Capirossi volt a leggyorsabb Sepangbabn (She)
Loris Capirossi volt a leggyorsabb a MotoGP kollektív tesztjének első, sepangi napján.
febr. 6
9:27
MotoGP: Loris Capirossi volt a leggyorsabb Sepangbabn (She)
Loris Capirossi volt a leggyorsabb a MotoGP kollektív tesztjének első, sepangi napján.
febr. 6
9:27
Sittre kerül a rendőrt bántalmazó marseille-i szurkoló (Metropol)
A madridi fellebbviteli bíróság elutasította annak az Olympique Marseille- szurkolónak a fellebbezését, akit első fokon három és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, mert az Atlético Madrid elleni október elsejei Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsebesített egy intézkedő rendőrt.
febr. 6
10:03
Spanyolország: börtönbe zárják a rendőrre támadó szurkolót (She)
A madridi fellebbviteli bíróság elutasította annak az Olympique Marseille-szurkolónak a fellebbezését, akit első fokon három és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, mert az Atlético Madrid elleni október elsejei Bajnokok Ligája-mérkőzésen megsebesített egy intézkedő rendőrt.
febr. 6
10:03
A hosszabbításban győzött a Lakers (Metropol)
A kaliforniai csapat 16 másodperccel a ráadás vége előtt fordított.
febr. 6
10:21
NB II Nyugati csoport: Rábold Richárd Barcsra szerződött (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő barcsiak szerződteték a 18 esztendős Rábold Richárdot.
febr. 6
10:23
Fehérvár: vonattal érkezett a brazil játékos Kijevből (She)
Brazil próbajátékost tesztel az FC Fehérvár. Alison Pierre Moreira Silva vonattal érkezett Kijevből, és csütörtökön már a csapattal edzett – adta hírül a fehérvári klub honlapja.
febr. 6
10:39
Bundesliga: gólfelelőse nélkül utazott Bielefeldbe a Hertha (She)
Orvosa javaslatára nem utazott el a Herthával Marko Pantelics a péntek esti, Arminia Bielefeld elleni bajnoki mérkőzésre, ugyanis a szerb játékosnak a múlt heti, Frankfurt elleni mérkőzés után bedagadt a térde és a bokája.
febr. 6
10:41
Haladás: Lattenstein egyelőre nem öltözik zöld-fehérbe (She)
Bár a klub vezetői szerint hosszú távon jó befektetés lenne a leigazolása, Lattenstein Norbert egyelőre nen lesz a Haladás játékosa – olvasható a szombathelyi csapat honlapján.
febr. 6
10:57
Németország: aki szereti, az megszerezheti Lukas Podolskit (She)
Szokatlan kezdeményezés indult el egy kölni internetes portálon, amelynek lényege, hogy aki szereti Lukas Podolskit, az megvásárolhatja a futballista arcképét egy meghatározott árért cserébe.
febr. 6
11:15
Formula-1: Bourdais lesz a Toro Rosso második pilótája (She)
A francia Sébastien Bourdais lesz az újonc svájci Sébastien Buemi mellett a Forma–1-es Toro Rosso csapat másik pilótája a 2009-es idényben.
febr. 6
11:33
Tenisz, Fed-kupa: Marosi elveszítette az első egyest (She)
Marosi Katalin kikapott Nicole Thyssentől, így a magyar teniszválogatott 1–0-s hátrányba került Hollandia csapatával szemben a Fed-kupa euro-afrikai zóna I. csoportja A jelű négyesének utolsó fordulójában, Tallinnban.
febr. 6
11:33
Dzsudzsák: "szinte a szememet se hunytam le az éjszaka" (Behaviour)
Az izgatottságtól és az örömtől keveset aludt csütörtök éjszaka Dzsudzsák Balázs az után, hogy kiemelkedő játékkal mesterhármast ért el csapata, a PSV Eindhoven mérkőzésén az ADO Den Haag ellen 6-0-ra megnyert holland labdarúgó bajnokin - derült ki az MTI-nek adott nyilatkozatából.
febr. 6
11:51
Skócia: McFadden kihagyja a kulcsfontosságú vb-selejtezőket (She)
Térdsérülést szenvedett James McFadden, a Birmingham City és a skót labdarúgó-válogatott támadója, és nyolc hét kihagyásra kényszerül.
febr. 6
11:53
Rali: Ifj. Tóth János az idén is indulna az IRC-ralin (She)
Ifj. Tóth János az idén is szeretne indulni az Intercontinental Rally Challenge (IRC)-sorozatban, a hétszeres abszolút magyar bajnok pilóta azonban egyelőre támogatókat keres.
febr. 6
11:55
Felmérés: Cristiano Ronaldo a világ legnépszerűbb sportolója (She)
A Facebook.com nevű internetes közösségi portálon érdekes információkat lehet találni arról, hogy a felhasználók körében kik a legnépszerűbb sportolók. A legtöbb rajongója Cristiano Ronaldónak van.
febr. 6
11:57
Man United: a müncheni tragédia 51. évfordulójára emlékeznek (She)
Szomorú napra emlékezik ma a Manchester United szurkolótábora: 51 évvel ezelőtt, 1958. február 6-án történt az angol futball egyik legmegrázóbb eseménye, a müncheni tragédia. A bajor főváros repülőterén történt balesetben 23 személy – köztük nyolc játékos – vesztette életét.
febr. 6
12:09
MotoGP: Loris Capirossi volt a leggyorsabb Sepangban (She)
Loris Capirossi volt a leggyorsabb a MotoGP kollektív tesztjének első sepangi napján.
febr. 6
12:11
Felmérés: Cristiano Ronaldo a legnépszerűbb sportoló (She)
A Facebook.com nevű internetes közösségi portálon érdekes információkat lehet találni arról, hogy a felhasználók körében kik a legnépszerűbb sportolók. A legtöbb rajongója Cristiano Ronaldónak van.
febr. 6
12:13
Brazília: az aranycipős Mario Jardel még mindig rúgja (She)
Sokan emlékeznek még Mario Jardelre, a korábbi Porto-játékosra, aki kétszer is aranycipőt nyert 1999-ben és 2002-ben. A pályafutása végén eltűnő csatár még mindig játszik, jelenleg egy brazil állami bajnokságban.
febr. 6
12:27
Skócia: McFadden kihagyja a kulcsfontosságú vb-selejtezőket (She)
Térdsérülést szenvedett James McFadden, a Birmingham City és a skót labdarúgó-válogatott támadója, aki nyolc hét kihagyásra kényszerül.
febr. 6
12:29
Brazília: az aranycipős Mário Jardel még mindig rúgja (She)
Sokan emlékeznek még Mário Jardelre, a korábbi Porto-játékosra, aki kétszer is Aranycipőt nyert (1999-ben és 2002-ben). A pályafutása végén eltűnő csatár még mindig játszik, jelenleg az egyik brazil állami bajnokságban.
febr. 6
12:31
Championship: Lipták Zoltán jó benyomást tett az edzőjére (She)
Lipták Zoltán túl van az első edzésein Southamptonban, melyek után ő és új csapata szakvezetője is elégedetten nyilatkozott a Szentek honlapjának.
febr. 6
12:45
Fehérvár: vonattal érkezett a brazil játékos Kijevből (She)
Brazil próbajátékost tesztel az FC Fehérvár. Alison Pierre Moreira Silva vonattal érkezett Kijevből, és csütörtökön már a csapattal edzett – adta hírül a fehérvári klub honlapja.
febr. 6
12:47
Bundesliga: gólfelelőse nélkül utazott Bielefeldbe a Hertha (She)
Orvosa javaslatára nem utazott el a Herthával Marko Pantelics a péntek esti, bielefeldi bajnoki mérkőzésre, ugyanis a szerb játékosnak a múlt heti, Frankfurt elleni találkozó után bedagadt a térde és a bokája.
febr. 6
12:49
Németország: aki szereti, az megszerezheti Lukas Podolskit (She)
Szokatlan kezdeményezés indult el egy kölni internetes portálon, amelynek lényege, hogy aki szereti Lukas Podolskit, az megvásárolhatja a futballista arcképét egy meghatározott árért cserébe.
febr. 6
12:51
Formula-1: Bourdais lesz a Toro Rosso másik pilótája (She)
A francia Sébastien Bourdais lesz az újonc svájci Sébastien Buemi mellett a Formula–1-es Toro Rosso csapat másik pilótája a 2009-es idényben.
febr. 6
12:53
Championship: Lipták Zoltán jó benyomást tett az edzőjére (She)
Lipták Zoltán túl van Southamptonban az első edzésein, melyek után ő és új csapata szakvezetője is elégedetten nyilatkozott a „szentek” honlapjának.
febr. 6
13:03
Ferencváros: Balog Zoltán megegyezett a klub vezetőivel (She)
Balog Zoltán már régóta a Ferencvárossal készül, és a védő a 100%Fradi sportmagazinban bejelentette: megállapodott a klub vezetőivel, így tavasszal biztosan az Üllői úton folytatja pályafutását. Balog másfél szezonnyi légióskodás után tért vissza a Fradihoz.
febr. 6
13:03
Szávay nyert, és egyenlített (Metropol)
Szávay Ágnes megnyerte egyes mérkőzését, s ezzel a magyar csapat kiegyenlített Hollandia ellen a Fed Kupa Euro-Afrikai Zóna I. csoport A jelű négyesének utolsó fordulójában, Tallinnban.

Keresés